Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα δω τι θα κάνω!Να σε ρωτήσω ο φίλος σου που σπουδάζει στη Σουηδία μήπως γνωρίζεις πόσα χρόνια προετοίμαζε τα Σουηδικά του;Θα μου πρότεινες να τα ξεκίναγα από τώρα αν η τελική μου επιλογή ήταν η Σουηδία;

Δημοσ.

Θα δω τι θα κάνω!Να σε ρωτήσω ο φίλος σου που σπουδάζει στη Σουηδία μήπως γνωρίζεις πόσα χρόνια προετοίμαζε τα Σουηδικά του;Θα μου πρότεινες να τα ξεκίναγα από τώρα αν η τελική μου επιλογή ήταν η Σουηδία;

Δεν κοιτας και καναδα; Σαν αμερικη ειναι με μονο 4% ανεργια.

Δημοσ.

Δυο χρονια με ιδιαιτερα. Οχι δεν θα σου προτεινα να κανεις καμια κινηση εκτος απο το να διαβασεις κι αλλες γνωμες και να μιλησεις με παιδια που φοιτουν εξω. Ισως να πας και Erasmus που δεχονται με αγγλικα στη Σουηδια. Μην εντυπωσιαζεσαι απο αυτα που βλεπεις στη τιβι. Επισης καλο ειναι να μην διαλεξεις απο τωρα ειδικοτητα. Δεν εχεις δει τιποτα περιμενε αλλον ενα χρονο τουλαχιστον. Προετοιμασια ναι χρειαζεται αλλα οχι ακομα συντομα... για την ωρα δωσε βαση στη σχολη σου.

Sent from my MotoA953 using Insomnia

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για τη προτασή σου για Καναδά, θα το ψάξω!!

Το ξέρω ότι βιάζομαι απλώς είμαι υπερβολικά φοβισμένη με το τι θα κάνω στο μέλλον!!!

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια όλων σας!!!

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για τη προτασή σου για Καναδά, θα το ψάξω!!

Το ξέρω ότι βιάζομαι απλώς είμαι υπερβολικά φοβισμένη με το τι θα κάνω στο μέλλον!!!

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια όλων σας!!!

Ποτε δε ξερεις τι μπορει ν'αλλαξει σε 2 χρονια οποτε περιμενε να δεις τι θα γινει και αποφασιζεις οταν ερθει η ωρα.

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά εγώ σπουδάζω ιατρική στην Ρουμανία, θα χρειαστεί να κάνω τα ίδια για να πάω να κάνω μεταπτυχιακό και διδακτορικό στην Αμερική; Επίσης θέλω να μείνω εκεί. Μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί μου και να με βοηθήσει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...