xpapias Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Γειά χαρά. Κατέβηκα πριν καμια εβδομάδα σε κάποιο από τα γνωστά κέντρο της παραλιακής, στον Αγ. Κοσμά. Αν και πάρκαρα το αυτοκίνητο μου γύρω στα 800-1000μ παρακάτω, ήρθε ένας παρκαδόρος του καταστήματος και μου ζήτησε τα κλειδιά δίνοντας μου ένα μπρελόκ. Φεύγοντας έδειξα το μπρελόκ, ακούμπησα και ένα 5 ευρω και πήρα πίσω τα κλειδιά μου. Για απόδειξη ούτε λόγος. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία, μια και σε τέτοιου είδους καταστήματα πηγαίνω 1-2 φορές το χρόνο. Το θέμα είναι, έχουν το δικαίωμα να εκμεταλλεύονται το δημόσιο χώρο στάθμευσης 500 ή και 1000μ πριν το μαγαζί;
simply88 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Γειά χαρά. Κατέβηκα πριν καμια εβδομάδα σε κάποιο από τα γνωστά κέντρο της παραλιακής, στον Αγ. Κοσμά. Αν και πάρκαρα το αυτοκίνητο μου γύρω στα 800-1000μ παρακάτω, ήρθε ένας παρκαδόρος του καταστήματος και μου ζήτησε τα κλειδιά δίνοντας μου ένα μπρελόκ. Φεύγοντας έδειξα το μπρελόκ, ακούμπησα και ένα 5 ευρω και πήρα πίσω τα κλειδιά μου. Για απόδειξη ούτε λόγος. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία, μια και σε τέτοιου είδους καταστήματα πηγαίνω 1-2 φορές το χρόνο. Το θέμα είναι, έχουν το δικαίωμα να εκμεταλλεύονται το δημόσιο χώρο στάθμευσης 500 ή και 1000μ πριν το μαγαζί; Μιλαμε για το ιδιο μαγαζι στην Παραλιακη. Και σε εμας 5 ευρω ζητησε και μιλαμε για αρκετα χαμηλα σε σχεση με το μαγαζι. Παλιοτερα σε εκεινο το σημειο δεν πληρωνες αλλα μονο στο χωρο εξω απο το μαγαζι. Αυτο το σημειο ειναι που αφηνεις το αυτοκινητο σου οταν πας για μπανιο στην Παραλια του Αγ. Κοσμα οποτε κακως πληρωνεις.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Γιαυτο κλαιγονται στα καναλια οτι εχει πεσει η κινηση στα μαγαζια τους οι διαφοροι νυχτοπατερες της Αθηνας. Εν μεσω κρισης συνεχιζουν να ζητανε λεφτα για το παρκινγκ ακομα και σε δημοσιο χωρο, απλα επειδη προκειται να μπεις στο μαγαζι τους. Ωραιοι.
KilliK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Γειά χαρά. Κατέβηκα πριν καμια εβδομάδα σε κάποιο από τα γνωστά κέντρο της παραλιακής, στον Αγ. Κοσμά. Αν και πάρκαρα το αυτοκίνητο μου γύρω στα 800-1000μ παρακάτω, ήρθε ένας παρκαδόρος του καταστήματος και μου ζήτησε τα κλειδιά δίνοντας μου ένα μπρελόκ. Φεύγοντας έδειξα το μπρελόκ, ακούμπησα και ένα 5 ευρω και πήρα πίσω τα κλειδιά μου. Για απόδειξη ούτε λόγος. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία, μια και σε τέτοιου είδους καταστήματα πηγαίνω 1-2 φορές το χρόνο. Το θέμα είναι, έχουν το δικαίωμα να εκμεταλλεύονται το δημόσιο χώρο στάθμευσης 500 ή και 1000μ πριν το μαγαζί; οχι.
nemesiskp Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Τι λετε ρε παιδια που τους πληρωνετε για να αφησετε το αυτοκινητο σας σε δημοσιο παρκινγκ,παμε καλα;;;;Αμα σας πουνε τιποτα,αναφερετε αστυνομια και ΣΔΟΕ(επειδη δεν κοβουν και αποδειξη) και να δειτε για ποτε θα κανουνε πισω.Και εννοειτε δεν δινουμε ποτε το αμαξι σε αυτην την σκατοφαρα(παρκαδοροι),χιλιες φορες να περπατησω.Εχω αρκετες προσωπικες εμπειριες απο συγγενεις που την πατησανε και σας λεω ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ. Διαβαστε εδω για να παρετε μερικες ιδεες του πως συμπεριφερονται σε ξενη περιουσια.....
cyber_katsarida Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Τι λετε ρε παιδια που τους πληρωνετε για να αφησετε το αυτοκινητο σας σε δημοσιο παρκινγκ,παμε καλα;;; εδώ ρε οι περισσότεροι το θεωρούν φυσιολογικό και στήνονται στην ουρά. και μετά βγαίνουν οι γαμημένοι μαφιόζοι και λένε ότι έχει πέσει η κίνηση. Υ.Γ κατα τη γνώμη μου άτομα που πάνε σε τέτοια καταστήματα (και δε το λέω μόνο για το θέμα του πάρκ) σίγουρα είναι λοβοτομημένοι 1
simply88 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Στο πρασινο τετραγωνο ειναι το μαγαζι. Στις κοκκινες γραμμες εκμεταλευοντε το δημοσιο παρκινγκ. http://www.inews.gr/96/katangelia-anagnosti-gia-to-nychterino-kentro-akrotiri.htm
cyber_katsarida Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 δημοσιο παρκινγκ ποιος ήρθε; πολλές φορές δεν είναι καν παρκινγκ. τα βάζουν σε μέρος που απαγορεύεται η στάθμευση. έχουν ακουστεί και περιστατικά όπου έχουν πέσει κλήσεις μάλιστα. προφανώς επειδή ο μαφιόζος ιδιοκτήτης δεν έσταξε την προμήθεια στους μπάτσους. και κάποιοι τους πληρώνουν για να βάζουν το αυτοκίνητο τους παράνομα. κι αν δε το ξέρεις και αιφνιδιαστείς πάει στο διάολο τι γίνεται μ αυτούς όμως που πάνε εν γνώση τους;
dimpa16 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Καλεις την αστυνομια και δηλωνεις οτι υπαρχει καποιος που θελει να σου κλεψει το αυτοκινητο. Οταν ερθει,αναφερεις οτι σου ζητησε να του παραδωσεις τα κλειδια του αυτοκινητου σου.Εφ`οσον δεν υπαρχει νομιμο parking του μαγαζιου,η πραξη το να σου ζητησει καποιος τα κλειδια του αυτοκινητου σου,ετσι αερα πατερα,ειναι παρανομη και εχεις το δικαιωμα να την θεωρησεις κλεψια.Αστον μετα να δινει εξηγησεις... 1
javavall Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Στο πρασινο τετραγωνο ειναι το μαγαζι. Στις κοκκινες γραμμες εκμεταλευοντε το δημοσιο παρκινγκ. http://www.inews.gr/96/katangelia-anagnosti-gia-to-nychterino-kentro-akrotiri.htm Στον κόκκινο κύκλο είναι ο χώρος στάθμευσης για τους αθλητές του Αγίου Κοσμά. Έκανα προπόνηση εκεί πριν μερικά χρόνια, έχω καιρό να πάω βέβαια. Πληρώνεις τώρα και εκεί για στάθμευση?
nemesiskp Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 ποιος ήρθε; πολλές φορές δεν είναι καν παρκινγκ. τα βάζουν σε μέρος που απαγορεύεται η στάθμευση. έχουν ακουστεί και περιστατικά όπου έχουν πέσει κλήσεις μάλιστα. προφανώς επειδή ο μαφιόζος ιδιοκτήτης δεν έσταξε την προμήθεια στους μπάτσους. και κάποιοι τους πληρώνουν για να βάζουν το αυτοκίνητο τους παράνομα. κι αν δε το ξέρεις και αιφνιδιαστείς πάει στο διάολο τι γίνεται μ αυτούς όμως που πάνε εν γνώση τους; Yep το ξερω και εγω αυτο με τις κλησεις.Τα βαζουν οπου να ναι και αφου φαει την κληση ο ανυποψιαστος πελατης,πανε σαν κυριοι οι παρκαδοροι και τις μαζευουν για να μην τα ακουσουν μετα.Φυσικα μετα απο καιρο την κληση την πληρωνει ο πελατης στο πολλαπλασιο,χωρις να γνωριζει που την εφαγε.Και ολα τα παραπανω μιλαμε για ΔΗΜΟΣΙΟ χωρο.Δηλαδη πληρωνεις για να σου βαλουν το αυτοκινητο σε ΔΗΜΟΣΙΟ χωρο!!!!Οσοι πληρωνουν παρκαδορο,ειναι αξιοι της μοιρας τους παντως,οποτε καλα τους κανουν και τους πιανουν τον κ#λο......
xpapias Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Πληρώνεις στο 70% της κόκκινης διαδρομης που φαίνεται στη φωτογραφία. Το θέμα είναι, αν δεν πληρώσεις τι μπορεί να σου κάνουν.
Tenshi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Στον κόκκινο κύκλο είναι ο χώρος στάθμευσης για τους αθλητές του Αγίου Κοσμά. Έκανα προπόνηση εκεί πριν μερικά χρόνια, έχω καιρό να πάω βέβαια. Πληρώνεις τώρα και εκεί για στάθμευση? Πρίν τρία χρόνια εκμεταλεύονταν και τον συγκεκριμένο χώρο πάντως. Είχα πάει με φίλους και αφήσαμε το αμάξι στις κόκκινες γραμμές.Μας ζήτησε τα κλειδιά και του ρίξαμε άκυρο (αφού προτιμήσαμε να πληρώσαμε).Κάνουμε 200m και συνειδητοποιούμε οτι ξεχάσαμε τα τσιγάρα,οπότε γυρίσαμε πίσω.Με το που ανοίγουμε το αμάξι,νά σου και το αλάνι-ζήτουλας.Τον αρχίζεις ή όχι στα γαμωσταυρίδια;
Ntinaras Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Γειά χαρά. Κατέβηκα πριν καμια εβδομάδα σε κάποιο από τα γνωστά κέντρο της παραλιακής, στον Αγ. Κοσμά. Αν και πάρκαρα το αυτοκίνητο μου γύρω στα 800-1000μ παρακάτω, ήρθε ένας παρκαδόρος του καταστήματος και μου ζήτησε τα κλειδιά δίνοντας μου ένα μπρελόκ. Φεύγοντας έδειξα το μπρελόκ, ακούμπησα και ένα 5 ευρω και πήρα πίσω τα κλειδιά μου. Για απόδειξη ούτε λόγος. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία, μια και σε τέτοιου είδους καταστήματα πηγαίνω 1-2 φορές το χρόνο. Το θέμα είναι, έχουν το δικαίωμα να εκμεταλλεύονται το δημόσιο χώρο στάθμευσης 500 ή και 1000μ πριν το μαγαζί; εσυ χαλας τη πιατσα. η λυσεις ειναι 2. η δε πας ποτε εκει η παιρνεις κανα ψευτικο κλειδι και τους δινεις και αστους να ψαχνονται επισης κυκλοφορουν κλειδια με ηλεκτροσοκ
Anubis13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 επισης κυκλοφορουν κλειδια με ηλεκτροσοκ Μη μου βαζεις ιδέες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα