Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 3 (Spoilers up to season 2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πιστευω οτι αυτη αυτη η σαιζον ειναι και η καλυτερη μεχρι τωρα.την παρακολουθω ομως γιατι εχω εξαντλησει καθε τι καλυτερο και εχω μεγαλη περιεργεια να δω που θα καταληξει.παντως το ολο στορυ ειναι πολυχρησημοποιημενο.μπορω να σκεφτω τουλαχιστον 5-6 σειρες η ταινιες που να εχουν το ιδιο η παρομοιο σεναριο.

Δημοσ.

Σήμερα έκανα κάτι που δεν έχω ξανακάνει ποτέ με καμία σειρά, μπήκα και διάβασα την περίληψη του χθεσινού επεισοδίου. Η κατρακύλα μου δεν έχει τέλος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(1η σφαίρα - εύστοχη , επόμενες 1000 σφαίρες - άστοχες, σφαίρα στο σκοπέτο - εύστοχη, τελειώνουν οι σφαίρες βαράμε με τα όπλα και τα σπαθιά) Μόνο εμένα μου την έδωσε;

imgur.php?url=http%3A%2F%2Fimgur.com%2Fh

Επεξ/σία από mouxaxa
Δημοσ.

(1η σφαίρα - εύστοχη , επόμενες 1000 σφαίρες - άστοχες, σφαίρα στο σκοπέτο - εύστοχη, τελειώνουν οι σφαίρες βαράμε με τα όπλα και τα σπαθιά) Μόνο εμένα μου την έδωσε;

Ίσως όχι, εμένα πάντως σίγουρα όχι. Δηλαδή η  σειρά πραγματεύεται ένα απολύτως ρεαλιστικό, πιθανό ενδεχόμενο και όλα τα υπόλοιπα σκηνικά που έχουμε δει ως σήμερα είναι απολύτως πραγματοποιήσιμα; Και τί θα ήθελες δηλαδή, να πεθάνουν

o Carl και η Carol, που στη δεδομένη στιγμή ήταν οι πιο εκτεθειμένοι;

Εδώ και μερικά χρόνια έχω πάψει να ενοχλούμαι από τις περισσότερες απιθανότητες που βλέπω σε μία ταινία , ακόμη και στην πιο ρεαλιστική. Ο σεναριογραφος, ο σκηνοθέτης, οι ηθοποιοί, όλοι τους θέλουν να πουν κάτι και αυτό με νοιάζει, όχι το πώς το λένε ή τί μεθόδους χρησιμοποιούν για να το πετύχουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις σημασία έχει ο προορισμός, όχι το ταξίδι. Δεν αναφέρομαι σε τρύπες στο σενάριο ή ανακολουθίες, αναφέρομαι σε απίθανες καταστάσεις που βλέπω να διαδραματίζονται.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...