newtech Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 1)Ειπαμε να βοηθησουμε ναι...!Το να σου δινει καποιος τον τροπο που θα βγαλεις 1000 ευρω στις μερες μας νομιζω ειναι βοηθεια...! Τωρα εσυ μαλλον θες να τα βρεις ολα ετοιμα στο πιατο...τον κοπο και την επενδυση τον αλλον θες να την μαθεις τσαμπα.!! Μηπως θες να το κανουμε και εμεις για σενα....και να περνας καθε 1 και 15 του μηνα να εισπρατεις??? 2)Και εντελως πληροφοριακα και απορω που δεν το ξερεις αφου εχεις και site...υπαρχουν οροι και προυποθεσεις και απαγορευετε η αντιγραφη η αναδημοσιευση και ολα τα σχετικα..απο τον οδηγο!! Τωρα να φαμε και καμια μυνηση για παρτυ σου δεν λεει.! 3)Νομιζω οτι εισαι ασχετος με internet marketing καθως εκει πουλας οτι εχεις ...αλλος πουλαει γνωσεις αλλος πουλαει προιοντα..αλλος πουλαει γραμματοσημα..!!Αν το μοιραστουμε μαζι σου...εγω και οι υπολοιποι γιατι πληρωσαμε τοτε..!!Δεν ξερω πως το εχεις στο μυαλο σου..!! Απο οτι καταλαβαινω ..δεν εχεις τα 100ευρω και θες να μαθεις απεγνωσμενα την απαντηση ε??? Στειλε ενα email στα παιδια και ισως σου απαντησουν σε αυτο που θες.! Φιλε μου όπως γραφεις είπες να βοηθήσεις. Αλλα δεν βοηθάς παρα δίνεις ένα site στον κόσμο (το δικό σου λογικά) και λες δώστε 100 euro να σας δώσω 1000. Απλά πράγματα. Ναι δεν μπορώ να αποδείξω ότι είναι δικό σου το site.. και να είναι δεν με ενδιαφέρει. Την ειρωνεία άσε την στην άκρη.. καταρχάς εγώ δεν ενδιαφέρομαι για τον Bonus Banging ok? Απλά σε ρωτάω κάποια ΒΑΣΙΚΑ πράγματα για να μην την πατήσουν άνθρωποι.. Και από την στιγμή που δεν μου απαντάς είναι ύποπτο. Όσο για τους ορους Δεν ζήτησε κανεις να ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ τον ΟΔΗΓΟ γνώση περιλαμβάνει.. είναι σαν να έχω ένα οδηγό.. να γραφει μέσα 2x-(x+x)=0 και να γράφω σε ένα forum αυτόν τον τύπο.. Δεν έχει πνευματικά δικαιώματα η γνώση η ο τρόπος για να επιτεχθεί κάτι. όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω δεν είναι μουσική δεν είναι ταινία. Και ναι ΕΧΩ site όπως λες. και όλα που έχω είναι προς χρήση ΟΛΟΝ. Copy/Paste , SHARE .. ότι θέλει ο καθένας (αν δεν το κάνει παραλλαγή , το πρωτότυπο κείμενο μπορεί να το αναδημοσιεύσει ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ). Αυτό σημαίνει ΒΟΗΘΑΩ. Σταματα να μου λες άσχετος και άσχετος.. Μπήκες υποτίθεται να βοηθήσεις και το μονο που έκανες είναι να δόσεις ένα link από ένα site που θέλει πληρωμή Άρα ουσιαστικά δεν βοήθησες αλλα διαφήμισες. και κατά 2ο.. ναι έγινε..δεν έχω 100 euro.. αυτό είναι το θέμα μας φιλε μου.. έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου.. Εγώ και να μου το πεις δεν πρόκειται να το κάνω γιατί δεν υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΟΣ κανένας τρόπος αν είσαι ΗΔΗ γραμμένος σε εταιρίες να μπορείς να ξαναγραφτείς (περνώντας και bonus). Απλά πράγματα. Νόμιμος τουλάχιστον όχι! Άρα σταματα να μου λες ότι ΕΓΩ θέλω να μάθω απεγνωσμένα την απάντηση.. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ήρθες και λες στους "υνφορουμιτες ότι ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ 1000 EURO μέσα σε 1 εβδομάδα.. πληρώνοντας μονο 100.. Σε ρώτησα πως.. μου λες με τα bonus μπλα μπλα μπλα Και ως Γνωστης του πράγματος σου έκανα μια ΑΠΛΗ ερώτηση για να μην την πατήσει κανεις... Αυτό δηλαδή που από όλο το σύστημα που μου ανέφερες ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ. και σε αυτά πάνω άρχισες περί πνευματικών δικαιωμάτων κτλ κτλ κτλ.. και ότι έχω site και δεν ξέρω εγώ τι Εκει ειναι το ολο θεμα.
XRHSTOS2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Συνοπτικα πάντως, δεν υπαρχει κανένας απολυτως τροπος ωστε ενα ατομο να διατηρει πανω απο εναν λογαριασμο σε μια στοιχηματικη εταιρια. Ακομα και μερικες εταιριες που σε αφηνουν θελουν πρωτα να τους ενημερωσεις για τον λογο που επιθυμεις δευτερο (ή ακομα εναν) λογαριασμο. Οποτε η βαση τους σχεδιου σας για κερδη απλα δεν υπαρχει... Eπιπλεον το σχεδιο κατατροπωσης των book που εχουν σκεφτει αυτοι στο sirbo δεν ειναι τραγουδι ή ταινια για να προσβαλλουν τοσο ευκολα τα πνευματικα δικαιωματα, γιατι πολυ απλα το σχεδιο αυτο ειναι αρκετα μεταγενεστερο της υπαρξης των μπονους (γενικοτερα των "ευνοϊκών συνθηκων"κτλπ) οποτε ποσο ευκολα μπορουν να διεκδικήσουν τα πρωτεία; Δεν ξερω τωρα αν ισχυουν αυτα για τα πνευματικα δικαιωματα...εγω απλα τα διαβασα στο site που ελεγε καθαρα οτι απαγορευετε κτλ.κτλ..!! Τωρα σε αυτο με τα bonus ναι...μονο μια φορα παιρνεις bonus στο καθε ονομα....Υπαρχει ομως και αλλος τροποςνα εκμεταλευτεις τα bonus χωρις να ειναι στο ονομα σου...!! Και εκτος απο αυτο....το sirbo.gr εχει ειδικες συμφωνιες με συγκεκριμενους books που σου δινουν bonus 150 ευρω σε καθε καταθεση που θα κανεις..!!Αλλα ολα αυτα πρεπει να εχεις αγορασει τον οδηγο να εχεις μαθει την τεχνικη που σου προτεινει μεσα και αφου αποκτησεις και το αναλογο κεφαλαιο τοτε μπορεις να μπεις και εσυ στο κολπο με το συνεχομενο bonus..!! Υπαρχουν προυποθεσεις βεβαια..δεν σου δινουν ετσι bonus 150ευρω...αλλα αν εχεις αποκτησει εμπειρια με τον οδηγο δεν θα δυσκολευτεις ιδιαιτερα.! Το αν υπαρχει η οχι η βαση για κερδη ..πρεπει να ρωτησεις εκτος απο εμενα...παιδια που τον αγορασαν..για να σου πουν την γνωμη τους.!Εγω ξερω οτι μεχρι τωρα εχω βγαλει σχεδον 3.000 και παιζω απο το σπιτι μου ΠΛΕΟΝ...με 2 λογαριασμουσ στο ονομα μου ωπου στον ενα καθε φορα που καταθετω...παιρνω 150ευρω bonus .! Επισης απο οτι εχω μαθει απο τα παιδια....αν δεν αλλαξει κατι με τον νομο για το στοιχημα...ετοιμαζουν την δικια τους στοιχηματικη εταιρεια με το ιδιο ακριβως σκεπτικο..!!
newtech Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Τα παιδια.. Τοσο πολυ που εχεις στο PROFIL σου το website ... ΤΟΥΣ.. Διαβασες στο σιτε οτι απαγορευετε... και τι να λεει αυτο? Την γνωση δεν απαγορευει κανεις να την κανεις share Αλλα δεν μου απαντησες.. περαν οτι μας ειπες για ενα σιτε που ειναι επι πληρωμη... που ουσιαστικα μας βοήθησες? Υγ.. αν υπηρχε ο τροπος σε καθε καταθεση να παιρνεις bonus και να βγαζεις 3.000 ευρω δεν θα το πουλουσαν καν 100€ φιλε μου... για να μην βρομισει.. ο καθενας θα το εκανε για την παρτι του.. Απλα γιατι γραφεις ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ και ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ δεν μπορω να καταλαβω.. Οπως και να εχει.. Επιδει επι 5 σελιδες ειμαστε OFFTOPIC.. και κουραστικα να ρωταω το αυτονοιτο αλλα απαντιση να μην παιρνω.. ας το κρατισουμε μονο για ARBI to topic αυτο. Αυτα. Καλη τυχη με το site σου.. Και μιας και σου λεμε ολοι οτι ΔΕΝ απαγορευετε.. γιατι δεν λες 5 κουβεντες? Μιας και εθιξες το σιτε μου απλα να κλεισω.. Εγω οτι εχω στο SITE μου ειναι ΔΩΡΕΑΝ. ΑΝ τελικα καποιος χρηστης ειναι χαρουμενος κανει CLICK στα banners μου και κανει την εγγραφη μεσα απο μενα. Αυτο το παντελος αγνωστο σιτε θελει ΧΡΗΜΑΤΑ , ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ για κατι που δεν μας εξιγει κανεις πως γινεται και στις λογικες αποριες δεν απανταει. Και ος μελος που λες και εσυ οτι εισαι ... δεν μας λες ουτε εσυ λεγοντας μας οτι και καλα ειναι copyright ή γνωση.. και προσεξε.. δεν σου ζιτισε ΚΑΝΕΙΣ τον οδηγο. ΟΧΙ. 1 ερωτιση σου καναν (οπως ανεφερε και ο φιλος) και μου λες ειναι απορητο! Οποτε αφου δεν ειναι πες μας αυτο Υπαρχει ομως και αλλος τροποςνα εκμεταλευτεις τα bonus χωρις να ειναι στο ονομα σου...!! Και μην μου πεις θα κερδιζει ο λογαριασμος που ειναι στο ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ!!! Δηλαδη θα πονταρεις αυτο που εχει την μεγαλιτερη πιθανοτιτα να βγει στο δικο σου ονομα.. γιατι ξερω ΦΙΛΟ μου που το εκανε αυτο.. κατελιξε να παιζει ποκερ με εναν αλλον για να τα "μεταφερει" και τελικα τους εκλεισαν και τους 2
XRHSTOS2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μαγκες ενταξει κερδισατε..!! Ολα ειναι ενα ψεμα...ξεχαστε ολα αυτα που λεγαμε τοσο καιρο..και καθηστε και μιζεριαστε για την κριση.! Δεν πειραζει ομως....αν κλεισουν τελικα οι εταιρειες στις 21 ιουνιου θα δημοσιευσω εδω δωρεαν τον οδηγο και τοτε θα εχεις ολες τις απαντησεις που χρειαζεσαι.! ΚΑυτα απο εμενα.!!
tzanampetis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Επειδή δεν έχει νόημα να μαλώνουμε να διευκρινίσω ότι δεν έχω καμιά συνεργασία με κανένα site δεν παίρνω τίποτα από κανέναν και απλά έχω βοηθηθεί στο να έχω αποκτήσει ένα καινούριο τρόπο σκέψης που δε βασίζεται στο τζόγο.......όλα τα παραπάνω ερωτήματα που θέτει ο φίλος απαντιούνται όταν κάποιος έχει κάποια κάβα αρκετά μεγάλη.......όταν κάποιος ξεκινήσει αυτόν τον τροπο που συζητάμε με 100 ευρώ απλά δεν μπορεί να το κάνει......αν όμως ξεκινήσει με 1000,2000,5000 ευρώ να είσαι βέβαιος φίλε ότι ξεπερνάς και τα εμπόδια με τα ονόματα και τα πάντα.......όσον αφορά αυτά περί κλεισίματος λογαριασμών αυτοί που δε ξέρουνε τις παγίδες την πατάνε......αυτοί όμως που ξέρουνε πώς να το κάνουνε δεν την πατάνε και επιπλέον ακόμα κι αν δεν έχεις ονόματα o sirbo και σε αυτό σου δίνει τη λύση νόμιμα.......δεν μιλάμε για κάτι παράνομο...διότι έχει συνάψει συμφωνίες και σε απαλάσσει και από το να ψάχνεις ονόματα αν δεν έχεις......εσύ το bonus το παίρνεις κανονικότατα.......ο sirbo κερδίζει κερδίζεις κι εσύ κερδίζει και η μία τουλάχιστον εταιρεία.....αλλά όλα αυτά θέλουνε μια στοιχειώδη κάβα....με την κάβα μπορείς να καλύψεις ακόμα και τη στραβή......επειδή τη σήμερον ημέρα οι περισσότεροι δεν την έχουνε ούτε αυτή προσπαθούνε να παίζουνε τζόγο με μικροποσά.....και επειδή ο παίζων πίνει και ο πίνων μεθά χάνουνε από σιγά σιγά πολύ μεγαλύτερο ποσό από ότι αν το συγκεντρώνανε και ακολουθούσανε το σύστημα του sirbo.......εγώ που σας μιλάω έχω χάσει κάπου 30.000 ευρώ σε 7 χρόνια παίζοντας τζόγο....λετε να είμαι τόσο μ.........ας που επιμένω να σας λέω μην ξαναπαίξετε τζόγο?ή μήπως έχω ανάγκη να παίρνω μίζα από κάποιον ή κάποιους?η συνεισφορά μου εδλω μέσα είναι μόνο να σας δώσω να καταλάβετε ότι με το τζόγο κερδισμένος δεν βγαίνεις.......τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.......ούτε site έχω για να κερδίζω από τα affiliates ούτε τίποτα.........εσείς που λέτε ότι βοηθάτε και δεν ζητάτε τίποτα κερδίζετε έστω και ένα ευρώ έτσι δεν είναι?εγώ όμως που δεν κερδίζω τίποτα και πλήρωσα και τον οδηγό και βρήκα την υγειά μου διλοτι μιλούσα ώρες ατελείωτες στο τηλέφωνο για να μποιρώ να εφαρμόσω αυτά που λέει ο οδηγός γιατί για ένα αρχάριο τότε δεν ήταν καθόλου εύκολο έχω κάθε δικαίωμα να πω τι συμβαίνει.......ακούστε και κάποιον και μην είστε πάντα καχύποπτοι ότι κάποιος θέλει να σας πάρει 100 ευρώ......νά κι αν πάρει κάποιος τον οδηγό νά κι αν δεν τον πάρει το θέμα είναι να καταλάβει ότι δεν είναι μόνο ο οδηγός είναι και ότι κάποιοι άνθρωποι δίνουνε και τηλέφωνο για να επικοινωνήσεις μαζί τους να σε βοηθήσουνε.......πείτε μου έναν που το κάνει αυτό.........λέτε να μην ήτανε εύκολο γι αυτούς να βγάλουνε έναν οδηγό και να γράψουνε όλον τον κόσμο?διότι όπως γνωρίζετε όταν κάποιος δίνει και κινητό δίνει ουσιαστικά και ονοματεπώνυμο ή μπορείς και να τον βρείς δεν ρισκάρει λοιπόν κάποιος να κοροιδεύει εύκολα δίνοντας και το κινητό........για μένα πιο πολύ αξίζει η επικοινωνία με αυτούς τους ανθρώπους και αυτό αξίζει να το πληρώσεις και πιο πολλά......είναι μεγάλη η βοήθειά τους.......αλλά δεν μπορεί όλα τα πράγματα να γίνονται τζάμπα ούτε να κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία μας και να λέμε ότι παπάρα μας κατέβει χωρίς να ξέρουμε......επειδή όλο το facebook γέμισε απατεώνες επειδή όλο το νετ γέμισε απίθανους τιπστεράκηδες πρέπει δηλαδή όλοι να είναι απατεώνες?τέλος πάντων αν θέλετε δοκιμάστε και δεν θα βγείτε χαμένοι εγώ δεν θα μαλώσω με κανέναν......απλά ξεφύγετε από το τζόγο όσο είναι νωρίς.....αυτά και τέλος.....όλα τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση..........χαίρετε
sas03077 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Παιδια καλησπερα και απο εμενα. Επεσα σε δυο πολυ καλες ιστοσελιδες, εγω τις χρησιμοποιω συτες για να στοιχιματιζω. http://www.btfodds.com/soccer/football-tips-center/sure-bets,all,today http://www.pro-tipsters.com/
tzanampetis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Παιδια καλησπερα και απο εμενα. Επεσα σε δυο πολυ καλες ιστοσελιδες, εγω τις χρησιμοποιω συτες για να στοιχιματιζω. http://www.btfodds.com/soccer/football-tips-center/sure-bets,all,today http://www.pro-tipsters.com/ Φιλαράκι είσαι εκτός topic άλλο είναο το θέμα μας εδώ......... παιδιά θα συνεχίσουμε την κουβέντα ή να πάω διακοπές για να ξέρω δηλαδή........... 1
newtech Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) https://www.facebook.com/pages/sirbogr/121885131329475?notif_t=page_new_likes Oi δυσπιστοι ας ριξουν μια ματια εδω και τα ξαναλεμε..!!! Φιλε μου θελεις να μου πεις οτι ενω ειπες οκ .. ξαφνικά επανηλθες και για ξένο σιτε κάθεσαι και επιμένεις? Και τα SCREENSHOTS τι να λενε? Να παρε και ενα απο μενα για το τελευταιο 5μηνο. Τι παει να πει αυτο? Να το κοτσάρω να λεω.. εχω σύστημα? Κοιτα να σου πω γιατι ειμαι εναντια .. Γιατι ενω σου λενε οτι βγαζεις ΛΕΦΤΑ.. και λογικα μπορουν να το κανουν και οι ιδιοι.. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.. δεν βγαζουν δλδ 3000 ευρω οπως εγραψες των μηνα.. αλλα ζητανε 100€ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ. Αν εσυ ειχες συστημα να βγαζεις 3000€ .. και μαλιστα μπορεις να βρεις και ΟΝΟΜΑΤΑ οπως λεει ο φιλος.. γιατι να μην βγαζεις εσυ αυτα τα χρηματα παρα να πουλας το συστημα αυτο? Γιατι για 100€ να "βρομίσεις" την αγορά γιατι καλιστα μπορει να ερθει καποιος TRADER απο καποια εταιρια και να δει τι παιζει με 100€. Μου θιμιζει (ναι ξερω δεν ειναι το ιδιο..) κατι ΜΕΓΑ tipsters που εχουν τα στημενα του 30 και 40 αποδοση .. και τα πουλανε για 100€.. (που αν βρομισει το ματς και ετσι να ηταν σπαει).. δλδ .. Εχω 1 ματς με 26 σου λεω αποδοση (ανατροπή) και αντι να παω να το παίξω σε 3-4 εταιριες απο 100 ευρω το πουλαω για 50!!! Αν ειναι τοοοσο σίγουροι λοιπον οτι βγάζει το σύστημα λεφτα .. ας πάρουν μετα ενα % απο τα κερδη και τοτε μονο να πιστοποιήσουν η να δώσουν ληση στην πιστοποίηση του λογαριασμού Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2013 από newtech 1
tzanampetis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Φιλε μου θελεις να μου πεις οτι ενω ειπες οκ .. ξαφνικά επανηλθες και για ξένο σιτε κάθεσαι και επιμένεις? Και τα SCREENSHOTS τι να λενε? Να παρε και ενα απο μενα για το τελευταιο 5μηνο. Τι παει να πει αυτο? Να το κοτσάρω να λεω.. εχω σύστημα? Κοιτα να σου πω γιατι ειμαι εναντια .. Γιατι ενω σου λενε οτι βγαζεις ΛΕΦΤΑ.. και λογικα μπορουν να το κανουν και οι ιδιοι.. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.. δεν βγαζουν δλδ 3000 ευρω οπως εγραψες των μηνα.. αλλα ζητανε 100€ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ. Αν εσυ ειχες συστημα να βγαζεις 3000€ .. και μαλιστα μπορεις να βρεις και ΟΝΟΜΑΤΑ οπως λεει ο φιλος.. γιατι να μην βγαζεις εσυ αυτα τα χρηματα παρα να πουλας το συστημα αυτο? Γιατι για 100€ να "βρομίσεις" την αγορά γιατι καλιστα μπορει να ερθει καποιος TRADER απο καποια εταιρια και να δει τι παιζει με 100€. Μου θιμιζει (ναι ξερω δεν ειναι το ιδιο..) κατι ΜΕΓΑ tipsters που εχουν τα στημενα του 30 και 40 αποδοση .. και τα πουλανε για 100€.. (που αν βρομισει το ματς και ετσι να ηταν σπαει).. δλδ .. Εχω 1 ματς με 26 σου λεω αποδοση (ανατροπή) και αντι να παω να το παίξω σε 3-4 εταιριες απο 100 ευρω το πουλαω για 50!!! Αν ειναι τοοοσο σίγουροι λοιπον οτι βγάζει το σύστημα λεφτα .. ας πάρουν μετα ενα % απο τα κερδη και τοτε μονο να πιστοποιήσουν η να δώσουν ληση στην πιστοποίηση του λογαριασμού μόνο που εγώ ας πούμε τώρα δεν ψάχνω ονόματα πρώτον γιατί και σε αυτό ο sirbo μου βρίσκει λύση και δεύτερον το πόσο θα κερδίσεις εξαρτάται από το τι αρχική κάβα θα διαθέσεις και από το πώς θα σε πάει το σίγουρο είναι ότι θα έχεις κέρδος και μάλιστα μεγάλο σχετικά αν κινηθείς σωστά......και δεν είναι δύσκολο να κινηθείς σωστά μπορεί και κάποιος που δεν ασχολείται με το στοίχημα να το κάνει....όσον αφορά το γιατί έχει ανάγκη τα 100 ευρώ που λες είναι το ίδιο σα να σου λέω εγώ γιατί δεν κερδίζεις μόνος σου και μου βγάζεις ένα site και μάλιστα προωθούσες μέχρι πρότινος ένα πρόγραμμα για arbitrage το οποίο για να το αγοράσει κάποιος πλήρωνε 100 τόσα ευρώ και λες του παιδιού γιατί πουλάει κάτι για 100 ευρώ?το πρόγραμμα του sirbo που κάνει ακριβώς την ίδια δουλιά με το δικό σου έκανε 27 ευρώ το μήνα από τα οποία ο sirbo τα 3 και λες τώρα σε αυτόν ενώ εσύ το έχεις κάνει πρώτα ότι αν είχε βρει τη λύση δεν θα πούλαγε τίποτα και θα κέρδιζε μόνος του?εσύ λοιπόν που από ότι φαίνεται κερδίζεις όπως βλέπω γιατί δεν κλείνεις το site και γιατί προωθούσες το πρόγραμμα? άρα ακριβώς τα ίδια κάνεις και συ με ένα πολύ ακριβότερο πρόγραμμα.....και μη μου πεις τώρα σταμάτησες να το κάνεις γιατί γενικώς φάσκεις και αντιφάσκεις....εγώ λοιπόν προκαλώ τον οποιονδήποτε να κάτσει να δουλέψει πάνω στο συγκεκριμένο σύστημα του sirbo (που μπορεί και άλλος να το έχει σκεφτεί απλά το παιδί αυτό κάθησε και έγραψε κάποια πράγματα με σκοπό να κερδίσει και αυτός αλλά να βοηθήσει και τόσο κόσμο που αιμοδοτεί καθημερινά τους μπουκ) και αν δεν βγει κερδισμένος (το πόσο σου είπα με τι το συσχετίζω) εγώ θα ζητήσω δημόσια εδώ μέσα συγνώμη.......αλλά θέλει να ακολουθείς πιστά τον τρόπο και να μην παίζεις και δικά σου....διότι αυτός είναι ένας άλλος κίνδυνος του να γλυκαθείς και να χάσεις τ αυγά και τα πασχάλια....τέλος πάντων εγώ έχανα πολλά βρήκα την υγειά μου δεν με απασχολεί να πείσω τον έναν ή τον άλλον........μακάρι το πρόβλημα να ήτανε το κατοστάρικο......το πρόβλημα το μεγάλο του φουκαρά του κοσμάκη είναι ο εθισμός με το τζόγο....το ότι ζει ένα όνειρο απατηλό.....όλα τα άλλα είναι μπαρούφες για να έχουμε να λέγαμε και απλά για να βγάζουμε ο ένας το μάτι του άλλου ενώ θα μπορούσαμε να είμαστε όλοι μαζί ενάντια στους μπουκ......... Φιλε μου θελεις να μου πεις οτι ενω ειπες οκ .. ξαφνικά επανηλθες και για ξένο σιτε κάθεσαι και επιμένεις? Και τα SCREENSHOTS τι να λενε? Να παρε και ενα απο μενα για το τελευταιο 5μηνο. Τι παει να πει αυτο? Να το κοτσάρω να λεω.. εχω σύστημα? Κοιτα να σου πω γιατι ειμαι εναντια .. Γιατι ενω σου λενε οτι βγαζεις ΛΕΦΤΑ.. και λογικα μπορουν να το κανουν και οι ιδιοι.. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.. δεν βγαζουν δλδ 3000 ευρω οπως εγραψες των μηνα.. αλλα ζητανε 100€ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ. Αν εσυ ειχες συστημα να βγαζεις 3000€ .. και μαλιστα μπορεις να βρεις και ΟΝΟΜΑΤΑ οπως λεει ο φιλος.. γιατι να μην βγαζεις εσυ αυτα τα χρηματα παρα να πουλας το συστημα αυτο? Γιατι για 100€ να "βρομίσεις" την αγορά γιατι καλιστα μπορει να ερθει καποιος TRADER απο καποια εταιρια και να δει τι παιζει με 100€. Μου θιμιζει (ναι ξερω δεν ειναι το ιδιο..) κατι ΜΕΓΑ tipsters που εχουν τα στημενα του 30 και 40 αποδοση .. και τα πουλανε για 100€.. (που αν βρομισει το ματς και ετσι να ηταν σπαει).. δλδ .. Εχω 1 ματς με 26 σου λεω αποδοση (ανατροπή) και αντι να παω να το παίξω σε 3-4 εταιριες απο 100 ευρω το πουλαω για 50!!! Αν ειναι τοοοσο σίγουροι λοιπον οτι βγάζει το σύστημα λεφτα .. ας πάρουν μετα ενα % απο τα κερδη και τοτε μονο να πιστοποιήσουν η να δώσουν ληση στην πιστοποίηση του λογαριασμού μόνο που εγώ ας πούμε τώρα δεν ψάχνω ονόματα πρώτον γιατί και σε αυτό ο sirbo μου βρίσκει λύση και δεύτερον το πόσο θα κερδίσεις εξαρτάται από το τι αρχική κάβα θα διαθέσεις και από το πώς θα σε πάει το σίγουρο είναι ότι θα έχεις κέρδος και μάλιστα μεγάλο σχετικά αν κινηθείς σωστά......και δεν είναι δύσκολο να κινηθείς σωστά μπορεί και κάποιος που δεν ασχολείται με το στοίχημα να το κάνει....όσον αφορά το γιατί έχει ανάγκη τα 100 ευρώ που λες είναι το ίδιο σα να σου λέω εγώ γιατί δεν κερδίζεις μόνος σου και μου βγάζεις ένα site και μάλιστα προωθούσες μέχρι πρότινος ένα πρόγραμμα για arbitrage το οποίο για να το αγοράσει κάποιος πλήρωνε 100 τόσα ευρώ και λες του παιδιού γιατί πουλάει κάτι για 100 ευρώ?το πρόγραμμα του sirbo που κάνει ακριβώς την ίδια δουλιά με το δικό σου έκανε 27 ευρώ το μήνα από τα οποία ο sirbo τα 3 και λες τώρα σε αυτόν ενώ εσύ το έχεις κάνει πρώτα ότι αν είχε βρει τη λύση δεν θα πούλαγε τίποτα και θα κέρδιζε μόνος του?εσύ λοιπόν που από ότι φαίνεται κερδίζεις όπως βλέπω γιατί δεν κλείνεις το site και γιατί προωθούσες το πρόγραμμα? άρα ακριβώς τα ίδια κάνεις και συ με ένα πολύ ακριβότερο πρόγραμμα.....και μη μου πεις τώρα σταμάτησες να το κάνεις γιατί γενικώς φάσκεις και αντιφάσκεις....εγώ λοιπόν προκαλώ τον οποιονδήποτε να κάτσει να δουλέψει πάνω στο συγκεκριμένο σύστημα του sirbo (που μπορεί και άλλος να το έχει σκεφτεί απλά το παιδί αυτό κάθησε και έγραψε κάποια πράγματα με σκοπό να κερδίσει και αυτός αλλά να βοηθήσει και τόσο κόσμο που αιμοδοτεί καθημερινά τους μπουκ) και αν δεν βγει κερδισμένος (το πόσο σου είπα με τι το συσχετίζω) εγώ θα ζητήσω δημόσια εδώ μέσα συγνώμη.......αλλά θέλει να ακολουθείς πιστά τον τρόπο και να μην παίζεις και δικά σου....διότι αυτός είναι ένας άλλος κίνδυνος του να γλυκαθείς και να χάσεις τ αυγά και τα πασχάλια....τέλος πάντων εγώ έχανα πολλά βρήκα την υγειά μου δεν με απασχολεί να πείσω τον έναν ή τον άλλον........μακάρι το πρόβλημα να ήτανε το κατοστάρικο......το πρόβλημα το μεγάλο του φουκαρά του κοσμάκη είναι ο εθισμός με το τζόγο....το ότι ζει ένα όνειρο απατηλό.....όλα τα άλλα είναι μπαρούφες για να έχουμε να λέγαμε και απλά για να βγάζουμε ο ένας το μάτι του άλλου ενώ θα μπορούσαμε να είμαστε όλοι μαζί ενάντια στους μπουκ......... μόνο που εγώ ας πούμε τώρα δεν ψάχνω ονόματα πρώτον γιατί και σε αυτό ο sirbo μου βρίσκει λύση και δεύτερον το πόσο θα κερδίσεις εξαρτάται από το τι αρχική κάβα θα διαθέσεις και από το πώς θα σε πάει το σίγουρο είναι ότι θα έχεις κέρδος και μάλιστα μεγάλο σχετικά αν κινηθείς σωστά......και δεν είναι δύσκολο να κινηθείς σωστά μπορεί και κάποιος που δεν ασχολείται με το στοίχημα να το κάνει....όσον αφορά το γιατί έχει ανάγκη τα 100 ευρώ που λες είναι το ίδιο σα να σου λέω εγώ γιατί δεν κερδίζεις μόνος σου και μου βγάζεις ένα site και μάλιστα προωθούσες μέχρι πρότινος ένα πρόγραμμα για arbitrage το οποίο για να το αγοράσει κάποιος πλήρωνε 100 τόσα ευρώ και λες του παιδιού γιατί πουλάει κάτι για 100 ευρώ?το πρόγραμμα του sirbo που κάνει ακριβώς την ίδια δουλιά με το δικό σου έκανε 27 ευρώ το μήνα από τα οποία ο sirbo τα 3 και λες τώρα σε αυτόν ενώ εσύ το έχεις κάνει πρώτα ότι αν είχε βρει τη λύση δεν θα πούλαγε τίποτα και θα κέρδιζε μόνος του?εσύ λοιπόν που από ότι φαίνεται κερδίζεις όπως βλέπω γιατί δεν κλείνεις το site και γιατί προωθούσες το πρόγραμμα? άρα ακριβώς τα ίδια κάνεις και συ με ένα πολύ ακριβότερο πρόγραμμα.....και μη μου πεις τώρα σταμάτησες να το κάνεις γιατί γενικώς φάσκεις και αντιφάσκεις....εγώ λοιπόν προκαλώ τον οποιονδήποτε να κάτσει να δουλέψει πάνω στο συγκεκριμένο σύστημα του sirbo (που μπορεί και άλλος να το έχει σκεφτεί απλά το παιδί αυτό κάθησε και έγραψε κάποια πράγματα με σκοπό να κερδίσει και αυτός αλλά να βοηθήσει και τόσο κόσμο που αιμοδοτεί καθημερινά τους μπουκ) και αν δεν βγει κερδισμένος (το πόσο σου είπα με τι το συσχετίζω) εγώ θα ζητήσω δημόσια εδώ μέσα συγνώμη.......αλλά θέλει να ακολουθείς πιστά τον τρόπο και να μην παίζεις και δικά σου....διότι αυτός είναι ένας άλλος κίνδυνος του να γλυκαθείς και να χάσεις τ αυγά και τα πασχάλια....τέλος πάντων εγώ έχανα πολλά βρήκα την υγειά μου δεν με απασχολεί να πείσω τον έναν ή τον άλλον........μακάρι το πρόβλημα να ήτανε το κατοστάρικο......το πρόβλημα το μεγάλο του φουκαρά του κοσμάκη είναι ο εθισμός με το τζόγο....το ότι ζει ένα όνειρο απατηλό.....όλα τα άλλα είναι μπαρούφες για να έχουμε να λέγαμε και απλά για να βγάζουμε ο ένας το μάτι του άλλου ενώ θα μπορούσαμε να είμαστε όλοι μαζί ενάντια στους μπουκ......... σόρρυ για το λάθος ποστάρισμα κάτι δεν πάτησα σωστά.........
traganeus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Ρε φίλε μας τα έχεις πρήξει άσχημα με τον sirbo. ΟΚ το είπες οτι έχεις βγάλει τόσα λεφτά, χεστήκαμε, αν ενδιαφέρεται κάποιος θα πάει να το αγοράσει, άντε διακοπούλες τώρα. Σε κάθε θέμα για στοίχημα πετάγεσαι λες και είσαι η αγία τερέζα και θες να βοηθήσεις όλο τον κόσμο να βγάλει λεφτά. Ειλικρινά θέλω να πετάξω 100€ να αγοράσω τον οδηγό και μετά να τον ανεβάσω παντού τσάμπα. Αφού θα βγάζω 5000 τι με νοιάζουν τα 100 ευρώ που έδωσα?
tzanampetis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Ρε φίλε μας τα έχεις πρήξει άσχημα με τον sirbo. ΟΚ το είπες οτι έχεις βγάλει τόσα λεφτά, χεστήκαμε, αν ενδιαφέρεται κάποιος θα πάει να το αγοράσει, άντε διακοπούλες τώρα. Σε κάθε θέμα για στοίχημα πετάγεσαι λες και είσαι η αγία τερέζα και θες να βοηθήσεις όλο τον κόσμο να βγάλει λεφτά. Ειλικρινά θέλω να πετάξω 100€ να αγοράσω τον οδηγό και μετά να τον ανεβάσω παντού τσάμπα. Αφού θα βγάζω 5000 τι με νοιάζουν τα 100 ευρώ που έδωσα? σου συστήνω να μην πάρεις τον οδηγό διότι μόνο με τον οδηγό χωρίς την τηλεφωνική βοήθεια του sirbo δεν θα κάνεις τίποτα.......και σταματάω τη συζήτηση γιατί είσαι και ανάγωγος και κακοήθης και άντε στα τσακίδια τώρα που θα μου πεις εμένα διακοπούλες ενώ σου μιλάω ευγενέστατα.......ηλίθιε!
traganeus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μόνος σου είπες οτι ή να συνεχίσουμε την κουβέντα ή να πάς διακοπές. Ε πήγαινε γιατί κουβέντα δεν κάνεις, μόνο να καραδοκείς μην βάλει κάποιος κανα site άλο εκτός του sirbo και να κράξεις. Και το τηλέφωνο του sirbo μπορώ να το βγάλω στο ίντερνετ
tzanampetis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μόνος σου είπες οτι ή να συνεχίσουμε την κουβέντα ή να πάς διακοπές. Ε πήγαινε γιατί κουβέντα δεν κάνεις, μόνο να καραδοκείς μην βάλει κάποιος κανα site άλο εκτός του sirbo και να κράξεις. Και το τηλέφωνο του sirbo μπορώ να το βγάλω στο ίντερνετ συνέχισε να εκτίθεσαι και δεν κατάλαβα απειλή είναι αυτό?
traganeus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μην αγχώνεσαι δεν θα βγάω το κινητό σου στην φόρα, εξάλλου δεν έχω όρεξη να δίνω 100 ευρώ στον www.sirbo.gr Δεν θέλω να γίνω εκατομμυριούχος
tzanampetis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μην αγχώνεσαι δεν θα βγάω το κινητό σου στην φόρα, εξάλλου δεν έχω όρεξη να δίνω 100 ευρώ στον www.sirbo.gr Δεν θέλω να γίνω εκατομμυριούχος γιατί είναι δικό μου το κινητό?........και δεν γίνεσαι εκατομμυριούχος μέσω του sirbo........πες μου τώρα ειλικρινά φιλαράκι πίνεις ή σε πίνει........για να ξέρω δηλαδή.....διότι με αυτά που γράφεις κάμποσοι θα φύγουμε μετανάστες......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα