asteropi22 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Ο angelgr ειναι δικο σου account? Μιλαω για τα σχολια στο προφιλ του φορουμ και οχι στο προφιλ των αγγελιων. Το σωστο και μη σωστο ξερουμε ολοι ποιο ειναι αλλα δε σημαινει οτι τα εφαρμοζουμε ολοι. Δευτερον το οτι σε κοροιδευε εχει εξηγηση απτη στιγμη που ηθελε ας πουμε να σε εξαπατησει, αν τελικως ειχε τετοιο σκοπο. Τι περιμενεις να σου πει? "Με λενε Γιωργο και μολις σας εκελψα 100 ευρω, γεια σας?". ξέρω πως τον λένε και το τηλέφωνο του ξέρω και το πατρώνυμο και το επώνυμο... αλλα θα περίμενα ΑΠΛΑ να μην με δουλεύει... να μην απαντάει στα pms.. γιατί να προσπαθεί να με πείσει ότι θα με πληρώσει ενώ ξέρει ότι εγώ θα χρεωθώ επιπλέον χρήματα είναι ακόμη μεγαλύτερη τσογλανιά.... εντάξει κύριε πήρες τα 100... γιατί όμως λες μαλακίες 30 μέρες τώρα για να σε περιμένω σαν τον βλάκα και έτσι τελικά να χρεωθώ και τους τόκους? (και επαναλαμβάνω ήξερε 15 μέρες πιο πριν ότι σε 15 μέρες από τότε θα έμπαινε τόκος σε εμενα αν δεν έμπαιναν τα χρήματα) Μα τα 500 ευρώ είναι θέμα επιβίωσης και εσύ κάνεις και άλλη αγορά 260? Και +100 γιατί έκανες βλακεία. Το παλικάρι βρομάει από το προφίλ του και δεν μπήκες καν στον κόπο να το δεις... Life's a bitch, ain't it? με συγχωρείς αλλα ότι θέλεις διάβασες... 1) δεν είπα ότι ήταν θέμα επιβίωσης απλά ότι θα με ξελάφρωνε παρα πολύ αν ξεχρέωνα έτσι τα 500 1b) επαναλαμβάνω εδώ γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν φτάνουν οι 6 φορες στο προηγούμενο topic και η μια φορα σε αυτό το topic που δήλωσα ότι τελικά ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ 2) όπως είπα και στο άλλο topic έπεσε η κάμερα μου και έσπασε.... και πήρα μια άλλη φτηνή ισα ισα να κάνει την δουλειά (e αυτή ήταν η άλλη και την παζάρεψα στα 260) και μου έλειπε πια ένας φακός τον οποιο παρήγγειλα από ebay... και έγινε ότι έγινε.. ok τώρα? και γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι ενοχη μέχρις αποδείξεως του αντιθετου και στο άλλο topic (γιαυτο έγινε lock) έλεγε ο καθένας ότι ήθελε χωρίς να καταλαβαίνει τι γράφω απλά για να με στήσει στον τοίχο για να δικαιολογηθώ για πράματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.. ας μην συμβεί το ίδιο και εδώ σας θερμοπαρακαλώ...
santana99 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 ο ένας μήνας που λες δεν είναι τίποτα, εδώ εμένα με έκλεψε γνωστός μου (καλά το ποσό ήταν 30ευρώ) αλλά ήμουν πιο μικρός τότε και τα 30ευρώ είχαν διαφορά (όχι ότι τώρα αν τα δει κάποιος κάτω θα τα αφήσει...), ο οποίος μένει 200μέτρα από το σπίτι μου και μου έλεγε παπαρίες κανα 3μηνο, τελικά δεν έγινε τίποτα... (μην πεταχτείτε όλοι οι καραμαγκιάδες και πείτε να τον έδερνα...) ontopik: αν έχεις την όρεξη να ασχοληθείς με δίκες και ιστορίες και επίσης σου πει η/ο δικηγόρος σου πως γίνεται να κερδίσεις τότε κάντο. Απλά πρέπει να έχεις (αν είναι αποδεικτικό στοιχείο αυτό) όλα τα μηνύματα του γιατί μπορεί πχ να ισχυριστεί πως "360 κράτησα επειδή είχε 340 η κάμερα και 20 τα μεταφορικά" ή ου το κάθε εξής... Εμένα μου φαίνεται μεγάλη ταλαιπωρία, δεν ξέρω πότε θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω και αν όλο αυτό τον χρόνο τον διέθετες κάπου αλλού έβγαζες παραπάνω από 100ευρώ.
Ntinaras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 μιλα με τραπεζα μπας και την ακυρωσουν. ΑΝ ξερει ο πατερας σου οτι πηρες τη καρτα του. αλλιως σε βλεπω στη παραλιακη τα βραδια για μεροκαματο
asteropi22 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 οχι δεν θα δικαιωθεις δεν υπαρχει συμβολαιο ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ,εσυ εκανες βλακεια δεν γινεται να παρεις τα λεφτα σου πισω,μονο εαν ΘΕΛΕΙ αυτος να σου τα στειλει. ας προσεχες αυτά τα λες τώρα με την δικη σου λογική τι σου φαίνεται δίκαιο η είσαι κανένας δικηγόρος? η είχες παρόμοια περίπτωση και δεν κατάφερες κάτι? γιατί η αστυνομικός μου είπε ότι απλά δεν είναι ποινική πράξη που να δικαιολογεί την επέμβαση τις αστυνομίας αλλα ότι είναι παράνομο και θα πρέπει να αποφανθεί το δικαστήριο πρώτα για να δράσουν αυτοί. και τέλος και το πορτοφόλι μου να μου έπεφτε κάτω και να το έβρισκες είσαι υποχρεωμένος να μου το επιστρέψεις αλλιώς διώκεσαι (εκτος αν δεν μπορεί κανένας να αποδείξει ότι το πήρες εσύ)
drake. Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 ο ένας μήνας που λες δεν είναι τίποτα, εδώ εμένα με έκλεψε γνωστός μου (καλά το ποσό ήταν 30ευρώ) αλλά ήμουν πιο μικρός τότε και τα 30ευρώ είχαν διαφορά (όχι ότι τώρα αν τα δει κάποιος κάτω θα τα αφήσει...), ο οποίος μένει 200μέτρα από το σπίτι μου και μου έλεγε παπαρίες κανα 3μηνο, τελικά δεν έγινε τίποτα... (μην πεταχτείτε όλοι οι καραμαγκιάδες και πείτε να τον έδερνα...) κανονικά ήθελε ξύλο
asteropi22 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Έπιασε τόπο τελικά. /Συνεχίστε. Τι χαιρέκακοι... δηλαδή λυπάμαι παρα πολύ που το απολαμβάνετε τόσο (για εσας οχι για εμενα).. ακόμη και να έκανα αυτό που νομίζετε είναι πολύ χαμηλό αυτό να εύχεσαι κακό και να χαίρεσαι από πάνω.. ποσο μάλλον που στην πραγματικότητα καμια σχέση... τέσπα νάσαι καλά...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 αρα και συ αυτό που έκανες με τους φακούς γιατί δε το παρομιάζεις με το πορτοφόλι?
Nikosgiann Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 ρε αστεροπη,ξυπνα λιγο αμα δε θες να καταλαβεις μη μας πρηζεις..τραβα ρωτα ενα δικηγορο,καλη συνεχεια.
asteropi22 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 αρα και συ αυτό που έκανες με τους φακούς γιατί δε το παρομιάζεις με το πορτοφόλι? Άντε νάτος ο άλλος.......... θα ήθελα να ήξερα συνεννοείστε με PM για να πετάτε κάτι τέτοια... για 999.999.999η φορα... 1) το OP του topic που αναφέρεσαι έλεγε ξεκάθαρα ότι ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ να κρατήσω τον φακό χωρίς να έχω καταλήξει... δεν μιλάμε εξαρχής για τετελεσμένο γεγονός δηλαδή 2) είχα αναφέρει εκεί μέσα πάνπολλεσ φορες ότι ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΩ τελικά 3) και σε αυτο το topic 2 φορέ το ανάφερα!! 4) Άλλο είναι να κρατήσεις το εμπορευμα που σου έστειλε μια εταιρία με έσοδα εκατομμυρίων... και άλλο είναι να κρατήσεις 100 euro από μια κοπέλα που παλεύει για τα προς το ζέιν και μάλιστα την κοροϊδεύεις ένα μηνα διαβεβαιώνοντας την πως θα την ξεπληρώσεις και έτσι την φέρνεις στο να πληρώσει και τόκους από πάνω.... ρε αστεροπη,ξυπνα λιγο αμα δε θες να καταλαβεις μη μας πρηζεις..τραβα ρωτα ενα δικηγορο,καλη συνεχεια. καταρχήν εγώ δεν σου μίλησα με αυτόν τον τρόπο εντάξει? δεν πρίζω κανένα γιατί κανέναν δεν ανάγκασα ούτε να διαβάσει το topic ούτε να απαντήσει.. αν πρήζει κάποιος κάποιον είσαι εσύ εμενα που λες εκεί μια μπούρδα χωρίς να την αιτιολογήσεις και όταν εγώ ευγενικά σε ρωτάω γιατί λες κάτι τέτοιο μας λες και ότι σε πρήζουμε... για σεπαρακαλω...
egmjap Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 χωρίς καμία επικριτική διάθεση, οι τόκοι που αναφέρεις ότι σε πείραξαν πιο πολύ από τα 100 ευρώ που σου κράτησε είναι πάνω από 1,50 ευρώ? το θέμα είναι τα 100ε και όχι οι τόκοι.. ας σου επιστρέψει αυτά και οι τόκοι είναι το λιγότερο..
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Άντε νάτος ο άλλος.......... θα ήθελα να ήξερα συνεννοείστε με PM για να πετάτε κάτι τέτοια... για 999.999.999η φορα... 1) το OP του topic που αναφέρεσαι έλεγε ξεκάθαρα ότι ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ να κρατήσω τον φακό χωρίς να έχω καταλήξει... δεν μιλάμε εξαρχής για τετελεσμένο γεγονός δηλαδή 2) είχα αναφέρει εκεί μέσα πάνπολλεσ φορες ότι ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΩ τελικά 3) και σε αυτο το topic 2 φορέ το ανάφερα!! 4) Άλλο είναι να κρατήσεις το εμπορευμα που σου έστειλε μια εταιρία με έσοδα εκατομμυρίων... και άλλο είναι να κρατήσεις 100 euro από μια κοπέλα που παλεύει για τα προς το ζέιν και μάλιστα την κοροϊδεύεις ένα μηνα διαβεβαιώνοντας την πως θα την ξεπληρώσεις και έτσι την φέρνεις στο να πληρώσει και τόκους από πάνω.... χαχα οκ δε το χα διαβάσει σόρυ τότε
asteropi22 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 χωρίς καμία επικριτική διάθεση, οι τόκοι που αναφέρεις ότι σε πείραξαν πιο πολύ από τα 100 ευρώ που σου κράτησε είναι πάνω από 1,50 ευρώ? το θέμα είναι τα 100ε και όχι οι τόκοι.. ας σου επιστρέψει αυτά και οι τόκοι είναι το λιγότερο.. φυσικά και με ενδιαφέρει το κυρίως ποσό... αλλα και οι τόκοι είναι 16% αν δεν κάνω λάθος μην σου πω παραπάνω (ο πατέρας μου τα πλήρωσε και με άδειασε.... δεν μου είπε όμως ποσο ακριβώς πλήρωσε επίσης μου έκοψε το χαρτζιλίκι που μου έδινε..) Το θέμα είναι ότι δεν έχει καλέσει ακόμη η δικηγόρος... και καίγομαι τώρα να μάθω...μου φαίνεται απολύτως φυσιολογικό αλλα στην ελλάδα ποτε δεν ξέρει κανεις... θα υποχρεωθεί να αποζημιωθεί και τα έξοδα τις δικης αν αποδειχτεί η ενοχη του?
Unabomber Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δεν θελω να κανω τον δικηγορο του διαβολου αλλα εδω λεει οτι την δινει 340 http://www.insomnia.gr/classifieds/gadgets/cameras/72365-canon-eos30-d-18-55-is/ και οχι 260 οπως λες. οποτε δεν μπορεις να αποδειξεις οτι εκανε 260...
zeniath Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Ναι αν κερδίσεις θα πρέπει να πληρώσει τα έξοδα της δίκης. Θα πρέπει να πληρώσεις όμως εσύ 100 ευρώ για μήνυση και κανα 300άρι στην δικηγόρο σου. Λεφτά τα οποία δεν τα παίρνεις πίσω. Επίσης, μην περιμένεις δικαστήριο για τουλάχιστον 2 χρόνια. Και όλα αυτά για να δικαιολογήσεις την απροσεξία σου. Χμμμ, ναι όντως προχώρα το δικαστικά θα κερδίσεις. Εδώ χαρτζιλίκι δεν σου δίνει ο μπαμπάς θέλεις και δικαστήρια...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Αλλο ενα τοπικ στο ινσομνια που εχουμε μαθηματα ηθικης ακεραιοτητας και σοβαροτητας απο ολους μαζι προς ενα χρηστη. Ρε, καντε τον Lucifer εξομολογητη και στειλτε του την αστεροπη που σκεφτηκε να κρατησει το προιον απτο ebay στο αλλο τοπικ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις