fylatos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 btw με όλα αυτά που λέμε το παιδί παίζει και να έπαθε ψυχολογικά προβλήματα η να είπε άσε τους μαλακες να λένε τα δικά τους και να σταμάτησε να διαβάζει χαχαχαχα Δινω και ενα 0.00001% οτι κανει σεξ με την κοπελα και δεν διαβαζει. Παντως ενω συμφωνω απολυτα οτι ενας εφηβος/η μπορει να κανει σεξ, δεν συμφωνω στην απολυτη ελευθερια στο με ποιον και με τι ορους. Οχι οσο ειναι κατω απο 18 με καποιον που εχει+10 χρονια διαφορα, οχι αν δεν το θελει,οχι χωρις προφυλαξεις,οχι στο πρωτο ραντεβου. Να κανει οτι θελει εκτος απο πραγματα που δεκα χρονια μετα θα μετανιωνει. Τελος γιατι ειναι πουριτανισμος να λεω οτι ενας 27χρονος δεν εχει και δεν πρεπει να εχει κοινες ανησυχιες με μια 15χρονη; Sent from my MotoA953 using Insomnia
Cossutius. Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 btw με όλα αυτά που λέμε το παιδί παίζει και να έπαθε ψυχολογικά προβλήματα η να είπε άσε τους μαλακες να λένε τα δικά τους και να σταμάτησε να διαβάζει χαχαχαχα Τα 15χρονα ειναι αφύσικο να θέλουν έρωτες και σεξ..πρέπει να κοιτάνε μονο τα μαθήματά τους:P:P:P:P Δινω και ενα 0.00001% οτι κανει σεξ με την κοπελα και δεν διαβαζει. Λες???? ΑΔΕΛΦΕ...ΟΛΟI ΕΙMASTE ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ!!! :p
FedonasP Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Χαχα...βρε Fedona αν και συμφωνω σε ολα μαζί σου, διαφωνω μονο στο θέμα ανάγκης. Δυστηχως η ευτυχως ειναι εκ του φυσικου μας να πηδαμε είσαι με αίσθημα είτε χωρίς. Εμεις επιλέγουμε ανάλογα με το τι μας βγάζει ο άλλος ναι αλλα πιστεύω ότι τα αισθήματα αυτά είναι παροδικά και πηγάζουν από αλλα προβλήματα προβλήματα που μας σημαδέψανε. Δεν πιστεύω ότι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος ράθυμος θα απιστήσει.. Για να απιστήσει πρέπει στην καλύτερη να έχει βρεθεί σε έναν σκοτεινό χώρο με ημίγυμνες υπάρξεις να έχει πιει και λίγο... (έχοντας βεβαια μεγαλώσει και σε όλο αυτό το κλίμα της εποχής και με την τηλεόραση και με όλα -ναι επιμένω για την τηλεόραση ) και συνήθως υπάρχουν και αλλα από πίσω (ο ανολοκλήρωτος ερωτας... ο χωρισμός... οτιδήποτε δηλαδή τον έχει κάνει να αισθάνεται ότι του λείπει κάτι) είναι σαν να έχεις μια μεγάλη περιουσια που την έβγαλες με τον ιδρώτα σου και τίμια και να σου την κλέβουνε... ξέροντας ότι δεν πρόκειται να ξανακάνεις τέτοια περιουσια όσο σκληρά και να δουλέψεις ε μετά αρχίζεις να κλέβεις το κράτος τους πάντες και στα @@ σου.... και σαν πως ήθελα να παω με τα κοριτσάκια? από αντίδραση το έκανα.. ναι όταν το έκανα δεν με χάλασε αλλα σίγουρα αν τα πράματα ήταν αλλιώς δεν θα το σκεφτόμουν καν... και με την ίδια λογική ποιος μου λέει ότι εκείνο το 16χρόνο που το τέντωσα όσο δεν πάει δεν ήταν η αγάπη ενός αλλου 15χρονου 17χρόνου κτλ? και πως όταν αυτός έκλαιγε για αυτή που δεν είναι μαζί του εγώ της .... ότι έχει και δεν έχει? με την σειρά του αυτό το παιδί μετά μπορεί να κάνει τα ίδια την ίδια στιγμή η μια στιγμή στο μέλλον.. ένας φαύλος κύκλος είναι
hexenlord Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Cossotius, οκ, δεν το επιασα με την πλακα και επειδη διαβαζα και ξαναδιαβαζα το ποστ σου ηταν σαν να το ειχαν γραψει 2 διαφορετικοι Κοσσοτιοι. 5 γραμμες νορμαλ, υστερα ΜΕΓΚΑΤΟΝ, μετα παλι νορμαλ. Φερ ιναφ αφου ειναι πλακα
Cossutius. Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Κοιτα...εγω τα βλεπω λιγο πιο ομα τα πράγματα σε αυτο το θέμα. Καταρχην θεωρω οτι μεγάλο ποστοστο θα απιστησουν αν βρεθει μια γυναικα μπροστά τους που θα τους προτεινει να πηδηχτουν. Και ας αγαπάνε τρελά τη γυναίκα/κοπέλα τους και ας έχουν παιδια κτλ κτλ.... Η ανάγκη για το διαφορετικό που λέμε. Μια εμπειρία ακομα ή αλλιως η απολαυση της στιγμης. Ειναι γλυκο το σεξ...δυσκολα το αποφευγεις. Και ας έχεις πάει με 100 γυναίκες νωριτερα. Τις γυναίκες τις θεωρω λιγο πιοδυσκολες σε αυτο το ζητημα. Οντως πρεπει κάτι να τους λειπει για να απατησουν. Δεν σκέφτονται ολες με καφρίλα, ειδικά όταν αγαπάνε. και με την ίδια λογική ποιος μου λέει ότι εκείνο το 16χρόνο που το τέντωσα όσο δεν πάει δεν ήταν η αγάπη ενός αλλου 15χρονου 17χρόνου κτλ? και πως όταν αυτός έκλαιγε για αυτή που δεν είναι μαζί του εγώ της .... ότι έχει και δεν έχει? Πολλοί ξερεις, το γουστάρουν αυτο. Θέλουν να ξέρουν οτι κάνουν σεξ με τη κοπελα, γυναίκα κάποιου άλλου. Και αμα τον ξέρουν ειδικά ειναι ακόμα καλυτερα. Το απαγορευμένο ειναι πιο "ταυλωτικο". Δε το λέω εγω...σε συζητήσεις το έχω ακουσει απο πολλούς. Αν ρωτάς εμένα, γενικά δεν ασχολιομουν με γυναικες άλλων. Δοξα τον Υψιστο υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν μπολικες ελευθερες έτοιμες για όλα, οποτε ποιος ο λόγος? Εντάξει στους εφηβους λειτουργει διαφορετικά το πράγμα γιατι ακομα δεν έχουν φθάσει στη καφρίλα τη δική μας. hexenlord ναι ρε συ. Πλακίτσα ηταν Αν και ως χαρακτηρας θα έπρεπε να ημουν πιο κάφρος (ο Cossutius ειναι γνωστη Ρωμαικη φάτσα των οργίων) αλλά εντάξει...κρατάμε τα προσχήματα :P:P
μαφαλντα Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Τα 15 δεν είναι ηλικία για σχέση,ούτε για αγόρια ούτε για κορίτσια.Υπάρχει ένας ιδιότυπος ψυχαναγκασμός-από φίλους, συζήτηση σε φορουμ ίσως και από μερικούς γονείς- ότι και καλά στα 15 ξεκινάνε οι περισσότεροι και δεν πρέπει να μείνεις πίσω. Φυσικά οι περισσότεροι λένε ψέματα για το πότε ξεκινήσανε-λες και είναι δείγμα ανδρισμού ή θηλυκότητας ή ωριμότητας(sic) Στην εφηβεία όλα μεγεθύνονται-μια αμφισβήτηση, μια σκληρή απόρριψη,ένα χαζό σχόλιο,ένα ατύχημα - και δεν είναι εύκολο για όλους να τα διαχειριστούν. Στην αίθουσα αναμονής γυναικολόγου.Μια πιτσιρίκα γύρω στα δεκάξι-μόνη της-και εγώ.Πιάσαμε κουβέντα.Εγκυος 3 μηνών και δεν το ήξερε,το είχε μάθει την προηγούμενη μέρα.Το αγόρι της 25 αλλά δεν ήταν εκεί.Τον έπαιρνε στο τηλέφωνο και το είχε κλειστό.Εκλαιγε.Ακόμα και τώρα σκέφτομαι πόσο στοίχισε σε αυτό το κορίτσι η όλη φάση. Επίσης από έρευνα που έγινε 1 στους τρεις νέους δεν παίρνει προφυλάξεις. Link
FedonasP Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Κοιτα...εγω τα βλεπω λιγο πιο ομα τα πράγματα σε αυτο το θέμα. Καταρχην θεωρω οτι μεγάλο ποστοστο θα απιστησουν αν βρεθει μια γυναικα μπροστά τους που θα τους προτεινει να πηδηχτουν. Και ας αγαπάνε τρελά τη γυναίκα/κοπέλα τους και ας έχουν παιδια κτλ κτλ.... Η ανάγκη για το διαφορετικό που λέμε. Μια εμπειρία ακομα ή αλλιως η απολαυση της στιγμης. Ειναι γλυκο το σεξ...δυσκολα το αποφευγεις. Και ας έχεις πάει με 100 γυναίκες νωριτερα. μα δεν διαφωνώ με αυτό που λες ισα ισα συμφωνώ απλά το παραπάνω post είναι η αιτιολογία μου στο γιατί θα το κάνανε αυτό πολλοί άντρες η και γυναίκες. Τις γυναίκες τις θεωρω λιγο πιοδυσκολες σε αυτο το ζητημα. Οντως πρεπει κάτι να τους λειπει για να απατησουν. Δεν σκέφτονται ολες με καφρίλα, ειδικά όταν αγαπάνε. με τις γυναίκες φιλε μου μην το ψάχνεις.... σου βάζω στοίχημα ότι ο,τι ξέρεις για οποιαδήποτε πρώην η νυν σου υπάρχουν και αλλα τόσα που δεν ξέρεις όσο και να ψάξεις αυτό δικαιολογείται όμως γιατί σκέψου πως έχουν κάθε μέρα να πολεμήσουν με τον πειρασμό... όταν σου κάνουν "ντού από παντού" 24/7 e όλο σε μια πιο ευάλωτη στιγμή θα βρεθεις... όλο ο μαλάκας ο γκόμενος σου θα έκανε καμια χοντράδα.. όλο αυτό το ωραίο παιδί θα πλησιάζει και θα φέρει την ανάσα του πάνω στο πρόσωπο σου.... ε θα κάτσεις έχουν έτοιμο φιλέτο στο πιάτο οποτε θέλουνε... δεν χρειάζεται να μαγειρέψουν κατάλαβες? παίρνουμε όμως και εμείς την εκδίκηση μας γιατί όταν εμείς περνάμε τα 40 γινόμαστε γοητευτικά status symbols ενώ αυτές πατσαβουριαζουν και δεν τις κλάνει κανένας εμείς τρώμε όλο το παλούκι από τα 14 μέχρι τα 40 που αυτές είναι κάτι σαν το αντικείμενο του πόθου είτε είναι μέτριες είτε ακόμη και ψιλοχάλια Πολλοί ξερεις, το γουστάρουν αυτο. Θέλουν να ξέρουν οτι κάνουν σεξ με τη κοπελα, γυναίκα κάποιου άλλου. Και αμα τον ξέρουν ειδικά ειναι ακόμα καλυτερα. Το απαγορευμένο ειναι πιο "ταυλωτικο". Δε το λέω εγω...σε συζητήσεις το έχω ακουσει απο πολλούς. Αν ρωτάς εμένα, γενικά δεν ασχολιομουν με γυναικες άλλων. Δοξα τον Υψιστο υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν μπολικες ελευθερες έτοιμες για όλα, οποτε ποιος ο λόγος? Εντάξει στους εφηβους λειτουργει διαφορετικά το πράγμα γιατι ακομα δεν έχουν φθάσει στη καφρίλα τη δική μας. όσοι το νιώθουν αυτό είχαν γκόμενα που την πήδηξε κάποιος που τον θεωρούνε καλύτερο τους .- fedonas (η χωρισμένη μάνα που βρήκε άλλο σύντροφο) κάτσε να βάλω και ένα σχετικό τραγουδάκι http://www.youtube.com/watch?v=U7A1v8m40Tk
μαφαλντα Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 με τις γυναίκες φιλε μου μην το ψάχνεις.... σου βάζω στοίχημα ότι ο,τι ξέρεις για οποιαδήποτε πρώην η νυν σου υπάρχουν και αλλα τόσα που δεν ξέρεις όσο και να ψάξεις αυτό δικαιολογείται όμως γιατί σκέψου πως έχουν κάθε μέρα να πολεμήσουν με τον πειρασμό... όταν σου κάνουν "ντού από παντού" 24/7 e όλο σε μια πιο ευάλωτη στιγμή θα βρεθεις... όλο ο μαλάκας ο γκόμενος σου θα έκανε καμια χοντράδα.. όλο αυτό το ωραίο παιδί θα πλησιάζει και θα φέρει την ανάσα του πάνω στο πρόσωπο σου.... ε θα κάτσεις έχουν έτοιμο φιλέτο στο πιάτο οποτε θέλουνε... δεν χρειάζεται να μαγειρέψουν κατάλαβες? παίρνουμε όμως και εμείς την εκδίκηση μας γιατί όταν εμείς περνάμε τα 40 γινόμαστε γοητευτικά status symbols ενώ αυτές πατσαβουριαζουν και δεν τις κλάνει κανένας εμείς τρώμε όλο το παλούκι από τα 14 μέχρι τα 40 που αυτές είναι κάτι σαν το αντικείμενο του πόθου είτε είναι μέτριες είτε ακόμη και ψιλοχάλια Η μόνη φράση που έχει λογική. Εδώ με έκανες και γέλασα.
FedonasP Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Η μόνη φράση που έχει λογική. Εδώ με έκανες και γέλασα. είτε το θες είτε όχι έτσι είναι ο άντρας με γκρίζα φαβορίτα ο αυτοδημιούργητος (η έστω ο κληρονόμος η έστω ο νταβραντισμενος υδραυλικός) μετράει... τόσο στις μικρούλες όσο και στις πιο ώριμες διαλέγει ότι θέλει έχει και την πείρα.. και παίζει τις 30άρες όπως μερικοί πιο νέοι τα 16ρακια και ποιος τον πιάνει η γυναικα καλύτερα να αρχίσει να ψάχνει για γραφείο με ζιγκολό η για κανένα ξαναμμένο 15χρόνο που έχει οιδιπόδειο... Τώρα στο θέμα... εγώ πιστεύω ότι πολλά μπορούν να κάνουν οι προέφηβοι και έφηβοι.. αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει νάτους αφήσουμε... και άποψη για την πολιτική μπορεί να έχουν αλλα δεν τους αφήνουμε να ψηφίσουνε και να οδηγήσουν μπορούν αλλα δεν τους επιτρέπουμε ούτε και αυτό.. γιατί υπάρχει λόγος.. ναι μεν διαθέτουνε τις σωματικές ικανότητες και την εφυία για κάποια πράματα αλλα τους λείπει η ωριμότητα και η πείρα και μπορούν να γίνουν πολλές στραβές!!! έτσι εγώ ας πούμε αν μπορούσα θα ανεβαζα το όριο ενηλικίωσης στα 21 το ίδιο και το ποτό και το τσιγάρο (για να μην πω τα 2 τελευταία στα 23) και το sex μετά τα 21 (τα πέρασα οποτε χέστηκα χαχαχαχαχα)
Cossutius. Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Τα 15 δεν είναι ηλικία για σχέση,ούτε για αγόρια ούτε για κορίτσια.Υπάρχει ένας ιδιότυπος ψυχαναγκασμός-από φίλους, συζήτηση σε φορουμ ίσως και από μερικούς γονείς- ότι και καλά στα 15 ξεκινάνε οι περισσότεροι και δεν πρέπει να μείνεις πίσω. Φυσικά οι περισσότεροι λένε ψέματα για το πότε ξεκινήσανε-λες και είναι δείγμα ανδρισμού ή θηλυκότητας ή ωριμότητας(sic) Στην εφηβεία όλα μεγεθύνονται-μια αμφισβήτηση, μια σκληρή απόρριψη,ένα χαζό σχόλιο,ένα ατύχημα - και δεν είναι εύκολο για όλους να τα διαχειριστούν. Στην αίθουσα αναμονής γυναικολόγου.Μια πιτσιρίκα γύρω στα δεκάξι-μόνη της-και εγώ.Πιάσαμε κουβέντα.Εγκυος 3 μηνών και δεν το ήξερε,το είχε μάθει την προηγούμενη μέρα.Το αγόρι της 25 αλλά δεν ήταν εκεί.Τον έπαιρνε στο τηλέφωνο και το είχε κλειστό.Εκλαιγε.Ακόμα και τώρα σκέφτομαι πόσο στοίχισε σε αυτό το κορίτσι η όλη φάση. Επίσης από έρευνα που έγινε 1 στους τρεις νέους δεν παίρνει προφυλάξεις. Link Αρχιζουμε απ το τέλος Σεξ χωρίς προφυλάξεις για τις ανύπαντρες γυναίκες Οταν οι 7 στις 10 γυναίκες (έστω ανυπαντρες) δεν επιδιωκουν προφυλαξη,(που υποτιθεται η γυναικα ειναι προσεκτικότερη σε τέτοια θέματα) μιλάμε για ανωριμότητα των 15χρονων?? Να μη δουμε τι λένε οι άντρες για αυτο που γενικότερα, θα λέει ψέματα οποιος πει οτι δεν χωνει το όργανό του άνευ προφυλακτικού για την απόλαυση της στιγμης, αγνοόντας τον οποιονδηποτε κίνδυνο. Πρέπει να ξέρεις οτι θα κάνεις σεξ για να κουβαλάς προφυλακτικό. Αν απλά σου κάτσει δε θα το αποφυγεις. Ετσι είναι και προλακω οποιονδηποτε να μου πει οτι μπορει να κρατησει τις ταυλες του οταν θα του κάτσει μια κοπέλα σε ένα πάρτυ που τη ξέρει και τη γουστάρει και θα ψάχνει σα τρελος οντας γυμνοι στο κρεββάτ να βρει προφυλαξη...γελάμε δηλαδη. Τα 15 ειναι μια καλή ηλικία για να ερωτευτεί κάποιος και ειναι η ηλικία που ξεκινάνε πολλοί έρωτες. Παραδοσιακά κιόλας. Το αν κάνουν σεξ ή όχι ειναι άλλο θέμα. Σε πολλούς εφήβους δε δίνεται αυτη η ευκαιρία, άσχετα αν οι περισσότεροι κυκλοφορουν με ένα προφυλακτικό στο πορτοφόλι τους πιστεύοντας οτι κάτι θα γίνει (συνηθως μουχλιάζει, άλλες φορές, αναγκαζονται και ζητάνε χρηματα για να αγοράσουν) Αυτο που θέλω να πω, ειναι οτι οι έφηβοι αν και δεν ειναι τοσο συνειδητοποιημένοι, ειναι πιο προσεκτικη στο σεξ, απ ότι οι ενηλικοι. Αν εσυ έχεις δει μια περίπτωση με μια έφηβη εγγυο, μπορει ο καθένας μας να μιλησει για τις αμβλώσεις. Διάβασα οτι έχουμε λεει κοντά στις 80.000 αμβλωσεις κάθε χρονο στην Ελλάδα από τις οποιες το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι σε ηλικίες μεταξυ 18-30. Φυσικά θα υπάρχουν και μικρότερες ηλικίες αλλά και μεγαλυτερες. Οπότε δε μπορουμε να μιλάμε για ηλικίες και σχέσεις εκτος αν αναφερόμαστε σε παιδακια. Κατα τα άλλα συμφωνω μαζί σου. Σε ότι αφορά το πότε έκανε κάποιος σεξ πρωτη φορά, ειναι και αυτο σχετικο. Σιγουρα δε γινεται ολοι να έχουν κάνει σεξ απ τα 14 με 30άρες (οπως πολλοι υποστηρίζουν) αλλά απ την άλλη την εποχη που ήμουν έφηβος στις εκδρομές 1η,2α,3η λυκειου βγάζαμε τα μάτια μας:P
nicoc89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Aν θέλετε παντρευτείτε. εγω στο δημοτικό είχα κάνει πρόταση γάμου στην Σία ηταν και η τελευταία φορά που της έδωσα δρακουλίνια και kinder bueno γιατι μου είπε ΟΧΙ. σαν σήμερα το θυμάμαι
Andreas2 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Αυτό που θέλω να που αν την θες παντρέψου την. Επίσης η χρησιμοποίηση προφυλακτικού είναι μέγιστον αμάρτημαν.
Cossutius. Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Αυτό που θέλω να που αν την θες παντρέψου την. Επίσης η χρησιμοποίηση προφυλακτικού είναι μέγιστον αμάρτημαν. Αν ηταν βρε συ Αντρεα μου σε κάθε πηδημα να μην χρησιμοποιουσαμε προφυλακτικό, θα ειχαμε γεμισει αρρωστιες και πιτσιρίκια τα οποια δε θα μπορουσαμε να ταισουμε. Αντιλαμβάνομαι και σέβομαι οτι εισαι θρήσκος, αλλά κάποιος πρέπει να πει στους παππάδες οτι ούτε ο Θεός δε θέλει πεινασμένα παιδιά...
nicoc89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 γιατι ρε και αμα έχει τίποτα αφροδοτικά νοσήματα καποιος απο τους δύο να κολλήσουν ? ασφάλεια ρε
Προτεινόμενες αναρτήσεις