Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 3 (Spoilers up to season 2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενω οι δικες σου απορίες....η ενεργεια των ζομπι σε μαρανε? Τοσα σεναριακα κενα, τόσες γκάφες σε κάθε επεισόδιο :P

το κοψιμο των δαχτυλων σας φανηκε περιεργο;

Αλλα ερωτηματα ειναι πιο σημαντικα.

Πως λαμβανει ενεργεια 1 ζομπι που δεν τρωει (πχ κομμενο κεφαλι) και επιβιωνει χρονια;

Αν τελικα φαει και του λειπει το στομαχι (πχ απο ακρωτηριασμο) πως θα αντλησει την ενεργεια του φαγητου;

Επισης δεν ξεκουραζονται ποτέ. Μονιμως περπατουν και ειναι ορθια (οσα δεν εχουν ακρωτηριασμους). Με τι ενεργεια συνεχιζεται αυτό αν δεν τρωνε;

• Απαντ. 475
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως λαμβανει ενεργεια 1 ζομπι που δεν τρωει (πχ κομμενο κεφαλι) και επιβιωνει χρονια;

Αν τελικα φαει και του λειπει το στομαχι (πχ απο ακρωτηριασμο) πως θα αντλησει την ενεργεια του φαγητου;

Επισης δεν ξεκουραζονται ποτέ. Μονιμως περπατουν και ειναι ορθια (οσα δεν εχουν ακρωτηριασμους). Με τι ενεργεια συνεχιζεται αυτό αν δεν τρωνε;

Βασικά είναι η γνωστή κατάσταση ζομποϊνσέψιον

Τι θέλω να πω...

Αν δεν μπορεί να αντλήσει ενέργεια, πεθαίνει, και εφόσον έχει τον ιό, επανέρχεται ως ζόμπι.

(Αν θες π.χ. φαντάσου τον Χαϊλάντερ, στην θέση του ζόμπι. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση έχουμε ιμορταλινσέψιον, αλλά ισχύουν oι ίδιοι κανόνες)

Δημοσ.

Συγνώμη... αλλά οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σου είναι αυτονόητες 

Πως λαμβανει ενεργεια 1 ζομπι που δεν τρωει (πχ κομμενο κεφαλι) και επιβιωνει χρονια;  Επειδή ειναι ζόμπι

Αν τελικα φαει και του λειπει το στομαχι (πχ απο ακρωτηριασμο) πως θα αντλησει την ενεργεια του φαγητου; Αφού είναι ζόμπι 

Επισης δεν ξεκουραζονται ποτέ. Μονιμως περπατουν και ειναι ορθια (οσα δεν εχουν ακρωτηριασμους). Με τι ενεργεια συνεχιζεται αυτό αν δεν τρωνε; Μα... αφού είναι ζόμπι...

• Like 3
Δημοσ.

Στον 1ο κυκλο οι σεναριογραφοι προσπαθησαν να εξηγησουν τα περι ιου κλπ. αλλα μετα το αφησαν στα επομενα. Εγω αν το εγραφα, θα προσπαθουσα να το περασω λιγο πιο επιστημονικά, οσο ποιο αληθοφανες θα με επαιρνε φυσικα. Αυτοι τελικα το αφησαν παραδοσιακα, οπως στα κλασικα ζομπι, προφανως για εμπορικους λογους.

Δημοσ.

το ιντερνετ μου σποιλεριασε το επεισοδιο οποτε δυστυχως ηξερα τι θα γινει. συγκινηθηκα στο τελος. απο τις καλυτερες σκηνες της σειρες

και μενα.  :mad: τι διαολο. φατσα φορα τα screenshot? 

Δημοσ.

και μενα.  :mad: τι διαολο. φατσα φορα τα screenshot? 

Καλά δεν σας μάθανε στο σχολείο να μην μπαίνετε σε ορισμένες ιστοσελίδες την Δευτέρα το πρωί. Καλά να πάθετε... :P

Δημοσ.

Aσχετο αλλα ο κυβερνητης επαιζε πρωταγωνιστικο ρολο στο βασικο ενστικτο 2 αντι του Νταγκλας που αρνηθηκε

Δημοσ.

Εγώ δεν το βρήκα καθόλου βαρετό πάντως.. Μια χαρά κλείσιμο ήταν. 

Πιστεύω οτι αν δεν είχε τόσο αβανταδόρικο θέμα όμως θα ήταν κάτω του μετρίου η σειρά.

To μόνο κακό είναι οτι ο governor δεν θα μας αφήσει ήσυχους για ακόμα μια season..

• Like 1
Δημοσ.

Το περίμενα πολύ καλύτερο αλλα για τέλος της season ηταν νομίζω σωστό πως τελείωσε.

Έλεος πια με την κολο φυλακή αλλη μια season εκει θα κάτσουν :(
Οσο για την κυβερνήτη οντως καπου θα ξανα σκάσει στην επόμενη season.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...