Cossutius. Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δηλαδή εμείς που απειλούμε τη γυναικα μας οτι σε περίπτωση που μας κάνει αγόρι δε θα το αναγνωρίσουμε, πρέπει να χορεύουμε σα ζουλού στο ολόγιομο φεγγάρι για να πετύχουμε τη συνταγη???:P
V for Vagelis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Ξέρω πάντως μια τεχνική με 50% ποσοστό επιτυχίας.
Chrisxxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Η μόνη τεχνική είναι με IVF και είναι παράνομη. Μαντζούνια και βότανα και κλανιές στην πανσέληνο του Φλεβάρη δεν πιάνουν. Νταξει, αν δεν ξερουμε να μη λέμε ότι θελουμε... Εκτός αν αμφισβητεις τον Λεφτερ που ειναι αυθεντια σε μπυρες και παιδια. Στάνταρ είναι γιός. Του μπυράκια το πρώτο το παιδί γιός είναι πάντα.
FedonasP Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 αρχιδια στον παγο πριν έχει μια λογική... (αλλα να προλάβει να τελειώσει πριν καταστραφούν τα σπέρματα) γιατί όπως έλεγε στο paste που έγινε πιο πριν τα θηλυκά σπέρματα είναι πιο αργά από τα αρσενικά οποτε ίσως στην κατάλληλη θερμοκρασία να φτάσουμε στο σημείο τα θηλυκά σπέρματα να είναι δυσκίνητα να μην κουνιόνται σχεδόν καθόλου αλλα παράλληλα τα αρσενικά (ως πιο γρήγορα) να κινούνται ισα ισα... άρα αυτό θα αυξήσει τις δυνατότητες να γίνει αγόρι τώρα αν είναι καθυστερημένο δεν ξέρω
FedonasP Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Αυτο που ειπες δεν ειναι καθηστεριμενο.Αυτος που το εγραψε εινε καθηστεριμενος. δεν το λες άλλη μια να το καταλάβουμε?
pavlinara Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δεν ξέρω τι φταίει και όλες μα όλες οι γνωστές μου και φίλες μου γεννοβολάνε κορίτσια. Άρα σε 10 χρόνια από τώρα θα υπάρχουν άντρες;Ήδη αν πάτε μια βόλτα από τα δημοτικά θα δείτε ότι τα κορίτσια είναι πολύ περισσότερα από τα αγόρια.Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα ή είναι παγκόσμιο φαινόμενο αλλά και με άλλα άτομα που το συζήτησα μου λένε ότι οι περισσότερες πλέον γεννάνε κορίτσια.Εμένα προσωπικά οι φίλες μου που γέννησαν τα 2 τελευταία χρόνια μία έκανε αγόρι και οι 6 κορίτσια.Τι συμβαίνει τελικά;Θα αφανιστεί το είδος;
Socratis_g Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Άρα σε 10 χρόνια από τώρα θα υπάρχουν άντρες; καλά πλάκα μου κάνεις? με τόσες αδερφές που υπάρχουν είδη έχουν εξαφανηστεί οι άντρες, γιαυτό και οι περισσότερες ντύνονται σαν ξέκολλα. μπας και τραβήξουν κανέναν άντρα. 1
kostas_dr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 καλά πλάκα μου κάνεις? με τόσες αδερφές που υπάρχουν είδη έχουν εξαφανηστεί οι άντρες, γιαυτό και οι περισσότερες ντύνονται σαν ξέκολλα. μπας και τραβήξουν κανέναν άντρα. Άλλος μύθος και αυτός.
slipknot Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δεν τίθεται κανένα θέμα. Ακόμα κι αν κάποια στιγμή φτάσουμε στο σημείο να απειλούνται οι άντρες με εξαφάνιση, μέχρι τότε θα έχει προχωρήσει το θέμα της κλωνοποίησης και θα παραχθούν εκατοντάδες νέοι Απόστολοι Γκλέτσοι.
Socratis_g Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Άλλος μύθος και αυτός. Δεν πάει ο νους σου πόσες ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ κυκλοφορούν ανάμεσα σου.....
kostas_dr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Όχι ρε συ, για τα ξέκωλα που και καλά τους έχει γίνει το μάτι γαρίδα για να βρουν άνδρα λέω. Απ' τις δικές μου εμπειρίες και το φιλικό μου και οικογενειακό κύκλο, δεν προκύπτει τίποτα τέτοιο. Όλες για κανα γιο εφοπλιστή ψάχνουν, μ΄ αυτά που ζητάνε. Ε, τι να κάνουμε, δυστυχώς καράβια η οικογένεια δεν έχει.
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Όχι ρε συ, για τα ξέκωλα που και καλά τους έχει γίνει το μάτι γαρίδα για να βρουν άνδρα λέω. Απ' τις δικές μου εμπειρίες και το φιλικό μου και οικογενειακό κύκλο, δεν προκύπτει τίποτα τέτοιο. Όλες για κανα γιο εφοπλιστή ψάχνουν, μ΄ αυτά που ζητάνε. Ε, τι να κάνουμε, δυστυχώς καράβια η οικογένεια δεν έχει. εγγυημένη ευτυχία
Προτεινόμενες αναρτήσεις