Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανταγωνιστικά δεν το βλέπω γιατί δεν είμαι Developer, ούτε πελάτης είμαι ...

απλά βλέπω sites που είναι εύκολα exploitable, που ακόμα και το SQL Injection δουλεύει αβέρτα,

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σε επίπεδο ποσοστών να υπάρχουν ακριβώς ανάλογα site από αντίστοιχου επιπέδου developers στην Ελλάδα. Απλά δεν είναι μέσα στο target-group των πηγών που καταφεύγεις και δεν έχει τύχει να τα δεις ποτέ.

Να τονίσω. Δεν έχω κάνει έρευνες πάνω σε αυτό αλλά έχουν περάσει διάφορα sites Ελληνικά απο τα μάτια μου κατά καιρούς.

Τι θέλω να πω.

Δεν καταλαβαίνω ακριβώς το point σου.

Και στην Ελλάδα (ποσοστιαία πάντα) ενδεχομένως να είναι παρόμοιο το ποσοστό.

Γιατί συγκεκριμενοποιείς απέναντι στην Ινδία ή στο Πακιστάν;

Αν σε ενοχλεί η χαμηλού επιπέδου δουλειά στην πληροφορική, αυτό είναι μια γενικότερη συζήτηση νομίζω.

Θεωρώ πως (όπως και στο προηγούμενο νήμα σου για τις γλώσσες) μένεις (να το πω με όρους προγραμματισμού) στο instance και δε κοιτάς την class από την οποία υλοποιείται αυτό το instance. :-D

Κοινώς, η χαμηλού επιπέδου δουλεία (class) είναι κάτι που εμφανίζεται παντού (instances) (και στην Ελλάδα). Το να κολλάς σε ένα απο αυτά είναι (κατ εμέ) λάθος ανάλυση.

Φιλικά πάντα.

EDIT:

Κατά καιρούς και εγώ έχει τύχει να δω πράγματα και δουλειές που με έχουν κάνει να απορήσω για το τι γίνεται σε αυτό που λέμε "ελεύθερη" αγορά εργασίας.

Αυτό είναι μια συζήτηση που προσωπικά θα χαρώ πολύ να κάνουμε εδώ στο forum και να ακούσω γνώμες από πολλά άτομα.

Αλλα το να κολλάμε σε μια έκφανση αυτού του ζητήματος για μένα όπως είπα παραπάνω δείχνει εντελώς λάθος ανάλυση του προβλήματος.

Επεξ/σία από moukoublen
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...