Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδιά αφού κόπηκε το αναλογικό σήμα κ μόνο με ψηφιακό μπορείς να δείς τα κανάλια, πως γίνεται να βλέπω ΑΝΤ1, ALPHA, STAR, MEGA κλπ χωρίς τον αποκωδικοποιητή;

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

*nenya*

Δημοσ.

"θαύμα, θαύμα!" ;ρ ξέρεις, η τηλεόραση σου μπορεί να έχει ήδη αποκωδικοποιητή;ρ

Πακτωση.

Δημοσ.

"θαύμα, θαύμα!" ;ρ ξέρεις, η τηλεόραση σου μπορεί να έχει ήδη αποκωδικοποιητή;ρ

Πακτωση.

Ειλικρινά βαριέμαι να τη βγάζω φωτογραφία για να διαπιστώσεις το αντίθετο, απλώς πίστεψέ με ΠΡΟΚΕΙΤΑ ΓΙΑ CRT TV! :-D

Μπορεί να παίρνεις σήμα από Πάρνηθα που εκπέμπει ακόμα αναλογικό.

Λέτε να είναι η Πάρνηθα, αλλά ακόμα κ εάν είναι έτσι μέχρι πότε θα εκπέμπει αναλογικά;

Δημοσ.

[...]

Λέτε να είναι η Πάρνηθα, αλλά ακόμα κ εάν είναι έτσι μέχρι πότε θα εκπέμπει αναλογικά;

Κάπου δω μέσα νομίζω διάβασα πως θα πάψει η αναλογική εκπομπή κάπου 2013-2015.

Δημοσ.

Ρε παιδιά ε αυτό είναι ΤΡΑΤΖΙΚ, τότε τι μας ανάγκασαν να πάρουμε όλοι αποκωδικοποιητές κλπ; Συμφέροντα κ κέρδος μυρίζομαι!

Αααα ρε Zeitgeist που τους χρειάζεται! :mad:

Δημοσ.

Ρε παιδιά ε αυτό είναι ΤΡΑΤΖΙΚ, τότε τι μας ανάγκασαν να πάρουμε όλοι αποκωδικοποιητές κλπ; Συμφέροντα κ κέρδος μυρίζομαι!

http://www.insomnia.gr/topic/453070-αποκωδικοποιητές-mpeg4-και-το-μεγάλο-φαγοπότι/

Δημοσ.

Κάπου δω μέσα νομίζω διάβασα πως θα πάψει η αναλογική εκπομπή κάπου 2013-2015.

Δε πρέπει μέχρι το 2013 όλες οι χώρες της Ε.Ε. να έχουν μόνο ψηφιακό σήμα; Όχι;

Καμία σελίδα που να λέει στο περίπου πότε θα έρθει το ψηφιακό σήμα ανά περιοχές δεν υπάρχει;

Δημοσ.

Mου κάνει εντύπωση πως αγόρασες και δε ρώτησες πρώτα πως μπορείς να φτιάξεις έναν. :P

Σε ποια περιοχή είσαι?? Το σήμα δεν έχει κοπεί σε όλη την Ελλάδα, σταδιακά θα κόβεται.

Δημοσ.

Έτσι όπως το έγραψες το παρερμήνευσα. Κάποια στιγμή δυστυχώς θα χρειαστεί εκτός κι αν πάρεις καινούργια TV με ενσωματωμένο ή καμία κάρτα TV για το PC.

Δημοσ.

Its ok panos no worries για την παρερμήνευση. Σίγουρα θα πάρω καινούργια ναι, περιμένω πως κ πως την AppleiTV ή δεν ξέρω κ εγώ πως θα λέγεται!

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν έβλεπε ο κόσμος στις διαφημίσεις να αναφέρεται ότι μόνο από τον Υμηττό θα κοβόταν το αναλογικό, δεν του φταίει κανείς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...