FedonasP Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Λοιπόν σήμερα είπα να ξεκινήσω να πάω καμια βόλτα να βγάλω καμια φωτογραφία... και αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι στο flash μου (ήταν πάνω σε χαμηλωμένο τρίποδα η μηχανή μου) και βγήκε αυτή η φωτογραφία... παρατήρησα κάτι περίεργο να axnofenete.... έβγαλα καμια 10 φωτογραφίες όλες είχαν το ίδιο περίεργο πράγμα.... ο αισθητήρας ο φακός δεν έχεουν πρόβλημα γιατί δεν παρουσιάζει καμια παρόμοια δυσμορφία σε κανένα άλλο σημείο... στην αρχή πίστεψα ότι κάτι έχει ο τείχος... ίδρωσε ας πούμε και φαίνεται ότι φαίνεται από την αντανάκλαση του φωτός.... αλλα αν δείτε η "ανωμαλία" αυτή επεκτείνεται και στην πόρτα της ντουλάπας... Τι λέτε να είναι??? καπνός δεν είναι σίγουρα γιατί πέρα ότι δεν καπνίζω στην κρεβατοκάμαρα και οι άλλες φωτό που βγήκαν δείχνουν το ίδιο πράγμα στο ίδιο σημείο..... πραγματικά σπάω το κεφάλι μου να εξηγήσω αυτό το φαινόμενο... επείσεις no comments για την κατάσταση του δωματίου plz
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr: Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα Παρακαλώ υποβάλετε εκ νέου το θέμα σας, δίνοντάς του αυτήν την φορά έναν περιγραφικό τίτλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις