Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω τι θα κανα στη θεση σου αν ειχα budget 150ευρω?

θα επερνα ενα ωραιο φακελακι θα εβαζα μεσα τα 100 και θα εγραφα απεξω 'Να ζησετε ευτυχισμενοι, και το ονομα μου''.

και με τα υπολοιπα 50 ευρω δε ξερω τωρα να σου πω αλλα οπως το καλοσκεφτομαι...μαλλον θα εβαζα βενζινη στο αμαξι μου

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όπως είπα δεν έχουν ανάγκη από λεφτά..

Δεν υπάρχει λίστα γάμου.

Εγώ όμως Θέλω ένα έξυπνο, πρωτότυπο δώρο να τους πάρω με 2-3 φιλαράκια μου!!!

Δημοσ.

ένα album φωτογραφιών το μισό να έχει φωτό με μοντέλες και girl next door και γενικά ότι δεν πρόκειται πια ούτε θεωρητικά να πιστεύει πως θα απολαύσει αυτός η και αν υπάρχει υλικό από το παρελθόν του να κοπροσκυλιάζει και γενικά να περνάει καλά :P

και από την άλλη τα ανίστοιχα για αυτή :P

και στο εξώφυλλο λέει δεν πειράζει έχουμε όμως ο ένας τον άλλο και μια φωτογραφία που να είναι μαζί αγκαλιά :P

επίσης με 150 euro θα μπορούσες να βρείς ένα ταξιδιωτικό πακέτο στο εξωτερικό να πας εσύ να πας σε ένα γνωστό αξιοθέατο τις περιοχής (πχ στην κορυφή του πύργου του άιφελ) και να βιντεσκοπισεις τον εαυτό σου να τους λέει χρονια πολλά και να ζήσουν κτλ έτσι κάπως να το φωνάζεις και να δείχνεις ενθουσιασμένος :P

όλα αυτό να το μεταφέρεις σε μια ευχετήρια κάρτα από άφες που έχουν μια μικρή lcd οθόνη για να παίζουν πράματα :D

επίσης μιας και δεν έχουν ανάγκη τα λεφτά μπορείς να βάλεις τα 150 ευρώ σε ένα φάκελο και επίσης να γράψεις και σε ένα καρτελάκι ξέρω πως δεν έχετε ανάγκη από χρήματα αλλα ξέρετε και εσείς πως εγώ έχω και αυτά τα 150 ευρώ από το υστέρημα μου σας τα χαρίζω για να δείτε ποσο σας αγαπώ και κάποιες ευχές στο τέλος :P

Δημοσ.

Τα καταστήματα με είδη προικός/ ηλεκτρονικών συσκευών παρέχουν την δυνατότητα να κάνει το ζευγάρι μια λίστα με πράγματα που θέλει από το μαγαζί, το ζευγάρι ενημερώνει όσους θέλει για την ύπαρξη της λίστας γάμου και πας και λες "Βάλω Χ ευρώ στο λογαριασμό του Τάδε ζευγαριού" ή επιλέγεις τη θες να πληρώσεις εσύ από την λίστα, μετά τον γάμο πάει το ζευγάρι, βλέπει το ζευγάρι τι ποσόν έχει μαζευτεί και αποφασίζει σε τι συσκευές θα τα σπαταλήσει..

Μακράν βολικότερο από το να κάθεσαι να σκας για το τι θα τους ψωνίσεις και στο τέλος να παίρνεις κάτι που έχουν πάρει για το ζευγάρι όλοι οι υπόλοιποι...

Για αυτό υπάρχει η κάρτα αλλαγής, για να μπορεί το ζευγάρι να επιστρέφει τις καφετιέρες πίσω.;ρ

http://www.youtube.com/watch?v=ASDTDxcw4Kg

Δημοσ.

Αγαπητέ μου!!

Το παρακάτω δωράκι ήταν απ τα καλύτερα που έχω δει για δωρο γάμου. Εξυπνο, πρακτικότατο, χρησιμοποιείτε σωρηδόν και στολίζει οποιαδήποτε κουζίνα, έξυπνα.

Εμεις το χρησιμοποιούμε συνεχώς σαν γάστρα :)

Κοστίζει περίπου 50 ευρω:)

1671l.jpg

Δημοσ.

Όντας προσφάτως παντρεμένος, η συμβουλή μου είναι να πάρεις κάτι με κάρτα αλλαγής από μαγαζί που είναι σε κεντρικό σημείο. Αν έχεις δεχθεί ως δώρα 4 μπισκοτιέρες και 12 κορνίζες, αυτές οι λεπτομέρειες εκτιμώνται.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν θέλω κάποιο δώρο όπως κορνίζα, μπισκοτιέρα, σερβίτσια, βάζα, μπλα, μπλα...

Θέλω κάτι πιο ξεχωριστό! Κάτι πρωτότυπο, ένα δώρο σαν και αυτό στο post #6 (με τετράδιο που θα έχεις 2-3 λογάκια από όλους!!)

Δημοσ.

Χωρις να ξερουμε τα ιδιαιτερα γουστα του καθενα ειναι δυσκολο να πρψτεινεις κατι πρωτοτυπο αφου πιθανοτατα θα πεσουμε εξω απο τις προτιμησεις του.

Εμενα ενας φιλος μου εκανε δωρο τα 12 αλμπουμ της "Μαφαλντα" που ακομα τα απολαμβανω. Αλλοι ομαδικα μου ειχαν παρει ενα καλο στερεοφωνικο - ηξεραν οτι αγαπω τη μουσικη, και αλλος ολη τη δισκογραφια του Χατζιδακη.

Σκεψου τι τους αρεσει πολυ και κανε κατι που απο μονοι τους δεν αποφασιζουν να το κανουν....

Δημοσ.

Αφού σκοπεύευεις να διαθέσεις αρκετά χρήματα πάρτους ένα ενυδρείο. Και δώσε στα ψάρια τα ονόματα του ζεύγους, το δικό σου και των φίλων σας. Ώστε να έχουν τύψεις αν δεν τα ταΐσουν :P

Δημοσ.

Το καλύτερο δώρο:

Κάρτα δώρου κάνα 100ευρώ σε κατάστημα υαλικών πχ παρουσίαση.

Πολύ large και high class κίνηση....

Δημοσ.

Το καλύτερο δώρο:

Κάρτα δώρου κάνα 100ευρώ σε κατάστημα υαλικών πχ παρουσίαση.

Πολύ large και high class κίνηση....

Δεν το κατάλαβα :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...