panos2171 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μπορείτε να κάνετε και το άλλο. Παίζεται ώστε να βγάλετε σχετικά μικρά ποσά τα οποία θα τα ποντάρετε ύστερα σε κανονικά στοιχήματα. Έτσι και δε βγάζεις από την τσέπη σου τίποτα και κάνεις και το κέφι σου. Εγώ γι αυτό κυρίως ψάχτηκα με το arbitrage αλλά όπως είπα δεν βρίσκω arbs στην Ελλάδα.
diego44 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μπορείτε να κάνετε και το άλλο. Παίζεται ώστε να βγάλετε σχετικά μικρά ποσά τα οποία θα τα ποντάρετε ύστερα σε κανονικά στοιχήματα. Έτσι και δε βγάζεις από την τσέπη σου τίποτα και κάνεις και το κέφι σου. Εγώ γι αυτό κυρίως ψάχτηκα με το arbitrage αλλά όπως είπα δεν βρίσκω arbs στην Ελλάδα. Φανταζομαι θα εννοεις οτι κατι τετοιο ειναι μια τακτικη που εχεις ως σκοπο το να "δειξεις" στις εταιριες οτι δεν πονταρεις μονο σε arbs, ετσι ωστε να μην σου βαλουν ορια? Και απλα στα κανονικα στοιχηματα πονταρεις με στοχο το να μην χανεις, το να εισαι στα λεφτα σου? Η απλα να το κανεις αυτο με σκοπο μετα απο καποια κερδη απο τα arbs να διαθεσεις κεφαλαιο που θα ειναι απο τα κερδη των arbs και οχι απο την τσεπη σου , και για να πονταρεις σε κανονικα στοιχηματα απο κερδισμενα?
newtech Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα κ Καλησπερα και συγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση μου..Φιλε newtech οκ θα σου κανω ερωτησεις σε μιορφη 1 2 3 κτλ για να μην μπερδευομαστε. 1) Πες μου κατα την αποψη σου και προσωπικη σου εμπειρια, ποιες απο τις νομιμες ετσιριες εινα καταλληλες για atbs..Θελω να πω ποιες βγαζουν arbs, ποιες δεν θα σου βαλουν αμεσως ορια, και γενικα ποιες αξιζει να επιλεξεις για να πονταρεις σε arbs. 2) Σου κανω ακριβως την ιδια ερωτηση με την παραπανω(1) αλλα εδω θελω να μου πεις ποιες ειναι οι καταλληλες απο τις μη νομιμες. 3) Φανταζομαι οτι παρολο που καποιος πονταρει χωρις δεκαδικα,(πχ 125 αντι για 125,76) οι εταιριες μπορουν να δουν οτι ο συγκεκριμενος παιχτης πονταρει μονο σε ματς τα οποια βγαζουν arbs..Για παραδειγμα κανω μεσα σε 3 μηνες 50 πονταρισματα στην mybet ..Οπως γνωριζω εγω οτι σε αυτα τα 50 πονταρισματα η mybet ειχε την καλυτερη τιιμη της αγορας, σιγουρα το γνωριζουν και οι traders της mybet..Οταν λοιπον θα δουν οτι πονταρα στην εταιρια τους ΜΟΝΟ σε ματς τα οποια ειχε την καλυτερη τιμη, με θεωρουν αυτοματα arber η μπορει να πουν οτι ισως να πονταρω απλα σε value τιμες? 4) Ας υποθεσουμε οτι ξεκινα καποιος το arbing..Εχει επιλεξει τις σωστες εταιριες, εχει μια σχετικα καλη αρχικη καβα, εχει συνδρομη στο rebel betting, τηρει καποιους βασικους κανονες οπως στρογγυλεμενα πονταρισματα χωρις δεκαδικα, πονταρει γρηγορα και με ψυχραιμια, πονταρει νυχτερινες ωρες, χρησιμοποιει μονο skrill..Oλα δουλευουν ρολοι...Μετα απο καποιους μηνες ερχονται καλα κερδη,(δεν εννοω τιποτα 10χιλιαρα η 20,000 ευρω τον μηνα, εννοω ας πουμε 700 η 800 η 1000 η 1300 ευρω τον μηνα)..Υπαρχει πιθανοτητα να επικοινωνησουν η μια εταιρια με την αλλη και κοιταζωντας τα ματς, τα πονταρισματα και τα ποσα να διαπιστωσουν οτι πονταρει σε arbs? 5) Iσως φανει χαζη αυτη η ερωτηση, και μου πεις τι ρωτας εμενα και δεν ρωτας τους ιδιους..Λοιπον,μπαινω pinnacle (δεν εχω κανει καταθεση ποτε, απλα κοιταζω αποδοσεις) και αυτο που βλεπω ειναι οτι ΣΕ ΟΛΑ τα ματς που εχει στο live betting οταν μπαινει γκολ δεν κλεινουν αμεσως οι αποδοσεις, ΠΑΝΤΑ κλεινουν 1,5 με 2 λεπτα μετα το γκολ., ενω σε ολες τις αλλες εταιριες εχουν κλεισει αυτοματα και ταυτοχρονα την ιδια στιγμη οι αποδοσεις....Ξερεις κατι για αυτο, αν στο κανει αν στο εχει κανει κι εσενα, εγω σκεφτομαι οτι μαλλον θα πρεπει να κανω καποια ρυθμιση.. Αυτες ειναι οι κυριοτερες ερωτησεις μου, αν σκεφτω κατι αλλο που θελω να ρωτησω θα το πω σε επομενο μηνυμα Καλο απογευμα, καλα κερδη για το σ/κ 1)Στην Ελλαδα το ARB ειναι αρκετα δυσκολο. Μεσω VPN (οχι PROXY!!!) μπορεις να παιξεις σε αρκετες παραπανω. Ειναι ενα βημα που αρχικα θα πρεπει να κανεις. Μια αγορα ενος ΣΤΑΘΕΡΟΥ VPN! Και παλι ομως δεν θα μπορεις να παιξεις σε ολες! (το εξηγώ στο video μου). Stoiximan bet365 mybet pinnaclesports bet8 paddypower κτλ. Σε ολες το ΟΡΙΟ ειναι ενα θεμα που δεν μπορεις να το ξερεις απο πριν εκτος απο την pinnaclesports που δεν βάζει ορια! 2)Αυτο δεν μπορώ να στο πω ακριβως. πάντως η μια ειναι η Pinnaclesports πχ. (ειμαι εξωτερικό δεν ξερω ποιες επιτρεπει ο ISP σου). Υπερχουν 2 "ΜΗ ΝΟΜΗΜΕΣ" κατηγορίες οπως εξήγησα πριν 3)Οχι δεν θα σε θεωρισουν απαραίτητα arber. Πχ στην Stanjames ειχα πονταρει σε 1 βδομαδα τα τοτε ΒΑΡΙΑ ΧΑΡΤΙΑ. αποδοσεις που αρχισαν απο το 3.00 πχ και επεσαν στο 1.50 πριν το ματς. Καμια σχεση με arbing. Απλα ειχα καλες info... Βγηκαν 7/8 ματς τοτε και μπορεις να φανταστείς τι τους ειχα παρει. (με 500~1000€ ποντάρισμα), 4 accs μου εκλεισαν! (τα λεφτα μου τα πηρα.. αλλα bet δεν μπορουσα να κανω) 4)Και αυτη η περιπτοση υπαρχει φυσικα. Αλλα πολλες φορές δεν φτανει καν μεχρι εκει. Εχουν αρκετα συστήματα για να βρουν κάποιον. 5)H Pinnacle εχει αλλο συστημα στο livebet. Ακομα και να πονταρεις θα στο βγαλει ακυρο. Αν το κανεις 4-5 φορες θα σου κλεισει το αcc. Απλα δεν εχει αυτοματη ανανεωση αλλα πχ 30s ανανεωση. Για αυτο δεν το βλεπεις αυτοματα (δεν εχει flashplayer live).
diego44 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 .. 5)H Pinnacle εχει αλλο συστημα στο livebet. Ακομα και να πονταρεις θα στο βγαλει ακυρο. Αν το κανεις 4-5 φορες θα σου κλεισει το αcc. Απλα δεν εχει αυτοματη ανανεωση αλλα πχ 30s ανανεωση. Για αυτο δεν το βλεπεις αυτοματα (δεν εχει flashplayer live).Για την pinnacle δεν εννοουσα οτι θελω πχ σε καποιο ματς που ειναι προς το τελος 0-0, να πονταρω πχ οβερ 0,5 την στιγμη που βλεπω στις αλλες εταιριες οτι μπηκε γκολ, ετσι ωστε να κερδισω σιγουρα...Απλα θελω να κανω εγγραφη εκει αλλα αυτο που ειδα με την καθυστερηση στο live με προβληματισε..Εδω να πω οτι πριν απο λιγες ωρες μιλησα με συγγενη μου που παιζει εδω και λιγους μηνες στην pιnnacle απο εξωτερικο και αντιμετωπιζε στην αρχη το ιδιο ακριβως προβλημα , και μου εστειλε το μειλ που ειχε παρει ως απαντηση οταν τους ρωτησε γιατι αργουν 2 λεπτα να κλεισουν οι αποδοσεις στο Live..Γραφω αυτα που του ειπαν στο μειλ.. Our traders informed that the soccer live lines go offline as soon as a goal is scored. Please ensure that you have the auto-refresh option turned ON to get automatic updates.Δηλαδη του ειπαν οτι οι traders της pinnacle κλεινουν κανονικα τις αποδοσεις την στιγμη του γκολ και οτι θα πρεπει να βεβαιωθει οτι εχει την επιλογη αυτοματης ανανεωσης στη θεση ΟΝ..Ακομα και αυτος δεν εβγαλε ακρη με αυτο( με τη θεση ΟΝ) και απλα οταν πονταρει κοιταζει και αλλη στοιχηματικη ταυτοχρονα.απο οτι μου ειπε.Aυτο που βλεπω κι εγω ειναι οτι στο live της pinnacle δεν βλεπω καποια επιλογη αυτοματης ανανεωσης με ON OFF...Aπλα γραφει ανανεωση...refresh και διπλα κατεβαινει ο χρονος απο τα 21 δευτερολεπτα μεχρι να φτασει 0 και μετα ξανα 21 και πρως τα κατω.Εκτος απο αυτο, το μπερδεμα ειναι οτι δεν καθυστερουν να κλεισουν αποδοσεις στα 21 δευτερολεπτα, οσο δηλαδη ειναι ο χρονος ανανεωσης, αλλα πολυ παραπανω, σε ολα τα ματς εχω δει κασθυστερηση 1,5 ως 2 λεπτα, σε μερικα ακομα και 3 λεπτα, ποτε κατω απο 1,5 λεπτο.Σε ευχαριστω για τις απαντησεις, εχω δει καποια βιντεο σου, θα δω τωρα και αυτα που ειπες..
newtech Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 .. 5)H Pinnacle εχει αλλο συστημα στο livebet. Ακομα και να πονταρεις θα στο βγαλει ακυρο. Αν το κανεις 4-5 φορες θα σου κλεισει το αcc. Απλα δεν εχει αυτοματη ανανεωση αλλα πχ 30s ανανεωση. Για αυτο δεν το βλεπεις αυτοματα (δεν εχει flashplayer live). Για την pinnacle δεν εννοουσα οτι θελω πχ σε καποιο ματς που ειναι προς το τελος 0-0, να πονταρω πχ οβερ 0,5 την στιγμη που βλεπω στις αλλες εταιριες οτι μπηκε γκολ, ετσι ωστε να κερδισω σιγουρα...Απλα θελω να κανω εγγραφη εκει αλλα αυτο που ειδα με την καθυστερηση στο live με προβληματισε.. Εδω να πω οτι πριν απο λιγες ωρες μιλησα με συγγενη μου που παιζει εδω και λιγους μηνες στην pιnnacle απο εξωτερικο και αντιμετωπιζε στην αρχη το ιδιο ακριβως προβλημα , και μου εστειλε το μειλ που ειχε παρει ως απαντηση οταν τους ρωτησε γιατι αργουν 2 λεπτα να κλεισουν οι αποδοσεις στο Live..Γραφω αυτα που του ειπαν στο μειλ.. Our traders informed that the soccer live lines go offline as soon as a goal is scored. Please ensure that you have the auto-refresh option turned ON to get automatic updates. Δηλαδη του ειπαν οτι οι traders της pinnacle κλεινουν κανονικα τις αποδοσεις την στιγμη του γκολ και οτι θα πρεπει να βεβαιωθει οτι εχει την επιλογη αυτοματης ανανεωσης στη θεση ΟΝ.. Ακομα και αυτος δεν εβγαλε ακρη με αυτο( με τη θεση ΟΝ) και απλα οταν πονταρει κοιταζει και αλλη στοιχηματικη ταυτοχρονα.απο οτι μου ειπε. Aυτο που βλεπω κι εγω ειναι οτι στο live της pinnacle δεν βλεπω καποια επιλογη αυτοματης ανανεωσης με ON OFF...Aπλα γραφει ανανεωση...refresh και διπλα κατεβαινει ο χρονος απο τα 21 δευτερολεπτα μεχρι να φτασει 0 και μετα ξανα 21 και πρως τα κατω. Εκτος απο αυτο, το μπερδεμα ειναι οτι δεν καθυστερουν να κλεισουν αποδοσεις στα 21 δευτερολεπτα, οσο δηλαδη ειναι ο χρονος ανανεωσης, αλλα πολυ παραπανω, σε ολα τα ματς εχω δει κασθυστερηση 1,5 ως 2 λεπτα, σε μερικα ακομα και 3 λεπτα, ποτε κατω απο 1,5 λεπτο. Σε ευχαριστω για τις απαντησεις, εχω δει καποια βιντεο σου, θα δω τωρα και αυτα που ειπες.. Αυτο σου εξιγισα.. οτι το UPDATE τους ειναι διαφορετικο... δεν ειναι LIVE ακομα και σε ΟΝ να ειναι δεν θα το παρει. Στο confirmation ειτε θα το ακυροσει ειτε δεν θα το αποδεχτει καν! Για τετοια μεγαλη καθυστέρηση δεν το εχω δει
diego44 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Αυτο σου εξιγισα.. οτι το UPDATE τους ειναι διαφορετικο... δεν ειναι LIVE ακομα και σε ΟΝ να ειναι δεν θα το παρει. Στο confirmation ειτε θα το ακυροσει ειτε δεν θα το αποδεχτει καν! Για τετοια μεγαλη καθυστέρηση δεν το εχω δει Το θεμα ειναι οτι ουτε εγω ουτε ο συγγενης μου δεν μπορουμε να δουμε καποια επιλογη αυτοματης ανανεωσης ΟΝ OFF στην σελιδα της pinnacle...Oντως τοσο ειναι, ποτε κατω απο 1,5 λεπτο και το εχω τσεκαρει κοιταζωντας πολλα γκολ σε ματς
newtech Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Το θεμα ειναι οτι ουτε εγω ουτε ο συγγενης μου δεν μπορουμε να δουμε καποια επιλογη αυτοματης ανανεωσης ΟΝ OFF στην σελιδα της pinnacle...Oντως τοσο ειναι, ποτε κατω απο 1,5 λεπτο και το εχω τσεκαρει κοιταζωντας πολλα γκολ σε ματς Δεν εχει on/off εχει μονο το clock Που λεει UPDATE ODDS απλα δεν καταλαβενω το σκοπο της ερώτησης. Αν εχει μπει γκολ και εσυ πονταρεις γιατι ακομα δεν εχει γινει το update απλα δεν θα σου παρει το στοιχημα
diego44 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δεν εχει on/off εχει μονο το clock Που λεει UPDATE ODDS απλα δεν καταλαβενω το σκοπο της ερώτησης. Αν εχει μπει γκολ και εσυ πονταρεις γιατι ακομα δεν εχει γινει το update απλα δεν θα σου παρει το στοιχημα O σκοπος της ερωτησης ηταν μηπως υπαρχει καποια επιλογη, καποια ρυθμιση που θα μπορουσα να κανω..Απλα νομιζα οτι υπαρχει επιλογη on off..μου το εξηγησες παντως,, το καταλαβα ολα οκ..απλα μπαινω pinnacle μερικες φορες και κοιταζω αποδοσεις, δεν εχω ακομα πονταρει για να μπορεσω να τα δω αυτα και στην πραξη
newtech Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 O σκοπος της ερωτησης ηταν μηπως υπαρχει καποια επιλογη, καποια ρυθμιση που θα μπορουσα να κανω..Απλα νομιζα οτι υπαρχει επιλογη on off..μου το εξηγησες παντως,, το καταλαβα ολα οκ Οχι δεν υπαρχει on/off απλα η σελιδα τους ειναι σε HTML δεν εχουν FLASH και ετσι κανει ουσιαστικα refresh to content ανα 30 δευτερα
diego44 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Οχι δεν υπαρχει on/off απλα η σελιδα τους ειναι σε HTML δεν εχουν FLASH και ετσι κανει ουσιαστικα refresh to content ανα 30 δευτερα Κριμα παντως για τοσο μεγαλη εταιρια να εχει τετοιο συστημα, Τωρα θυμηθηκα μια συνεντευξη με καποιον διευθυντη τους που ειχα διαβασει σε καποιο σαιτ, ελεγαν οτι η pinnacle χρησιμοποιει τεχνολογια 10+ χρονια πισω. Και πιο πολυ κριμα που δεν ειναι νομιμη στην Ελλαδα,.Επειδη εχω ασχοληθει πολυ με bet σε οβερ εχω δει οτι σε πολλα ματς δινει πολυ καλυτερη αποδοση απο την bet365.πχ bετ365 2.05 betfair 2,10 pinnacle 2.15.( εννοω pre game αποδοση,για Live λογω της καθυστερησης δεν εχω αποψη)....Φανταζομαι οτι ισως αυτο να συμβαινει λογω της ασιατικης πολιτικης που εχουν στην pinnacle
newtech Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Κριμα παντως για τοσο μεγαλη εταιρια να εχει τετοιο συστημα, Τωρα θυμηθηκα μια συνεντευξη με καποιον διευθυντη τους που ειχα διαβασει σε καποιο σαιτ, ελεγαν οτι η pinnacle χρησιμοποιει τεχνολογια 10+ χρονια πισω. Και πιο πολυ κριμα που δεν ειναι νομιμη στην Ελλαδα,.Επειδη εχω ασχοληθει πολυ με bet σε οβερ εχω δει οτι σε πολλα ματς δινει πολυ καλυτερη αποδοση απο την bet365.πχ bετ365 2.05 betfair 2,10 pinnacle 2.15.( εννοω pre game αποδοση,για Live λογω της καθυστερησης δεν εχω αποψη)....Φανταζομαι οτι ισως αυτο να συμβαινει λογω της ασιατικης πολιτικης που εχουν στην pinnacle Κοιτα η καθε εταιρια εχει τα δικα της Εγω το 50% απο τα BET μου καθε μερα τα παιζω σε αυτη. Το GUI δεν με ενδιαφερει και πολυ αλλα η αληθεια ειναι στο LIVE ειναι χαλια. (οχι απο αποδοσεις το ολο συστημα sucks)
Bluestealth Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Καλησπερα η μαλλον καλημερα καθως η ωρα ειναι περασμενη.Κανω και εγω την ερευνα μου οσον αφορα το arbitrage,το εχω δοκιμασει και φαινεται να εχει προοπτηκες αν ξεπεραστουν καποιες δυσκολιες.Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την Skrill ομως καθως δεν με αφηνει πλεον να κανω καταθεση εκει απο την χρεωστικη μου καρτα.Απ'οτι καταλαβα το προβλημα προκυπτει απο το γεγονος οτι χρησιμοποιησα VPN γιατι στην τελευταια τους απαντηση προς εμενα αναφεροταν οτι η χρηση του VPN δεν επιτρεπεται Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της Skrill. Ενημερώσαμε το τμήμα ασφαλείας μας για το θέμα σας. Ενεργοποίησε την κάρτα σας για πληρωμές. Επίσης, αν χρησιμποιείτε συστήματα τύπου proxy/vpn ή παρόμοιων για την σύνδεσή σας μην το κάνετε καθώς δεν επιτρέπεται. Αν έχετε απορία ενημερώστε μας. Με εκτίμηση, Silvia Η ομάδα της Skrill Ειχε καποιος παρομοιο προβλημα,και τι μπορει να γινει?Να προτημησω την Neteller?
kounga Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Kαλημέρα σε όλους & καλώς σας βρήκα. Διάβασα όλα τα posts και έχω τις παρακάτω απορίες. α) με αποδόσεις 1.5-2.00 σε ποντάρισμα πχ over/under δεν υπάρχει κέρδος, το δοκίμασα. Ποιες λοιπόν πρέπει να είναι οι αποδόσεις το λιγότερο, για να υπάρχει κέρδος (ή η διαφορά μεταξύ τους, αν παιζει ρόλο μόνο αυτο, ασχέτως αν η χαμηλή είναι ακόμη και 1.5)? β) για να μην βγαίνουν περίεργα ποσά στοιχηματισμού, υπάρχει κάποιος μαθηματικός τύπος που μας λέει αν ποντάρουμε πχ 100Ε στην Α εταιρία ,το ποσό που πρέπει να ποντάρουμε στη Β? Ωστε να βγάινει "περίεργο" ποσό τουάχιστο μόνο στη μία εταιρία?
georgios44 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :-) ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ REBELBETTING ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ...ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΚΤΟ...ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ..ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα