roybatty Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Πήγα είδα την Samsung σήμερα και έχει(για μένα) 2 σημαντικά μειονεκτήματα: 1) Πολύ μεγάλο πάχος για LED,σχεδόν όσο μια LCD.Αν και από μια άποψη μπορεί να είναι καλό αυτό από πλευράς αερισμού,απορώ τι σκεφτόντουσαν όταν αποφάσιζαν εκεί στη Samsung για το σχεδιασμό της. 2) Καμία έξοδο στα πλάγια,όλες είναι από πίσω.Εαν αποφασίσεις να την κρεμάσεις στον τοίχο πρέπει ήδη να έχεις συνδέσει ότι είναι να συνδέσεις γιατί μετά...το ξεχνάς. στα θετικά της,είχε όντως καλή εικόνα.Μάλλον θα περιμένω λίγο ακόμα.
smpt Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 η samsung είναι σειράς 6 που είναι τα μεσαία μοντέλα της ενώ η philips σειράς 4 που είναι τα εισαγωγικά μοντέλα της
johnnywalker Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Αγόρασα την Philips και έχω μείνει υπερευχαριστημένος! Το μόνο που θα ήθελα θα ήταν σε αυτά τα χρήματα - κατηγορία, να μπορούσε να δεχθεί κάμερα για συνομιλία skype. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2012 από johnnywalker
labman Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Αγόρασα την Philips και έχω μείνει υπερευχαριστημένος! Το μόνο που θα ήθελα θα ήταν σε αυτά τα χρ´ηματα - κατηγορία, να μπορούσε να δεχθεί κάμερα για συνομιλία skype. δεν περιλαμβανει καν το skype στο μενου της ως smart tv.
eliascm21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Η Philips μου υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους, αντίθετα με την Samsung UE40EH6030 που δεν είναι ελληνικής αντιπροσωπίας από ότι φαίνεται (δε την έχει το site της Samsung και μάλλον αποτελεί άλλη μία από τις "παραεισαγωγές" της Dixon, του Πλαίσιο κλπ) και ενδέχεται να μην υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους. Παίζει όντως κάτι τέτοιο (για τους υποτίτλους λέω); Πάντως και εμένα μου φάνηκε περίεργο που δεν την είδα να υπάρχει στο site της Εγώ τσιμπησα την samsung γιατι εψαχνα καιρο τηλεοραση.. Επειδη ειδα πολλες απο κοντα και επαιξα η samsung με την philips ειναι η μερα με την νυχτα σε διαφορα.. Βεβαια το πως "βλεπει" ο καθενας ειναι υποκειμενικο.. Φίλε εσύ που την πήρες μπορείς να επιβεβαιώσεις αν υπάρχει αυτό το πρόβλημα με τους υπότιτλους ή όχι;;; Επίσης, είσαι ευχαριστημένος με την εικόνα;
Padaz Bloody Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Επειδή αγόρασα και εγώ αυτήν την τηλεόραση Samsung UE40EH6030 πριν μία εβδομάδα περίπου. Ξέρετε πως ταξινομούμε τα κανάλια? Έχω ένα προγραμματάκι που τα ταξινομεί στο pc, το samsung channel editor, αλλά κατάφερα να ταξινομήσω μόνο τα ψηφιακά κανάλια, τα αναλογικά είναι μπάχαλο. Μου βγάζει στο πρόγραμμα ότι έχω 100 κανάλια ενώ στην tv είναι μόνο κάπου 30. Στην αντιπροσωπεία της Samsung δεν βρήκα αυτό το μοντέλο περασμένο, είναι σαν να μην υπάρχει, μάλλον πρέπει να είναι καμία παραεισαγωγή από άλλη χώρα. Το allshareplay από που θα το κατεβάσω? Θέλω να είναι συμβατό με την tv μου. Επίσης μου κάνει κάτι σπασίματα η εικόνα στα τα ψηφιακά κανάλια, γιατί? Κανένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα? Παίζει να κάνουνε παρεμβολές τα κινητά γιατί σε κάποια φάση τα απομάκρυνα από την τηλεόραση και έστρωσε η εικόνα. Την έχω συνδεδεμένη με το router στο ίντερνετ, έκανα αναζήτηση για καινούριο update στο firmware, αλλά δεν βρήκε κάτι καινούριο. Μήπως θα χρειαστεί να κατεβάσω κανένα άλλο firmware? Σε γενικές γραμμές ωραία εικόνα αρκεί να κάνεις αρκετές ρυθμίσεις. Με χαλάει που έχει μόνο 2 hdmi. Sorry αν κούρασα.
DJTaurus Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/1948758/Samsung-UE40EH6030.html
liapinio Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Η Philips μου υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους, αντίθετα με την Samsung UE40EH6030 που δεν είναι ελληνικής αντιπροσωπίας από ότι φαίνεται (δε την έχει το site της Samsung και μάλλον αποτελεί άλλη μία από τις "παραεισαγωγές" της Dixon, του Πλαίσιο κλπ) και ενδέχεται να μην υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους. Πάντως είναι παρόμοιες τηλεοράσεις, η Philips έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου αλλά δύσχρηστο μενού, η Samsung έχει καλύτερο μενού με hi-tech εμφάνιση και καλά νούμερα. Αυτό που προτιμώ εγώ στις Philips είναι το πάντα βέλτιστο αυτόματο φορμάρισμα του μεγέθους της εικόνας, δε θα εμφανίσει ποτέ μακρόστενα ή ψιλόλιγνα αντικείμενα στην οθόνη καθώς και ο ποιοτικότερος ήχος από οποιαδήποτε άλλη τιβι. Η επίλογή δική σας!!! Μόλις τσέκαρα και από άποψη συνδεσμολογίας, η Philips έχει μακράν καλύτερη, 3 USB έναντι 1 της Samsung και 4 HDMI έναντι 2 της Samsung... συν component κλπ. Νομίζω πως έκανα πολύ καλά που πήρα πάλι Philips! Ρε φίλε και εγώ αυτήν έχω πάρει αλλά δεν παίζει ελληνικούς υπότιτλους απο usb αν δεν είναι ενσωματωμένοι. Όλα τα μοντέλα της philips 2012 δεν υποστηρίζουν ελληνικούς υπότιτλους. Τώρα αν βγεί κάποιο update και λυθεί το πρόβλημα δεν γνωρίζω και η philips δεν ενημερώνει αν θα βγάλει update. Κατα τ άλλα η τηλ είναι καλή αλλά μεγάλο σπάσιμο οι υπότιτλοι!
iguana Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Τρομερό φάουλ να επιλέγεις τηλεόραση με βάση τον player και το αν υποστηρίζει υπότιτλους κτλ . Δεν θα έπρεπε καν να το κοιτάτε αυτό...Την ποιότητα της εικόνας , τις εισόδους κτλ αυτά μετράνε. Player παίρνεις με 20 ευρώ σε σουπερ μίνι μέγεθος να παίζει τα πάντα.Για να μην μιλήσω για τους καινούριους με android κτλ... Μην κολλάτε σε χαζομάρες.. 1
kostas_dr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Γενικά, καλό είναι να υπάρχει και ένας καλός εξωτερικός player. Έχω τηλεόραση με πολύ καλό ενσωματωμένο player αλλά ορισμένες ταινίες δεν τις αναπαράγει. Πάντως είμαι ευχαριστημένος και απ' την εικόνα της τηλεόρασής μου. Δεν την αγόρασα με μόνο γνώμονα τον player που είχε. Υπάρχουν όμως αρκετοί που προσπαθούν να κάνουν κάποια οικονομία, αγοράζοντας κάτι που συνδυάζει και τα δύο. Στον καιρό που ζούμε, κάθε ευρώ μετράει.
kostastnt Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Επειδή αγόρασα και εγώ αυτήν την τηλεόραση Samsung UE40EH6030 πριν μία εβδομάδα περίπου. Ξέρετε πως ταξινομούμε τα κανάλια? Έχω ένα προγραμματάκι που τα ταξινομεί στο pc, το samsung channel editor, αλλά κατάφερα να ταξινομήσω μόνο τα ψηφιακά κανάλια, τα αναλογικά είναι μπάχαλο. Μου βγάζει στο πρόγραμμα ότι έχω 100 κανάλια ενώ στην tv είναι μόνο κάπου 30. Στην αντιπροσωπεία της Samsung δεν βρήκα αυτό το μοντέλο περασμένο, είναι σαν να μην υπάρχει, μάλλον πρέπει να είναι καμία παραεισαγωγή από άλλη χώρα. Το allshareplay από που θα το κατεβάσω? Θέλω να είναι συμβατό με την tv μου. Επίσης μου κάνει κάτι σπασίματα η εικόνα στα τα ψηφιακά κανάλια, γιατί? Κανένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα? Παίζει να κάνουνε παρεμβολές τα κινητά γιατί σε κάποια φάση τα απομάκρυνα από την τηλεόραση και έστρωσε η εικόνα. Την έχω συνδεδεμένη με το router στο ίντερνετ, έκανα αναζήτηση για καινούριο update στο firmware, αλλά δεν βρήκε κάτι καινούριο. Μήπως θα χρειαστεί να κατεβάσω κανένα άλλο firmware? Σε γενικές γραμμές ωραία εικόνα αρκεί να κάνεις αρκετές ρυθμίσεις. Με χαλάει που έχει μόνο 2 hdmi. Sorry αν κούρασα. Πατάς το κουμπί Ch. List και μετά Tools και μετά επεξ. αρ. καναλιού.. Και εκεί θα βρεις την ΕΤ3 και θα την μεταφέρεις ας πούμε στο κανάλι 3.. Το Allshare το έβαλα μια φορά αλλά ήταν τραγικό.. Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις? Απλά για να streamάρεις Πράματα ψάξε για DLNA στο google και θα βρεις πολλά προγράμματα.. Γενικά για τα media player παίδες είναι κριτήριο αγοράς όταν ασχολούνται και άτομα που δεν την κατέχουν την τεχνολογία.. Είναι πιο εύκολο να "μάθουν" το μενού της τηλεόρασης για να βλέπουν μια ταινία/σειρά κτλ παρά να μάθουν ένα τελείως άλλο media player! 1
defacer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μου ακούγεται πολύ δύσκολο να "μην παίζει" ελληνικούς υπότιτλους οποιαδήποτε τηλεόραση, λόγω του ότι αν όντως είναι έτσι αυτό σημαίνει πως πάρθηκαν κάποιες τεχνικές αποφάσεις οι οποίες απλά δε βγάζουν νόημα. Επομένως, χωρίς να θέλω να αποκλείσω το ενδεχόμενο fail, μήπως το πρόβλημα είναι στο encoding των υπότιτλων ή/και σε κάποια σχετική ρύθμιση της τηλεόρασης; Εγώ έχω μια Samsung LE42C530 (υπερευχαριστημένος) η οποία για να παίξει τους υπότιτλους πρέπει να είναι είτε σε UTF-16 LE (οπότε τέλος) είτε σε ISO-8859-7 αλλά μαζί με την κατάλληλη επιλογή από το σχετικό μενού.
iguana Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μα αν δεν κατέχει την τεχνολογία δεν θα ασχοληθεί να κατεβάσει από τον υπολογιστή ματρόσκες, divx κτλ και να τα δει στην τηλεόραση του..Θα πάρει ενα dvd από το videoclub. Επομένως οκ καλό είναι να έχει καλό player η τηλεόραση αλλά και χάλια να είναι δεν πρέπει να απασχολεί , υπάρχουν πολλές λύσεις απλές και φτηνές αυτό λέω .Βέβαια στην τελική ο καθένας τα ζυγίζει αλλιώς.
liapinio Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μα αν δεν κατέχει την τεχνολογία δεν θα ασχοληθεί να κατεβάσει από τον υπολογιστή ματρόσκες, divx κτλ και να τα δει στην τηλεόραση του..Θα πάρει ενα dvd από το videoclub. Επομένως οκ καλό είναι να έχει καλό player η τηλεόραση αλλά και χάλια να είναι δεν πρέπει να απασχολεί , υπάρχουν πολλές λύσεις απλές και φτηνές αυτό λέω .Βέβαια στην τελική ο καθένας τα ζυγίζει αλλιώς. φιλε βγάζεις ακρη απο αυτά που λες?
Padaz Bloody Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) kostastn thanks για την ταξινόμηση, δεν ήξερα τον τρόπο αυτό. Θέλω να streamάρω την εικόνα από τον υπολογιστή στην οθόνη, επειδή το pc είναι λίγο μακριά από την samsung. Καλώδιο ethernet 10 μέτρα υπάρχει. Το dlna είναι καλή φάση? Ενα τέτοιο θα κάνει ή πρέπει να αγοράσω πιο ακριβό? Καμία πρόταση κανένας? http://www.e-shop.gr...l?id=PER.751741 Αγόρασα αυτό το καθαριστικό http://www.amazon.co.uk/OFFER-INSTEAD-Crystal-Quality-Cleaner/dp/tech-data/B003QGGURM/ref=de_a_smtd Είναι φιλικό για τις τηλεοράσεις ή έχει χημικά μέσα και ενδέχεται να κάνω ζημιά στην οθόνη Samsung? Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2012 από Padaz Bloody
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα