Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1318034683VZqVQLiVuL_9_2.png

AMD_FX-8150-194.jpg

4348_42_amd_fx_8150_am3_3_6ghz_bulldozer_cpu_review.png

Deal_with_it.jpg

edit: Cabdik, δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ. Στο review του xbitlabs που παρεθεσες, πάτα πάνω στα gaming benchmarks και θα βρεις την απόδειξη σου. Αν δεν σε καλύψει, αντε και απο anandtech & tomshardware να βρεις καμιά 20αριά charts που δείχνουν τις διαφορές ακόμα.

Ο κόσμος το χει τούμπανο και σεις κρυφό καμάρι.

Να σε διευκολύνω λίγο: Link

να σε πω ρε μαν.εσυ πιστευεις περα τον watt σε γενικες γραμμες να φαινεται στον άνθρωπο τοσο η διαφορα στα frames?εκτος αν εσυ εχεις το βιονικό ματι ξερω γω.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

edit: Cabdik, δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ. Στο review του xbitlabs που παρεθεσες, πάτα πάνω στα gaming benchmarks και θα βρεις την απόδειξη σου. Αν δεν σε καλύψει, αντε και απο anandtech & tomshardware να βρεις καμιά 20αριά charts που δείχνουν τις διαφορές ακόμα.

Ο κόσμος το χει τούμπανο και σεις κρυφό καμάρι.

εγω δεν εχω κανενα κρυφο καμαρι και δεν κρυβομαι πισω απο το δακτυλο μου..!! μαλλον δεν διαβαζεις καλα τι λεω και τι εχω πει..!! να στο παραθεσω, για να στο θυμισω!!

πρωτη προταση στο post 10...

"καθαρα σε αποδοση, ειναι μπροστα ο Intel. "

ομως αυτο, σε πραγματικες συνθηκες, δεν λεει -παντα- ΟΛΗ την αληθεια!!

ενας υπολογιστης αποτελειται και απο αλλα κομματια, και οχι μονο απο τον επεξεργαστη! αν αποτελουνταν μονο απο αυτον, θα ειχαμε ολοι εναν 3970Κ, και θα ησυχαζαμε!

και τα review ειναι, τις περισσοτερες φορες, αντικρουομενα, ειδικα σε μετροπρογραμματα!! προφανως, αναλογα των συμφεροντων...!! για αυτο και αποφευγω να βασιζομαι στα τεστ αυτα οσον αφορα τις αποδοσεις.

αλλα για την καταναλωση που ειναι μια πολυ πιο απλη μετρηση, θεωρω οτι πλησιαζουν την αληθεια!!

Δημοσ.

Όποιος καταφέρει να δει διαφορές πάνω από τα 60fps εγώ του κερνάω γλυφιτζούρι... Τι να το κάνω που ο ένας βγάζει 89 κι ο άλλος 103. Στο μάτι μου/σας το ίδιο είναι!

Αυτό λέει και ο cabdik. Με απλά και λιτά λόγια ότι διαφορές στο gaming ΝΑΙ υπάρχουν. Αλλά στην καθημερινή χρήση ΔΕΝ γίνονται αντιληπτές. Αν κάποιος τώρα ζει με τα μετροπρογράμματα, μεγειά του με χαρά του :)

Δημοσ.

H διαφορά (λέμε τώρα) που έχουν τα νέα πουλεν σου (οι fx) στις όποιες ελάχιστες εφαρμογές, κι αυτή στα μετροπρογράμματα δεν είναι?

Συμπέρασμα: Ή θα μετράνε πάντα και παντού τα benchmarks και θα βγάζουμε μέσους όρους ή θα αγοράσουμε όλοι τον υιοθετημένο επεξεργαστή του φορουμ (960Τπουξεκλειδωνειγιατιειμαιμαγκαςκαιξεγελασατηνamd.) μαζί με τον υιοθετημένο σαμυ 830 ssd (άλλη αίσθση) για να καταρρίψουμε όλα τα κοντέρ.

Βέβαια, πλάκα κάνει ο i3 με αυτούς, αλλά και στο παζάρι να πας, 5 κιλά πατάτες θα αγοράσεις αν είναι σε προσφορά, όχι 2. Έτσι είναι και οι πυρήνες.

ΥΓ. Όταν μπορείς να πάρεις intel, παίρνεις. Eπ αυτου, δεν τέθηκε ποτέ δίλλημα.

• Like 1
Δημοσ.

κείμενο

ΑΧΑ, δηλαδή στην καθησία του

Το θέμα είναι πως με τον FX θα σου τρώει 550 watt στην καθησιά του οπότε δεν σε συμφέρει....

εσύ εννοείς να τρέχεις Prime95 Small FFTs

λογικό. Μάλλον το idle εσύ το θεωρείς να είναι σβηστό το pc και εκτός μπρίζας. :eek:

Δημοσ.

Δεν είναι Γιάννης, είναι Γιαννάκης.

Καταναλώνει κοντά στο διπλάσιο σε σχέση με τον i5?

Έχει χειρότερες επιδόσεις? (Αν δεν μας νοιάζουν τα 10-15 frames που είναι χειρότερος, ας κόψουμε και απο την GPU κανά 60άρι γιούρος, 10-15 καρέ θα πέσουμε επίσης). Με αυτή τη λογική έπρεπε να μέναμε όλοι με τους Core 2 Quad 9550 & τις 4890.

Και πάμε στο all time clasic επιχείρημα: "Και τι έγινε ρε μάστορα που ο i5 είναι αρκετά πιο γρήγορος? Ο FX μου μια χαρά αρκετός μου είναι"

Και όντως, σε ενα μεγάλο ποσοστο παιχνιδιών είναι υπερ-αρκετός. Σε άλλα πάλι είναι μέτριος προς κακός. Το στάνταρ είναι πως είναι φτιαγμένος για high paralel / equal workload multitasking, και όχι για gaming, οπότε να τον προτείνετε σε κάποιον που φτιάχνει σήμερα σύστημα για gaming είναι αφελές. Το ότι είναι αρκετός για acceptable frame rates σε αρκετά παιχνίδια, δεν σημαίνει ότι υπάρχει και κάποιος πράκτικος λόγος να τον προτιμήσει κάποιος έναντι του all-around πολύ καλύτερου i5 3570.

Δημοσ.

Δεν είναι Γιάννης, είναι Γιαννάκης.

Καταναλώνει κοντά στο διπλάσιο σε σχέση με τον i5?

Έχει χειρότερες επιδόσεις? (Αν δεν μας νοιάζουν τα 10-15 frames που είναι χειρότερος, ας κόψουμε και απο την GPU κανά 60άρι γιούρος, 10-15 καρέ θα πέσουμε επίσης). Με αυτή τη λογική έπρεπε να μέναμε όλοι με τους Core 2 Quad 9550 & τις 4890.

Και πάμε στο all time clasic επιχείρημα: "Και τι έγινε ρε μάστορα που ο i5 είναι αρκετά πιο γρήγορος? Ο FX μου μια χαρά αρκετός μου είναι"

Και όντως, σε ενα μεγάλο ποσοστο παιχνιδιών είναι υπερ-αρκετός. Σε άλλα πάλι είναι μέτριος προς κακός. Το στάνταρ είναι πως είναι φτιαγμένος για high paralel / equal workload multitasking, και όχι για gaming, οπότε να τον προτείνετε σε κάποιον που φτιάχνει σήμερα σύστημα για gaming είναι αφελές. Το ότι είναι αρκετός για acceptable frame rates σε αρκετά παιχνίδια, δεν σημαίνει ότι υπάρχει και κάποιος πράκτικος λόγος να τον προτιμήσει κάποιος έναντι του all-around πολύ καλύτερου i5 3570.

o 8120-8150 είναι καλύτερος All-Around.

Για Games με έως 4 Thread είναι καλύτερος ο 3570.

Προσωπικά δεν θα έπαιρνα με τίποτα Intel χωρις ΗΤ.

Ηδη σε multithreaded games όπως το bf3 με ΔΥΝΑΤΕΣ GPU οι 2500κ-3570 τα βρίσκουν σκούρα, και μιλάμε για o/c sta 4.2-4.5...

Η γνώμη μου είναι να πάς σε 8120.

έχω 2600κ (7970) @ 4.6 και 1090τ (5850 cf) @ 3.8/2.6. Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι ο 1090τ με τον 2600κ στα νέα παιχνίδια που ζητούν cores είναι πολύ κοντα.

Ο 1090τ όσο περνάει ο καιρός βελτιώνεται, και αυτό γιατί παλιά είχε 2-3 πυρήνες να κάθονται τώρα όλο και περισσότερο βλέπεις και τους έξι να τρέχουν. Αποκορύφωμα το bf3 me 70% σε όλα τα cores και 95% στις κάρτες (κάτι που σημαίνει ότι θέλει περίπου 25% πάνω από 5850 cf για να τερματίσει - ενημερωτικά 5850cf είναι λίγο χαμηλότερο από 7970 στοκ.)

για να κλείσουμε

Η πάρε 2600κ-3770κ ή πήγαινε σε 8120-8150.

Οκτώμβρη βγαίνουν οι 8320-8350 με καλύτερα θερμικά χαρακτηριστικά απόδωση ανά core και συχνότητες.

Προσωπικά περιμένω να δώ τι θα λένε αφού μπορεί να αναβαθμίσω τον 1090τ σε 8350 και να μεταφέρω τον 2600 στο δεύτερο μηχάνημα.

Δημοσ.

o 8120-8150 είναι καλύτερος All-Around.

Για Games με έως 4 Thread είναι καλύτερος ο 3570.

Προσωπικά δεν θα έπαιρνα με τίποτα Intel χωρις ΗΤ.

Ηδη σε multithreaded games όπως το bf3 με ΔΥΝΑΤΕΣ GPU οι 2500κ-3570 τα βρίσκουν σκούρα, και μιλάμε για o/c sta 4.2-4.5...

Η γνώμη μου είναι να πάς σε 8120.

έχω 2600κ (7970) @ 4.6 και 1090τ (5850 cf) @ 3.8/2.6. Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι ο 1090τ με τον 2600κ στα νέα παιχνίδια που ζητούν cores είναι πολύ κοντα.

Ο 1090τ όσο περνάει ο καιρός βελτιώνεται, και αυτό γιατί παλιά είχε 2-3 πυρήνες να κάθονται τώρα όλο και περισσότερο βλέπεις και τους έξι να τρέχουν. Αποκορύφωμα το bf3 me 70% σε όλα τα cores και 95% στις κάρτες (κάτι που σημαίνει ότι θέλει περίπου 25% πάνω από 5850 cf για να τερματίσει - ενημερωτικά 5850cf είναι λίγο χαμηλότερο από 7970 στοκ.)

για να κλείσουμε

Η πάρε 2600κ-3770κ ή πήγαινε σε 8120-8150.

Οκτώμβρη βγαίνουν οι 8320-8350 με καλύτερα θερμικά χαρακτηριστικά απόδωση ανά core και συχνότητες.

Προσωπικά περιμένω να δώ τι θα λένε αφού μπορεί να αναβαθμίσω τον 1090τ σε 8350 και να μεταφέρω τον 2600 στο δεύτερο μηχάνημα.

Σε ποιο πλανήτη ο 8150 θεωρείται all around better απο τον ι5 3570? Στον πλανήτη γη πάντως οι Bulldozer θεωρούνται η τεχνολογικη αποτυχία της χρονιάς απο τα 20+ review που κυκλοφορούν, και χάνουν τα 9 απο τα 10 τεστ ενάντιον των Sandy bridge οπότε μάλλον ατυχές το συμπέρασμα σου.

Επίσης με το "νεα παιχνίδια που θέλουν cores" εννοείς "BF3 & μόνο" οπού και εκεί το μόνο που καταφέρνουν οι FX είναι να μην μένουν 10+ καρέ πίσω.

Θα ήθελα μερικες μετρήσεις που δείχνουν αυτους τους ι5 3570 @ 4.2 ghz να τα βρίσκουν σκούρα στο BF3 όπως λες, έχω μεγάλη περιέργεια.

Όσον αφορά το hyperthreading , στο 99% των περιπτώσεων η διαφορά στα παιχνίδια είναι 0%.

Δημοσ.

Σε ποιο πλανήτη ο 8150 θεωρείται all around better απο τον ι5 3570? Στον πλανήτη γη πάντως οι Bulldozer θεωρούνται η τεχνολογικη αποτυχία της χρονιάς απο τα 20+ review που κυκλοφορούν, και χάνουν τα 9 απο τα 10 τεστ ενάντιον των Sandy bridge οπότε μάλλον ατυχές το συμπέρασμα σου.

Επίσης με το "νεα παιχνίδια που θέλουν cores" εννοείς "BF3 & μόνο" οπού και εκεί το μόνο που καταφέρνουν οι FX είναι να μην μένουν 10+ καρέ πίσω.

Θα ήθελα μερικες μετρήσεις που δείχνουν αυτους τους ι5 3570 @ 4.2 ghz να τα βρίσκουν σκούρα στο BF3 όπως λες, έχω μεγάλη περιέργεια.

Όσον αφορά το hyperthreading , στο 99% των περιπτώσεων η διαφορά στα παιχνίδια είναι 0%.

Αρχικώς το ΒF3 δεν είναι ένα game είναι ΤΟ PC GAME. Και φυσικά μιλάμε για multi.

αλλιώς ότι top-tier cpu διετίας να πάρεις θα τα βγάλει πέρα.

2500k Bf3 bottleneck

http://forums.anandtech.com/showthread.php?p=33529679

http://www.overclock.net/t/1227263/low-gpu-usage-in-battlefield3-with-tri-fire-7970s-and-a-2500k-4-7ghz/40

http://hardforum.com/showthread.php?t=1669236

https://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654348062714255/

kai 2500 @ 5ghz

https://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654347988174361/2/

όσον αφορά το hyperthreading;

έχει τεράστια διαφορά σε όλα τα multithreaded apps.

και φυσικά σε παιχνίδια που τραβούν cores (civ v, bf3, f1 κλπ)

Βασικά οποιοσδήποτε 4-threaded cpu είναι χτεσινά νέα και λάθος επιλογή για όποιο νέο build. Εκτός και αν μιλάμε για sub 600 euro Desctops και HTPC's.

για όλες τις υπόλοιπες απορίες σου θυμίζω αυτούς που πούλαγαν τον q6600 gia 8400/8500/8600 και μέσα σε 6 μήνες έτρεχαν να πουλήσουν....

4 thread= EOL

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικώς το ΒF3 δεν είναι ένα game είναι ΤΟ PC GAME. Και φυσικά μιλάμε για multi.

αλλιώς ότι top-tier cpu διετίας να πάρεις θα τα βγάλει πέρα.

2500k Bf3 bottleneck

http://forums.anandt....php?p=33529679

http://www.overclock...2500k-4-7ghz/40

http://hardforum.com...d.php?t=1669236

https://battlelog.ba...54348062714255/

kai 2500 @ 5ghz

https://battlelog.ba...347988174361/2/

όσον αφορά το hyperthreading;

έχει τεράστια διαφορά σε όλα τα multithreaded apps.

και φυσικά σε παιχνίδια που τραβούν cores (civ v, bf3, f1 κλπ)

Βασικά οποιοσδήποτε 4-threaded cpu είναι χτεσινά νέα και λάθος επιλογή για όποιο νέο build. Εκτός και αν μιλάμε για sub 600 euro Desctops και HTPC's.

για όλες τις υπόλοιπες απορίες σου θυμίζω αυτούς που πούλαγαν τον q6600 gia 8400/8500/8600 και μέσα σε 6 μήνες έτρεχαν να πουλήσουν....

4 thread= EOL

Σορυ αμα σε απογοητευω αλλα δεν ειναι "ΤΟ GAME" αλλά ένα ακόμα (καλό) παιχνίδι.

Καλά, οτι αποτελέσματα σου έβγαλε το google search μου έβαλες? Κάνε τον κόπο και διάβασε τα τουλαχιστον πριν τα λινκάρεις γιατί στα μισά τελικά αποδεικνύεται οτι άλλο ήταν το πρόβλημα και στα άλλα μισά δεν εχει καν 2500.

Παράδειγμα απο το πρώτο λινκ:

"EDIT: I have heard some people from actual hardware review sites claim that the 3930K is useful in BF3 multiplayer. Perhaps under some circumstances it may be helpful, maybe with 3 or more cards or something of that nature. But based on this first test run, I would not at all recommend anything over a 2500K for this game. Now, if things change from a reformat or some other factor comes into play, my thinking may change. But for now BF3 seems to have no clue that it has 2 more cores to use based SOLELY on the back to Karkand maps and in certain spots of those maps. Standard maps might be different."

Άλλο παράδειγμα:

"im surprised aswell becouse i went from an amd fx 6100 wich was bottlenecking my graphics cards to this (i5) an i love this cpu"

Διάβασε και τα υπόλοιπα νήματα και τις απαντήσεις τους, κόντρα σε αυτα που λες είναι.

Αν θέλεις να αποδείξεις κάτι δώσε μετρήσεις που ο ι5 @ 4.2+ τα βρίσκει σκούρα απέναντι στον bulldozer, από οποιοδήποτε review και το ξανασυζητάμε.

Επίσης, σύμφωνα με Steam Statistics, το 50% του κόσμου έχει δυπήρηνο και το άλλο 48-49% 4πύρηνο οπότε,και με τους 6 πυρήνες να μην είναι ακόμα μεινστριμ απο Ιντελ μεριά μην περιμένεις στο επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα να δεις πρακτικά gains απο >4 threads εκτός αν περιμένεις οι εταιρίες να δώσουν μεγάλο μέρος budget για να κάνουν optimize για το 1% του κοινού τους.

Επεξ/σία από Mallibu
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σορυ αμα σε απογοητευω αλλα δεν ειναι "ΤΟ GAME" αλλά ένα ακόμα (καλό) παιχνίδι.

Καλά, οτι αποτελέσματα σου έβγαλε το google search μου έβαλες? Κάνε τον κόπο και διάβασε τα τουλαχιστον πριν τα λινκάρεις γιατί στα μισά τελικά αποδεικνύεται οτι άλλο ήταν το πρόβλημα και στα άλλα μισά δεν εχει καν 2500.

Παράδειγμα απο το πρώτο λινκ:

"EDIT: I have heard some people from actual hardware review sites claim that the 3930K is useful in BF3 multiplayer. Perhaps under some circumstances it may be helpful, maybe with 3 or more cards or something of that nature. But based on this first test run, I would not at all recommend anything over a 2500K for this game. Now, if things change from a reformat or some other factor comes into play, my thinking may change. But for now BF3 seems to have no clue that it has 2 more cores to use based SOLELY on the back to Karkand maps and in certain spots of those maps. Standard maps might be different."

Άλλο παράδειγμα:

"im surprised aswell becouse i went from an amd fx 6100 wich was bottlenecking my graphics cards to this (i5) an i love this cpu"

Διάβασε και τα υπόλοιπα νήματα και τις απαντήσεις τους, κόντρα σε αυτα που λες είναι.

Αν θέλεις να αποδείξεις κάτι δώσε μετρήσεις που ο ι5 @ 4.2+ τα βρίσκει σκούρα απέναντι στον bulldozer, από οποιοδήποτε review και το ξανασυζητάμε.

Επίσης, σύμφωνα με Steam Statistics, το 50% του κόσμου έχει δυπήρηνο και το άλλο 48-49% 4πύρηνο οπότε,και με τους 6 πυρήνες να μην είναι ακόμα μεινστριμ απο Ιντελ μεριά μην περιμένεις στο επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα να δεις πρακτικά gains απο >4 threads εκτός αν περιμένεις οι εταιρίες να δώσουν μεγάλο μέρος budget για να κάνουν optimize για το 1% του κοινού τους. Μπορείς να ελπίζεις ελευθερα παρόλα αυτα.

το BF3 είναι για το pc, ότι είναι το Gears για το Xbox και το God of War για το ps3.

καλά δεν βλέπεις ότι ο άλλος τρώει bottleneck από 2500k @ 5 Ghz στο bf3;;;

εδώ bottleneck με 2500κ @ 4.8 http://forums.overcl....php?t=18390360

διάβασε εδώ http://en.inpai.com....982&pageid=8095 για να δεις το ξύλο που τρώει ο 2500 από τον 8150 σε όλες τις multithreaded εφαρμογές.

anyway δεν έχω κανενα λόγο να σε πείσω για την ανωτερότητα των 8 threads, εγώ πάντως πήγα χωρίς συζήτιση σε 2600k

είμαι σίγουρος ότι δεν θα μπλοκάρει ούτε 7970 cf που μπορεί να έχω αργότερα...

Υ.Γ. από τα παραπάνω Link μου επέλεξες αυτά που απαντούσαν οι πλέον άσχετοι, 2 cores to BF3 lol αν είναι δυνατόν

Επιπλέον το Steam έχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό indie gamers, εσύ είσαι indie gamer? τότε σε καλύπτει και pentium.

επιπλέον τα console ports θα παίζουν τζάμι με οποιοδήποτε 600 euro pc, εμένα δεν με νοιάζουν αυτά (εκεί παίζω και με το laptop) αλλά τα πραγματικά απαιτητικά games. Civ 5, Total War, Witcher και φυσικά το BF 3.

επίσης θέλω να ζιπαρω και να κάνω encode σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρόνο, και όχι να περιμένω το ουίσκι να ωριμάσει...

Για αυτά θέλεις σύγχρονο cpu και όχι 4 thread, εκτός και αν είσαι στο 2007.... ;ρ

Επεξ/σία από The__Blade
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υ.Γ. από τα παραπάνω Link μου επέλεξες αυτά που απαντούσαν οι πλέον άσχετοι, 2 cores to BF3 lol αν είναι δυνατόν

Επιπλέον το Steam έχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό indie gamers, εσύ είσαι indie gamer? τότε σε καλύπτει και pentium.

επιπλέον τα console ports θα παίζουν τζάμι με οποιοδήποτε 600 euro pc, εμένα δεν με νοιάζουν αυτά (εκεί παίζω και με το laptop) αλλά τα πραγματικά απαιτητικά games. Civ 5, Total War, Witcher και φυσικά το BF 3.

επίσης θέλω να ζιπαρω και να κάνω encode σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρόνο, και όχι να περιμένω το ουίσκι να ωριμάσει...

Για αυτά θέλεις σύγχρονο cpu και όχι 4 thread, εκτός και αν είσαι στο 2007.... ;ρ

Τα 2 εξτρα cores λέει, όχι cores σκέτο. Περιμένω μετρήσεις απο reviews/ότι θες να δείχνουν τα ζόρια που τραβάει ο ι5 απο τον FX.

Απο τα 4 παιχνίδια που ανέφερες, τα 3 παίζουν καλύτερα σε i5 (Civ V , Total War, Witcher) και το 4ο (BF3) παίζει το ίδιο σε i5/fx.

Για περισσότερο info,εδώ κάτω κάτω http://www.anandtech...duct/434?vs=288 (o 8thread FX χάνει στο 90% των μετρήσεων)

Επεξ/σία από Mallibu
Δημοσ.

Εγώ με ι5 2500κ στοκ και sli 560Ti στο bf3 το παίζει τέλεια δεν έχω κανένα πρόβλημα , τώρα με μια κάρτα 7850 δεν θα δεί διαφορες μεταξύ i5/i7 και FX μόνο αν κάνει sli/crossfire τότε οι ι5/i7 είναι μπροστά και αυτό το γνωρίζω επειδή ένας φίλος μου είχε τον 8120 μαζί με 2 6970 και οι επιδόσεις ήταν στα επίπεδα περίπου ενός q9550 και όταν έβαλε τον i7 2600k είδε διαφορά

Δημοσ.

Εγώ με ι5 2500κ στοκ και sli 560Ti στο bf3 το παίζει τέλεια δεν έχω κανένα πρόβλημα , τώρα με μια κάρτα 7850 δεν θα δεί διαφορες μεταξύ i5/i7 και FX μόνο αν κάνει sli/crossfire τότε οι ι5/i7 είναι μπροστά και αυτό το γνωρίζω επειδή ένας φίλος μου είχε τον 8120 μαζί με 2 6970 και οι επιδόσεις ήταν στα επίπεδα περίπου ενός q9550 και όταν έβαλε τον i7 2600k είδε διαφορά

σε τι ειδε διαφορα δλδ??2 frames η καμια 100ρια frames παραπανω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...