Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν δεν έχω πάει ξανά σε παραλια μονος αλλα φέτος δεν παίζει πριν τα τέλη αυγούστου να παω κάπου... από την άλλη όμως θα ήθελα να πλατσουρίσω στις παραλιες κοντά στην αθηνα...

Το θέμα είναι όμως ότι έχω λίγες μέρες που μπορώ να το κάνω αυτό και μέχρι τώρα δεν βόλεψε να παω με γνωστούς.. καλά σίγουρα θα βολέψει κάποια στιγμή αλλα δεν θέλω να εξαρτηθώ από αυτό.

σκέφτηκα λοιπόν να παω μονος μου...

αλλα από την άλλη προβληματίστηκα γιατί συνήθως θα χρειάζεται να παραγγείλω κάτι για να μπορώ να χρησιμοποιήσω ξαπλώστρα... και να μην χρειάζεται ε κάτι δροσιστικό - καμια μπιρίτσα την θέλω άρα λεφτά άρα πορτοφόλι...

αλλα μετά τι γίνεται αν παω για μπάνιο τα αφήνω αυτά στην ξαπλώστρα κάτω από την πετσέτα? :P και το κινητό η τίποτα άλλο να μην κουβαλήσω ένα πορτοφόλι και τα κλειδιά θα τα έχω μαζί αναγκαστικά

εσείς έχετε βρεθεί σε παρόμοια θέση? τι προτείνεται?

Εγώ σκέφτηκα να ψάξω για αδιάβροχο μικρό τσαντάκι για να βάζω κλειδιά λεφτά κτλ που να εφαρμόζει κάπου στο σώμα.. αλλα να μην είναι και μεγάλο και μου αφήσει σημάδι (να μαυρίσω παντού εκτος από εκεί)

αλλα από την άλλη μου φαίνεται υπερβολικό και δεν ξέρω αν και που θα μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο...

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Και με 2 άτομα υπάρχει το συγκεκριμένο πρόβλημα, εκτός αν ξέρω γω κολυμπάτε εναλλάξ.....

Απλά ζητά απο κάποια διπλανή παρέα να ρίχνει ένα βλεφαρο στα πράγματα σου, απλό.

Sent from my New iPad using Insomnia

Δημοσ.

Παρε μια ειδικη σακουλα που κλεινει αεροστεγως και δεσε την με ενα σπαγκο στη μεση σου. Ασε και λιγο αερα μεσα για να μην βουλιαζει. Επισης το μηκος του σπαγκου εξαρταται απο ποσο βαθια θα βουτας. Μην παρεις χοντρο σπαγκο γιατι θα σου αφησει ασπρο σημαδι και θα ειναι αντιαισθητικο.

Δημοσ.

Να πάρεις ένα κινητό μούφα, ένα κλειδί για το σπίτι και όχι πορτοφόλι. τα αφήνεις μέσα στο καπέλο σου. Δεν πρόκειται να ασχοληθεί ΚΑΝΕΙΣ. :shock:

και εγώ όταν πάω θάλασσα μόνο κλειδιά παίρνω (τα άλλα τα φήνω στο αμάξι! :fear: . )

Δημοσ.

ενα τετοιο μωρε.

το κουμπωνεις και σε μια μια θηλια η το βαζεις σε καμια τσεπη του μαγιου και πας και πλατσουριζεις.

ΠιΕς : τυχαιο το λινκ ε.

Δημοσ.

Στην τελική δεν παίρνεις καν κινητό αν δεν περιμένεις κανένα σπουδαίο τηλεφώνημα. Τα λεφτά μόνο στην αδιάβροχη θήκη και στην τσέπη (εννοείται πως θα τα δέσεις και κάπου μην φύγουν).

Δημοσ.

Άμα πάρεις κανα παλιό σάπιο κινητό ούτε πρεζάκι δεν θα ασχοληθεί να στο κλέψει :P

Από λεφτά λίγα ψιλά, και όλα σε τσάντα θαλάσσης χωμένα κάτω κάτω. Αν είναι να ψάχνει μια ώρα μέχρι να τα βρει, που θα παει, θα τον δεις κάποια στιγμή.

Δημοσ.

Μπορείς να αφήσεις τα πάντα στο αμάξι, και να πάρεις το κλειδί μαζί σου με κάτι τέτοιο:

http://www.lucasdivestore.com/ru/divegear/accessories/mares-accessories/mares-personal-dry-box.html

Αν δεν χρειάζεται κινητό, βάζεις και τα λεφτά μέσα σε αυτό και είσαι κομπλέ, δεν χρειάζεται να πηγαινοέρχεσαι μέχρι το αμάξι

Δημοσ.

ναι δεν το σκέφτηκα... περισσότερο είχα στο μυαλό κάτι σαν αυτά τα πορτοφόλια για τουρίστες που εφαρμόζουν κάπου στον θώρακα η στην κοιλια (δένονται με "στραπακια" σαν ζώνη η σε σχήμα X)

μεγάλο φαίνεται πάντως σίγουρα δεν χωράει και κινητό??? αθηνα που λες να μπορώ να βρω τέτοια? μοναστηράκι?

Στην τελική δεν παίρνεις καν κινητό αν δεν περιμένεις κανένα σπουδαίο τηλεφώνημα. Τα λεφτά μόνο στην αδιάβροχη θήκη και στην τσέπη (εννοείται πως θα τα δέσεις και κάπου μην φύγουν).

ε ναι το κινητό δεν καίγομαι πολύ να το πάρω....

αδιάβροχη θήκη δηλαδή??? έχεις κάτι συγκεκριμένο υπόψιν?

τέλος δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός πάντως φοβάμαι γενικά μην μου κάνουν καμια λαδιά όχι απαραίτητα για να κερδοσκοπήσουν απλά έτσι για φάρσα... παιδάκια μικρά, τσογλαναραδες κτλ μιας και θα δούνε την ξαπλώστρα μου εγκαταλελειμμένη... δηλαδή ακόμη και το αντηλιακό ας πούμε το φοβάμαι να το αφήσω έτσι η να πάρω τσάντα θαλάσσης...

Δημοσ.

Αν έχεις τέτοιες φοβίες, 2 είναι οι λύσεις, και είναι και οι 2 τους απλές.

Α. Κάθεσαι σπίτι

Β. Βρίσκεις έναν φίλο/η και πάτε παρέα.

Δημοσ.

Αν έχεις τέτοιες φοβίες, 2 είναι οι λύσεις, και είναι και οι 2 τους απλές.

Α. Κάθεσαι σπίτι

Β. Βρίσκεις έναν φίλο/η και πάτε παρέα.

η απλά με καθησυχάζει κάποιος που το έχει κάνει ότι δεν υπάρχει φόβος για τέτοια πράματα...

η με προειδοποιεί κάποιος που το έχει κάνει ότι όντως του συνέβη κάποιο αντίστοιχο περιστατικό...

αλλιώς για ποιο λόγο να μπαίνει κανεις σε forum??

Δημοσ.

Τι να σου πω, εμένα δε με έχουν κλέψει ποτέ στις (σχετικά πολυσύχναστες) παραλίες που πηγαίνω. Μιλάω για επαρχία, δε ξέρω αν στις παραλίες της Αττικής υπάρχει κάποιος επιπλέον λόγος να φοβάσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...