Downloadpercent Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 αξίζουν τα 400 ευρώ για αυτό που έπαθες-έμαθες, τώρα ξέρεις τι φίλο-φίδι έχεις... εμένα μου έκανε εντύπωση ότι έδωσες 400 ευρώ δανεικά, την σήμερον ημέρα...
Liverpool89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 αξίζουν τα 400 ευρώ για αυτό που έπαθες-έμαθες, τώρα ξέρεις τι φίλο-φίδι έχεις... εμένα μου έκανε εντύπωση ότι έδωσες 400 ευρώ δανεικά, την σήμερον ημέρα... Οντως... Εγω πηγα βοηθησα εναν φιλο για τρεις μερες και μου ειπε θα μου δωσει μεροκαματο για καθε μερα 25 με 30 ευρω..και χτες που ηταν σαββατο και ηθελα να βγω του εστειλα μυνημα να με δωσει ενα φραγκο απο νωρις και με πηρε κατα τις 23:00 και μου λεει ειμαι εξω με την κοπελα μου για ποτο και δεν ξερω τι ωρα θα γυρισω.. Και του λεω δεν με νοιαζει..για εκει λεφτα εχεις και εσυ βγηκες για ποτο..εγω μαλ@κας ειμαι να μην εχω φραγκο να πιω ενα ποτο ... Οτι να ναι ειναι μερικοι..αλλα αλλη φορα τα @@ μο θα παρει...
alex89 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Τι να κάνεις...Πάνε τα χρήματα όπως πάνε και τα δικά μου που είχα δανείσει....Μένει το μάθημα που παίρνουμε για να ξέρουμε την επόμενη φορά.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 ΚΥΡΙΩΣ όχι σε αδερφό, και γενικά σε σόι Για να μην βοηθάμε ούτε την οικογένεια, φαντάζομαι πόσο φιλότιμοι και αξιοπρεπέστατοι θα είναι όσοι δημοσίευσαν εδώ.
geowizard Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Για να μην βοηθάμε ούτε την οικογένεια, φαντάζομαι πόσο φιλότιμοι και αξιοπρεπέστατοι θα είναι όσοι δημοσίευσαν εδώ. Αλλο το να μην βοηθας την οικογενεια και αλλο το να μην δωσεις στον αδελφο 400€ για να παει διακοπες το γκομενακι.
sphinxgr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δυστυχώς πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί που δίνουμε και ποιοι μας δίνουν. γιατί είναι αρκετά ευκολο με 50 ευρώ να σε πάνε ή να πας κάποιον σε ένα νοσοκομείο για κανά μήνα... Και φυσικά κανείς δεν το θέλει αυτό
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Αλλο το να μην βοηθας την οικογενεια και αλλο το να μην δωσεις στον αδελφο 400€ για να παει διακοπες το γκομενακι. Η δεύτερη περίπτωση, με συγγενείς, αναφέρθηκε πουθενά πιο πάνω ή το άλλο άκρο αντιλόγου με επιχείρημα την βαρβάτη καλοπέραση είναι σαν την ηρωίνη, εθιστική μέχρι τέλους?
kostas_dr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Εδώ και πολύ καιρό, το δανείζω έχει γίνει: χαρίζω ! Ε, όποιος έχει λεφτά για να χαρίσει, ας μην κλαίγεται μετά. Σπανιότατα, μην πω ποτέ, θα πάρει τα χρήματά του πίσω, και θα τσακωθεί κιόλας με τον φίλο ή τον συγγενή που διευκόλυνε. Στο τέλος θα θεωρείται και απο πολλούς, ο κακός της υπόθεσης.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Όπως είπε ο φίλος παραπάνω δανείζεις πάντα με το σκεπτικό ότι δεν θα τα πάρεις ποτε πίσω.
kakofonixx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 προτεινω να μετονομαστει το θεμα σε "Δανεικα και αγυριστα"
facebookcase Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 να σε ρωτησω κατι;οπως τα λες ειναι σαν ηρτθε ενας περαστικος που τον βλεπεις για πρωτη φορα σου ζηταει δανεικα και εσυ του τα δινεις!και επειδη αυτο λιγο δυσκολο να γινει, λογικα το ονομα αυτουνου που τα εδωσες το ξερεις!και μαλιστα καλα για να οτυ δωσεις δανεικα!καποιο σπιτι τηλεφωνο δεν ξερεις!αν ξερεις τηλεφωνο παρτον οχι απο το δικο σου!και στο κατω κατω καποια στιγμη θα τον ξαναπετυχεις που θα παει μια ζωη θα κρυβετε;!
kostas_dr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Ωραία, κάποια στιγμή τον βρίσκεις. Του τα ζητάς και δεν στα δίνει με διάφορες δικαιολογίες. Τότε τι γίνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα