kage Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 αυτο γινεται ΧΡΟΟΟΝΙΙΙΑΑΑ τωρα καθε σαββατο. συνηθως στα μεγαλα μαγαζια αυτα τα περισσοτερα ποσοστα τα εχουν οι ιδιοι οι ιδιοκτητες του οικηματος και συνηθως τα παρκινγκ ανηκουν σαν δωρο στην προστασια του μαγαζιου.
xreokopia Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δεν επρεπε να πληρωσεις, φυσικα. Εκτος αν φοβηθηκες οτι θα εκανε ζημια στο αμαξι σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Είχα πάει σε έναν γάμο σε κτήμα στην Παλλήνη.Μόλις φτάνω στο κέντρο που θα γινόταν το τραπέζι βλέπω όλα τα αμάξια να τα έχουν στριμώξει σε ένα πάρκινγκ-κήπο-χωράφι ξέρω γω τι ήταν.Άλλα μάλιστα τα άφηναν κανά δεκάλεπτο πριν τα παρκάρουν με αναμμένες τις μηχανές.Έρχεται ο παρκαδόρος(που ήταν τελείως φούσκα-όχι δεν ήταν μπράβος) και μου λέει να αφήσω τα κλειδιά και να μου δώσει ένα μπρελόκ.Του λέω χρωστάω τίποτα και μου λέει ότι θέλετε εσείς.Το παίρνω και το παρκάρω σε κάτι χωράφια πιο πάνω.Μάλιστα μου την είπε με υφάκι ότι καθυστερώ τους άλλους. Τώρα για το τι κάνουν στα αμάξια στα πάρκινγκ είναι πικρή ιστορία.Έβλεπα σε γκαράζ να ρίχνουν κάτι ξερόγκαζα οι υπάλληλοι.Αν τους το πεις σε θεωρούν περίεργο κιόλας.
minaras_tio Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Εμεις τα εχουμε επιτρεψει αυτα να συμβαινουν... Το ιδιο και το φακελακι... Sent from my iPhone using Insomnia
kostas_dr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Τέτοια "μαγαζιά" θα έπρεπε, με τέτοια οικονομική κρίση, προ πολλού να έχουν κλείσει. Το ότι λειτουργούν ακόμα και μάλιστα με την ίδια νοοτροπία που είχαν την περίοδο των παχιών αγελάδων, λέει πολλά, δυστυχώς. Μου αρέσει που βγαίνουν οι διάφοροι "υπεύθυνοι" και στα κανάλια και κλαίγονται που έχει πέσει η κίνηση! Βρε ούστ! Μην πατάτε καν.
Ntinaras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Τέτοια "μαγαζιά" θα έπρεπε, με τέτοια οικονομική κρίση, προ πολλού να έχουν κλείσει. Το ότι λειτουργούν ακόμα και μάλιστα με την ίδια νοοτροπία που είχαν την περίοδο των παχιών αγελάδων, λέει πολλά, δυστυχώς. Μου αρέσει που βγαίνουν οι διάφοροι "υπεύθυνοι" και στα κανάλια και κλαίγονται που έχει πέσει η κίνηση! Βρε ούστ! Μην πατάτε καν. οι βλακες ειναι πολλοι.
xpapias Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Συμφωνώ. Αλλά τι μπορεί να κάνει κανείς - πέρα από το να μην πάει;
NickTG Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Για αρχή να αφήσει το αμάξι πιο πέρα. Με 5 λεπτά περπάτημα δεν πεθαίνεις.
cyber_katsarida Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Συμφωνώ. Αλλά τι μπορεί να κάνει κανείς - πέρα από το να μην πάει; αν τα θέλει ο κώλος σου ενεργείς ο εξής: μόλις πας να πάρεις το αμάξι και σου ζητήσουν τα λεφτά τους ζητάς απόδειξη. εννοείται δε θα σου δώσουν και πολύ πιθανόν να εμφανιστεί κανένας πιθηκάνθρωπος. δε πιάνεις κουβέντα και καλείς μπροστά τους την αστυνομία. σου δίνουν τα κλειδιά τους καληνυχτίζεις και φεύγεις
nemesiskp Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Συμφωνώ. Αλλά τι μπορεί να κάνει κανείς - πέρα από το να μην πάει; Αμα το βαλεις σε δημοσιο δρομο,που επιτρεπετε το παρκινγκ και ερθει να σου πει "5 ευρω και τα κλειδια" ή "κυριε εδω ειναι χωρος του μαγαζιου",τοτε πολυ απλα του λες οτι λεω στο πρωτο μου ποστ(περι αστυνομιας,ΣΔΟΕ κτλ),με ψιλο τσαμπουκα για να καταλαβουν οτι τα εννοεις και δεν "μασας" να τους καλεσεις.Αν παλι πας εξω απο το μαγαζι και στα ζητησει για να το παρκαρει σε "δικο τους μερος"(που το ποιο πιθανο ειναι να το αφησει πανω στον δημοσιο δρομο),τοτε πολυ απλα:α)πας σε αλλο μαγαζι,β)πας και το αφηνεις παρακατω στον δρομο και περπατας(δεν παθαινει τιποτα η κοπελιτσα που θα εχεις διπλα αν κανει λιγο ποδαροδρομο) ή γ)βρισκεις καμια κορυφαια δικαιολογια απο αυτες που υπαρχουν στο φορουμ των 4 τροχων που εβαλα στην αρχη για να βαλεις ΕΣΥ το αμαξι εκει που θα σου υποδειξει ο παρκαδορος και να κρατησεις και τα κλειδια(δεν ξερω αν το διαβασατε). Παραδειγμα:Παει παρκαδορος να ζητησει τα κλειδια του αυτονινητου και του λεει ο οδηγος:"εχω οπλο μεσα στο ντουλαπακι,μπορεις να εγγυηθεις την ασφαλεια του;" Απαντηση παρκαδορου:"Μπορειτε να το βαλετε εκει" Ασφαλως οπλο δεν υπηρχε Προσωπικη και μοναδικη εμπειρια με παρκαδορο: Παμε στο γαμο μια δευτερης ξαδελφης μου.Φτανουμε στο μαγαζι για το γλεντι και τσουπ παρκαδορος για να το βαλει στο παρκιν του καταστηματος.Λεω μην κανω θεμα,γαμος ειναι,συγγενεις ειμαστε κτλ.Του λεω οκ μισο λεπτο.Βγαζω μια φωτο το κοντερ με το κινητο και βγαινω απο το αμαξι.Με κοιταγε σαν βοδι,αλλα πιστευω καταλαβε οτι αμα εχει κανει εστω και 100 μετρα παραπανω απο το προβλεπομενο θα το καταλαβω.Ασφαλως μεχρι να το παρκαρει στο παρκιν-αλανα του μαγαζιου τον κοιταγα μην κανει καμια μαλακια. Παντως αμα διαβασετε το τοπικ των 4 τροχων θα φριξετε.Τι λιωμενα λαστιχα,τι κοπανημενα αυτοκινητα,τι κλησεις......Για αυτο ξαναλεω ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ!!!!
xreokopia Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Τέτοια "μαγαζιά" θα έπρεπε, με τέτοια οικονομική κρίση, προ πολλού να έχουν κλείσει. Το ότι λειτουργούν ακόμα και μάλιστα με την ίδια νοοτροπία που είχαν την περίοδο των παχιών αγελάδων, λέει πολλά, δυστυχώς. Μου αρέσει που βγαίνουν οι διάφοροι "υπεύθυνοι" και στα κανάλια και κλαίγονται που έχει πέσει η κίνηση! Βρε ούστ! Μην πατάτε καν. Μα ειναι πολλοι που πανε και ξοδευουν εκει τα λεφτα τους, και μετα λενε οτι δεν εχουν...
vk13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 όντως δεν έχει κανείς δικαίωμα να σου ζητάει λεφτά για παρκάρισμα σε δημόσιο χώρο. Σωστά τα λέτε αλλά ρε παιδιά θα βγεις όμως με μια παρέα για διασκέδαση (έστω άτομα που δεν βγάνουνε συχνά) και θα αρχίσεις τα τηλέφωνα και τα ΣΔΟΕ επειδή θα σου ζητήσουν να στο παρκάρουν.. Κανονικά πρέπει αλλά το κάνεις εκείνη τη στιγμή; Η νομίζετε ότι οι αστυνομικοί δεν τα ξέρουνε??? Το θέμα είναι τι κάνουνε... Mε την ευκαιρία ξέρει κανείς στο μήκος της παραλιακής από Παλαιό Φάληρο μέχρι και Γλυφάδα και στα δύο ρεύματα σε πιο ύψος τι στήνουνε μπάτσοι; Παντως αμα διαβασετε το τοπικ των 4 τροχων θα φριξετε.Τι λιωμενα λαστιχα,τι κοπανημενα αυτοκινητα,τι κλησεις......Για αυτο ξαναλεω ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ!!!! Καλά μην πάμε και στο άλλο άκρο. Σιγουρα ότι θα έχουν γίνει και τέτοια αλλά δεν είναι και όλοι έτσι, άσε που πολλά είναι και ψέμματα. Έχω γνωρίσει και παρκαδόρους που ήταν κύριοι σε κέντρο και το αμάξι το βλέπεις κιόλας.
ennoeitai Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Διαβαστε εδω για να παρετε μερικες ιδεες του πως συμπεριφερονται σε ξενη περιουσια..... Μεγαλο θεμα ανοιξες.... Βασικα το αυτοκινητο το παρκαρουμε ΜΟΝΟ εμεις εκει που θα μας υποδειξει ο παρκαδορος, τα κλειδια τα κραταμε ΠΑΝΤΑ εμεις, και αμα φοβαται μην φυγουμε χωρις να τον πληρωσουμε, του τα δινουμε απο πριν τα χρηματα. Και εννοειται παντα οταν φτανουμε στο κεντρο, ελεγχουμε ΜΕ τον παρκαδορο το αυτοκινητο για να του δειξουμε οτι δεν εχει καμμια ζημια απο πριν και να δει οτι ξερουμε τι μας γινεται, και οταν το ξαναπαιρνουμε ξαναελεγχουμε για ζημιες ΠΑΝΤΑ μαζι με τον παρκαδορο... Τωρα αν θα βρειτε μαγαζι που να τους πεις ολα αυτα και να μην σου πουν "παρ'το και φυγε" ειναι αλλη ιστορια. Οι μαγκες του Venue τι εκαναν προπερσι το καλοκαιρι? Μπροστα στο μαγαζι , στη παραλιακη πανω, εχει κατι ανοιγματα τα οποια ειναι για να σταματανε τα αυτοκινητα. Το βραδυ οπως καταλαβαινετε ολα αυτα τα ανοιγματακια μετατρεπονται σε παρκινγκ απο ολους μας. Παω λοιπον και εγω και το βαζω εκει περα. Μολις βγαινω απο το αυτοκινητο ερχεται ενας μαγκας παρκαδορος και μου λεει τα κλειδια σας παρακαλω και 5 ευρω, γιατι μας εχουν πει να πληρωνομαστε απο πριν. Του λεω μεγαλε εδω ειναι δρομος, δημοσιος δρομος και παρκαρω μονος μου οσο και οπου θελω. Η απαντηση του ηταν οτι εχουν παρει αδεια απο την αστυνομια (που και να ηθελε η αστυνομια δεν μπορει να δωσει δικαιωμα εμπορικης εκμεταλευσης δημοσιου χωρου σε ιδιωτες). Εκει πηρα και εγω τηλεφωνο την αστυνομια για να ερθει να μου δειξει την αδεια. Φυσικα ο παρκαδορος εξαφανιστηκε, και μετα απο μερικες μερες (το ειχε πει και στις ειδησεις, μπορει να το ειδατε) με παρουσια εισαγγελεα συνεληφθησαν 8 παρκαδοροι νυχτερινων κεντρων --- Τέτοια "μαγαζιά" θα έπρεπε, με τέτοια οικονομική κρίση, προ πολλού να έχουν κλείσει. Τι ψάχνεις τώρα.. Ελλάδα ρε φίλε. Μου θυμίζει μια γκόμενα που την παράτησε ο φίλος της επειδή ήταν χοντρή και τώρα έχει μπροστά της δύο κιλά σοκολατάκια και μπουκώνεται με μανία, κλαίγοντας ταυτόχρονα... Σοκολατάκια και δάκρυα μαζί.
pournaras Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 --- Τι ψάχνεις τώρα.. Ελλάδα ρε φίλε. Μου θυμίζει μια γκόμενα που την παράτησε ο φίλος της επειδή ήταν χοντρή και τώρα έχει μπροστά της δύο κιλά σοκολατάκια και μπουκώνεται με μανία, κλαίγοντας ταυτόχρονα... Σοκολατάκια και δάκρυα μαζί. Γλυκο κι αλμυρο μαζι, αιμα θα την παει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα