turismi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μια ερωτηση ειχα μαθει απο Αλβανο που εκανε κατι εργασιες εδω οτι τα λυμματα απο τους βοθρους κααληγουνη στην θαλλασσα ισχυει αυτο?? Δεν το γνωρίζω αυτό, εξαρτάται την πόλη!
malvinan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δεν το γνωρίζω αυτό' date=' εξαρτάται την πόλη![/quote'] Παντως απο συναδελφο μηχανικο εμαθα οτι πραγματι εχουν ενα θεμα με την διαχειριση των λυματων. Μου ελεγε οτι δεν υπαρχει νομος που να το απαγορευει (/εξουσια που να τον εφαρμοζει) και ακομα και τα παραθαλασσια ξενοδοχεια τοποθετουν σωληνωσεις και τα αδειαζουν στα ανοιχτα. Κριμα γιατι εχει καλο δυναμικο η περιοχη. Απλα πρεπει να διορθωθουν οι παραγκες και οι δρομοι να γινουν ασφαλεστεροι. (Αληθεια γιατι δευτερο θεμα
turismi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Παντως απο συναδελφο μηχανικο εμαθα οτι πραγματι εχουν ενα θεμα με την διαχειριση των λυματων. Μου ελεγε οτι δεν υπαρχει νομος που να το απαγορευει (/εξουσια που να τον εφαρμοζει) και ακομα και τα παραθαλασσια ξενοδοχεια τοποθετουν σωληνωσεις και τα αδειαζουν στα ανοιχτα. Κριμα γιατι εχει καλο δυναμικο η περιοχη. Απλα πρεπει να διορθωθουν οι παραγκες και οι δρομοι να γινουν ασφαλεστεροι. (Αληθεια γιατι δευτερο θεμα Γνωρίζω οτι μερικές πόλεις έχουν σύστημα διαχείρισης, σε άλλες υπολειτουργεί και άλλες δεν έχουν! Πάντως είναι θέμα χρόνου να έχει λυθεί εντελώς αυτό το θέμα! Έχει γίνει μεγάλη πρόοδός όσο αφορά το οδικό σύστημα!Αν είχες επισκεφτεί την Αλβανία πριν 10 χρόνια, και την επισκεφτείς τώρα, θα το καταλάβεις!
malvinan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Γνωρίζω οτι μερικές πόλεις έχουν σύστημα διαχείρισης' date=' σε άλλες υπολειτουργεί και άλλες δεν έχουν! Πάντως είναι θέμα χρόνου να έχει λυθεί εντελώς αυτό το θέμα! Έχει γίνει μεγάλη πρόοδός όσο αφορά το οδικό σύστημα!Αν είχες επισκεφτεί την Αλβανία πριν 10 χρόνια, και την επισκεφτείς τώρα, θα το καταλάβεις![/quote'] Προσφατα περασα απο Αλβανια. Δεν πηγα για τουρισμο. Για την τωρινη κατασταση μιλαω. Απλα υπαρχει προβλημα ρε συ και δεν ειδα εργα καπου κι ας εκανα 350χλμ. Ισως αν βοηθουσε η Ευρωπη. Οι φωτογραφιες σου και του Puma1991 ~ιδιες, απο ποιες περιοχες ειναι;
turismi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Προσφατα περασα απο Αλβανια. Δεν πηγα για τουρισμο. Για την τωρινη κατασταση μιλαω. Απλα υπαρχει προβλημα ρε συ και δεν ειδα εργα καπου κι ας εκανα 350χλμ. Ισως αν βοηθουσε η Ευρωπη. Οι φωτογραφιες σου και του Puma1991 ~ιδιες, απο ποιες περιοχες ειναι; Δεν γνωρίζω που τα έκανες τα χιλιόμετρα, πάντως Αυλώνα-Δυρράχιο(κατά 80%), Δυρράχιο-Τίρανα, Τίρανα-Κόσοβο(κατα 80%) είναι καινούργιοι αυτοκινητόδρομοι! Αυτήν την στιγμή είναι σε εξέλιξη πολλά ακόμα έργα, μεγάλης σημασίας! Η τζεπη του κοσμάκη βοηθάει μόνο.... Οι φωτογραφίες είναι νότια παράλια της Αλβανίας! Εκεί είναι και οι ομορφότερες παραλίες!
malvinan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δεν γνωρίζω που τα έκανες τα χιλιόμετρα' date=' πάντως Αυλώνα-Δυρράχιο(κατά 80%), Δυρράχιο-Τίρανα, Τίρανα-Κόσοβο(κατα 80%) είναι καινούργιοι αυτοκινητόδρομοι! Αυτήν την στιγμή είναι σε εξέλιξη πολλά ακόμα έργα, μεγάλης σημασίας! Η τζεπη του κοσμάκη βοηθάει μόνο.... Οι φωτογραφίες είναι νότια παράλια της Αλβανίας! Εκεί είναι και οι ομορφότερες παραλίες![/quote'] Καλα μην παρεξηγεισαι (στα θαυμαστικα αναφερομαι), την γνωμη μου σαν μηχανικος ειπα. Και οχι δεν ειναι καινουριοι οι αυτοκινητοδρομοι, τουλαχιστον οχι ολοκληροι, μικρα τμηματα μονο. Το ταξιδι μου ηταν απο επαρχιακο δρομο στο πηγαινε και αυτοκινητοδρομο στο ελα. Δουλευω σε εταιρεια με φωτοβολταικα συστηματα και εκτιμουσαμε μερικες περιοχες για την εταιρεια μας συνοδεια αλβανων και βουλγαρων μηχανικων. Θελω να παω για τουρισμο αλλα με αυτα που μου ειπαν δυστυχως με αποθαρρυναν. Δεν θελω να προσβαλω εσενα /την χωρα σου. Οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες, απλα σχολιαζω την εμπειρια μου και τα λεγομενα ειδικων κατα τα φαινομενα (πολιτικων μηχανικων) συντοπιτων σου.
turismi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Καλα μην παρεξηγεισαι (στα θαυμαστικα αναφερομαι), την γνωμη μου σαν μηχανικος ειπα. Και οχι δεν ειναι καινουριοι οι αυτοκινητοδρομοι, τουλαχιστον οχι ολοκληροι, μικρα τμηματα μονο. Το ταξιδι μου ηταν απο επαρχιακο δρομο στο πηγαινε και αυτοκινητοδρομο στο ελα. Δουλευω σε εταιρεια με φωτοβολταικα συστηματα και εκτιμουσαμε μερικες περιοχες για την εταιρεια μας συνοδεια αλβανων και βουλγαρων μηχανικων. Θελω να παω για τουρισμο αλλα με αυτα που μου ειπαν δυστυχως με αποθαρρυναν. Δεν θελω να προσβαλω εσενα /την χωρα σου. Οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες, απλα σχολιαζω την εμπειρια μου και τα λεγομενα ειδικων κατα τα φαινομενα (πολιτικων μηχανικων) συντοπιτων σου. Δεν παρεξηγήθηκα καθόλου, ίσως ο τρόπος της γραφής μου να μην ήταν απόλυτα σωστός! Να με συγχωρέσεις, απλα δεν είναι η μητρική μου γλώσσα! Απλά η Αλβανία είναι μια χώρα που το 1991 είχε οδικό δίκτυο ΜΗΔΕΝΙΚΌ! Και στην ουσία όλα τα εργα ξεκίνησαν μετα το 2000!Δεν ξέρω αν είχες επισκεφτεί την Αλβανία το 2000, αλλά πραγματικά μιλάμε για δυο διαφορετικές χώρες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα