Xorxhs! Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 1)Αν εισαι απο Ελλαδα και εχεις χρόνο ναι. Δεν εχει τοσο μεγαλο κερδος που ειχε αλλα μπορεις να βγαλεις (σιγουρα δεν θα εχει χασουρα). 2)Εχω κανει 2 videos που μιλανε για το αρβ https://www.youtube.com/playlist?list=PL6w8cf0_MIajqMWMouNFCKH2-x7Tmsnbi θα τα βρεις εδω. Ειναι λιγο παλια τα videos αλλα πανω κατω αυτα ισχύουν. Τα βασικα πραγματα ειναι... 1)Τα πονταρίσματα σε ολες τις εταιριες (πλην της Pinnacle) να ειναι με ολόκληρα ποσα (οχι 128.33 πχ) 2)Ποντάρουμε πάντα σχεδόν ταυτόχρονα (με 2 παράθυρα) 3)Κατα κυριο λογο νυχτερινες ωρες (που δεν αλλαζουν οι αποδοσεις τοσο ευκολα) 4)Εχουμε SKRILL ΠΑΝΤΑ. Υγ. Diego αν θελεις πες μου τι θελεις να ρωτισεις. SKRILL ή Moneybookers? Στο site σου λες για moneybookers... τι ισχύει τελικά?
newtech Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 SKRILL ή Moneybookers? Στο site σου λες για moneybookers... τι ισχύει τελικά? Το σιτε μου αναφερει Skrill (MONEYBOOKERS). Η Skrill ειναι η Moneybookers (ειναι το ιδιο) απλα το ονομα ειναι καινουριο! http://www.123pame.net/mb.htm
panos2171 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Φιλε μου για εξηγησε καλυτερα σε παρακαλω τι εννοεις οτι παρακολουθουσες αυτους τους books και βρηκες μονο ενα με 0.3% ... Και γιατι δεν εχει νοημα για Ελλαδα ? Γινε λιγακι πιο αναλυτικος Και στην πρωτη γραμμη του κειμενου σου, τι θες να μαθεις ακριβως γιατι με μπερδεψες ... Αυτό που εννοώ είναι πως βρήκα μια σελίδα με arbitrage αγώνες, είδα τις 5-6 στοιχηματικες που έχουμε Ελλάδα και βρήκα μονο εναν αγώνα βάσει των αποδόσεων τους. Στην πρωτη γραμμή ρωταω ποιες είναι οι στοιχηματικες που μπορούμε να κάνουμε εγγραφή και ανάληψη χρημάτων ως κατοικοι Ελλάδας.
dio25 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας παιδιά. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος απο εσάς, αυτά τα προγράμματα που κυκλοφορούνε και σου βγάζει αυτόματα τους αγώνες και τις εταιρείες; Είμαι ανάμεσα στο betburger και στο rebelbetting, αλλά επειδή οι συνδρομές είναι λίγο ακριβές, πριν αγοράσω κάποιο θα ήθελα να ξέρω αν έχει κανένας προσωπική εμπειρία και να μας πει αν αξίζουν τα λεφτά τους. Επίσης σχετικά με τον αριθμό των στοιχηματικών, με λίγο ψάξιμο υπάρχουν περίπου 30-35 εταιρείες που δέχονται παίχτες απο Ελλάδα. Σχετικά με την Pinnacle, επειδή ο provider μου εχει μπλοκάρει την σελίδα αν χρησιμοποιήσω ελληνικό proxy - vpn θα μπορέσω να κάνω εγγραφή; Ευχαριστώ.
newtech Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας παιδιά. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος απο εσάς, αυτά τα προγράμματα που κυκλοφορούνε και σου βγάζει αυτόματα τους αγώνες και τις εταιρείες; Είμαι ανάμεσα στο betburger και στο rebelbetting, αλλά επειδή οι συνδρομές είναι λίγο ακριβές, πριν αγοράσω κάποιο θα ήθελα να ξέρω αν έχει κανένας προσωπική εμπειρία και να μας πει αν αξίζουν τα λεφτά τους. Επίσης σχετικά με τον αριθμό των στοιχηματικών, με λίγο ψάξιμο υπάρχουν περίπου 30-35 εταιρείες που δέχονται παίχτες απο Ελλάδα. Σχετικά με την Pinnacle, επειδή ο provider μου εχει μπλοκάρει την σελίδα αν χρησιμοποιήσω ελληνικό proxy - vpn θα μπορέσω να κάνω εγγραφή; Ευχαριστώ. Φιλε μου καλησπερα Για μενα η Rebelbetting ειναι καλυτερη μακραν. Απο εκει και περα δες αυτο το video για τις εταιριες https://www.youtube.com/watch?v=d5eSF5NM-Gc&list=UUA_KdNLyI2VCXPN6DMTE8Jw
oneirobatis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Το ξαναλεω για πολλοστη φορα. Μην ασχολειστε με αρμπς, ποσο μαλλον στην ελλαδα. Δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλετε ουτε τα λεφτα της συνδρομης σας. Με τους σοφτ μπουκς που εχουν μεινει στην ελλαδα , θα φατε λιμιτ στους λογαριασμους σας το λιγοτερο σε εναν μηνα, κ τα αρμπς που θα βρειτε θα σας βγαλουν τα λεφτα της συνδρομης σας κ αν... Πλεον οι μπουκς ευκολα κ πολυ γρηγορα σε κανουν λιμιτ τον λογαριασμο σου, οταν βλεπουν αρμπς. Σας το λεω εκ των εσω. Απλα μην ασχολειστε οσοι ειστε απο ελλαδα. Μονο λεφτα θα δωσετε στις συνδρομες κλπ.
GeorgeVak Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Το ξαναλεω για πολλοστη φορα. Μην ασχολειστε με αρμπς, ποσο μαλλον στην ελλαδα. Δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλετε ουτε τα λεφτα της συνδρομης σας. Με τους σοφτ μπουκς που εχουν μεινει στην ελλαδα , θα φατε λιμιτ στους λογαριασμους σας το λιγοτερο σε εναν μηνα, κ τα αρμπς που θα βρειτε θα σας βγαλουν τα λεφτα της συνδρομης σας κ αν... Πλεον οι μπουκς ευκολα κ πολυ γρηγορα σε κανουν λιμιτ τον λογαριασμο σου, οταν βλεπουν αρμπς. Σας το λεω εκ των εσω. Απλα μην ασχολειστε οσοι ειστε απο ελλαδα. Μονο λεφτα θα δωσετε στις συνδρομες κλπ. Φιλε μου γεια σου, Σκεφτομαι εδω και καιρο να ασχοληθω σοβαρα με το Sports Arbitrage με την βοηθεια του RebelBetting ... Οταν γραφεις οτι οι μπουκς βαζουν πολυ ευκολα ορια οταν "μυριζονται" παικτη που παιζει arbs τι εννοεις ακριβως ? Οτι σε αφηνουν να παιξεις μικρα ποσα και αρα εχεις πολυ μικρα κερδη ? Εγω για παραδειγμα σκεφτομαι να ξεκινησω με ενα κεφαλαιο 6.000 ευρω για αρχη και να εχω γραφτει σε 8-10 μπουκς και να παιζω μεσω RebelBetting ... με βαση οσα λεει το ιδιο το RebelBetting και με μεσο ορο 10% κερδους τον μηνα τουλαχιστον, θα βγαζω 600 ευρω τον μηνα, πραμα καθολου ασχημο στις μερες μας, που ισοδυναμει με εναν βασικο μισθο και εχοντας αφαιρεσει και την μηναια συνδρομη του προγραμματος !!!!! Εσυ απο οτι καταλαβα υπονοεις, πως ΔΕΝ γινεται κατι τετοιο, αφου σου βαζουν ευκολα ΟΡΙΑ οι εταιρειες ... ισχυει οντως αυτο ? δεν υπαρχουν μπουκς για να παιζουμε του εξωτερικου (με χρηση VPN προφανως) που δεν βαζουν τοσο ευκολα ορια και ετσι να εχουμε ενα καλο κερδος ??? Περιμενω απαντηση σε αυτο το θεμα, γιατι εχω πελαγωσει τωρα ασχημα
diego44 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα κ 1)Αν εισαι απο Ελλαδα και εχεις χρόνο ναι. Δεν εχει τοσο μεγαλο κερδος που ειχε αλλα μπορεις να βγαλεις (σιγουρα δεν θα εχει χασουρα). 2)Εχω κανει 2 videos που μιλανε για το αρβ https://www.youtube.com/playlist?list=PL6w8cf0_MIajqMWMouNFCKH2-x7Tmsnbi θα τα βρεις εδω. Ειναι λιγο παλια τα videos αλλα πανω κατω αυτα ισχύουν. Τα βασικα πραγματα ειναι... 1)Τα πονταρίσματα σε ολες τις εταιριες (πλην της Pinnacle) να ειναι με ολόκληρα ποσα (οχι 128.33 πχ) 2)Ποντάρουμε πάντα σχεδόν ταυτόχρονα (με 2 παράθυρα) 3)Κατα κυριο λογο νυχτερινες ωρες (που δεν αλλαζουν οι αποδοσεις τοσο ευκολα) 4)Εχουμε SKRILL ΠΑΝΤΑ. Υγ. Diego αν θελεις πες μου τι θελεις να ρωτισεις. Καλησπερα και συγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση μου..Φιλε newtech οκ θα σου κανω ερωτησεις σε μιορφη 1 2 3 κτλ για να μην μπερδευομαστε.1) Πες μου κατα την αποψη σου και προσωπικη σου εμπειρια, ποιες απο τις νομιμες ετσιριες εινα καταλληλες για atbs..Θελω να πω ποιες βγαζουν arbs, ποιες δεν θα σου βαλουν αμεσως ορια, και γενικα ποιες αξιζει να επιλεξεις για να πονταρεις σε arbs.2) Σου κανω ακριβως την ιδια ερωτηση με την παραπανω(1) αλλα εδω θελω να μου πεις ποιες ειναι οι καταλληλες απο τις μη νομιμες.3) Φανταζομαι οτι παρολο που καποιος πονταρει χωρις δεκαδικα,(πχ 125 αντι για 125,76) οι εταιριες μπορουν να δουν οτι ο συγκεκριμενος παιχτης πονταρει μονο σε ματς τα οποια βγαζουν arbs..Για παραδειγμα κανω μεσα σε 3 μηνες 50 πονταρισματα στην mybet ..Οπως γνωριζω εγω οτι σε αυτα τα 50 πονταρισματα η mybet ειχε την καλυτερη τιιμη της αγορας, σιγουρα το γνωριζουν και οι traders της mybet..Οταν λοιπον θα δουν οτι πονταρα στην εταιρια τους ΜΟΝΟ σε ματς τα οποια ειχε την καλυτερη τιμη, με θεωρουν αυτοματα arber η μπορει να πουν οτι ισως να πονταρω απλα σε value τιμες?4) Ας υποθεσουμε οτι ξεκινα καποιος το arbing..Εχει επιλεξει τις σωστες εταιριες, εχει μια σχετικα καλη αρχικη καβα, εχει συνδρομη στο rebel betting, τηρει καποιους βασικους κανονες οπως στρογγυλεμενα πονταρισματα χωρις δεκαδικα, πονταρει γρηγορα και με ψυχραιμια, πονταρει νυχτερινες ωρες, χρησιμοποιει μονο skrill..Oλα δουλευουν ρολοι...Μετα απο καποιους μηνες ερχονται καλα κερδη,(δεν εννοω τιποτα 10χιλιαρα η 20,000 ευρω τον μηνα, εννοω ας πουμε 700 η 800 η 1000 η 1300 ευρω τον μηνα)..Υπαρχει πιθανοτητα να επικοινωνησουν η μια εταιρια με την αλλη και κοιταζωντας τα ματς, τα πονταρισματα και τα ποσα να διαπιστωσουν οτι πονταρει σε arbs?5) Iσως φανει χαζη αυτη η ερωτηση, και μου πεις τι ρωτας εμενα και δεν ρωτας τους ιδιους..Λοιπον,μπαινω pinnacle (δεν εχω κανει καταθεση ποτε, απλα κοιταζω αποδοσεις) και αυτο που βλεπω ειναι οτι ΣΕ ΟΛΑ τα ματς που εχει στο live betting οταν μπαινει γκολ δεν κλεινουν αμεσως οι αποδοσεις, ΠΑΝΤΑ κλεινουν 1,5 με 2 λεπτα μετα το γκολ., ενω σε ολες τις αλλες εταιριες εχουν κλεισει αυτοματα και ταυτοχρονα την ιδια στιγμη οι αποδοσεις....Ξερεις κατι για αυτο, αν στο κανει αν στο εχει κανει κι εσενα, εγω σκεφτομαι οτι μαλλον θα πρεπει να κανω καποια ρυθμιση..Αυτες ειναι οι κυριοτερες ερωτησεις μου, αν σκεφτω κατι αλλο που θελω να ρωτησω θα το πω σε επομενο μηνυμαΚαλο απογευμα, καλα κερδη για το σ/κ
oneirobatis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Είμαι στην δουλειά "γιαυτο" δη μπορώ να γράψω με ελληνικούς χαρακτήρες. Συγχωρέστε με. Να πω παραπάνω στους φίλους δυο τρία πράγματα που δη σας λένε αυτοί που προωθούν ( okay γιατί άλλωστε να το κάνουν ) αυτοί που προωθούν το arb okay τις υπηρεσίες εύρεσης arbs. Για να μην παρεξηγηθώ, από τα arbs βγάζεις λεφτά , αλλα όχι όσα φαντάζεστε σίγουρα, okay ακόμα χειρότερα για ελλάδα. Δυστυχώς οι εταιρίες στην ελλάδα που έχουν μείνει ΔΕΝ είναι για arbs. Μονο μια 365 είναι αξιόλογη, αλλα στην καλύτερη να μείνει ο λογαριασμός "ζωντανός" 3 μήνες. Τα περί στρογγυλοποίησης πονταρίσματος κλπ πλέον δη έχουν τόσο σημασία για τις εταιρίες. Υπάρχουν ολόκληρα departments στις εταιρίες okay προγράμματα που καταγραφουν τα πάντα, okay μέσα σε αυτά είναι okay τα πονταρίσματα αλλα ούτε τους ενδιαφέρει για πονταρίσματα κάτω των 1500 ευρώ. Αυτό που χτυπάει κατευθείαν στα monitors είναι τα arbs, okay ποσα bets κανεις okay τι ώρα τα κανεις πριν το goal πχ, η τον πόντο στο tennis κλπ. Αυτά κοιτάνε αυτά τα departments okay κάποια αλλα πραγματάκια okay έτσι "κατιγοροποιουν" τους πελάτες, ως arbers, court insiders , wise guys , VIP κλπ. Οι arbers μόλις "ταγαριστουν" τρώνε limits κατευθείαν ανάλογα την εταιρία από 50-30% αρχικά okay στην sinxeia περισσότερο ως το 1% okay μετά το κλείσιμο του account σε σπάνιες περιπτώσεις. Άρα αμέσως αμέσως καταλαβαίνετε ότι μπορεί τον πρώτο μηνα μέχρι να σας "ταγαρουν" να μπορέσετε να βγάλετε κάποια καλά κέρδη αλλα μετά το account σας να φάει limit okay να αχρηστευτεί ουσιαστικά. Οποτε αν στην ελλάδα υπάρχουν 8 εταιρίες ? (που οι περισσότερες έχουν okay ίδιες αποδόσεις μεταξύ τους ) καταλαβαίνετε ότι τα κέρδη σας θα είναι μηδαμινά. Μπορώ να απαριθμήσω πολλά προβλήματα των arbers αλλα αυτό είναι από τα πιο βασικά. Υπάρχουν okay επαγγελματίες arbers, οι οποιοι όμως δη είναι στην ελλάδα okay φυσικά δη έχουν ένα account αλλα παρα πολλά σε αλλα ονόματα αλλα αυτά είναι εκτος συζήτησις, okay επίσης κρίνουν πολλούς κινδυνους. Εγώ απλά θα σας πρότεινα να ΜΗΝ ασχοληθείτε okay να μην μπείτε καν στον κόπο. Άτομα εκτος ελλάδας, με πολλές γνωριμίες (για πολλά accounts ) okay φυσικά εμπειρία okay κεφαλαιο μπορούν να κάνουν , όπως κάνω εγώ αλλα σε καμια περίπτωση ως μόνιμη δουλειά. okay μια εκτίμηση, γιατί το έχω προσπαθήσει με ελληνικές εταιρίες "βισταβετ", sportingbet, okay όλες γενικά εκτος bet365 okay "στοιχιμαν", τα account κλείνουν πλέον κατευθείαν μόλις κερδίσετε κάποιο arb εκεί. Ειδικά σε ιπποδρομίες okay αλλα αθλήματα όχι τόσο γνωστά στην ελλάδα. Και κάτι τελευταίο okay πολύ απλό, στο ποδόσφαιρο (γιατί εκεί κοιτάτε όλοι) είναι εξαιρετικά απίθανο να βρείτε arbs πλέον, τα arbs που δημιουργούνται , δημιουργούνται από τις ίδιες εταιρίες σε συγκεκριμένα mats για να τραβήξουν κόσμο, εκτος από περιπτώσεις ποδοσφαίρου γυναικών ουζμπεκιστάν πχ που μπορεί να βρεθούν arbs αλλα ποντάροντας αυτά χτυπάει το καμπανάκι του λογαριασμού σας δυνατά !! Αυτά. Εγώ ασχολήθηκα για ακόμα μια φορα για να αποτρέψω κόσμο να ασχοληθεί σοβαρά, γιατί η κατάσταση στην ελλάδα είναι δύσκολη, μην γίνει πιο δύσκολοι για κάποιον. Καλησπέρα
diego44 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Το ξαναλεω για πολλοστη φορα. Μην ασχολειστε με αρμπς, ποσο μαλλον στην ελλαδα. Δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλετε ουτε τα λεφτα της συνδρομης σας. Με τους σοφτ μπουκς που εχουν μεινει στην ελλαδα , θα φατε λιμιτ στους λογαριασμους σας το λιγοτερο σε εναν μηνα, κ τα αρμπς που θα βρειτε θα σας βγαλουν τα λεφτα της συνδρομης σας κ αν... Πλεον οι μπουκς ευκολα κ πολυ γρηγορα σε κανουν λιμιτ τον λογαριασμο σου, οταν βλεπουν αρμπς. Σας το λεω εκ των εσω. Απλα μην ασχολειστε οσοι ειστε απο ελλαδα. Μονο λεφτα θα δωσετε στις συνδρομες κλπ. Φιλε αν θες γραψε πιο αναλυτικα για το τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν αξιζει το arbing στην Ελλαδα.. Eχες προσωπικη εμπειρια σε πονταρισματα σε arbs? Και αν θες πες τι ακριβως εννοεις με αυτο που λες ¨Σας το λεω εκ των εσω¨ Eδω να πω οτι δεν νομιζω να υπαρχει παιχτης που θελει να καταθεσει ενα ποσο της ταξης των 2,000 η 3,000 η 5,000 ευρω η και παραπανω με σκοπο το arbing και να αρκεστει στο να πονταρει μονο σε αυτα που του δινουν οι εταιριες που απεμειναν. Δεν εχω σκοπο με αυτα που σου λεω να διαφωνησω μαζι σου, ουτε να κανω επιδειξη γνωσεων,καθε αλλο, απλα συζητηση κανουμε.
diego44 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Έγραψα παραπάνω αρκετά πιστεύω Οκ ναι το ειδα πριν λιγο, οταν ξεκινησα να γραφω δεν το ειχα δει...Να κανω μια ερωτηση ισως αδιακριτη, φυσικα αν θες απαντας. εχεις εμπειρια ως παιχτης-arber η ως trader στοιχηματικης η κατι τετοιο? Απλα ρωταω επειδη ειδα που εγραφες σας το λεω εκ των εσω
oneirobatis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Και τα δυο φυσικά, δη γίνετε να μην δη κάνω arbs με όλα τα εργαλεία που έχω στην διάθεση μου (και τις εταιρίες φυσικά, μένω στο εξωτερικό). Μονο live arbs κάνω , όχι ότι διαφέρουν k παρα πολύ αλλα είναι πολύ πιο ασφαλές από τα pre-game.
diego44 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Και τα δυο φυσικά, δη γίνετε να μην δη κάνω arbs με όλα τα εργαλεία που έχω στην διάθεση μου (και τις εταιρίες φυσικά, μένω στο εξωτερικό). Μονο live arbs κάνω , όχι ότι διαφέρουν k παρα πολύ αλλα είναι πολύ πιο ασφαλές από τα pre-game. Σε τι ειναι πολυ πιο ασφαλη τα live arbs απο τα pre game arbs? Στο οτι δεν σε καταλαβαινουν οι μπουκ oτι πονταρεις σε arbs?
oneirobatis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 E ναι είναι πολύ πιο δύσκολο να σε καταλάβει ο book, αλλα k πάλι θα φας limit, δη το γλιτώνεις ποτε αυτό, εκτος άμα χάνεις συνεχεια στην εταιρία k γίνεις VIP k ανεβούν τα όρια σου αλλα αυτό είναι παρα πολύ σπάνιο να συμβεί. Επίσης πολλές αναλήψεις κλπ που έχω διαβάσει κατά καιρούς k κυρίως skrill(moneybookers) η "νετελλερ" πλέον μικραίνουν κατά πολύ επίσης τι "ζωή" του account σας. Γενικώς από τα λίγα που είπα καταλαβαίνετε ότι οι εταιρίες δη είναι χαζές. Πλέον με τόση τεχνολογία που υπάρχει βλέπουν k φακελώνουν τα πάντα. Όχι μονο IP , cookies, κλπ που ήταν παλαιότερα προβλήματα. Πλέον έχουν προστεθεί k θα προστεθούν πολλά παραπάνω που κατά καιρούς θα τα βλέπετε k θα τα μαθαίνετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα