basilis5 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Έχετε να προτείνετε κανένα ωραίο μαγαζί για ποτο με θεα στο κέντρο; Έχω υπόψιν το A for Athens, και το roof garden του Hilton. Έχετε θετική προσωπική εμπειρία απο κανένα άλλο να μοιραστειτε; Αν κάνει και ωραία κοκτέιλ super! Thanx Sent from my iPad using Insomnia
chill Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 A for Athens......μην ψάχνεις άλλα. Αγαπημένο όσο λίγα σε αυτήν την σκατόπολη
antonl Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Καλά λόγια έχω ακούσει και για την «ταράτσα» του President, δεν έχω πάει ο ίδιος.
takiss!! Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 πήγα στο A for Athens πριν καμια εβδομάδα με την κοπέλα μου. εκτός απο το οτι πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να βρείς να κάτσεις είναι πολύ κοντά (στριμοκωλικα) τα τραπέζια μεταξύ τους,ο κατάλογος είναι κάτι A4 οπου δεν αναγράφονται οι τιμές των ποτών.Πήραμε 1 ποτήρι σανγκριά ο καθένας και πληρώσαμε 20 ευρώ. Δεν νομίζω να ξαναπάω.. Χθές πήγα στο gazarte πάνω ήταν πολύ ωραία και πολύ ωραίος κόσμος..
basilis5 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 πήγα στο A for Athens πριν καμια εβδομάδα με την κοπέλα μου. εκτός απο το οτι πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να βρείς να κάτσεις είναι πολύ κοντά (στριμοκωλικα) τα τραπέζια μεταξύ τους' date='ο κατάλογος είναι κάτι A4 οπου δεν αναγράφονται οι τιμές των ποτών.Πήραμε 1 ποτήρι σανγκριά ο καθένας και πληρώσαμε 20 ευρώ. Δεν νομίζω να ξαναπάω.. Χθές πήγα στο gazarte πάνω ήταν πολύ ωραία και πολύ ωραίος κόσμος..[/quote'] Gazarte εννοείς το γωνιακό; Δίπλα ακριβώς στο gazarte, ή έχει και το ίδιο roof? εκει σΑββατοβραδο θα ναι πανικός σαν το Α? Sent from my iPad using Insomnia
takiss!! Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 φίλε μου απο την είσοδο του gazarte μπήκα ανέβηκα στον 1ο και μου άρεσε αρκετά. ωραίος χώρος πήγα στις 9.00 χθές είχε πολύ κόσμο στο γκάζι λες και ήταν σάββατο και βρήκα άνετα. απο τις 10.30 όμως άρχισε να γεμίζει..
kfyros Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 το park hotel στην Αλεξάνδρας υπάρχει ακόμα ; πριν πολλάααα χρόνια που είχα πάει ήταν αρκετά καλό.
DAVE Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Τωρα τελευταια ειχα παει στην Πλ.Αβησσυνιας στο Μοναστηρακι, στο Λουκουμι (ετσι λεγεται το μπαρακι)....ωραια ταρατσα με θεα Ακροπολη αλλα δε δοκιμασα κοκτειλ για να σου πω.
kage Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 http://www.clickatlife.gr/story/nightlife/ta-kalutera-athinaika-roof-garden-gia-thea-af%E2%80%99-upsilou?id=2024626 http://www.athinorama.gr/tributes/athensopenair/
paylidis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 και το roof garden του president στην κηφισιας μου αρέσει αρκετά!
bosei Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 A For Athens κορυφή...αν και την τελευταία φορά που πήγα μου φέρανε μία καραμπομπάρα όσο δεν πήγαινε άλλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα