asteropi22 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Λοιπόν έχω κάνει μια αγορά από αγγελία στο insomnia.. η τιμή που κλείσαμε ήταν 260 euro... πήγα στο atm κατέθεσα με την κάρτα στην ειδική υποδοχή 260 (με την κάρτα του πατέρα μου)... είχε ομως πολύ ήλιο και δεν φαινόταν σχεδόν καθόλου η οθόνη εν τέλη όμως απότι είδα έκανα λάθος στην πληκτρολόγηση και έστειλα 360 στο συγκεκριμένο άτομο... δεν πήγε καν το μυαλό μου να φεύγανε παραπάνω χρήματα γιατί ήξερα ότι εκείνος ο λογαριασμός έχει 0 χρήματα μέσα αλλα αυτό που δεν ήξερα ότι είχε υπερανάληψη/overdraft... το λέω στον πωλητή και μου λέει να μείνω ήσυχη και πως θα μου τα επιστρέψει... μια όμως είχε δουλειά την άλλη δεν πρόλαβε... με ταλαιπώρησε ένα μηνα σχεδόν... τον παρακάλεσα να επισπεύσει την επιστροφή γιατί στις 5 (αυτού του μηνα ) θα χρεωνόμουνα και τους τόκους της υπερανάληψης... στις 3 μου είπε πως κατέθεσε τα χρήματα ηλεκτρονικά πήγα την ίδια μέρα δεν τα είδα.. μου λέει πως θα αργήσει να φανούν να περιμένω μέχρι τις 5 το πολύ θα έχουν μπει.. εμενα ήδη με ζώσανε τα φίδια γιατί ξέρω ότι δεν καθυστερεί σχεδόν καθόλου η ηλεκτρονική μεταφορά... τελοσπάντων περίμενα και εν τέλη δεν μπήκαν και χρεώθηκα και τόκους!! το άτομο είναι απίστευτο... δηλαδή και μου έφαγε τα λεφτά και ήξερε ότι θα χρεωθώ αν δεν τα επιστρέψει αλλα συνεχισε να με δουλεύει λες και θα ειχε καποιο κερδος απο την επιπλεον ζημια μου ισα ισα απλά για να γελάει εις βάρους μου!!! τουλάχιστον ας εξαφανιζόταν από την αρχή να προλάβω να κάνω κάποιο κουμάντο να βάλω χρήματα να μην χρεωθώ την υπερανάληψη....... αλλα βλέπετε τον πίστεψα γιατί και τηλέφωνο με πήρε ότι να μην ανήσυχο και απλά τρέχει κτλ και ότι δεν είναι λαμόγιο και ότι κάνει συχνά αγοραπωλησίες εδώ κτλ.. Το άτομο είναι αυτό εδώ: http://www.insomnia.gr/user/210187-intosmodels/ Πήγα στην αστυνομία τους είπα την κατάσταση και μου είπε μια κοπέλα εκεί αξιωματικός μάλλον (είχε ένα ρόμβο/άστρο... δεν ξέρω τι είναι αυτό) ότι αν είχαμε κάνει συμβόλαιο θα μπορούσαν να επέμβουν τώρα όχι... αλλα παίζει καινά μην ήξερε γιατί έψαχνε σε βιβλία πήγε στον πάνω όροφο να ρωτήσει κάποιον κτλ... Γιατί ας πούμε η ηλεκτρονική συμφωνία (που υπάρχει και ως αγγελία με δήλωση τιμής αλλα και γραπτοί διάλογοι στα PMs που δεν μπορούμε να αλλοιώσουμε στην βάση δεδομένων του insomnia) να έχει λιγότερο ισχύη από την απλή με χαρτί και μελάνι?? έπειτα εγώ έχω αρκετά στοιχεια του (αριθμό τηλέφωνο ονοματεπώνυμο όνομα πατέρα περιοχή αριθμό λογαριασμού) δεν μπορούσαν έστω να τον πάρουν ένα τηλέφωνο να τον ενημερώσουν απλά μπας και πάρει λίγο φόβο? όπως και να έχει είπε πως η αστυνομικός πως για αυτό το λόγο δεν είναι ποινικό αδίκημα και πως πρέπει να παω σε δικηγόρο... και ρωτάω λοιπόν αξίζει να παω? θέλω να πω σίγουρα θα μου πάρει κανένα 600άρι ευρώ ο δικηγόρος... αλλα εφόσον δικαιωθώ και αποδειχτεί ότι όντως φταίει αυτός δεν προβλέπεται από τον νομο να μου πληρώσει τα έξοδα της δικης??? γιατί αν είναι έτσι τότε το δίκαιο του μπορεί να το διεκδικήσει κάποιος έλληνας πολίτης μονο αν συμφέρει οικονομικά αλλιώς βγαίνει εκτος δικαιου σαν πολίτης δεύτερης διαλογής?? πήγα σε μια δικηγόρο αλλα απουσίαζε και έδωσα το τηλέφωνο μου στην ιδιαιτέρα της.. μέχρι στιγμής δεν κάλεσε πίσω... όσοι γνωρίζουν μπορούν να πουν κάτι σχετικά με αυτό? Ευχαριστώ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Aλλος ενας χρηστης που αγορασε απο αγγελιες απο αγνωστο με καταθεση... Κατα τ'αλλα δεν εκανες ουτε τον κοπο να τσεκαρεις το προφιλ του και τα αρνητικα σχολια απο αλλο χρηστη τα οποια δεν μπηκε καν στον κοπο να τα διαγραψει? Αμα παρελαβες το προιον παλι καλα να λες. Παρολα αυτα το διαχρονικο ερωτημα ειναι: Απτη στιγμη που παντα υπαρχουν οι απειροι/αγαθοι/ανυποψιαστοι χρηστες και θα υπαρχουν στον αιωνα τον απαντα, θα συνεχισουμε για πολυ να στρυθοκαμηλιζουμε συμβουλευοντας "λαβετε τα μετρα σας ως αγοραστες?". Γενικα και με οσα διαβαζω συνεχως τον τελευταιο καιρο, πρεπει να ειστε πολυ προσεκτικοι στις αγγελιες του παροντος φορουμ, πολυ περισσοτερο απο αλλα εξειδικευμενα σαιτ αγγελιων/αγοραπωλησιων.
traganeus Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Εσύ δεν είσαι που ήθελες να κρατήσεις εναν φακό που σου έστειλε κατα λάθος ένας πωλητής απο το ebay? Ε όλα εδώ πληρώνονται κοπελιά, τσίμπα τώρα.
fylatos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Εσύ δεν είσαι που ήθελες να κρατήσεις εναν φακό που σου έστειλε κατα λάθος ένας πωλητής απο το ebay? Ε όλα εδώ πληρώνονται κοπελιά' date=' τσίμπα τώρα.[/quote'] Χαχα εισαι πολυ σκληρος, αλλα μ'αρεσεις... Sent from my MotoA953 using Insomnia
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Εσύ δεν είσαι που ήθελες να κρατήσεις εναν φακό που σου έστειλε κατα λάθος ένας πωλητής απο το ebay? Ε όλα εδώ πληρώνονται κοπελιά, τσίμπα τώρα. το κάρμα ειναι σκληρό καμια φορά
arxaggelos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 τουλάχιστον ας εξαφανιζόταν από την αρχή να προλάβω να κάνω κάποιο κουμάντο να βάλω χρήματα να μην χρεωθώ την υπερανάληψη Αυτό έπρεπε να το κάνεις έτσι κι αλλιώς. edit Εσύ δεν είσαι που ήθελες να κρατήσεις εναν φακό που σου έστειλε κατα λάθος ένας πωλητής απο το ebay? Ναι κι εγώ το θυμήθηκα τώρα. Πολύ σύμπτωση δεν είναι; Σαν να μου μυρίζει τρολίλα.
*nenya* Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Εσύ δεν είσαι που ήθελες να κρατήσεις εναν φακό που σου έστειλε κατα λάθος ένας πωλητής απο το ebay? Ε όλα εδώ πληρώνονται κοπελιά, τσίμπα τώρα. Με πρόλαβες!
asteropi22 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Aλλος ενας χρηστης που αγορασε απο αγγελιες απο αγνωστο με καταθεση... Κατα τ'αλλα δεν εκανες ουτε τον κοπο να τσεκαρεις το προφιλ του και τα αρνητικα σχολια απο αλλο χρηστη τα οποια δεν μπηκε καν στον κοπο να τα διαγραψει? Αμα παρελαβες το προιον παλι καλα να λες. Παρολα αυτα το διαχρονικο ερωτημα ειναι: Απτη στιγμη που παντα υπαρχουν οι απειροι/αγαθοι/ανυποψιαστοι χρηστες και θα υπαρχουν στον αιωνα τον απαντα, θα συνεχισουμε για πολυ να στρυθοκαμηλιζουμε συμβουλευοντας "λαβετε τα μετρα σας ως αγοραστες?". Γενικα και με οσα διαβαζω συνεχως τον τελευταιο καιρο, πρεπει να ειστε πολυ προσεκτικοι στις αγγελιες του παροντος φορουμ, πολυ περισσοτερο απο αλλα εξειδικευμενα σαιτ αγγελιων/αγοραπωλησιων. εγώ έκανα αυτό το σχόλιο... και την βλακεία εγώ την έκανα... αλλα ok εκτος ότι το σωστό ήταν να μου επιστρέψει την διαφορα... τουλάχιστον ας μην με κορόιδευε ένα μηνα ότι θα το κάνει για να μην χρεωθώ τόκους (που ήξερε πολύ πριν τους χρεωθώ ότι αν δεν τα επέστρεφε θα χρεωνόμουνα και αυτός πάραυτα έσπαγε πλακα ...) Εσύ δεν είσαι που ήθελες να κρατήσεις εναν φακό που σου έστειλε κατα λάθος ένας πωλητής απο το ebay? Ε όλα εδώ πληρώνονται κοπελιά, τσίμπα τώρα. καταρχήν δεν "ήθελα" απλά μου μπήκε η ιδέα και τέλος δεν είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη... και όπως είπα 1.000.000 φορες δεν θα τον κρατήσω τελικά... ο φακός παρεπιπτόντως ακόμη δεν ήρθε όταν έρθει όμως απλά δεν θα τον δεχτώ. Τέλος ακόμη και έτσι να ήταν επειδή δήθεν θα έκανα λαμόγια σημαίνει ότι αν μου κάνει κάποιος άλλος είναι συχωρεμένος?? επίσης ρωτάω την άποψη/γνώση σας για το αν εφόσον δικαιωθώ δικαιούμαι και αποζημίωση δικαστικών εξόδων. όχι αν σας αρέσει που θα την τσιμπήσω.... επιπλέον τόσο μένος πια για ένα topic? πρώτη φορα... σε λίγο θα φωνάζατε στην πυρά στην πυρά (τώρα δεν σας βλέπω να κάνετε το αντίστοιχο όμως..)
fylatos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Στο καζανι με το λαδι αυτος. Εσυ στο γκριλ. Ειναι δυσκολο εως αδυνατο χωρις συμβολαιο να αποδειξεις οτι σε εκλεψε μετα απο καταθεση. Γι'αυτο αλλη φορα χερι χερι /αντικαταβολη με ελεγχο πριν την παραλαβη. Sent from my MotoA953 using Insomnia
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 εγώ έκανα αυτό το σχόλιο... Ο angelgr ειναι δικο σου account? Μιλαω για τα σχολια στο προφιλ του φορουμ και οχι στο προφιλ των αγγελιων. και την βλακεία εγώ την έκανα... αλλα ok εκτος ότι το σωστό ήταν να μου επιστρέψει την διαφορα... τουλάχιστον ας μην με κορόιδευε ένα μηνα ότι θα το κάνει για να μην χρεωθώ τόκους (που ήξερε πολύ πριν τους χρεωθώ ότι αν δεν τα επέστρεφε θα χρεωνόμουνα και αυτός πάραυτα έσπαγε πλακα ...) Το σωστο και μη σωστο ξερουμε ολοι ποιο ειναι αλλα δε σημαινει οτι τα εφαρμοζουμε ολοι. Δευτερον το οτι σε κοροιδευε εχει εξηγηση απτη στιγμη που ηθελε ας πουμε να σε εξαπατησει, αν τελικως ειχε τετοιο σκοπο. Τι περιμενεις να σου πει? "Με λενε Γιωργο και μολις σας εκελψα 100 ευρω, γεια σας?".
zeniath Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μα τα 500 ευρώ είναι θέμα επιβίωσης και εσύ κάνεις και άλλη αγορά 260? Και +100 γιατί έκανες βλακεία. Το παλικάρι βρομάει από το προφίλ του και δεν μπήκες καν στον κόπο να το δεις... Life's a bitch, ain't it?
drake. Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Λοιπόν έχω κάνει μια αγορά από αγγελία στο insomnia.. η τιμή που κλείσαμε ήταν 260 euro... πήγα στο atm κατέθεσα με την κάρτα στην ειδική υποδοχή 260 (με την κάρτα του πατέρα μου)... είχε ομως πολύ ήλιο και δεν φαινόταν σχεδόν καθόλου η οθόνη εν τέλη όμως απότι είδα έκανα λάθος στην πληκτρολόγηση και έστειλα 360 στο συγκεκριμένο άτομο... δεν πήγε καν το μυαλό μου να φεύγανε παραπάνω χρήματα γιατί ήξερα ότι εκείνος ο λογαριασμός έχει 0 χρήματα μέσα αλλα αυτό που δεν ήξερα ότι είχε υπερανάληψη/overdraft... Ευχαριστώ. κλασικές δικαιολογίες που λέμε εμείς οι παναθηναϊκοί όταν χάνουμε και τέλος δεν αξίζει να το κυνηγήσεις για 100 ευρώ με δικηγόρους κλπ,απλά την επομενη φορα προσεχεις από που αγοράζεις,βλέπεις τώρα πως θα ένιωθε ο υπάλληλος του Ebay.φιλικά
asteropi22 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Στο καζανι με το λαδι αυτος. Εσυ στο γκριλ. Ειναι δυσκολο εως αδυνατο χωρις συμβολαιο να αποδειξεις οτι σε εκλεψε μετα απο καταθεση. Γι'αυτο αλλη φορα χερι χερι /αντικαταβολη με ελεγχο πριν την παραλαβη. Sent from my MotoA953 using Insomnia Σε παρακαλώ δεν καταλαβαίνω γιατί εκφράζεσαι έτσι για εμενα και θα προτιμούσα να το σταματήσεις. Γιατί είναι δύσκολο έως αδύνατο?? Στο site γραφει 260... Η κίνηση του λογαριασμού του πατέρα μου γραφει ότι 360 φύγανε από αυτόν και πήγανε στον πωλητή.... άρα γιατί είναι δύσκολο ισα ισα πανεύκολο είναι φως φανάρι.. εγώ άλλο ρωτάω όταν δικαιωθώ αν θα πρέπει να πληρώσω εγώ τον δικηγόρο η αν προβλέπει το σύστημα να με αποζημιώσει ο ένοχος.
Nikosgiann Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 οχι δεν θα δικαιωθεις δεν υπαρχει συμβολαιο ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ,εσυ εκανες βλακεια δεν γινεται να παρεις τα λεφτα σου πισω,μονο εαν ΘΕΛΕΙ αυτος να σου τα στειλει. ας προσεχες
Προτεινόμενες αναρτήσεις