Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλά ακούγονται σχετικά με διάφορες συνταγές που υπάρχουν ώστε να γίνει γονιμοποίηση γυναίκας με προεπιλογή φύλλου για το παιδί.

Έχετε ακούσει - ακολουθήσει κάποιες?! :shock: Ποιες είναι αυτές? Ισχύει επιστημονικά άραγε μια τέτοια θεωρία?

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πολλά ακούγονται σχετικά με διάφορες συνταγές που υπάρχουν ώστε να γίνει γονιμοποίηση γυναίκας με προεπιλογή φύλλου για το παιδί.

Έχετε ακούσει - ακολουθήσει κάποιες?! :shock: Ποιες είναι αυτές? Ισχύει επιστημονικά άραγε μια τέτοια θεωρία?

Υπαρχουν τετοιες τεχνικες.

1ον οι πιθανοτητες επιτυχιας ειναι μικρες.

2ον υπαρχουν καποιες με σχεδον καλες πιθανοτητες επιτυχιας εως εξαιρετικες(σχεδον τελειες) πιθανοτητες επιτυχιας.

3ον αυτες(που αναφερεται στο "2ον") κοστιζουν 15 με 20 χιλιαδες ευρω ή και παραπανω οπως ειχα διαβασει παλαιοτερα. Μπορει να εχει αλλαξει αυτο τωρα.

4ον αυτο σημαινει οτι μπορει να δωσεις 15000 ευρω και παρολα αυτα να μην πετυχεις το φυλλο, οποτε τζαμπα τα λεφτα.

• Moderators
Δημοσ.

Τεχνητή γονιμοποίηση με επιλογή φύλου; Δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά δεν μου μοιάζει απίθανό. Επίσης, μπορεί να παραβιάζει κάμποσους νόμους περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Γιατί να θες να επιλέξεις το φύλο του παιδιού σου; Στην Κίνα θα γεννήσεις;

Δημοσ.
ξερω (κι επαγγελομαι) τη μονη τετοια συνταγη. εξωσωματικη γονιμοποιηση λεγεται :rolleyes:

Ναι

Sent from my MotoA953 using Insomnia

Δημοσ.

Η μόνη τεχνική είναι με IVF και είναι παράνομη.

Μαντζούνια και βότανα και κλανιές στην πανσέληνο του Φλεβάρη δεν πιάνουν.

Δημοσ.

πριν μερικά χρονια είχα διαβάσει ότι το αν το έμβρυο εξελιχτεί σε αγόρι η παραμείνει κορίτσι (Γιατί ναι όλοι μας έστω για λίγες μέρες ήμασταν γυναίκες :P γιαυτο έχουμε ρόγες :P ) εξαρτάται από την θερμοκρασία

η τα μπέρδεψα με κάτι άλλο τώρα? (κάτι τέτοια δεν με ενδιαφέρουν ιδιαιτερα έτσι όπως τα διαβάζω έτσι τα ξεχνάω :P )

μπορεί να επηρεάζει η θερμοκρασία κατά την σύλληψη ίσως για το πως θα ενωθούν τα χρωματοσώματα???

πάντως με θερμοκρασία είχε να κάνει αυτό που διάβασα...

μου κάνει πιο λογικό το τελευταίο γιατί από εκεί παίρνουμε το X μας για να γίνουμε άντρες και γενικά πολλαπλασιάζονται τα κύτταρα που θα δημιουργήσουν το μωρό..

anyway απλά χωνεύω κάτι σουβλάκια και είπα να ρίξω τα 50 cent μου στην κουβέντα :P

Δημοσ.

καλα, τα παραπονα σου στην αρχη υποβοηθουμενης αναπαραγωγης (εδω γελαμε!), γιατι κατα τα αλλα αποτελει common practise στην ελλαδα :P

Δημοσ.

Οχι

Εαν δεν ξερεις καλυτερα να μην απαντας. Φυσικα και υπαρχουν αρκετες επιστημονικες θεωριες που εχουν φτασει και στην πρακτικη της θεωρησης. Και μερικες εχουν και ΤΕΡΑΣΤΙΑ αποτελεσματικοτητα κοντα στο 100%. Απλως ειναι πανακριβες....

Δημοσ.
πριν μερικά χρονια είχα διαβάσει ότι το αν το έμβρυο εξελιχτεί σε αγόρι η παραμείνει κορίτσι (Γιατί ναι όλοι μας έστω για λίγες μέρες ήμασταν γυναίκες :P γιαυτο έχουμε ρόγες :P ) εξαρτάται από την θερμοκρασία

η τα μπέρδεψα με κάτι άλλο τώρα? (κάτι τέτοια δεν με ενδιαφέρουν ιδιαιτερα έτσι όπως τα διαβάζω έτσι τα ξεχνάω :P )

μπορεί να επηρεάζει η θερμοκρασία κατά την σύλληψη ίσως για το πως θα ενωθούν τα χρωματοσώματα???

πάντως με θερμοκρασία είχε να κάνει αυτό που διάβασα...

μου κάνει πιο λογικό το τελευταίο γιατί από εκεί παίρνουμε το X μας για να γίνουμε άντρες και γενικά πολλαπλασιάζονται τα κύτταρα που θα δημιουργήσουν το μωρό..

anyway απλά χωνεύω κάτι σουβλάκια και είπα να ρίξω τα 50 cent μου στην κουβέντα :P

Ναι αν εισαι ερπετο/αμφιβιο και σε ενα βαθμο πτηνο ισχυει αυτο με την θερμοκρασια αλλιως ξεχνα το.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

καλα, τα παραπονα σου στην αρχη υποβοηθουμενης αναπαραγωγης (εδω γελαμε!), γιατι κατα τα αλλα αποτελει common practise στην ελλαδα :P

Σώστα, ότι είναι common practice στην Ελλάδα είναι και νόμιμο.

True story!

• Like 1
Δημοσ.

Οχι(το οχι παει στο "μόνη" και οχι στο παρανομη(που δεν ξερω βασικα εαν ειναι παρανομη-νομιζω δεν ειναι γενικα-δεν ξερω για Ελλαδα)). Υπαρχουν και αλλες τεχνικες. Μην με ρωτησεις ποιες δεν θυμαμαι. Ειχα διαβασει τα πρακτικα μιας επιστημονικης ημεριδας για αυτο το ζητημα αλλά περαν καποιων συγκεκριμενων πραγματων δεν θυμαμαι ονοματα τεχνικων κλπ. Θυμαμαι μόνο αυτα που ειπα....

Δημοσ.

Εαν δεν ξερεις καλυτερα να μην απαντας. Φυσικα και υπαρχουν αρκετες επιστημονικες θεωριες που εχουν φτασει και στην πρακτικη της θεωρησης. Και μερικες εχουν και ΤΕΡΑΣΤΙΑ Αποτελεσματικοτητα κοντα στο 100%. Απλως ειναι πανακριβες....

Ματζουνια ζηταει, εκτος αυτου με Ivf αν μου βρεις γιατρο που δινει 100% θα σκισω τα πτυχια μου και θα τα κανω κλυσμα. Αντε ολοι ειδικοι γινατε. Τα σχολια με πμ /μοκο.

Edit: Για να κανω και γω την πλακα μου, τις αλλες τεχνικες σε τι περιοδικο της διαβασες; Στον τσελεμεντε γονιμοποιησης; Ακου 100%

Δημοσ.

Σώστα, ότι είναι common practice στην Ελλάδα είναι και νόμιμο.

True story!

δεν πειραζει που δεν επιασες το χιουμορ που εκανα, εισαι εκτος χωρου γι αυτο.

το σχολιο μου ηταν οτι στην πραξη δεν υπαρχει αρχη υποβοηθουμενης αναπαραγωγης και ολα ειναι ανεξελεγκτα. τωρα το καταλαβες; ^_^

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...