Andreas2 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μόνο αν εγκρίνει ο πνευματικός. Anyway σχέση έχουν τα παιδάκια να πάνε παράδεισο όχι να καλοπερνούν εις τα γήινα. Χωρίς να θέλω να πω ότι η καλοπέραση στα γήινα είναι κατ΄ ανάγκην κάτι κακό.
FedonasP Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Σταματα λοιπόν να χρησιμοποιείς αυτό τον μέσον του σατανά και της διαβολής ... μα δεν λυπάσαι καθόλου την ψυχή σου?? και αυτό αμαρτία είναι! Αν ηταν βρε συ Αντρεα μου σε κάθε πηδημα να μην χρησιμοποιουσαμε προφυλακτικό, θα ειχαμε γεμισει αρρωστιες και πιτσιρίκια τα οποια δε θα μπορουσαμε να ταισουμε. Αντιλαμβάνομαι και σέβομαι οτι εισαι θρήσκος, αλλά κάποιος πρέπει να πει στους παππάδες οτι ούτε ο Θεός δε θέλει πεινασμένα παιδιά... αυξάνεστε και πληθύνεστε ως η άμμος της θαλάσσης (που αυξάνεται και πληθύνεται κάθε τρεις και μια... )
FedonasP Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 ένας χοντρός παπας που μπουρδουκλώνει ότι θυμάται από την ιερατική σχολη και ότι του μοιάζει πιασάρικο για να σε ξεγελάει και να σου λέει τι να κανεις χωρίς όμως να φαίνεται ότι σε διατάζει επίσης με τον παραπάνω τρόπο απαντάει και σε οποιοδήποτε ερώτημα σου... με πρόλαβε ο εν χριστώ αδερφός
g_alkis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μόνο αν εγκρίνει ο πνευματικός. Anyway σχέση έχουν τα παιδάκια να πάνε παράδεισο όχι να καλοπερνούν εις τα γήινα. Χωρίς να θέλω να πω ότι η καλοπέραση στα γήινα είναι κατ΄ ανάγκην κάτι κακό. Το σεξ ως καλοπέραση στα γήινα είναι καλό, αλλά το σεξ ως καλοπέραση στα γήινα με προφυλακτικό είναι αμάρτημα?
FedonasP Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Το σεξ ως καλοπέραση στα γήινα είναι καλό, αλλά το σεξ ως καλοπέραση στα γήινα με προφυλακτικό είναι αμάρτημα? φυσικά αναιδή αμαρτωλέ διότι το sex το αναγνωρίζει ο θεός μονο ως πράξη τεκνοποιήσεως! η χρήση προφυλάξεων αποτρέπει την τεκνοποίηση και άρα είναι αμαρτία... Φυσικά όλα αυτά ΜΕΤΑ γάμου οι προγαμιαίες σχέσεις είναι αμαρτία επίσης!! τώρα το να πηγαίνει ένας παπας με άλλον παπά δεν ξέρω αν είναι αμαρτία γιατί πολλά ακούγονται... επίσης το να χαϊδολογάει και όχι μονο ο πνευματικός τα μικρά παιδάκια που του ... εξομολογούνται..
ZAKKWYLDE Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μην ανησυχείς, μόλις πας 22-23 θα πηγαίνεις στα πιπινάκια και θα λες "γεια είμαι 23" και θα κάθονται με τη μία. Απλά λίγη υπομονή
Liverpool89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Ειμαι 23.... Αυτο που λες δεν ισχυει... Μηπως το λεω λαθος...?
ZAKKWYLDE Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Ειμαι 23.... Αυτο που λες δεν ισχυει... Μηπως το λεω λαθος...? Σχήμα λόγου είναι, ότι και μλκια να πες, το 16χρονο το έχεις. Όχι σε όλες τις περιπτώσεις φυσικα, υπάρχουν και 16χρονα που έχουν μυαλό στο κεφάλι, αλλά ως επι το πλείστον το να ρίξεις μια 16χρονη είναι πανεύκολο σε αυτή την ηλικία.
Liverpool89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Αρκει να μην ειναι σε κλειστο κυκλο οπως χωριο μικρο και σε ξερουν την ξερεις τοτε ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα... Πως αναπτυσονται ετσι τα σημερον κοριτσια...Μου χουν βγει τα ματια...και ουτε ενα βλεμα και τα βλεπω να νταλαβεριζονται με αλλα παιδια απο διπλανα χωρια... Εμας μου φαινεται μας μουτζοσαν...
FedonasP Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Ειμαι 23.... Αυτο που λες δεν ισχυει... Μηπως το λεω λαθος...? ναι πρέπει να κατεβαίνεις από μια μηχανή η ένα καλο αμάξι να έχεις κάνει μπάνιο και να πρόλαβες μονο να ιδρώσεις 3 λεπτά ισα ισα στο στέρνο και λίγο στο λαιμό να είσαι αξύριστος για κάνα διήμερο και με μπάσα φωνή να το πεις αυτό σε κοριτσάκι κάτω των 19 έχεις μεγάλες επιτυχίες να βγάλεις γκόμενα μόλις το πεις βγάλε και τα γυαλιά ιλίου βάλτα στο πέτο σου άναψε και ένα black devil χρησιμοποιώντας τον zippo σου για να αυξηθούν οι πιθανότητες Αν δεν δεις φως παίζει να ανήκει σε άλλη συνομοταξία πάρε ύφος και καλά πως σου ήρθε έμπνευση πως μόλις συνειδητοποίησες κάτι σημαντικό.. πετα το τσιγάρο πατα το με το πόδι σου και κανε 2 αντίρροπα ημικύκλια (με την μπότα σου ) γυρνα πίσω στο αυτοκίνητο βγάλε την κιθάρα σου κάτσε στο σιντριβάνι η στα σκαλιά η διπλα από το παγκάκι ότι είναι πρόχειρο εκεί τέσπα και παίξε στην αρχή ένα έντεχνο μετά ξεκινα κανένα κλασικό rock αν δεν δεις χαΐρι με το έντεχνο.
Andreas2 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Το σεξ ως καλοπέραση στα γήινα είναι καλό, αλλά το σεξ ως καλοπέραση στα γήινα με προφυλακτικό είναι αμάρτημα? Αν σπάσει το προφυλακτικό;
Liverpool89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 ναι πρέπει να κατεβαίνεις από μια μηχανή η ένα καλο αμάξι να έχεις κάνει μπάνιο και να πρόλαβες μονο να ιδρώσεις 3 λεπτά ισα ισα στο στέρνο και λίγο στο λαιμό να είσαι αξύριστος για κάνα διήμερο και με μπάσα φωνή να το πεις αυτό σε κοριτσάκι κάτω των 19 έχεις μεγάλες επιτυχίες να βγάλεις γκόμενα μόλις το πεις βγάλε και τα γυαλιά ιλίου βάλτα στο πέτο σου άναψε και ένα black devil χρησιμοποιώντας τον zippo σου για να αυξηθούν οι πιθανότητες Αν δεν δεις φως παίζει να ανήκει σε άλλη συνομοταξία πάρε ύφος και καλά πως σου ήρθε έμπνευση πως μόλις συνειδητοποίησες κάτι σημαντικό.. πετα το τσιγάρο πατα το με το πόδι σου και κανε 2 αντίρροπα ημικύκλια (με την μπότα σου ) γυρνα πίσω στο αυτοκίνητο βγάλε την κιθάρα σου κάτσε στο σιντριβάνι η στα σκαλιά η διπλα από το παγκάκι ότι είναι πρόχειρο εκεί τέσπα και παίξε στην αρχή ένα έντεχνο μετά ξεκινα κανένα κλασικό rock αν δεν δεις χαΐρι με το έντεχνο. Μου ελυσες πολλες αποριες... Εγω δεν καπνιζω...Και κατεβαινω με ενα σαλαβαλο που μερικες φορες μπρος δεν παιρνει και το σκουνταω... Αρα πρεπει να παιρνω το αμαξι του αδερφου ή του μπαμπα... Για 500 μετρα που ειναι η πλατεια του χωριου... Ασε που δεν εχει και ραδιο...
FedonasP Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 α στο χωριο είναι ακόμη πιο εύκολο πάρε ένα πανπάλαιο town mate (παπάκι) νικέλωσε το βάλτου ένα μπουρί ζάντες αστερία μια χοάνη τεραστια άλλαξε σέλα βάλε 5 τόνους ζελέ ένα τιραντε μπλουζάκι (αν δεν είσαι παχουλός) κανε πρώτα μερικές τυχαίες περασιές από εκεί που κάθεται η κοπέλα μαρσάροντας το παπάκι μετά κατέβα και πες της να ανεβεί να την πας μια γύρα στα γύρο χωρια αν τσινήσει πες της θα έχει ενδιαφέρον και αν σε ρωτήσει τι ενδιαφέρον θα έχει πες της πως το ενδιαφέρον είναι στα απρόοπτα κατά την διαδρομή και χαμογελα λίγο μόλις τελειώσεις την πρόταση σου κοιτώντας την στα ματια
Προτεινόμενες αναρτήσεις