Προς το περιεχόμενο

Gamma Labs ?? Energy drink ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λιπών ας πούμε μερικά πράγματα

1) δεν πίνω τα energy drinks για να παίξω games αλλά με παρέα έτσι για πλάκα ή όταν πάμε την παρέα μου σε κανένα paintball και μας βγαίνει ο πάτος

2) όταν είπα σε βελτιώνει στο gaming το είπα γιατί το διάβασα σε πολλές ιστοσελίδες και είπα να το πω

3) οποίος δεν ξέρει δεν μιλάει

4) άνοιξα αυτό το θέμα για μια απλή ερώτηση! εάν υπάρχουν τέτοια προϊόντα στην χώρα μας, ΤΊΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ

με το 3 μου θυμισες κατι απο εποχες δημοτικου

οποιος το λεει ειναι

ακυρο,νηπιαγωγειου μαλλον

εγω παντως εβαλα ρεντμπουλ στην υδροψυξη και παει καλυτερα το πισι τωρα,εχει λιγοτερο λαγκ

επισης εβαλα μονστερ στο αυτοκινητο αντι για υγρα φρενου και τρακαρα,λετε να εχει σχεση?

Δημοσ.

λιπών ας πούμε μερικά πράγματα

1) δεν πίνω τα energy drinks για να παίξω games αλλά με παρέα έτσι για πλάκα ή όταν πάμε την παρέα μου σε κανένα paintball και μας βγαίνει ο πάτος

2) όταν είπα σε βελτιώνει στο gaming το είπα γιατί το διάβασα σε πολλές ιστοσελίδες και είπα να το πω

3) οποίος δεν ξέρει δεν μιλάει

4) άνοιξα αυτό το θέμα για μια απλή ερώτηση! εάν υπάρχουν τέτοια προϊόντα στην χώρα μας, ΤΊΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ

Μην παιδεύεσαι με αυτά τα ποτά,είναι απάτη,πήγαινε στο βενζινάδικο της γειτονιάς σου και γέμισε ένα μπετονάκι βενζίνη με πρόσθετα οκτάνια,πήγαινε σπίτι και χτύπα ένα ποτηράκι αλλά χωρίς ζάχαρη γιατί υπάρχει περίπτωσει να κολλήσεις(πιστόνι,βαλβίδες και τα σχετικά).

Μόλις κοκαλώσεις ξαφνικά και δεν μπορείς να κουνήσεις το mouse μην ανησυχήσεις,δεν έπαθες κάτι,απλά έμεινες από βενζίνη οπότε φωνάζεις κάποιον να σου φέρει ένα ακόμη ποτηράκι ή να σε σπρώξει μέχρι το κοντινότερο βενζινάδικο.

Ε ρε τα σημερινά παιδιά,ευτυχώς που μεγαλώσαμε σε αλάνες και ματώσαμε γόνατα και αγκώνες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...