FedonasP Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Ναι αν εισαι ερπετο/αμφιβιο και σε ενα βαθμο πτηνο ισχυει αυτο με την θερμοκρασια αλλιως ξεχνα το. Sent from my MotoA953 using Insomnia όχι είπαμε δεν θα έκανα τέτοιο τραγικό λάθος... είπαμε δεν θυμάμαι τις λεπτομέρειες από αυτό που διάβασα όχι ότι δεν θυμάμαι τίποτα εντελώς Για ανθρώπους ήταν και μάλιστα τα αποτελέσματα αυτά ήταν κατόπιν ερευνας... και σίγουρα είχε να κάνει με την θερμοκρασία και με μερικούς άλλους παράγοντες η θερμοκρασία ήταν το κύριο όμως..
Lucifer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Υπαρχουν και αλλες τεχνικες. Μην με ρωτησεις ποιες δεν θυμαμαι. Έγινε ρε μαν, μιλάμε.
Alxnks Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Ματζουνια ζηταει, εκτος αυτου με Ivf αν μου βρεις γιατρο που δινει 100% θα σκισω τα πτυχια μου και θα τα κανω κλυσμα. Αντε ολοι ειδικοι γινατε. Τα σχολια με πμ /μοκο. Sent from my MotoA953 using Insomnia ρε παιδια αν δεν ξερετε τι λετε; ναι 100% ειναι, IVF με PGD. θα γινει εμβρυομεταφορα μονο των εμβρυων με το φυλο που εχει επιλεγει και παπαλα.
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 δεν πειραζει που δεν επιασες το χιουμορ που εκανα, εισαι εκτος χωρου γι αυτο. το σχολιο μου ηταν οτι στην πραξη δεν υπαρχει αρχη υποβοηθουμενης αναπαραγωγης και ολα ειναι ανεξελεγκτα. τωρα το καταλαβες; A, ok πάσο τότε. :Ρ
MJBulls23 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Ματζουνια ζηταει, εκτος αυτου με Ivf αν μου βρεις γιατρο που δινει 100% θα σκισω τα πτυχια μου και θα τα κανω κλυσμα. Αντε ολοι ειδικοι γινατε. Τα σχολια με πμ /μοκο. 1ον δεν ειπα οτι υπαρχει τεχνικη που δινει 100% επιτυχια. 2ον δεν μπορεις να ξερεις εαν ζηταει "ματζουνια".
fylatos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 ρε παιδια αν δεν ξερετε τι λετε; ναι 100% ειναι' date=' IVF με PGD.[/quote'] Really; Αυτο λες στους ασθενεις σου; 100%; Οκ Δεν γραφω αλλο δηλωνω παντελως ασχετος και παω για κλυσμα. Sent from my MotoA953 using Insomnia
kakofonixx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 μπλα μπλα μπλα..... ...anyway απλά χωνεύω κάτι σουβλάκια και είπα να ρίξω τα 50 cent μου στην κουβέντα πιο πιθανη μου φαινεται η θεωρια των κλανιων στην πανσεληνο του Φλεβαρη
FedonasP Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 πω ρε παιδιά googlαρετε το να δείτε ότι σίγουρα θα βρείτε αποτελέσματα εγώ αισθάνομαι τώρα σαν βόας που κατάπιε αντιλόπη και βαριέμαι
Alxnks Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Really; Αυτο λες στους ασθενεις σου; 100%; Οκ Δεν γραφω αλλο δηλωνω παντελως ασχετος και παω για κλυσμα. Sent from my MotoA953 using Insomnia αλλο πραγμα αν θα εμφυτευθει το εμβρυο και θα υπαρξει κυηση κι αλλο το να γινει εμβρυομεταφορα μονο των εμβρυων με το επιθυμητο φυλο. τι δεν καταλαβαινεις;
fylatos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 . θα γινει εμβρυομεταφορα μονο των εμβρυων με το φυλο που εχει επιλεγει και παπαλα. Ετσι ναι 100%, βεβαια το ιδιο εκαναν και στην ανατολικη γερμανια με επιλεκτικη αμβλωση μετα απο λιγο καιρο και εκει 100% ειχε. Sent from my MotoA953 using Insomnia
MJBulls23 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Really; Αυτο λες στους ασθενεις σου; 100%; Οκ Δεν γραφω αλλο δηλωνω παντελως ασχετος και παω για κλυσμα. Εγω αυτο που ειχα διαβασει μιλουσα για σχεδον 100% επιτυχια. Πραγμα που δεν σημαινει 100% επιτυχια οπως λεει ο Alxnks. Και επισης πραγμα που σημαινει οτι οι πιθανοτητες επιτυχιας ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ μεγαλες.
FedonasP Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 πιο πιθανη μου φαινεται η θεωρια των κλανιων στην πανσεληνο του Φλεβαρη τι λες βρε αν δεν παίζει η θερμοκρασία ρολο στον πολλαπλασιασμό κυτταρων και στο πως συνδέονται και γενικά στην χημεία τότε που παίζει??? ίδιο είναι να αφήσεις μια φάρμα μικροβίων στην έρημο και ίδιο στον βόρειο πόλο?
Alxnks Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Ετσι ναι 100%, βεβαια το ιδιο εκαναν και στην ανατολικη γερμανια με επιλεκτικη αμβλωση μετα απο λιγο καιρο και εκει 100% ειχε. Sent from my MotoA953 using Insomnia μαλλον το ιδιο ειναι ε; καλα εκανες και δηλωσες ασχετος
kakofonixx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 τι λες βρε αν δεν παίζει η θερμοκρασία ρολο στον πολλαπλασιασμό κυτταρων και στο πως συνδέονται και γενικά στην χημεία τότε που παίζει??? ίδιο είναι να αφήσεις μια φάρμα μικροβίων στην έρημο και ίδιο στον βόρειο πόλο? για βοας που καταπιε αντιλοπη καλα τα λες p.s. no offence!
fylatos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 μαλλον το ιδιο ειναι ε; καλα εκανες και δηλωσες ασχετος Ναι καλα εκανα. Βεβαια και εκεινοι 100% ειχαν. Να ρωτησω και εγω κατι; Εχει περιγραφει μεθοδος με 100% για επιλογη φυλου κατα την γονιμοποιηση; Οχι πριν την εμφυτευση. Sent from my MotoA953 using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις