Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 3 (Spoilers up to season 2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιος ο λόγος να υπάρχει αυτό το γαμήσι στο σενάριο? και τόσο έντονα να το δείχνει, δηλαδή έλεος άμα θέλαμε να την παίξουμε ξέρουμε άλλες ταινίες. πραγματικά άχρηστο σε αυτή την σειρά και ειδικά σε αυτό τον χρόνο

Δημοσ.

ποιος ο λόγος να υπάρχει αυτό το γαμήσι στο σενάριο? και τόσο έντονα να το δείχνει, δηλαδή έλεος άμα θέλαμε να την παίξουμε ξέρουμε άλλες ταινίες. πραγματικά άχρηστο σε αυτή την σειρά και ειδικά σε αυτό τον χρόνο

Πρόσεξε μη τύχει και δεις το banshee εσύ.
  • Like 3
Δημοσ.

Στη 2η season ειχαμε την φαρμα και σκυλοβαρεθηκαμε... στην 3η season εχουμε τον μ@λ@κΟ governor..ας πεθανει να προχωρησει λιγο το story

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει το επεισοδιάκι τα έσπασε σήμερα μου άρεσε αρκετά σε σχέση με τα προηγούμενα, σε αυτο το επεισόδιο φαίνεται καθαρά πλεον ποσο ψυχάκιας ειναι ο τύπος

• Moderators
Δημοσ.

Εχω βάσιμες υποψίες πως

η Andrea δεν έχει πειστεί ακόμα ότι ο Κυβερνήτης είναι ψυχοπαθής/άσχημα-νέα-για-όλους.

:D

Δημοσ.

Έχει αρχίσει να κουράζει πολύ το όλο story με τον governor.. Τραβηγμένο και αυτό το episode,θα μπορούσε να το είχαν χωρέσει σε 20 λεπτά.

• Like 1
Δημοσ.

Μας δουλεύουν μου φαίνεται. Αυτό το μια μόνο το ένα στρατόπεδο μια μόνο το άλλο δεν μου αρέσει. Προτιμώ όλα τα επεισόδια να έχουν λίγο απ' όλα. Ντύθηκε και ο άλλος ο βλάκας σαν τον Seagal. Άστα να πάνε...

Δημοσ.

Αλλο ενα κακο επισοδειο,ειχε καταντησει βαρετη η αντρεα με τον κυβερνητη,τους εδωσαν ολοκληρο επισοδειο.Οχι τιποτα αλλο,αλλα δεν εδειχνε τιποτα αλλο απο το να τρεχει στα δασακια να κρυφτει.Δεν μας χεζετε.Μετα απο τα πρωτα επισοδεια ,θεωρω οτι η σειρα εχει πεσει παρα πολυ.

Διαφωνω πληρως. Για μενα κορυφαιο επεισοδιο. Ειδικα το τελευταιο 10λεπτο ειναι για μενα απο τα κορυφαια της χρονιας σε οποιαδηποτε σειρα φετος! Μιλαμε για πολυ σασπενς και ατμοσφαιρικη φαση!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...