platonas1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα στο forum, Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό, Δουλεύω σε έναν Δήμο σαν εξωτερικός συνεργάτης, μπαίνοντας σε ιστοσελίδες άλλων δήμων παρατήρησα ότι έχουν και Facebook. Έτσι αποφάσισα να κάνω και για τον δικό μου δήμο μια ομάδα για τον δήμο, αυτήν την στιγμή έχουμε περίπου 600 άτομα. Μέσα στην ομάδα του δήμου βάζω εκδηλώσεις του δήμου και διάφορα άλλα σχετικά. Μέσα στην ομάδα όμως μερικά άτομα εκφράζουν τα παράπονα τους, τις αντιθέσεις τους, και τις καταγγελίες τους για θέματα που αφορούν τον δήμο. Και με αφορμή αυτό, η γενική γραμματέας του δήμου μου είπε να την κλείσω την ομάδα γιατί δυσφημίζετε ο δήμος. Και ρωτώ, πειράζει το Facebook τον δήμο? Δεν είναι καλό το Facebook για οποιονδήποτε δήμο? Με τι επιχειρήματα θα υποστηρίξω ότι το Facebook είναι καλό για τον δήμο?
tritonas00 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέσα στην ομάδα όμως μερικά άτομα εκφράζουν τα παράπονα τους, τις αντιθέσεις τους, και τις καταγγελίες τους για θέματα που αφορούν τον δήμο. Και με αφορμή αυτό, η γενική γραμματέας του δήμου μου είπε να την κλείσω την ομάδα γιατί δυσφημίζετε ο δήμος. Δημοκρατια κυριοι...
status Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 ποιοι δυσφημιζουμε τον δημο? Εμείς, αι Ηρακλειώτε, τον δήμο Χανίων, ου ρε.;ρ https://www.heraklion.gr/e-heraklion/voip.html οτι και να λέτε..;ρ
panos2171 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Άμα ήταν σωστός ο δήμος δεν θα δυσφημιζόταν, οπότε μάλλον είναι μπο@ρδελο και η γεν.γραμματέας το ξέρει και προφανώς δε θέλει να βλέπει να χρεώνουν και σ αυτήν ευθύνες.
Kate_93 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 το facebook ειναι ενα θαυμάσιο εργαλείο και αν το διαχειριστείς σωστά μπορεί να γίνει το εισιτήριο για την επιτυχία. φυσικά και δεν είναι κακό και δυσφήμιση για τον δήμο να υπάρχει μια σελίδα σαν αυτή. Εγω προσωπικά το χρησιμοποιώ για την δουλειά μου και μπορώ να πω πως μέχρι τώρα ειναι προσοδοφόρο. Ασε που εμείς οι κοπέλες έχουμε και τα τυχερά μας
UsualSuspect__ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 το facebook ειναι ενα θαυμάσιο εργαλείο και αν το διαχειριστείς σωστά μπορεί να γίνει το εισιτήριο για την επιτυχία. φυσικά και δεν είναι κακό και δυσφήμιση για τον δήμο να υπάρχει μια σελίδα σαν αυτή. Εγω προσωπικά το χρησιμοποιώ για την δουλειά μου και μπορώ να πω πως μέχρι τώρα ειναι προσοδοφόρο. Ασε που εμείς οι κοπέλες έχουμε και τα τυχερά μας Όσο υπάρχουν μουνόδουλοι πάντα θα έχετε τα τυχερά σας.
παπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα στο forum, Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό, Δουλεύω σε έναν Δήμο σαν εξωτερικός συνεργάτης, μπαίνοντας σε ιστοσελίδες άλλων δήμων παρατήρησα ότι έχουν και Facebook. Έτσι αποφάσισα να κάνω και για τον δικό μου δήμο μια ομάδα για τον δήμο, αυτήν την στιγμή έχουμε περίπου 600 άτομα. Μέσα στην ομάδα του δήμου βάζω εκδηλώσεις του δήμου και διάφορα άλλα σχετικά. Μέσα στην ομάδα όμως μερικά άτομα εκφράζουν τα παράπονα τους, τις αντιθέσεις τους, και τις καταγγελίες τους για θέματα που αφορούν τον δήμο. Και με αφορμή αυτό, η γενική γραμματέας του δήμου μου είπε να την κλείσω την ομάδα γιατί δυσφημίζετε ο δήμος. Και ρωτώ, πειράζει το Facebook τον δήμο? Δεν είναι καλό το Facebook για οποιονδήποτε δήμο? Με τι επιχειρήματα θα υποστηρίξω ότι το Facebook είναι καλό για τον δήμο? Μα και συ.... Εκατσες και εφτιαξες τσαμπα φαν πέιτζ στο φέισμπουκ;; Ειπαμε, το κρατος θα δωσει 80κ για αυτη την δουλεια τι πας και κλεβεις την κατσικα του αλλου; Δικα σου ειναι τα λεφτα;
drake. Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Όσο υπάρχουν μουνόδουλοι πάντα θα έχετε τα τυχερά σας. :lol:
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Όσο υπάρχουν μουνόδουλοι πάντα θα έχετε τα τυχερά σας. Καλά να το λες σε κοπέλα αλλά σε troll;
DrLo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα στο forum, Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό, Δουλεύω σε έναν Δήμο σαν εξωτερικός συνεργάτης, μπαίνοντας σε ιστοσελίδες άλλων δήμων παρατήρησα ότι έχουν και Facebook. Έτσι αποφάσισα να κάνω και για τον δικό μου δήμο μια ομάδα για τον δήμο, αυτήν την στιγμή έχουμε περίπου 600 άτομα. Μέσα στην ομάδα του δήμου βάζω εκδηλώσεις του δήμου και διάφορα άλλα σχετικά. Μέσα στην ομάδα όμως μερικά άτομα εκφράζουν τα παράπονα τους, τις αντιθέσεις τους, και τις καταγγελίες τους για θέματα που αφορούν τον δήμο. Και με αφορμή αυτό, η γενική γραμματέας του δήμου μου είπε να την κλείσω την ομάδα γιατί δυσφημίζετε ο δήμος. Και ρωτώ, πειράζει το Facebook τον δήμο? Δεν είναι καλό το Facebook για οποιονδήποτε δήμο? Με τι επιχειρήματα θα υποστηρίξω ότι το Facebook είναι καλό για τον δήμο? Έκανες πολύ ΚΑΚΑ που άνοιξες σελίδα "του δήμου" χωρίς να έχεις εξουσιοδότηση. Αν ήμουν δήμαρχος θα δίεκοπτα ΑΜΕΣΑ την συνεργασία μας και θα σε κυνηγούσα και νομικά. Οπότε πάλι καλά να λές.
georg3b Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Ονόμασε το "πιλοτική εφαρμογή ανάπτυξης κοινωνικής δικτύωσης στην περιοχή του δήμου Χ". Κατοχυρώνεις κ το page name στο Facebook, μην ανοίξουν κάνα δικό τους. Αστο ανοιχτό κανα 3-μηνο. Μετά το κλείνεις, γράφεις και 10σελίδες "έκθεση αποτελεσμάτων" Τους πουλάς το πακέτο για 80.000€ που είναι της μόδας κ καθαρίζεις! Άλλη επιλογή είναι να τους γράψεις στα @@ σου και να το κρατήσεις ανοιχτό όπως είναι. Καλά έκανες και το άνοιξες κιόλας. Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα