Προς το περιεχόμενο

arbitrage betting 100%winner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατί είναι δικό μου το κινητό?........και δεν γίνεσαι εκατομμυριούχος μέσω του sirbo........πες μου τώρα ειλικρινά φιλαράκι πίνεις ή σε πίνει........για να ξέρω δηλαδή.....διότι με αυτά που γράφεις κάμποσοι θα φύγουμε μετανάστες......

Και δεν πας μετανάστης?

Οσο για το σιτε μου εγω δινω προγνωστικά.. δεν λεω ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ..Εχει μεγαλη διαφορα..

Αν είχα σύστημα που να βγάζει 3000 των μήνα δεν θα το έδινα για 100 ευρώ σωστά?

Αυτό σε ρώτησα και δεν μου απάντησες..

1)Αν μπορεί το κάθε σίτε να βγάζει 3000 ευρώ τον μήνα γιατί να πουλάει αυτήν την μέθοδο με 100?

2)Εγώ σου εξήγησα οτι τα προγνωστικά μου ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΩ.. το πρόγραμμα που κάνω ΔΙΑΦΙΜΙΣΗ ειναι για ARBITRAGE και ναι σαφώς αν γραφτεί κάποιος παίρνω προμήθεια.. δεν τα τσεπώνω εγω τα λεφτά οκ? Έχω σίτε.. ανεβάζω προγνωστικά.. και για ευχαριστώ κάποιος γράφεται απο μένα σε κάποιο σίτε (που θα εκανε ουτος η αλλος) ΑΝ ΘΕΛΕΙ ομως.. δεν λεω σε κανεναν ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ τα προγνωστικά μου ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ!

Οτι σύστημα έχω ανεβάσει σε VIDEOS στο σιτε κτλ.. τα κάνω ΔΩΡΕΑΝ! 

Αρα ο συσχετισμός του SIRBO με το SITE μου είναι άκυρος.

Και ξαναλέω διάβασε αν θελεις το ποστ που σε ρώτησα καποια πραγμματα.. ασε το δικο μου το σιτε.. το σιτε μου είναι προγνωστικών όπως 100αδες ακομα στην ΕΛΛΑΔΑ.

Δεν λεω δωσε 100 να σου τα κανω 3000. Αν μπορούσα να κάνω τα 100 , 3000€ θα το έκανα για πάρτι μου οχι για αλλους.. 

Επισεις το να σε κανει REGISTER ενα σιτε υπο ονομα αλλου.. ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!! 

• Απαντ. 308
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1)Tα προγνωστικά σου δεν τα δίνεις για να βγάλει ο άλλος λεφτά?γιατί τα βγάζεις για να χάνει?

2)όχι και 25000 ευρώ το μήνα να έβγαζε ο sirbo θα ήθελα να βγάζω παραπάνω και αφού δεν κοροιδεύει και δεν είναι απατεώνας θέλει να κερδίσει παραπάνω αλλά τουλάχιστον θα κερδίσουνε και οι άλλοι........και ξαναλέω ότι μόνο με τον οδηγό δεν κάνεις τίποτα αν δεν σου δείξει τι και πώς...και πες μου κάποιον που προσφέρει και δωρεάν υποστήριξη........μήπως προσφέρεις εσύ που δίνεις κάτι που στηρίζεται στο τζόγο άρα με μαθηματική ακρίβεια σε οδηγεί μακροχρόνια στη χώρα του fidel castro?

3)αυτό έλειπε να πουλάς και προγνωστικά να αγοράσει ποιος αφού όλοι έχουνε καεί από τέτοια .........

4)έτσι μπράβο πες ότι παίρνεις προμήθεια και δεν είναι κακό απλά εσύ που κατηγορείς κάποιον ότι πουλάει με 100 ευρώ κάτι που το δούλεψε πολύ καιρό παίρνεις προμήθεια για ένα πρόγραμμα που κοστίζει πολύ παραπάνω από το πρόγραμμα που δίνει ο sirbo κατά τα άλλα ο sirbo σύμφωνα με σένα εκμεταλλεύεται καταστάσεις ενώ εσύ είσαι η οσία μαρία........μήπως έχεις να πεις τίποτα για μένα που δεν έχω καν site?

5)νάσαι καλά που προσφέρεις video δωρεάν μόνο που ο sirbo σε πρόλαβε στη στροφή και δίνει κινητό να τον πάρει κάποιος όποτε θέλει.........

με αυτά και μ αυτά ο συσχετισμός του sirbo με το site σου μάλλον είναι έγκυρος........

6)έχω απαντήσει σε αυτά που λες δεν χρειάζεται να διαβάζω posts αντίθετα όταν προσπάθησα να βάλω κάποια επεξήγηση αντί να διαβάσουνε κάποιοι αυτό το post απαντάνε με στυλ εγκάθετου που έχει μια άποψη και δεν ακούει δεν κάνει διάλογο παρά έχει στο μυαλό του αυτά που θέλει να πει εκείνος.........

7)πες μου πού έχω πει εγώ διότι με μένα μιλάς ότι θα πάρω 100 ευρώ και θα στα κάνω 3000..........

8)Επισεις το να σε κανει REGISTER ενα σιτε υπο ονομα αλλου.. ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!!

εδώ με πιάνεις αδιάβαστο θέλω να μου εξηγήσεις τι εννοείς γιατί δεν σε πιάνω οπότε δεν μπορώ να απαντήσω........εξήγησέ μου τι ακριβώς λές.........

Και ναι είμαι αεροδρόμιο και φεύγω.........γιατί δεν μπορώ  να ακούω κάποιους που δεν έχουνε δοκιμάσει κάτι να το κατακρίνουνε χωρίς να ξέρουνε......και δε μιλάω για σένα γιατί εσύ ξέρεις...και ενώ ξέρεις γίνεσαι ακόμα πιο επικίνδυνος με αυτή τη στάση σου....λυπάμαι πραγματικά και δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνεις αυτό.......εσύ που ασχολείσαι και ξέρεις για arbitrage κλπ δίνεις τώρα προγνωστικά?και θες να μας πείσεις ότι με προγνωστικά και τζόγο κάποιος έχει περισότερες πιθανότητες να κερδίσει σε σχέση με αυτά που λέει ο sirbo........? έλεος .........μας ακούνε.........

Δημοσ.

Πάλι ότι νάναϊ  :D καταρχάς σταματα να λες το SIRBO σου λέει.. αφού όλοι έχουμε καταλάβει ότι εσύ το έχεις η τέλος πάντων είσαι μέλος του (στελενχος) και καλά κανεις.

1)Τα προγνωστικά μου σαφώς και τα δινω για να κερδίσει ο άλλος  :) Είναι προγνωστικά δεν είναι κάτι που θα του πω ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ. Είναι προγνωστικά όχι μέθοδος πλουτισμού!!! Και φυσικά σε κανέναν δεν λέω.. ΠΡΕΠΕΙ να τα παίξεις όπως τα έχω ο καθένας κάνει τις επιλογές του.. όπως ξαναλέω από οποιοδήποτε site με προγνωστικά.

2)Αυτό που λες δεν κολλάει πουθενά... Δηλαδή μου λες ότι έχεις ένα σύστημα να τυπώνει λεφτά ουστιαστικά (έτσι το παραθέτεις) και μάλιστα κανεις εγγραφες και με αλλα ονόματα σε site για να κανεις ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ του bonus.. και το μοιράζεσαι με 100 euro? Και αν με τον οδηγό και ΜΟΝΟ δεν κανεις τίποτα.. γιατί δεν τον πετάς εδώ η έστω με δικια σου λόγια καθώς ΔΕΝ ΕΧΕΙ COPYRIGHT  :) Είναι ΣΥΣΤΗΜΑ σωστά? Η σκέψη και η μέθοδος ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ COPYRIGHT. Τέλος.. τι αναφέρεις συνεχεια το site μου?  :) Το site μου είναι προγνωστικών δεν έχει μεθόδους πλουτισμού. Κάθε συσχετισμός με το site μου είναι άκυρος.

3)Το αυτό  ξαναναφερεις το site ΜΟΥ.. λες και σου προσέβαλα το δικό ΣΟΥ  βγες λιγότερο κάρτα την άλλη φορα. Το site μου δεν κοροϊδεύει κανέναν. προτάσεις δίνει.. και δωρεάν.. όπως είπα η σκέψη είναι doran. αν θέλει ο άλλος ακολουθεί αν θέλει όχι. Δεν τάζω λαγούς με πετραχήλια.

4)Τι έτσι μπράβο φιλε μου?  Κάνω μια δουλειά στο site... Σε κανέναν δεν είπα ότι δεν περνώ προμήθεια από τα BANNERS.. όλοι περνούν. Δεν κατάλαβα ποιο είναι το κακό. Ξέρεις ποια είναι η διαφορα.. ότι κάποιος αν θέλει στο site ΜΟΥ βλέπει τα πάντα δωρεάν. Προγνωστικά ΟΔΗΓΟΥΣ!!! videos κτλ ΔΩΡΕΑΝ. Αν θέλει κάνει εγγραφη. Δεν λεω σε κανεναν πρωτα δωσε και μετα δες. Αν παιζει στοιχιμα καποιος θα γραφτει σε καποια εταιρια.. αν με γουσταρει θα το κανει μεσω εμου. Κάνει CLICK σε ένα banner και σαφώς αν κάνει εγγραφη θα πάρω  προμήθεια.. Τι σχέση έχει ξαναλέω το SITE μου με αυτό που αναφέρουμε τώρα όμως?  Εγώ δεν παιρνω από κανέναν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ χρήματα μπορείς να το καταλάβεις?  Δεν λέω σε κανέναν δώσε μου 100 euro και θα σου τα κάνω 1000 , του λέω .. εδώ έχεις κάποια site.. ΑΝ ΣΟΥ αρέσει κάποιο μπες... αν θέλεις κάντο μέσα από μένα και θα με ευχαριστήσεις και μένα.. Έχει καμια σχέση αυτό με αυτό με τα 100euro? 
ΟΧΙ!!! 

5)Ο sirbo και ο sirbo , ΡΕ ΦΙΛΕ.. ΕΓΩ δινω ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ (για 1000x φορα) και ο SIRBO (ΜΑΣ ΤΑ EΠΡΙΞΕΣ έχει μέθοδο που λες ότι βγάζει χρυσάφι Άρα.. τι συγκρίνεις.. Εγω εχω σιτε με προγνωστικά.. οχι συστηματα επι πληρωμη. Αυτο σου εξιγω ρε φιλε και δεν λες να το καταλαβεις.. οπως ειπε και ο φιλος.. εδω μιλαμε για αυτο το σιτε. τι σιτε μου δεν εχει καμια σχεση.. Εγω δεν πουλαω οδηγους ουτε τιποτα τετοιο. ΔΙΑΦΙΜΙΖΩ σιτες! Το αν ειναι καλο η οχι αυτο το γνωριζει ο παικτης.

Και σαφώς και δεν είναι έγκυρος γιατί εδώ μιλάμε για ένα SITE και εσύ αναφέρεις στο παράδειγμα σου το δικό μου το site που είναι τελείως διαφορετικό  
Εγώ προγνωστικά δινω όχι μεθόδους για να γίνει κάποιος εκατομμυριούχος.. αν ήθελα να γίνω εκατομμυριούχος πήγαινα στην WorldVentures.

6)..... τι διάλογο φιλε μου.. Υποτίθεται μπήκες να μας ανοίξεις τα ματια (έτσι λες) για ένα ΞΕΝΟ site.. και όταν σε ρώτησαν 1 βασικό πράγμα.. ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ θα σου ανοίξει λογαριασμούς με άλλο όνομα.. λες ότι αν το πεις είναι σαν να λες το μισό manual..  :D SO? Δεν είναι παράνομο να αναλύεις μια σκέψη σωστά?

7)Με 100 euro SIRBO..θα μπορέσω να βγάλω 3000 τον μηνα. (λογικά και με άλλο κεφαλαιο)

8).. μου λες ότι ανοίγει η ΕΤΑΙΡΙΑ λογαριασμούς με άλλο όνομα.. δεν χρειάζεσαι λες να κανεις εσύ κάτι.. το αναλαμβάνει ο sirbo σωστά? ΣΩΣΤΑ! άρα... αφού δεν μπορείς να έχεις 2+ account σε μια εταιρία.. προφανώς και "χρισιμοποιοει" άλλο όνομα .. για σένα.. Για ρίξε μια ματια στους ορους τις κάθε εταιρίας τι σου λένε  ;)

9)Κοίταξε να σου πω ακριβώς... άλλο είναι το arbitrage άλλο τα προγνωστικά.. και άλλο να κάθεσαι να μου λες ότι κάποιος θα ανοίξει για πάρτι μου 2-3 λογαριασμούς και θα κάνει κατάχρηση του bonus για πάρτι μου.. Και ναι... Δινω προγνωστικά όπως δινω και 6 χρονια.. so fucking what_
Δεν ειπα σε κανέναν ότι θα γίνει πλούσιος.. δεν ζήτησα ποτε από κανέναν χρήματα.. κάνω το μεράκι μου.. δινω τα προγνωστικά μου και οποιος θέλει ακολουθεί.. αυτό!  :) Εγώ ρώτησα 1 συγκεκριμένο πράγμα.. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.. και άρχισες να μου λες για copyright.. :|
Δεν έχω να πω κάτι άλλο.. Αν θεωρείς ότι το site αυτό μπορεί να βοηθήσει.. ok you made your point. Οποιος θέλει ακολουθεί.. Εγώ ΔΕΝ διαφήμισα ότι το site μου θα κάνει κάποιον εκατομμυριούχο ούτε ότι θα βγάζει χιλιάρικα.. το site μου δεν είναι για αυτή την δουλειά. απλά προγνωστικά για κάποιον που παίζει στοίχημα είναι.. Εσύ αντίθετα λες ότι οποιοσδήποτε μπορεί να βγάλει ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ακόμα και να ΜΗΝ ξέρει από στοίχημα!!! και πάνω σε αυτό ως γνώμη μου ανέφερα ΓΙΑΤΙ είμαι αντίθετος  :)
Ως ΔΗΜΗΤΡΗΣ! όχι ως site.. εσύ ενέπλεξες το site μου..  :) ok..!

Θα σου πω το τελευταιο.
Το σιτε ζηταει 100€ για να δοσει λεφτα σε καποιον αργοτερα.. οκ δεκτο. 
Γιατι λοιπον δεν λεει ακριβως πως.. αφου οπως λες χωρις την βοηθεια τους δεν προκειτε να γινει. Θα επρεπε να υπαρχει αναλυτικος οδηγως.. για να μπορει να μελετισει καποιος τι και πως. στο φιναλε στο σιτε αυτο πληρονουν σωστα?

Ζηταει με λιγα λογια λεφτα.. (100€) λεγοντας οτι εχει ΜΕΘΟΔΟ για να βγαλει ο αλλος λεφτα.. ΧΩΡΙΣ να τους λεει με ΠΟΙΟΝ ΤΡΩΠΟ!!! Σου φενεται λογικο εσενα? Εμενα οχι!
Δημοσ.

καταρχήν εγώ αυτή τη στιγμή παίζω σε 2 εταιρείες με δικό μου όνομα λάθος κατάλαβες ότι μου ανοίγει κάποιος σεάλλο όνομα....αν έχεις πρόβλημα με το να βρεις άτομα το bonus στο δίνει η εταιρεία μέσω του sirbo και δεν χρειάζεται να γραφτείς με το όνομα κάποιου άλλου..τι δεν καταλαβαίνεις?......δεν χρειάζεται να ψάχνω ονόματα διότι κάθε φορά που μεταφέρω σε μένα τα χρήματα μου βάζει η εταιρεία το bonus που θα έπαιρνα αν έγραφα κάποιο άλλο όνομα στην ίδια εταιρεία .......έτσι δεν ψάχνω ονόματα..........διότι εγώ δεν έχω φίλους που να παίζουνε.....νομίζω από το ποστ μου κάποιος σαν και σένα έπρεπε να καταλάβει τι λέω επομένως σου εξηγώ τον τρόπο.....δεν είμαι διαφημιστής του sirbo είμαι απλά κάποιος που βοηθήθηκε από το sirbo........δεν είπα ποτέ εγώ ότι θα τυπώνεις λεφτά αυτά που λες αν τα εννοείς για μένα είναι ανακρίβειες.....και επίσης εσένα σου φαίνεται λογικό κάποιος να έχει βρει κάποιον τρόπο και να στον πασάρει εντελώς τζάμπα μετά από κόπο πολλών χρόνων που μάτωσε οικονομικά μέχρι να μάθει κάποια πράγματα?και σου ξαναλέω μόνο  με τον οδηγό δεν θα κάνεις τίποτα αν δεν σε βοηθήσει ο ίδιος......

και μια συμβουλή καλύτερα κόψε να δίνεις προγνωστικά διότι μακροχρόνια ο κόσμος θα οδηγείται στον κουβά.......από αναλύσεις,tipsters απατεώνες στο face χορτάσαμε τουλάχιστον μάθε στον κόσμο να παίζει arbitrage γιατί καλά το πήγαινες το έργο δεν ξέρω γιατί το άλλαξες....τουλάχιστον εσύ ξέρεις κάποια πράγματα.....και κατά βάθος γνωρίζεις αν με το τζόγο βγάζεις μακροχρόνια χρήματα ή όχι.........αυτά ........

Δημοσ.

Z

Exεις κολλησει με to www.sirbo.gr οτι ζηταει λεφτα  και μπαινεις παντου και το κραζεις και θες να μαθεις δωρεαν αυτο που αλλοι πληρωσανε...Σου φαινετε λογικο αυτο...Εμενα οχι..!!

Δεν εχεις καταλαβει μαλλον φιλε μου..

Και κουραστικα να λεω τα ιδια και τα ιδια.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ.. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΚ?

Απλα δεν γουσταρω να λενε στον κοσμακι οτι θα βγαλουν 3000 ευρω τον μηνα και να μην τους λενε τον ΤΡΩΠΟ

Και ξεναλεω.. οτι ΑΝ ΤΟ ΣΙΤΕ ΑΥΤΟ μπορει να βγαλει 3000 ευρω σε ενα μηνα.. δεν θα εβγαζε το "συστημα" αυτο για 100€ 

οκ? Τελος.. 

Ο καθενας μπορει να διαβασει τις αποψεις στο thread αυτο. 

Υγ.. εγω ΔΕΝ εχω κολλησει με το SIRBO (οκ το γραφεις και με www :D ) στον φιλο απο πανω πες τα.

Δεν μπήκα ΠΑΝΤΟΥ να το κραξω.. ουτε το εκραξα.. ειπα απλα οτι δεν ειναι λογικο να ζηταει ενα σιτε χρηματα ΠΡΙΝ σου πει τι ακριβως σκοπευει να κανει. Εμενα προσοπικα ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.. Διαβασα τα επιχιριματα σας και δεν πιθικα που ελεγε και ο φιλος μας. .. (αληθεια το ΠΑΝΤΟΥ που ειναι?)

Πολυ το κουρασαμε.. εγω και αλλοι 3 φιλοι ρωτησαν καποια πραγματα.. στα κυριοτερα λαβαμε την απαντηση οτι αυτο αναφερεται στον οδηγο που θα λαβει ο ενδιαφερομενος ΑΦΟΥ πληρώσει. Εμενα αυτο δεν με καλύπτει. Αν καλύπτει καποιον αλλον εχει καλος. Αυτα.. το κουρασαμε. Καληνυχτα σε ολους... 

(ειπατε την γνωμη σας ειπαν 3 παιδια την δικια τους μαζι με μενα.. τελος..)

Αν ειναι τοσο καλο το συστημα αυτο.. μπραβο. οποιος θελει το δοκιμαζει. Καλη επιτιχια.. αυτα απο μενα.

Δημοσ.

Έδωσα τα 100€ και ο οδηγός γράφει το εξής:

"Κάνε ένα site και πες οτι έχεις σύστημα που θα βγάζεις 2000 το μήνα εγγυημένα, βάλε τον οδηγό 100€ και θα έχεις 2000€ τον μήνα σίγουρα"

• Like 1
Δημοσ.

έχει δίκιο ο φίλος το κουράσαμε το θέμα...καλό καλοκαίρι και από εδώ.......όσο για σένα traganeus ένα έχω να πω.......το πολύ το μαλακίζειν γεννά παραφροσύνη.......

Δημοσ.

Σου φτανει οτι με 100ευρω θα εχεις λογαριασμο στο ονομα σου σε bookmaker οπου καθε φορα που θα καταθετεις θα εχεις 150 ευρω bonus..!!!Ασε ολα τα υπολοιπα...για αυτο εχεις να πεις κατι???

Δημοσ.

Πρωτη φορα συνανταω ηλεκτρονικους ζητιανους..!! :shock:  :confused: Ελα πες το μας ...γιατι δεν μας το λες,,,,λες ψεμματα...αν δεν μας πεις δεν ισχυει....και τωρα εφτασε η ωρα να κανω καθρεφτακι.....χοχοχοχοχοχοχοχοχ ευχαριστω γιατι μου θυμισατε τα χρονια της 3 δημοτικου .!!

Δημοσ.

Πρωτη φορα συνανταω ηλεκτρονικους ζητιανους..!! :shock:  :confused: Ελα πες το μας ...γιατι δεν μας το λες,,,,λες ψεμματα...αν δεν μας πεις δεν ισχυει....και τωρα εφτασε η ωρα να κανω καθρεφτακι.....χοχοχοχοχοχοχοχοχ ευχαριστω γιατι μου θυμισατε τα χρονια της 3 δημοτικου .!!

Θελεις να μου πεις οτι εσυ θα πληρωνες κατι ΧΩΡΙΣ αποδείξεις μόνο κ μόνο γιατι στο λενε 2 άτομα?

Εγω οχι παντος.. ειπες κατι και απλα σου ζηταμε να μας το διξεις. Λογικο ειναι μιας και πουθενα κανεις δεν το εχει δει αυτο να σου ζηταει να μας το διξεις.

Και αφου δεν εισαι το ιδιο το σιτε.. δεν μπορω να καταλαβω που κολας ακριβος να πεταξεις ενα SCREENSHOT οπου θα φενονται οι 3 πχ τελευταιεες καταθεσεις και το BONUS που εχεις παρει απο αυτες... :)

Δημοσ.

ρε μάγκα να σου πώ κάτι?επειδή το πρόβλημά σου είναι τα 100 ευρώ και το λες και το ξαναλες εγώ αν ήμουνα εσύ αντί να προσπαθούσα να αποδείξω στον άλλον ότι την έχω στοιχηματικά μεγαλύτερη και να προσπαθήσω να αποδείξω ότι ντε και καλά ο άλλος είναι απατεώνας θα έκανα το εξής αφού ο άλλος δίνει τηλέφωνο (ενώ όλοι εσείς μιλάτε ανώνυμα) θα τον έπαιρνα τηλέφωνο να δω τι στο διάλο γίνεται........βάλε και απόκρυψη για να μη μου πεις ότι θα δει κάποιος το νούμερο........και για να μη χρεωθείς πάρε από κανένα τηλέφωνο που να έχει απεριόριστα .....τι άλλο να σου πω....αυτό πώς δεν το σκέφτηκες........αλλά 2 λόγοι παίζουνε για να μη το σκέφτηκες όπως και ο άλλος.......είσαι πεπεισμένος ότι πρόκειται περί απατεωνιάς οπότε δεν ακούς καν και το βλέπεις ανταγωνιστικά λες και κάποιος πάει να σου φάει το ψωμάκι.........οπότε συνεχίζεις το ίδιο βιολί......και το δυστήχημα είναι ότι εσύ το άθλημα το γνωρίζεις ενώ κάποιοι άλλοι τουλάχιστον είναι ασχετίδηδες.....σου αποδεικνύω ότι τρόπος υπάρχει χωρίς καν να χρεωθείς να ρωτήσεις όλα όσα σε απασχολούνε.....διότι επικοινωνία με γραψίματα εύκολα δεν γίνεται.......και πες μου ποιος άλλος σήμερα δίνει κινητό τηλέφωνο...για να ξέρω δηλαδή..διότι και η κουτσή μαρία όπως εσύ που δίνεις προγνωστικά όπως λες εάν τα προγνωστικά σου πάνε κουβά δεν θα σου κάνει κανείς τίποτα εάν με βρίσεις εδώ πάλι το ίδιο λόγω ανωνυμίας........για να δούμε τώρα που σου βρήκα λύση με το να δοκιμάσεις τι είναι και πώς είναι τι θα μου πεις ότι θέλουμε κάποιοι να πάρουμε 100 ευρώ?αλλά θα κάνω μια πρόβλεψη κι ας πέσω έξω ότι τηλέφωνο ΕΣΥ δεν πρόκειται να πάρεις.......έτσι είναι όταν θεωρεί κάποιος ότι μόνο ο ίδιος υπάρχει και διεκδικεί το αλάθητο του πάπα......και να ξέρεις κάτι όσο βγάζεις προγνωστικά και οδηγείς τον κόσμο προς το τζόγο τα λεφτά που θα χάσει μακροχρόνια ο κοσμάκης θα είναι πολλαπλάσια από τα 100 που συζητάμε........και πρόσεξε μην εκτεθείς ακόμα περισσότερο όταν θα κάνω screenshot με τις 3 τελευταίες καταθέσεις ,bonus,αναλήψεις όπως μου ζήτησες γιατί τότε το έργο θα είναι "τρεχάτε ποδαράκια μου" και θα γελάσει κάθε πικραμένος......καλημέρα

Δημοσ.

@newtech 

εχω διαβασει στο παρελθον ξανα για αυτο το συστημα. Και φετος λεω να το δοκιμασω με ενα ποσο 300€. Το θεμα ειναι oτι για παραδειγμα θα γραφτω σε 6 εταιριες. Στις 6 εταιριες αυτες δεν πρεπει να καταθεσω ενα ποσο; Σε ολες απο κατι; 

Δημοσ.

ρε μάγκα να σου πώ κάτι?επειδή το πρόβλημά σου είναι τα 100 ευρώ και το λες και το ξαναλες εγώ αν ήμουνα εσύ αντί να προσπαθούσα να αποδείξω στον άλλον ότι την έχω στοιχηματικά μεγαλύτερη και να προσπαθήσω να αποδείξω ότι ντε και καλά ο άλλος είναι απατεώνας θα έκανα το εξής αφού ο άλλος δίνει τηλέφωνο (ενώ όλοι εσείς μιλάτε ανώνυμα) θα τον έπαιρνα τηλέφωνο να δω τι στο διάλο γίνεται........βάλε και απόκρυψη για να μη μου πεις ότι θα δει κάποιος το νούμερο........και για να μη χρεωθείς πάρε από κανένα τηλέφωνο που να έχει απεριόριστα .....τι άλλο να σου πω....αυτό πώς δεν το σκέφτηκες........αλλά 2 λόγοι παίζουνε για να μη το σκέφτηκες όπως και ο άλλος.......είσαι πεπεισμένος ότι πρόκειται περί απατεωνιάς οπότε δεν ακούς καν και το βλέπεις ανταγωνιστικά λες και κάποιος πάει να σου φάει το ψωμάκι.........οπότε συνεχίζεις το ίδιο βιολί......και το δυστήχημα είναι ότι εσύ το άθλημα το γνωρίζεις ενώ κάποιοι άλλοι τουλάχιστον είναι ασχετίδηδες.....σου αποδεικνύω ότι τρόπος υπάρχει χωρίς καν να χρεωθείς να ρωτήσεις όλα όσα σε απασχολούνε.....διότι επικοινωνία με γραψίματα εύκολα δεν γίνεται.......και πες μου ποιος άλλος σήμερα δίνει κινητό τηλέφωνο...για να ξέρω δηλαδή..διότι και η κουτσή μαρία όπως εσύ που δίνεις προγνωστικά όπως λες εάν τα προγνωστικά σου πάνε κουβά δεν θα σου κάνει κανείς τίποτα εάν με βρίσεις εδώ πάλι το ίδιο λόγω ανωνυμίας........για να δούμε τώρα που σου βρήκα λύση με το να δοκιμάσεις τι είναι και πώς είναι τι θα μου πεις ότι θέλουμε κάποιοι να πάρουμε 100 ευρώ?αλλά θα κάνω μια πρόβλεψη κι ας πέσω έξω ότι τηλέφωνο ΕΣΥ δεν πρόκειται να πάρεις.......έτσι είναι όταν θεωρεί κάποιος ότι μόνο ο ίδιος υπάρχει και διεκδικεί το αλάθητο του πάπα......και να ξέρεις κάτι όσο βγάζεις προγνωστικά και οδηγείς τον κόσμο προς το τζόγο τα λεφτά που θα χάσει μακροχρόνια ο κοσμάκης θα είναι πολλαπλάσια από τα 100 που συζητάμε........και πρόσεξε μην εκτεθείς ακόμα περισσότερο όταν θα κάνω screenshot με τις 3 τελευταίες καταθέσεις ,bonus,αναλήψεις όπως μου ζήτησες γιατί τότε το έργο θα είναι "τρεχάτε ποδαράκια μου" και θα γελάσει κάθε πικραμένος......καλημέρα

Εντάξει απλα TRAGIC και το κόβω εδω. (Τελευταιο POST)

Συνγκρινεις ενα σιτε με προγνωστικά (όπως εχουν 100αδες) με ενα σιτε που σου υποσχετε ΣΊΓΟΥΡΑ ΛΕΦΤΑ!

Τι μου λες τωρα για το οτι το βλεπω ανταγνωστικα αφου δεν κανουμε καν το ιδιο...

Εσυ (η το σιτε τελος παντων) υποσχετε λεφτα με ουρα... και εγω απλα δινω προγνοστικα.

Τα αποτελεσματα μου ειναι ONLINE δωρεαν για ΟΛΟΥΣ και κανεις δεν χριαζεται να ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΕΙ τιποτα.. αλλα ουτε και αφου κερδισει (οπως 100αδες σιτες εφιμεριδες κτλ)  οκ μεχρι εδω?  παμε παρακατω.

Το πρόβλημα μου ειναι οτι καποιος μπικε σε ΑΣΧΕΤΟ thread και εδω και 5 σελιδες υποσχετε ΦΟΒΕΡΗ ΜΕΘΟΔΟ για να βγαζει ο αλλος 3.000 ευρω τον μηνα! Αυτο ειναι το προβλημα μου.. 

Τι σχεση εχει το κινιτο? παω και κανω ενα καρτοκινιτο και τελείωσε. αυτο λεει κατι?

Το θεμα ειναι να μου πει καποιος και να μου αποδιξει οπως ειπε και ο φιλος παραπανω.. οτι αυτο ΔΟΥΛΕΥΕΙ!

ναι ΞΕΡΩ γω προγνοστικα δινει και η κουτση μαρια οπως λες.. δεν αμφιβαλω..

Επισεις και η κουτση μαρια θα σου πει. ΔΩΣΕ ΜΟΥ 100€ και θα σε κανω πλουσιο..

Το αλαθητο ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ουτε το εχω.. για αυτο ειπα πολυ απλα... PROOFS!!!

και επιδει και εσυ και ο αλλος.. το μονο που λετε.. ειναι οτι ΕΓΩ εχω σιτε με προγνωστικά..

Αυτο δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ... ΟΚ? Δεν το ανεφερα ως επιχιριμα ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! Δεν εχει καν σχεση με αυτο που διαφιμιζεις ΕΣΥ! 

Και καλα κανεις και δεν καταλαβαίνω γιατι το αναφερεις.. ΝΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!! Γιατι οπως ειπα και ΠΡΙΝ.. εμενα ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ.. Γιατι να σε παρω τηλεφωνο? Οταν εχεις κατι και το πουλας ΟΦΙΛΕΙΣ να αποδεικνύεις ΕΣΥ ΕΜΠΡΑΚΤΟΣ οτι αυτο που πουλας δινει αυτο που λες..

Εγω ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΚΑΤΙ.. τοσο απλα στο λεω. Και κλείνεις ΞΑΝΑ με το οτι δινω προγνοστικα :D  Αντε κλεισε και την KINGBET , και ολα αυτα που υπαρχουν.. Δηλαδη αν εγω δεν ειχα SITE οπως δεν εχει ο φιλος παραπανω που ζητησε SCREENSHOTS... τι θα του ελεγες?

Απαντησε στον φιλο αν ειναι οχι σε μενα

ΤΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΩ?? Κοντρα κανουμε? με χαρα να δω οτι κατι τετοιο δουλευει και μπορει το ΣΙΤΕ να δωσει λεφτα στον κοσμακι.. Αυτο ζητησε ο φιλος εδω και 2 μερες!!! Το ζιτισε βεβαια απο το αλλο παιδι.. αλλα βλεπω οτι απαντας εσυ ως ο αλλος :)

Και για να κλεισω.. ολα αυτα που γραφεις ειναι OFFTOPIC!!!

1)Το οτι εχω ενα SITE δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με αυτο που σου ζητησε το παλικαρι. Σταματα να το γραφεις γιατι ειναι ΑΣΧΕΤΟ. 

2)Μην γραφεις οτι θα ΕΚΤΕΘΩ αν μου ποσταρεις SCREENSHOTS. Δεν κανουμε κοντρα.. Αν πραγματικα δουλευει αυτο που γραφεις εγω πρωτος θα πω οτι μπραβο.. Αμφισβιτισα οτι ΓΙΝΕΤΑΙ.. οκ? Μου αποδικνιεις οτι ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ και σου λεω οκ εχεις δικαιο.. Γιατι τρεχατε ποδαρακια μου???? :D Απλα και λογικα σε κατι που γνωριζω οταν μου λεει ο αλλος οτι γινεται κατι που απο οτι ξερω δεν γινεται θα εχω τις αμφιβολιες μου και λογικο ειναι. Το εχεις παρει σαν κοντρα (φενεται που αναφερεις το σιτε μου.. κατι ΑΣΧΕΤΟ δηλδ). Ενω απλα εγω και αρκετοι φιλοι θελουν να δουν αν οντος αυτο που λες (η ο φιλος πιο πανω) ειναι ετσι!..

Αρα δεν τιθεται θεμα να μου τριψεις κατι στην μουρη.. Λες οτι κατι υπαρχει.. το αποδικνιεις και τελείωσε. Δεν το κανεις για να την ΠΕΙΣ σε καποιον το κανεις για να διξεις οτι εσυ εχεις δικαιο οχι ο αλλος αδικο

@newtech 

εχω διαβασει στο παρελθον ξανα για αυτο το συστημα. Και φετος λεω να το δοκιμασω με ενα ποσο 300€. Το θεμα ειναι oτι για παραδειγμα θα γραφτω σε 6 εταιριες. Στις 6 εταιριες αυτες δεν πρεπει να καταθεσω ενα ποσο; Σε ολες απο κατι; 

Φιλε μου το ARBITRAGE ετσι περιπου γινεται. απλα τωρα με ολες τις αλλαγες στον νομο καλο ειναι να περιμενεις.

Στην θεση σου δεν θα το ξεκινουσα τωρα.. ειδικα με τοσο μικρη banka.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...