cyber_katsarida Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 λέω να πάρω μια ισοθερμική τσάντα. κάτι τέτοιο εννοώ. ξέρετε αν κάνουν δουλειά; είναι όλες ίδιες ή μερικές είναι πιο αποτελεσματικές; δεν έχω καταλήξει σε τι μέγεθος θα κινηθώ απλά κάτι μέτριο θέλω ώστε να την κουβαλάω άνετα. βλέπω όμως μεγάλες διαφορές στις τιμές. βρήκα μια στα carrefour 25l με τιμή 4€ ενώ βλέπω άλλες με 20€+. κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει ας μας πει εντυπώσεις δώστε καμία πρόταση
opera Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Η πρώτη μου ήταν διαφημιστική της φάντα ,χωρητικότητας 12 κουτάκια αναψυκτικού ή 6 μισόλιτρα νερό,έβαζα 2 παγωμένα 2 μισοπαγωμένα και κρύο νερό και παγάκια μέσα και είχα νερό κρύο για πολλές ώρες 8-10 έκανα και φραπεδάκι στο δασικό περιπολικόστη Πάρνηθα, χλιδή λέμε. Τώρα έχω μια ίδια αλλά και μια μεγαλύτερη (Χ2) που πήρα από το λιντλ,για να κάνουν δουλειά πρέπει να έχεις μέσα παγωμένο νερό οπωσδήποτε και να τη βάλεις σε σκιερό μέρος.
μαφαλντα Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Εξαρτάται για τι την θες.Αυτή είναι μικρή-μόνο για αναψυκτικά.Αν θες να μεταφέρεις φαγητό δεν κάνει.Θα χρειαστείς και παγοκύστες. Δουλειά πάντως κάνουν. Παγοκύστες
opera Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Εξαρτάται για τι την θες.Αυτή είναι μικρή-μόνο για αναψυκτικά.Αν θες να μεταφέρεις φαγητό δεν κάνει.Θα χρειαστείς και παγοκύστες. Δουλειά πάντως κάνουν. Παγοκύστες μη δώσεις λεφτά για παγοκύστες,παγωμένα μισόλιτρα κάνουν την ίδια δουλειά συν το ότι θα τα πιείς όταν ξεπαγώσουν.
fylatos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Παγοκυστη μπορεις να κανεις με λιγο οινοπνευμα/σαπουνι και μπουκαλακια νερο και ναι κανουν διαφορα, ειναι κρυες για πιο πολυ. Αλλα ειναι και φθηνες και μενουν. http://www.apartmenttherapy.com/3-diy-ice-packs-from-household-99438 Sent from my MotoA953 using Insomnia
cyber_katsarida Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 τη θέλω για τις διακοπές στην παραλία. να βάλω κανένα μπουκαλάκι νερό, κανένα κουτάκι αναψυκτικό, καμιά μπύρα, γενικά κάτι υγρό. όχι φαγητά. έχω σκοπό να περάσω πολλές ώρες στην παραλία οπότε ψάχνω λύσεις.
in2dark Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Πηρα αυτη απο το carefour χθες και σημερα απολαυσα κρυο καρπουζι, νερο κ αναψυκτικο. Με 4 παγοκυστες μεσα και ολα τελεια, φουλ ζεστη εξω και το νερο παγωμενο μετα απο πολυ ωρα.... Παρτην!!!! Sent from my GT-I9000 using Insomnia
cyber_katsarida Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Πηρα αυτη απο το carefour χθες και σημερα απολαυσα κρυο καρπουζι, νερο κ αναψυκτικο. Με 4 παγοκυστες μεσα και ολα τελεια, φουλ ζεστη εξω και το νερο παγωμενο μετα απο πολυ ωρα.... Παρτην!!!! Sent from my GT-I9000 using Insomnia εννοείς αυτή της προσφοράς με τα 3,9€; είναι 25 λίτρα
in2dark Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Ναι αυτην. Ο μοναδικος που ετρωγα καρπουζι στην παραλια.... cool Sent from my GT-I9000 using Insomnia
cyber_katsarida Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 ok θα τη δοκιμάσω αύριο. αν και μου φαίνεται λίγο μεγάλη.
Alxnks Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 ειναι πολυ καλες, χρησιμοποιω μπολικα χρονια. με 2-3 παγοκυστες και 2 παγωμενα μισολιτρα, εχεις για μπολικες ωρες δροσερα φρουτα, χυμους κτλ αυτη με τα 25 λιτρα μην σου φαινεται μεγαλη, μια χαρα ειναι και σε πολυ καλη τιμη. σκεφτομαι να την τσιμπησω να εχω backup.
vergogc Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 λέω να πάρω μια ισοθερμική τσάντα. κάτι τέτοιο εννοώ. ξέρετε αν κάνουν δουλειά; είναι όλες ίδιες ή μερικές είναι πιο αποτελεσματικές; δεν έχω καταλήξει σε τι μέγεθος θα κινηθώ απλά κάτι μέτριο θέλω ώστε να την κουβαλάω άνετα. βλέπω όμως μεγάλες διαφορές στις τιμές. βρήκα μια στα carrefour 25l με τιμή 4€ ενώ βλέπω άλλες με 20€+. κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει ας μας πει εντυπώσεις δώστε καμία πρόταση Σε ποιο καρφουρ την βρηκες? Εγω ενα που εχω εδω στους αμπελοκηπους(αθηνας) δεν ειχε με 4ευρω! Ηταν νομιζω 12ευρω!
cyber_katsarida Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Σε ποιο καρφουρ την βρηκες? Εγω ενα που εχω εδω στους αμπελοκηπους(αθηνας) δεν ειχε με 4ευρω! Ηταν νομιζω 12ευρω! στο φυλλάδιο την έχει. δεν πήγα ακόμα σε κατάστημα ελπίζω να μην είναι κράχτης και έχουν 2 κομμάτια. θα πάω το απόγευμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα