xpapias Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Γειά χαρά. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Εχω μια προπληρωμένη πιστωτική κάρτα της Τράπεζας Κύπρου, και θα ήθελα να πληρώσω με αυτήν, ένα λογαριασμό σε Ελβετικά φράγκα. Ξέρει κανείς τι ισοτιμία χρησιμοποιείται; Αξίζει τον κόπο να κάνω 2-3 τέτοιες πληρωμές (των 500 Φράγκων περίπου) με την κάρτα, ή είναι προτιμότερο με συνάλλαγμα; Να πω και πάλι ότι η κάρτα είναι προπληρωμένη οπότε δεν τίθεται θέμα χρεων, αποπληρωμής κλπ.
michael92 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Correct me if i am wrong αλλά γιατί νομίζω πως όλα τα site σε κλέβουν κάτι δεκαδικά στην ισοτιμία;
xpapias Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δε θέλω σε site. Σε ελβετική υπηρεσία θέλω να πληρώσω.
isay Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Η τιμή χρέωσης σε σένα εξαρτάται απο τις τιμές συναλλάγματος της τράπεζας που αλλάζουν κάθε μέρα. Επίσης ρώτα αν υπάρχουν χρεώσεις για την μετατροπή συναλλάγματος. Σελίδα με τιμές συναλλάγματος http://www2.bankofcyprus.gr/exchange_rates.php?lang=gr και σημείωση στο τέλος της σελίδας «Οι παραπάνω τιμές συναλλάγματος αφορούν συναλλαγές μέχρι του ποσού των 20.000€ ή του ισόποσου σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα, είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να έχουν αλλάξει. Για να ενημερωθείτε για την ακριβή τιμή συναλλάγματος και για συναλλαγές άνω των 20.000€ ή του ισόποσου σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα, απευθυνθείτε σε ένα από τα καταστήματα της Τράπεζας Κύπρου ή επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 801.11.802.803 (από σταθερό) ή 210.64.18.888.»
kfyros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Αν το site που θα κάνεις την πληρωμή δέχεται πληρωμές σε ελβετικά φράγκα, τότε η πληρωμή τους γίνεται σε ελβετικά φράγκα .. Τη μετατροπή στο νόμισμα της κάρτας σου (ευρώ προφανώς ) την κάνει η visa λογικά ... Το πως γίνεται η μετατροπή , τι χρεώσεις βάζουν (προμήθειες μετατροπής κλπ.) θα το μάθεις από τον πίνακα χρεώσεων της κάρτας ή της τράπεζας.. Συνήθως αναγράφουν τον τρόπο και το τι χρεώνουν στους όρους παροχής της κάρτας (της τράπεζας Κύπρου), ή στο site τους εκεί που περιγράφουν τα χαρακτηριστικά της κάρτας ή τους γενικούς όρους χορήγησης καρτών, και κάπου έχουν κάποιον up-to-date πίνακα με προμήθειες κλπ., αλλιώς στα τηλέφωνα υποστήριξης που σου έχει δώσει η Κύπρου να σου πουν (τα νούμερα ή που θα τα βρεις)..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα