Uberalles_gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα στο αγαπητό φόρουμ, θα ήθελα καμία ιδέα για δώρο γάμου για άτομα ηλικίας 30 ετών. Δεν θέλω να δώσω χρήματα. Διαθέσιμο budget: έως 150ευρώ
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 εύκολη/κλασικη λύση ==> καφετιέρα αλλιώς, οτιδήποτε νομίζεις πως θα τους φανεί χρήσιμο για το σπίτι που ανοίγουν
Dannie Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα στο αγαπητό φόρουμ, θα ήθελα καμία ιδέα για δώρο γάμου για άτομα ηλικίας 30 ετών. Δεν θέλω να δώσω χρήματα. Διαθέσιμο budget: έως 150ευρώ Ποσο ποιο πολυ θα εκτιμουσαν τα χρηματα...νομιζω....! Παντως με τα λεφτα αυτα μπορεις να τους κανεις δωρο ενα καλο σετ σεντονια - πετσετες κ.τ.λ πραγμα το οποιο παντα ειναι χρησιμο και ας εχουν παρει και αλλοι. Ενα ωραιο σετ μπουρνουζια για δυο κ.τ.λ.
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Εχθές πήγα σε γάμο και δεν πήγα τίποτα. Μάλιστα, αν και είναι θωλή η μνήμη υπάρχει μια πιθανότητα να είπα του πεθερού "ζωή σε μας". Αν και πιθανότερο είναι να του είπα "ζωή σε σας" και μετά να είπα "ζωή και στα παιδιά" μπας και το σώσω
fylatos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Ενα επαναφορτιζομενο δραπανοκατσαβιδο για αυτον, ενα τρυπανι/ προεκταση λατεξ φαλικου σχηματος για αυτη. Sent from my MotoA953 using Insomnia
Uberalles_gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Σπίτι έχουν και πολύ καλό μάλιστα! Ανάγκη από λεφτά δεν έχουν... Π.χ. ένας φίλος μου, τους πήρε κάτι σαν "τετράδιο", πολύ πιο ωραίο βέβαια, όπου θα γράψουμε όλοι 2-3 πράγματα για τα παιδιά!!!!!!!! Ένα δώρο που δεν είναι ακριβό αλλά θα τους μείνει!!!
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Σπίτι έχουν και πολύ καλό μάλιστα! Ανάγκη από λεφτά δεν έχουν... Π.χ. ένας φίλος μου, τους πήρε κάτι σαν "τετράδιο", πολύ πιο ωραίο βέβαια, όπου θα γράψουμε όλοι 2-3 πράγματα για τα παιδιά!!!!!!!! Ένα δώρο που δεν είναι ακριβό αλλά θα τους μείνει!!! τότε πάρε και εσύ κάτι όμορφο , δεν ειναι ανάγκη να ειναι ακριβό, απλά να τους μείνει και να σε θυμούνται στον αιώνα τον άτλαντα που λέμε. δεν ειναι ανάγκη πως θα τους αρέσει κάτι επειδή θα ειναι ακριβό .. Εχθές πήγα σε γάμο και δεν πήγα τίποτα. Μάλιστα, αν και είναι θωλή η μνήμη υπάρχει μια πιθανότητα να είπα του πεθερού "ζωή σε μας". Αν και πιθανότερο είναι να του είπα "ζωή σε σας" και μετά να είπα "ζωή και στα παιδιά" μπας και το σώσω καλά και εγω στο γάμο του αδερφού μου ξέχασα το δώρο και είπα και του χρόνου και με κοιτάγανε σαν να ήμουν ουφο . Δεν με παρεξήγησαν όμως γιατι ήξεραν οτι ειχα πιει καμια 10-15ριά μπύρες και δεν ξέρω και εγω τι άλλο .
Dagobert Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Σπίτι έχουν και πολύ καλό μάλιστα! Ανάγκη από λεφτά δεν έχουν... Κάτι σε ασημικό. Λόγου χάριν κορνίζες για φωτογραφίες.
status Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Αν έχουν λίστα γάμου καλύτερα να προτιμήσεις να τους "ψωνίσεις" από εκεί.
Muchacho Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Αν έχουν λίστα γάμου καλύτερα να προτιμήσεις να τους "ψωνίσεις" από εκεί. Οριστε?Για εξηγησε λιγο... Υγ.Καλα τι εγινε το γνωστο ''φακελακι'' που γραφουν μια ευχη και χωνεις οσα λεφτα θες μεσα..?Το καλυτερο πραγμα ειναι αυτο,γιατι μπορουν να τα ξοδεψουν οπως θελουν..
status Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Οριστε?Για εξηγησε λιγο... Υγ.Καλα τι εγινε το γνωστο ''φακελακι'' που γραφουν μια ευχη και χωνεις οσα λεφτα θες μεσα..?Το καλυτερο πραγμα ειναι αυτο,γιατι μπορουν να τα ξοδεψουν οπως θελουν.. Τα καταστήματα με είδη προικός/ ηλεκτρονικών συσκευών παρέχουν την δυνατότητα να κάνει το ζευγάρι μια λίστα με πράγματα που θέλει από το μαγαζί, το ζευγάρι ενημερώνει όσους θέλει για την ύπαρξη της λίστας γάμου και πας και λες "Βάλω Χ ευρώ στο λογαριασμό του Τάδε ζευγαριού" ή επιλέγεις τη θες να πληρώσεις εσύ από την λίστα, μετά τον γάμο πάει το ζευγάρι, βλέπει το ζευγάρι τι ποσόν έχει μαζευτεί και αποφασίζει σε τι συσκευές θα τα σπαταλήσει.. Μακράν βολικότερο από το να κάθεσαι να σκας για το τι θα τους ψωνίσεις και στο τέλος να παίρνεις κάτι που έχουν πάρει για το ζευγάρι όλοι οι υπόλοιποι... Για αυτό υπάρχει η κάρτα αλλαγής, για να μπορεί το ζευγάρι να επιστρέφει τις καφετιέρες πίσω.;ρ
μαφαλντα Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Τα μουσεία πωλούν αντίγραφα από κάποια εκθέματα.Πρωτότυπο και ωραίο δώρο.Το μουσείο Μπενάκη,το μουσείο κυκλαδίτικης τέχνης,εθνικό αρχαιολογικό μουσείο
basilis5 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Εγω πρόσφατα πήρα μια καλη ψηφιακή κορνίζα με μα κάρτα μνήμης. Αν το καλο σκεφτείς είναι ωραίο δώρο κ με ωραίο μήνυμα Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα