Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ειναι προτιμοτερο, για ανδρικο ρολοι, για νεους ανθρωπους;

Πειτε την προτιμηση σας, την εμπειρια σας σε οτι εχετε δοκιμασει, και αν καποιος μπορει να αναφερει και πλεονεκτηματα / μειονεκτηματα για την καθε λυση, ακομη καλυτερα.

Δημοσ.

Το λάστιχο είναι ίου. Γυφτιλίκι τελείως, εκτός και αν είσαι 11-15. :eek:

Λουράκι ή μπρασελέ, ό,τι προτιμάς. Προσωπικά προτιμώ το μπρασελέ. «Δείχνει πιο ρολόι» όπως και να το κάνουμε.

Δημοσ.

Μεχρι τωρα προτιμουσα το λουρακι. Το θεωρω διακριτικο, και αυτο ειναι το στυλ μου.

Ομως, με τον ιδρωτα και τα διαφορα, φθορα κλπ, καθε χρονο θελω ενα. Ειδικα η swatch χρεωνει 20ευρω...

Στην τιμη του λουρακιου, παιρνεις αλλο-εστω φτηνο- ρολοι(λεμε τωρα).

Μπρασελες δεν ξερω, δεν μου καθεται καλα, εννοω αισθητικα.

Πιο πομπωδες μου φαινεται. Ενίοτε δε, και πιο 'λαϊκο' με την κακη την εννοια, λες και θα χτυπω το χερι στο τραπεζι και θα κανει γκλιν-γκλον. Σαν ντεφι ενα πραγμα!

Ομως, μπρασελες, απο πρακτικοτητα, ειναι αθανατος. Δεν θες καθε χρονο καινουριο, οπως με τα λουρακια.

Δεν ξερω, εχω μπερδευτει.

Δημοσ.
Μπρασελέ για καθημερινή χρήση' date=' λουράκι για βράδυ και πιο επίσημες καταστάσεις, αλλάζει εντελώς το ρολόι.[/quote']

Μπρασελε θεωρειται πιο σπορ δηλαδη;

Δημοσ.

εγω φοράω ενα στυλ βραχιολι που το έχω φτιάξει απο την αλυσίδα του ποδηλάτου μου. Την καθάρισα και έγινε γυαλιστερή και τα σπάει.

Δημοσ.

μπρασελε

ολα τα αλλα χαλανε με το καιρο.ειδικα το δερματινο λουρι αμα μπαινεις και θαλασσα γινεται σκατα

Δημοσ.

Ας παμε κοντρα στο ρευμα λοιπον και ας ψηφισουμε λαστιχο-καουτσουκ.Μπρασελε δεν μπορω με τιποτα.Πρωτον μου τραβαει τις τριχες και νευριαζω και δευτερον ειναι αρκετα βαρυ,εκτος αν πας σε τιτανιο,με αναλογο κοστος βεβαια.Το δερματινο αν και μου αρεσει,χαλαει σχετικα ευκολα.Οποτε λαστιχακι,που αντεχει,ειναι σχετικα ελαφρυ και πιστευω που πηγαινει περισσοτερο απο ολα.

Δημοσ.

Μπρασελε, δεν παθαινει τιποτα και ειναι και ποιο χαλαρο στο δερμα. Το βαζεις και στην θαλασσα και δεν καταλαβαινει τιποτα.

Δημοσ.

Εϊναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου, ηλικίας και πως θα δείχνει και στο ρολόι το λουράκι η ο μπρασελές. Το λουράκι είναι όμορφο σε πολλά ρολόγια, πιο άνετο, φθηνό αλλά δεν είναι ανθεκτικό... Το μπρασελέ από την άλλη υστερεί σε άνεση (όχι και τρελά πράγματα βέβαια θέμα συνήθιεας είναι) αλλά είναι πιο ανθεκτικό και δίνει άλλη αίσθηση στο ρολόι.

Με ελάχιστη διαφορά προσωπικά μπρασελέ θα διάλεγα αλλά όπως σου είπα βάσει των παραπάνω κριτηρίων έτσι... Αν είσαι κάτω από 16-17 πήγαινε για λουράκι, δεν πάει να είσαι 15 χρονών και να κυκλοφορείς με μπρασελέ. Κάποια πράγματα σε αυτή τη ζωή πρέπει να μπορούμε να τα υποστηρίζουμε αναλόγως ;)

Το πλαστικό το βγάζω εκτός όπως είπε και κάποιος άλλος.

Μπρασελε, δεν παθαινει τιποτα και ειναι και ποιο χαλαρο στο δερμα. Το βαζεις και στην θαλασσα και δεν καταλαβαινει τιποτα.

Τώρα σοβαρά μπαίνεις με μπρασελέ στη θάλασσα;; Εγώ το δικό μου και τα χέρια στο σπίτι όταν πλένω το βγάζω. Εννοeίτε ότι είναι ποιοτικό, δεν μιλάω για κάνα κινέζικο μπρασελέ τώρα, αλλά δε διαβρώνεται μες στη θάλλασα;

Δημοσ.

θεωρω πως το μπρασελε ειναι το καλυτερο απολα.

με τα χρονια ακομα και το δερμα θα χαλασει

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν είσαι άνω των 25 ετών, ψηφίζω μπρασελέ.

Αν είσαι κάτω των 25 ετών ψηφίζω πλαστικό (όπως στα swatch) με την προϋπόθεση να μην είναι πολύ σφιχτό γιατί μπορεί να σου ερεθίσει το δέρμα.

[...]

Τώρα σοβαρά μπαίνεις με μπρασελέ στη θάλασσα;; Εγώ το δικό μου και τα χέρια στο σπίτι όταν πλένω το βγάζω. Εννοeίτε ότι είναι ποιοτικό, δεν μιλάω για κάνα κινέζικο μπρασελέ τώρα, αλλά δε διαβρώνεται μες στη θάλλασα;

Εννοείται ότι μπαίνω στη θάλασσα με το μπρασελέ. Και στο ντους και παντού. Αν είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, δεν πρόκειται να διαβρωθεί, αλίμονο!

Γενικώς δεν βγάζω το ρολόι. Για κανέναν λόγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...