Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λέω να πάρω μια ισοθερμική τσάντα.

κάτι τέτοιο εννοώ.

ξέρετε αν κάνουν δουλειά;

είναι όλες ίδιες ή μερικές είναι πιο αποτελεσματικές;

δεν έχω καταλήξει σε τι μέγεθος θα κινηθώ απλά κάτι μέτριο θέλω ώστε να την κουβαλάω άνετα.

βλέπω όμως μεγάλες διαφορές στις τιμές.

βρήκα μια στα carrefour 25l με τιμή 4€ ενώ βλέπω άλλες με 20€+.

κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει ας μας πει εντυπώσεις

δώστε καμία πρόταση

Δημοσ.

Η πρώτη μου ήταν διαφημιστική της φάντα ,χωρητικότητας 12 κουτάκια αναψυκτικού ή 6 μισόλιτρα νερό,έβαζα 2 παγωμένα 2 μισοπαγωμένα και κρύο νερό και παγάκια μέσα και είχα νερό κρύο για πολλές ώρες 8-10 έκανα και φραπεδάκι στο δασικό περιπολικόστη Πάρνηθα,

χλιδή λέμε.

Τώρα έχω μια ίδια αλλά και μια μεγαλύτερη (Χ2) που πήρα από το λιντλ,για να κάνουν δουλειά πρέπει να έχεις μέσα παγωμένο νερό οπωσδήποτε και να τη βάλεις σε σκιερό μέρος.

Δημοσ.

Εξαρτάται για τι την θες.Αυτή είναι μικρή-μόνο για αναψυκτικά.Αν θες να μεταφέρεις φαγητό δεν κάνει.Θα χρειαστείς και παγοκύστες.

Δουλειά πάντως κάνουν.

Παγοκύστες

campingaz-freezpackar-s.jpg

Δημοσ.

Εξαρτάται για τι την θες.Αυτή είναι μικρή-μόνο για αναψυκτικά.Αν θες να μεταφέρεις φαγητό δεν κάνει.Θα χρειαστείς και παγοκύστες.

Δουλειά πάντως κάνουν.

Παγοκύστες

campingaz-freezpackar-s.jpg

μη δώσεις λεφτά για παγοκύστες,παγωμένα μισόλιτρα κάνουν την ίδια δουλειά συν το ότι θα τα πιείς όταν ξεπαγώσουν.

Δημοσ.

τη θέλω για τις διακοπές στην παραλία.

να βάλω κανένα μπουκαλάκι νερό, κανένα κουτάκι αναψυκτικό, καμιά μπύρα, γενικά κάτι υγρό. όχι φαγητά.

έχω σκοπό να περάσω πολλές ώρες στην παραλία οπότε ψάχνω λύσεις.

Δημοσ.

Πηρα αυτη απο το carefour χθες και σημερα απολαυσα κρυο καρπουζι, νερο κ αναψυκτικο.

Με 4 παγοκυστες μεσα και ολα τελεια, φουλ ζεστη εξω και το νερο παγωμενο μετα απο πολυ ωρα....

Παρτην!!!!

Sent from my GT-I9000 using Insomnia

Δημοσ.

Πηρα αυτη απο το carefour χθες και σημερα απολαυσα κρυο καρπουζι, νερο κ αναψυκτικο.

Με 4 παγοκυστες μεσα και ολα τελεια, φουλ ζεστη εξω και το νερο παγωμενο μετα απο πολυ ωρα....

Παρτην!!!!

Sent from my GT-I9000 using Insomnia

εννοείς αυτή της προσφοράς με τα 3,9€;

είναι 25 λίτρα

Δημοσ.

ειναι πολυ καλες, χρησιμοποιω μπολικα χρονια. με 2-3 παγοκυστες και 2 παγωμενα μισολιτρα, εχεις για μπολικες ωρες δροσερα φρουτα, χυμους κτλ :)

αυτη με τα 25 λιτρα μην σου φαινεται μεγαλη, μια χαρα ειναι και σε πολυ καλη τιμη. σκεφτομαι να την τσιμπησω να εχω backup.

Δημοσ.

λέω να πάρω μια ισοθερμική τσάντα.

κάτι τέτοιο εννοώ.

ξέρετε αν κάνουν δουλειά;

είναι όλες ίδιες ή μερικές είναι πιο αποτελεσματικές;

δεν έχω καταλήξει σε τι μέγεθος θα κινηθώ απλά κάτι μέτριο θέλω ώστε να την κουβαλάω άνετα.

βλέπω όμως μεγάλες διαφορές στις τιμές.

βρήκα μια στα carrefour 25l με τιμή 4€ ενώ βλέπω άλλες με 20€+.

κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει ας μας πει εντυπώσεις

δώστε καμία πρόταση

Σε ποιο καρφουρ την βρηκες? Εγω ενα που εχω εδω στους αμπελοκηπους(αθηνας) δεν ειχε με 4ευρω! Ηταν νομιζω 12ευρω!

Δημοσ.

Σε ποιο καρφουρ την βρηκες? Εγω ενα που εχω εδω στους αμπελοκηπους(αθηνας) δεν ειχε με 4ευρω! Ηταν νομιζω 12ευρω!

στο φυλλάδιο την έχει.

δεν πήγα ακόμα σε κατάστημα

ελπίζω να μην είναι κράχτης και έχουν 2 κομμάτια. θα πάω το απόγευμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...