μαφαλντα Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 turismi πολύ όμορφη είναι η χώρα σου και καταπληκτικές οι φωτογραφίες.Απόλαυσε την άγρια ομορφιά και το παρθένο της φύσης τώρα.Θα έρθουν μετά οι άγριοι και θα αναπολείς αυτό που τώρα έχεις.Θα τσιμενταριστεί το πράσινο,θα ιδιωτικοποιηθούν και θα φραχτούν παραλίες,θα χτιστούν ξενοδοχεία μόνο για Αγγλους,Γάλλους,Γερμανούς και θα πληρώνεις είσοδο για να κάνεις μπάνιο. Σε 10 χρόνια το πολύ τίποτα άγριο και παρθένο δεν θα υπάρχει-δυστυχώς.
DrLo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Κάνα υποέργο για να ποστάρω και εγώ φωτογραφίες από το χωριό μου για τα επόμενα 3 χρόνια δε παίζει ρε γμτ ?
drake. Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Παρθένες παραλίες, άγρια φύση,αναμένω τοπικ για τον πλούσιο θαλάσσιο βυθό της Αλβανίας με δελφίνια που παίζουν μαζί σου και ιππόκαμπους που συνομιλούν μαζί σου.
geowizard Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Απο μερη ειναι παρα πολυ ωραια η Αλβανια. Το θεμα το εχουν οι (περισσοτεροι) ανθρωποι εκει. No offence, εχω φιλο απο την Αλβανια πολυ καλο παιδι, οι περισσοτεροι ομως ειναι.......
turismi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Απο μερη ειναι παρα πολυ ωραια η Αλβανια. Το θεμα το εχουν οι (περισσοτεροι) ανθρωποι εκει. No offence, εχω φιλο απο την Αλβανια πολυ καλο παιδι, οι περισσοτεροι ομως ειναι....... Κάνεις λάθος, οι Αλβανοί είναι πολύ φιλόξενος λαός! Σε προσκαλώ-προκαλώ να το διαπιστώσεις!
tolis_01 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Κάνεις λάθος, οι Αλβανοί είναι πολύ φιλόξενος λαός! Σε προσκαλώ-προκαλώ να το διαπιστώσεις! Και για την ελλάδα το ίδιο λέμε, αλλά... Ελπίζω να μην καταστρέψω εντελώς το θέμα σου με το λινκ. Πάντως έχω ακούσει για παρόμοια περιστατικά προς Αλβανία μεριά (κατά Ελλήνων). Φυσικά και στις δυο περιπτώσεις μιλάμε για μειοψηφίες, που αυξάνονται όμως σε καιρούς κρίσης.
geowizard Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Κάνεις λάθος, οι Αλβανοί είναι πολύ φιλόξενος λαός! Σε προσκαλώ-προκαλώ να το διαπιστώσεις! Εχω ερθει Αλβανια, μη νομιζεις. Ναι, είστε φιλοξενοι, αλλα ο φιλος μου που σας ελεγα πιο πριν (με ειχε προσκαλεσει) μου ειπε οτι δολοφόνησαν εναν παλιο συμμαθητή του επειδη εβρισε καποιον ( ! ) και ετσι πηγαμε στην κηδεία τουμ και μετα μου ειπε οτι εκει εγκληματικότητα δεν ειναι να κανεις καμια κλεψια κτλ αλλα το να μαχαιρωνεις οσους δεν χωνεύεις, και απ'οτι ειδα ισχύει αυτο οποτε no thanks! Ηρθα μια φορα, ειδα πως ειστε σαν λαος (δεν λεω οτι δεν υπαρχουν εξαιρέσεις) και αυτο μου ειναι αρκετο. Σε παρακαλω πες μου εαν ισχύουν ή οχι αυτα διοτι αλλα ακουσα και ειδα εκει. Οπως ειπα και πριν, μπορει να ειστε φιλοξενοι, αλλα αυτο δεν ειναι αρκετο. Φιλικα παντα! Πάντως έχω ακούσει για παρόμοια περιστατικά προς Αλβανία μεριά (κατά Ελλήνων).καιρούς κρίσης. Νταξ, αυτο παντου θα το βρεις οσο υπαρχουν εθνικιστές.
turismi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Εχω ερθει Αλβανια, μη νομιζεις. Ναι, είστε φιλοξενοι, αλλα ο φιλος μου που σας ελεγα πιο πριν (με ειχε προσκαλεσει) μου ειπε οτι δολοφόνησαν εναν παλιο συμμαθητή του επειδη εβρισε καποιον ( ! ) και ετσι πηγαμε στην κηδεία τουμ και μετα μου ειπε οτι εκει εγκληματικότητα δεν ειναι να κανεις καμια κλεψια κτλ αλλα το να μαχαιρωνεις οσους δεν χωνεύεις, και απ'οτι ειδα ισχύει αυτο οποτε no thanks! Ηρθα μια φορα, ειδα πως ειστε σαν λαος (δεν λεω οτι δεν υπαρχουν εξαιρέσεις) και αυτο μου ειναι αρκετο. Σε παρακαλω πες μου εαν ισχύουν ή οχι αυτα διοτι αλλα ακουσα και ειδα εκει. Οπως ειπα και πριν, μπορει να ειστε φιλοξενοι, αλλα αυτο δεν ειναι αρκετο. Φιλικα παντα! Νταξ, αυτο παντου θα το βρεις οσο υπαρχουν εθνικιστές. Αυτά συμβαίνουν παντού, πήγαινε μια βόλτα πχ στα μπαράκια της Πάνορμου μετά της 1,2 το βράδυ να δεις μαχαιρώματα που πέφτουν! Για ασήμαντους λόγους, όπως γιατί κοίταξες την γκόμενα μου, γιατί φοράς κόκκινα κλπ. Η εγκληματικότητα στην Αλβανία ειναι σε πολύ πιο χαμηλά επίπεδα, ακομα και σε σχέση με ανεπτυγμένες χώρες της Ε.Ε .
geowizard Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 στα μπαράκια της Πάνορμου μετά της 1,2 το βράδυ Ειπες τη μαγικη φραση. Σε συγκεκριμενα σημεια σε συγκεκριμένες ωρες. Στην Αλβανια γινονται 24/7 παντου. Το να σε σκοτωσει ενας μεθυσμενος στις 2 το βραδυ εξω απο κανα κωλομπαρο δεν εχει καμια σχεση με το να σε σκοτωσει ενας νηφάλιος ετσι σε κεντρικο δρομο. Τωρα το εαν τα μαχαιρωματα τα θεωρειτε νορμαλ δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει εγκληματικοτητα. Φιλικα παντα!
malvinan Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Παντως υπαρχει προειδοποιηση απο το αμερικανικο υπεξ που προειδοποιει τους τουριστες για Trafficking. Ειδικα τις κοπελες. Το ξερω γιατι οταν πηγα η εταιρεια μου με εβαλε να υπογραψω οτι αναλαμβανω την ευθυνη της προστασιας μου. Νομιζω οτι η χωρα ειναι Tier 2. Παντως μερικοι αλβανοι ηταν αρκετα προσβλητικοι, αλλοι εξαιρετικα φιλοξενοι. Αλλα τους ξενιζε οτι ημουν μηχανικος.
turismi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Ειπες τη μαγικη φραση. Σε συγκεκριμενα σημεια σε συγκεκριμένες ωρες. Στην Αλβανια γινονται 24/7 παντου. Το να σε σκοτωσει ενας μεθυσμενος στις 2 το βραδυ εξω απο κανα κωλομπαρο δεν εχει καμια σχεση με το να σε σκοτωσει ενας νηφάλιος ετσι σε κεντρικο δρομο. Τωρα το εαν τα μαχαιρωματα τα θεωρειτε νορμαλ δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει εγκληματικοτητα. Φιλικα παντα! Δεν σε σκοτώνει κανείς στα καλά του καθουμένου χωρίς λόγο!Καθε καλοκαίρι ειμαι σε τουριστικές πόλεις της Αλβανίας, που ο πληθυσμός αυξάνει, το ποτό αυξάνει και δεν εχω τύχει ποτέ σε τσακωμό! Αυτά που λες εσυ, είναι αυτά που έχεις ακούσει! Εγω όμως εχω ζήσει και τις δυο χώρες! Και οι δυο χωρες σε σύγκριση με άλλες ανεπτυγμένες χώρες της Ε.Ε εχουν πολυ χαμηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας, και η Αλβανία ακόμα λιγότερα!
Ntinaras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δεν σε σκοτώνει κανείς στα καλά του καθουμένου χωρίς λόγο!Καθε καλοκαίρι ειμαι σε τουριστικές πόλεις της Αλβανίας, που ο πληθυσμός αυξάνει, το ποτό αυξάνει και δεν εχω τύχει ποτέ σε τσακωμό! Αυτά που λες εσυ, είναι αυτά που έχεις ακούσει! Εγω όμως εχω ζήσει και τις δυο χώρες! Και οι δυο χωρες σε σύγκριση με άλλες ανεπτυγμένες χώρες της Ε.Ε εχουν πολυ χαμηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας, και η Αλβανία ακόμα λιγότερα! ηλιθιοι υπαρχουν παντου.
geowizard Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δεν σε σκοτώνει κανείς στα καλά του καθουμένου χωρίς λόγο!Καθε καλοκαίρι ειμαι σε τουριστικές πόλεις της Αλβανίας, που ο πληθυσμός αυξάνει, το ποτό αυξάνει και δεν εχω τύχει ποτέ σε τσακωμό! Αυτά που λες εσυ, είναι αυτά που έχεις ακούσει! Εγω όμως εχω ζήσει και τις δυο χώρες! Και οι δυο χωρες σε σύγκριση με άλλες ανεπτυγμένες χώρες της Ε.Ε εχουν πολυ χαμηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας, και η Αλβανία ακόμα λιγότερα! Οκ αυτα πες τα στο παιδι του οποιου πηγα στην κηδεία. Επισης δεν λεω οτι δεν υπαρχει λογος, αλλα οτι ο λογος (π.χ. βρισια) δεν δικαιολογεί κατι τετοιο . Εχω παει σε πολλες χωρες του εξωτερικου και εχω δει πολλα πραγματα, αλλα το να σε μισει θανάσιμα καποιος για ηλίθιο λογο (π.χ. καθισες στο ραπεζι του bar που θα καθοταν εκεινος) συγγνωμη αλλα μονο στην Αλβανια το εχω δει. Σε καμια περιπτωση δεν θελω να πω οτι η Ελλαδα ειναι καλυτερη ή οτι δεν υπαρχουν εξαιρέσεις αλλα δυστυχώς ετσι εχουν τα πραγματα. υ.γ. στην περιοχη μου π.χ. απο τις 100 οικογένειες απο την αλβανια οι 5 ειναι πολυ καλα παιδια και οι υπόλοιπες 95 θελουν να σουβλίσουν εμας με τις αλλες 5 οικογενειες. Αυτα που εγραψες εδω πηγαινε πες τα σε αυτους να δουμε. Φιλικα παντα!
turismi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Και για του λόγου το αληθές, σου παραθέτω μερικά επίσημα στοιχεία που κατατάσσουν την Αλβανια στην 63 θέση στο κόσμο, ανάμεσα σε 150 χώρες! Και την Ελλάδα στην 65 θεση! Σε αυτο το δείκτη συμπεριλαμβάνεται και η ''Επίπεδο παρατηρούμενης εγκληματικότητας στην κοινωνία'' http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%94%CE%B5%CE%AF%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%B9%CF%81%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82
geowizard Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Και για του λόγου το αληθές, σου παραθέτω μερικά επίσημα στοιχεία που κατατάσσουν την Αλβανια στην 63 θέση στο κόσμο, ανάμεσα σε 150 χώρες! Και την Ελλάδα στην 65 θεση! Σε αυτο το δείκτη συμπεριλαμβάνεται και η ''Επίπεδο παρατηρούμενης εγκληματικότητας στην κοινωνία'' http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%94%CE%B5%CE%AF%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%B9%CF%81%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82 Συμφωνώ απλα πρεπει να προσδιορίσουμε τον ορο "εγκληματικότητα", διοτι οι ληστείες δεν γινεται να μπαινουν στο ιδιο τσουβαλι με τους φονους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα