Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

Τον τελευταιο καιρο μιλαω με μια κοπελα μεσω φβ μικροτερη και μεχρι τωρα μου δειχνει να ενδιαφερεται και μου πε να της μιλησω απο κοντα να της πω κανα γεια... Αλλα αυτη περναει απο μπροστα μου και ειναι με την παρεα της και δεν μπορω να παω μεσα σολη την παρεα της που ναι και αγορια που δεν ξερω να τη χαιρετησω πως να την πλησιασω??

επισης με ενα γεια δεν γινεται τιποτα αλλα δεν ξερω τι να συζητησω μαζι της για να μην κομπλαρω κιολας και να της δειξω πως ειμαι ενδιαφερον..

Τι προτεινετε να σζητησω μαζι της μετα το γεια???? Ενταξει θα πω και τι κανεις αλλα μετα???

Και πως να την πλησιασω?? γιατι ντρεπομαι κιολας ετσι που ναι μεσα στην παρεα της

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

Τον τελευταιο καιρο μιλαω με μια κοπελα μεσω φβ μικροτερη και μεχρι τωρα μου δειχνει να ενδιαφερεται και μου πε να της μιλησω απο κοντα να της πω κανα γεια... Αλλα αυτη περναει απο μπροστα μου και ειναι με την παρεα της και δεν μπορω να παω μεσα σολη την παρεα της που ναι και αγορια που δεν ξερω να τη χαιρετησω πως να την πλησιασω??

επισης με ενα γεια δεν γινεται τιποτα αλλα δεν ξερω τι να συζητησω μαζι της για να μην κομπλαρω κιολας και να της δειξω πως ειμαι ενδιαφερον..

Τι προτεινετε να σζητησω μαζι της μετα το γεια???? Ενταξει θα πω και τι κανεις αλλα μετα???

Και πως να την πλησιασω?? γιατι ντρεπομαι κιολας ετσι που ναι μεσα στην παρεα της

Μιλήστε για τα ίδια που μιλάτε στο fb και όταν πέσει αμηχανία ακουμπησε την με το δάχτυλο σου σε διάφορα σημεία και λέγε της Like-Like-Like

Δημοσ.

Και πως να την πλησιασω??

Σάν νίντζα;

γιατι ντρεπομαι κιολας ετσι που ναι μεσα στην παρεα της

Δηλαδή πώς ακριβώς είναι μέσα στην παρέα της;Την έχουν βάλει σε κανα podium λές και είναι το άγιο δισκοπότηρο;Παίζουν τίποτα δράκοι και παγίδες με γκιλοτίνες/λόγχες και δέν μπορείς να πλησιάσεις;Λές να χειροδικήσουν αν πείς ένα γειά;Κοίτα να δείς προβλήματα...

Δημοσ.
Γεια σας παιδια

Τον τελευταιο καιρο μιλαω με μια κοπελα μεσω φβ [...]

Screenshots or didn't happen!

Χωρίς πλάκα τώρα, όπως της μιλάς στο Facebook θα μπορέσεις να της μιλήσεις κ έξω. Ξεκίνα με το γειά και αυτοσχεδιασε.

Έτσι κ αλλιώς ήδη σου έχει πει η ίδια να την πλησιάσεις.

Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App

• Moderators
Δημοσ.

ακουμπησε την με το δάχτυλο σου σε διάφορα σημεία και λέγε της Like-Like-Like

Οκ εισαι θεος ε! :lol:

@Topic starter: Εχεις τα εξης δεδομενα.

1) Σου ειπε η ιδια να της μιλησεις

2) Εισαι μεγαλυτερος της

3) Σου ειπε η ιδια να της μιλησεις

4) Μιλατε ηδη μεσω fb

Ποσο μικροτερη ειναι; Δε χρειαζεται να μπεις στο ψητο με τη μια, πες της "γεια", αυτη λογικα θα απομακρυνθει απο την παρεα της για να σου μιλησει, θα της πεις πως βλεπεις οτι ειναι με τους φιλους της και δε θελεις να την καθυστερησεις, αλλα τι θα ελεγε να πηγαινατε το απογευμα για εναν καφε οι δυο σας; Profit. :)

Στην τελικη πες της και πως ησουν σε αμηχανια για να την προσεγγισεις με ολους εκει, θα δειξεις ευαισθησια και θα αρχισει το παρε δωσε. Επισης, δε χρειαζεται να μιλας μονο εσυ, θα μιλαει και εκεινη.

Τελος, εισαι μεγαλυτερος της, use that υπερ σου ;)

Δημοσ.

Αρχικα πηγαινε βρες την καποια στιγμη που να ειναι μονη της/πηγαινει καπου μονη της. Παρε τον ιδιο δρομο με αυτην και πες της κατι στυλ "Γεια, ειμαι ο τυπος που του ειπες να σε χαιρετάει" ή κατι τετοιο. Προφανώς θα γελασει. Ε, μετα αρχισε συζήτηση στυλ (αν ειστε σε σχολη) τι μαθημα ειχε, κτλ και γενικα η κουβεντα ερχεται απο μονη της. Το θεμα ειναι να παρεις το θαρρος να την προσεγγίσεις και να της μιλησεις, αλλα αφου σου ειπε να της λες γεια ειναι 99% σιγουρο οτι σε γουσταρει.

Υπομονή βρε TS. Θα βρει και αυτήν έναν μαλάκα και θα αναγκαστείς να τη γράψεις στ'απαυταρια σου.

Θελουμε να του ανεβασουμε την αυτοπεποίθηση και οχι να την κανουμε ενα με τον πατο.

Δημοσ.

Mιλάμε για ηλικίες 15 και 14??

Πες της να πάτε για κανα αναψυκτικό σε καμιά καφετέρια, αν σου πει όχι χερέτα την όποτε τη βλέπεις με την παρέα της.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

δεν χρειαζεται να ξες και Κβαντική Φυσική ...απλα ειναι τα πραγματα ..

Δημοσ.

έχε υπόψιν σου ότι είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με πριν 10 χρόνια που υπήρχε και κάποιος σεβασμός...

σήμερα φίλε μου, 1,2,3 και αμέσως το πήδημα... (αν σε ενδιαφέρει αυτό)

Mιλάμε για ηλικίες 15 και 14??

Πες της να πάτε για κανα αναψυκτικό σε καμιά καφετέρια, αν σου πει όχι χερέτα την όποτε τη βλέπεις με την παρέα της.

είχε γίνει και άλλο τοπικ για αυτές τις ηλικίες...

φίλε τοπικ σταρτερ, αν η κοπέλα είναι 15-16 είσαι τυχερός ..!!!!! γιατί είναι στη φάση που θα πρέπει να πάει με κάποιον όπως όλες οι φίλες της... ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΡΜΑ

:devil: :devil: :devil: :devil:

δεν χρειαζεται να ξες και Κβαντική Φυσική ...απλα ειναι τα πραγματα ..

ναι αυτό με τη φυσική έχει παλιώσει, τώρα είναι της μόδας η πληροφορική...

πες της

"θέλεις να καλωδιοθούμε"

"θέλεις να ανταλλάξουμε τα 0 και 1 μας"

"θέλεις να ενωθούμε σε Crossfire Mode"

"ποιον αλγόριθμο ταξινόμησης προτιμάς, ο ένας αργεί να μπει στο ψητό, ο άλλος μπαίνει εύκολα στο ψητό αλλά κάνει αργή δουλειά"

και αν θες να μάθεις αν είχε γκόμενο πριν από σένα πες της

"ποιος ήταν ο Administrator σου πριν"

αν σου πει ότι δεν είχα , καλώς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...