Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε να προτείνετε κανένα ωραίο μαγαζί για ποτο με θεα στο κέντρο;

Έχω υπόψιν το A for Athens, και το roof garden του Hilton. Έχετε θετική προσωπική εμπειρία απο κανένα άλλο να μοιραστειτε; Αν κάνει και ωραία κοκτέιλ super!

Thanx

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

πήγα στο A for Athens πριν καμια εβδομάδα με την κοπέλα μου. εκτός απο το οτι πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να βρείς να κάτσεις είναι πολύ κοντά (στριμοκωλικα) τα τραπέζια μεταξύ τους,ο κατάλογος είναι κάτι A4 οπου δεν αναγράφονται οι τιμές των ποτών.Πήραμε 1 ποτήρι σανγκριά ο καθένας και πληρώσαμε 20 ευρώ. Δεν νομίζω να ξαναπάω..

Χθές πήγα στο gazarte πάνω ήταν πολύ ωραία και πολύ ωραίος κόσμος..

Δημοσ.
πήγα στο A for Athens πριν καμια εβδομάδα με την κοπέλα μου. εκτός απο το οτι πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να βρείς να κάτσεις είναι πολύ κοντά (στριμοκωλικα) τα τραπέζια μεταξύ τους' date='ο κατάλογος είναι κάτι A4 οπου δεν αναγράφονται οι τιμές των ποτών.Πήραμε 1 ποτήρι σανγκριά ο καθένας και πληρώσαμε 20 ευρώ. Δεν νομίζω να ξαναπάω..

Χθές πήγα στο gazarte πάνω ήταν πολύ ωραία και πολύ ωραίος κόσμος..[/quote']

Gazarte εννοείς το γωνιακό; Δίπλα ακριβώς στο gazarte, ή έχει και το ίδιο roof? εκει σΑββατοβραδο θα ναι πανικός σαν το Α?

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

φίλε μου απο την είσοδο του gazarte μπήκα ανέβηκα στον 1ο και μου άρεσε αρκετά. ωραίος χώρος πήγα στις 9.00 χθές είχε πολύ κόσμο στο γκάζι λες και ήταν σάββατο και βρήκα άνετα. απο τις 10.30 όμως άρχισε να γεμίζει..

Δημοσ.

το park hotel στην Αλεξάνδρας υπάρχει ακόμα ;

πριν πολλάααα χρόνια που είχα πάει ήταν αρκετά καλό.

Δημοσ.

Τωρα τελευταια ειχα παει στην Πλ.Αβησσυνιας στο Μοναστηρακι, στο Λουκουμι (ετσι λεγεται το μπαρακι)....ωραια ταρατσα με θεα Ακροπολη αλλα δε δοκιμασα κοκτειλ για να σου πω.

Δημοσ.

A For Athens κορυφή...αν και την τελευταία φορά που πήγα μου φέρανε μία καραμπομπάρα όσο δεν πήγαινε άλλο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...