polakis21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά όποιος μπορεί να μου πει που μπορω να βρω απο μπαρμπα τα κομικς ιντερνετικα, please pm me. Thanks
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 use the Google Luke
maggle Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 πιστευω οτι αυτη αυτη η σαιζον ειναι και η καλυτερη μεχρι τωρα.την παρακολουθω ομως γιατι εχω εξαντλησει καθε τι καλυτερο και εχω μεγαλη περιεργεια να δω που θα καταληξει.παντως το ολο στορυ ειναι πολυχρησημοποιημενο.μπορω να σκεφτω τουλαχιστον 5-6 σειρες η ταινιες που να εχουν το ιδιο η παρομοιο σεναριο.
johnll Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Τώρα θα βάλω να δω το 2ο επεισόδιο της 3ης σεζόν..σιγά σιγά μου αυξάνεται το ενδιαφέρον..
Voodooman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Σήμερα έκανα κάτι που δεν έχω ξανακάνει ποτέ με καμία σειρά, μπήκα και διάβασα την περίληψη του χθεσινού επεισοδίου. Η κατρακύλα μου δεν έχει τέλος...
timoboll Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Είμαι στο 7ο επεισόδιο της 3ης σεζόν... συγχαρητήρια
ilias8513 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Πως σας φανηκε το 10? Τα τελευταια 8 λεπτα αξιζανε! 1
NoisePollution Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Όσον αφορά το 10 πάνω που είχε αρχίσει να με παίρνει ο ύπνος boom... ξύπνησα. 1
Gtr34 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ψοφος στον Ρικ μου εχει σπαει τα νευρα ο χλιμιτζουρας
firewalker Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Για να δούμε... Δεν ακολουθούν και το κόμικ για να δούμε τι θα γίνει...
mouxaxa Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) (1η σφαίρα - εύστοχη , επόμενες 1000 σφαίρες - άστοχες, σφαίρα στο σκοπέτο - εύστοχη, τελειώνουν οι σφαίρες βαράμε με τα όπλα και τα σπαθιά) Μόνο εμένα μου την έδωσε; Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2013 από mouxaxa
Voodooman Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 (1η σφαίρα - εύστοχη , επόμενες 1000 σφαίρες - άστοχες, σφαίρα στο σκοπέτο - εύστοχη, τελειώνουν οι σφαίρες βαράμε με τα όπλα και τα σπαθιά) Μόνο εμένα μου την έδωσε; Ίσως όχι, εμένα πάντως σίγουρα όχι. Δηλαδή η σειρά πραγματεύεται ένα απολύτως ρεαλιστικό, πιθανό ενδεχόμενο και όλα τα υπόλοιπα σκηνικά που έχουμε δει ως σήμερα είναι απολύτως πραγματοποιήσιμα; Και τί θα ήθελες δηλαδή, να πεθάνουν o Carl και η Carol, που στη δεδομένη στιγμή ήταν οι πιο εκτεθειμένοι; Εδώ και μερικά χρόνια έχω πάψει να ενοχλούμαι από τις περισσότερες απιθανότητες που βλέπω σε μία ταινία , ακόμη και στην πιο ρεαλιστική. Ο σεναριογραφος, ο σκηνοθέτης, οι ηθοποιοί, όλοι τους θέλουν να πουν κάτι και αυτό με νοιάζει, όχι το πώς το λένε ή τί μεθόδους χρησιμοποιούν για να το πετύχουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις σημασία έχει ο προορισμός, όχι το ταξίδι. Δεν αναφέρομαι σε τρύπες στο σενάριο ή ανακολουθίες, αναφέρομαι σε απίθανες καταστάσεις που βλέπω να διαδραματίζονται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα