Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αν εισαι ερπετο/αμφιβιο και σε ενα βαθμο πτηνο ισχυει αυτο με την θερμοκρασια αλλιως ξεχνα το.

Sent from my MotoA953 using Insomnia

όχι είπαμε δεν θα έκανα τέτοιο τραγικό λάθος... είπαμε δεν θυμάμαι τις λεπτομέρειες από αυτό που διάβασα όχι ότι δεν θυμάμαι τίποτα εντελώς :P

Για ανθρώπους ήταν και μάλιστα τα αποτελέσματα αυτά ήταν κατόπιν ερευνας... και σίγουρα είχε να κάνει με την θερμοκρασία και με μερικούς άλλους παράγοντες η θερμοκρασία ήταν το κύριο όμως..

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ματζουνια ζηταει, εκτος αυτου με Ivf αν μου βρεις γιατρο που δινει 100% θα σκισω τα πτυχια μου και θα τα κανω κλυσμα. Αντε ολοι ειδικοι γινατε. Τα σχολια με πμ /μοκο.

ρε παιδια αν δεν ξερετε τι λετε; ναι 100% ειναι, IVF με PGD. θα γινει εμβρυομεταφορα μονο των εμβρυων με το φυλο που εχει επιλεγει και παπαλα.

• Moderators
Δημοσ.

δεν πειραζει που δεν επιασες το χιουμορ που εκανα, εισαι εκτος χωρου γι αυτο.

το σχολιο μου ηταν οτι στην πραξη δεν υπαρχει αρχη υποβοηθουμενης αναπαραγωγης και ολα ειναι ανεξελεγκτα. τωρα το καταλαβες; ^_^

A, ok πάσο τότε. :Ρ

Δημοσ.

Ματζουνια ζηταει, εκτος αυτου με Ivf αν μου βρεις γιατρο που δινει 100% θα σκισω τα πτυχια μου και θα τα κανω κλυσμα. Αντε ολοι ειδικοι γινατε. Τα σχολια με πμ /μοκο.

1ον δεν ειπα οτι υπαρχει τεχνικη που δινει 100% επιτυχια.

2ον δεν μπορεις να ξερεις εαν ζηταει "ματζουνια".

Δημοσ.

ρε παιδια αν δεν ξερετε τι λετε; ναι 100% ειναι' date=' IVF με PGD.[/quote']

Really; Αυτο λες στους ασθενεις σου; 100%; Οκ

Δεν γραφω αλλο δηλωνω παντελως ασχετος και παω για κλυσμα.

Δημοσ.

μπλα μπλα μπλα.....

...anyway απλά χωνεύω κάτι σουβλάκια και είπα να ρίξω τα 50 cent μου στην κουβέντα :P

πιο πιθανη μου φαινεται η θεωρια των κλανιων στην πανσεληνο του Φλεβαρη :P

Δημοσ.

πω ρε παιδιά googlαρετε το να δείτε ότι σίγουρα θα βρείτε αποτελέσματα εγώ αισθάνομαι τώρα σαν βόας που κατάπιε αντιλόπη και βαριέμαι :P

Δημοσ.

αλλο πραγμα αν θα εμφυτευθει το εμβρυο και θα υπαρξει κυηση κι αλλο το να γινει εμβρυομεταφορα μονο των εμβρυων με το επιθυμητο φυλο. τι δεν καταλαβαινεις;

Δημοσ.

. θα γινει εμβρυομεταφορα μονο των εμβρυων με το φυλο που εχει επιλεγει και παπαλα.

Ετσι ναι 100%, βεβαια το ιδιο εκαναν και στην ανατολικη γερμανια με επιλεκτικη αμβλωση μετα απο λιγο καιρο και εκει 100% ειχε.

Δημοσ.

Εγω αυτο που ειχα διαβασει μιλουσα για σχεδον 100% επιτυχια.

Πραγμα που δεν σημαινει 100% επιτυχια οπως λεει ο Alxnks.

Και επισης πραγμα που σημαινει οτι οι πιθανοτητες επιτυχιας ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ μεγαλες.

Δημοσ.

πιο πιθανη μου φαινεται η θεωρια των κλανιων στην πανσεληνο του Φλεβαρη :P

τι λες βρε :P αν δεν παίζει η θερμοκρασία ρολο στον πολλαπλασιασμό κυτταρων και στο πως συνδέονται και γενικά στην χημεία τότε που παίζει???

ίδιο είναι να αφήσεις μια φάρμα μικροβίων στην έρημο και ίδιο στον βόρειο πόλο?

Δημοσ.

Ετσι ναι 100%, βεβαια το ιδιο εκαναν και στην ανατολικη γερμανια με επιλεκτικη αμβλωση μετα απο λιγο καιρο και εκει 100% ειχε.

μαλλον το ιδιο ειναι ε; :rolleyes:

καλα εκανες και δηλωσες ασχετος ^_^

Δημοσ.

τι λες βρε :P αν δεν παίζει η θερμοκρασία ρολο στον πολλαπλασιασμό κυτταρων και στο πως συνδέονται και γενικά στην χημεία τότε που παίζει???

ίδιο είναι να αφήσεις μια φάρμα μικροβίων στην έρημο και ίδιο στον βόρειο πόλο?

για βοας που καταπιε αντιλοπη καλα τα λες :mrgreen:

p.s. no offence!

Δημοσ.

μαλλον το ιδιο ειναι ε; :rolleyes:

καλα εκανες και δηλωσες ασχετος ^_^

Ναι καλα εκανα. Βεβαια και εκεινοι 100% ειχαν. Να ρωτησω και εγω κατι; Εχει περιγραφει μεθοδος με 100% για επιλογη φυλου κατα την γονιμοποιηση; Οχι πριν την εμφυτευση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...