Socratis_g Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 ούτε σε μένα κόπηκε, και πήγα και πήρα έναν αποκοδ. γλυφάδα σύνορα με ελληνικό ειμαι. σιγά μη φανταζόμουνα ότι τραβάω απο πάρνηθα και όχι υμμητο
ggQQbb Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Γιατί πάτε και αγοράζετε ενω δεν σας έχει κοπεί? Εγω δεν πρόκειτε να αγοράσω μέχρι να δω οτι έχει κοπεί οριστικα, αυτο θα είναι σε 1 σε 5 χρόνια δεν ξέρω αλλά ΟΤΑΝ κόπει τότε θα αγοράσω
Socratis_g Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 ^ γιατι είχαν βγάλει εκτπώσεις 30% τα electroworld και με 25 ευρώ παίρνεις mediaplayer που έχει και mpeg4. Για άτομα σαν και μένα που χέστηκα να δω τηλεόραση (τούρκικα σίριαλ και κατευθυνόμενες ειδήσεις) αν πάλι ήμουν θύμα της τηλεόρασης, θα πήγαινα νωρίτερα για να μη γίνω ελληνάρας τελευταία στιγμή και περιμένω στις ουρές.
UsualSuspect__ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που βλέπουν tv? Εύγε !
zoranb Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 αν δεν έβλεπε ο κόσμος στις διαφημίσεις να αναφέρεται ότι μόνο από τον Υμηττό θα κοβόταν το αναλογικό, δεν του φταίει κανείς... Μην είσαι τόσο σκληρός, πόσος κόσμος νομίζεις πως ξέρει από πού παίρνει σήμα η κεραία του. Ειδικά έτσι όπως ζούμε σε πολυκατοικίες κανελις δεν ασχολείται με την κεραία κ που κοιτάει, έχεις σήμα είσαι οκ, δεν έχεις, παίρνεις αποκωδ. κ είσαι οκ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 αν έπαιρνες αναλογικό σήμα από Υμηττό τότε έβγαινε msg κάθε τρεις και λίγο, από Πάρνηθα αν δεν κάνω λάθος δεν εμφανιζόταν...
pournaras Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μην είσαι τόσο σκληρός, πόσος κόσμος νομίζεις πως ξέρει από πού παίρνει σήμα η κεραία του. Ειδικά έτσι όπως ζούμε σε πολυκατοικίες κανελις δεν ασχολείται με την κεραία κ που κοιτάει, έχεις σήμα είσαι οκ, δεν έχεις, παίρνεις αποκωδ. κ είσαι οκ! Δεν εχει σημασια αν ξερεις εσυ που κοιταει η κεραια σου. Οπως ειπε και ο απω πανως, αν κοιταει η κεραια σου σε υποσταθμους που θα κλεισουν, οι συγκεκριμενοι υποσταθμοι (και οχι ολος ας πουμε ο σκαι πανεληνιως), θα βγαζει συνεχως απο καιρο μηνυματα οτι την ταδε του μουνος θα κοπει το σημα. Αρα και Αφρικη να κοιταει η κεραια σου, αμα δεις το μηνυμα, ο υποσταθμος θα κλεισει.
zoranb Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δεν εχει σημασια αν ξερεις εσυ που κοιταει η κεραια σου. Οπως ειπε και ο απω πανως, αν κοιταει η κεραια σου σε υποσταθμους που θα κλεισουν, οι συγκεκριμενοι υποσταθμοι (και οχι ολος ας πουμε ο σκαι πανεληνιως), θα βγαζει συνεχως απο καιρο μηνυματα οτι την ταδε του μουνος θα κοπει το σημα. Αρα και Αφρικη να κοιταει η κεραια σου, αμα δεις το μηνυμα, ο υποσταθμος θα κλεισει. Η κεραία η δική μου Υμηττό κοιτάει κ δεν έχω δεί κανένα μήνυμα, επίσης η ίδια κεραία πιάνει χωρίς καμία περιστροφή κ της Πάρνηθας το σήμα, αυτό είναι λογικό;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Η κεραία η δική μου Υμηττό κοιτάει κ δεν έχω δεί κανένα μήνυμα, επίσης η ίδια κεραία πιάνει χωρίς καμία περιστροφή κ της Πάρνηθας το σήμα, αυτό είναι λογικό; Η μενεις σε περιοχη που πιανει καμπανα απο Παρνηθα αρα και στραβα να βαλεις την κεραια παλι θα φερνει σημα, ή πιανεις απο αντανακλασεις, ή εχεις μπερδεψει τα βουνα. Παρεμπιπτοντως, επειδη υποψιαζομαι που ειναι το προβλημα, οταν λεμε οτι μια κεραια κοιταει το ταδε βουνο δεν ενοουμε που δειχνει το "βελακι" της. Για παραδειγμα η παρακατω κεραια για σενα κοιταει δεξια ή αριστερα?
zoranb Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Η μενεις σε περιοχη που πιανει καμπανα απο Παρνηθα αρα και στραβα να βαλεις την κεραια παλι θα φερνει σημα, ή πιανεις απο αντανακλασεις, ή εχεις μπερδεψει τα βουνα. Παρεμπιπτοντως, επειδη υποψιαζομαι που ειναι το προβλημα, οταν λεμε οτι μια κεραια κοιταει το ταδε βουνο δεν ενοουμε που δειχνει το "βελακι" της. Για παραδειγμα η παρακατω κεραια για σενα κοιταει δεξια ή αριστερα? η συγκεκριμένη κεραία κοιτάει δεξιά όσο για τα βουνά φυσικά κ τα αναγνωρίζω γιατί έχω πάει στα χιονοδρομικά που έχουν (δηλαδή τόσο στα 3-5 πηγάδια όσο κ στο Καϊμακτσαλάν) .
washcloud Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 όσο για τα βουνά φυσικά κ τα αναγνωρίζω γιατί έχω πάει στα χιονοδρομικά που έχουν (δηλαδή τόσο στα 3-5 πηγάδια όσο κ στο Καϊμακτσαλάν) . Λολ με πέθανες ρε μαλάκα ! Φοβερή έμπνευση η ατάκα...
Luxx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Στη θεσσαλονικη μεχρι ποτε θα βλεπουνε αναλογικα; Ειμαι στο σπιτι των γονιων μου τωρα και τα αναλογικα καναλια τα δειχνει πολυ καλα.
michael92 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Στη θεσσαλονικη μεχρι ποτε θα βλεπουνε αναλογικα; Ειμαι στο σπιτι των γονιων μου τωρα και τα αναλογικα καναλια τα δειχνει πολυ καλα. Μέχρι το Σεπτέμβριο του 2012, εγώ τους πήρα ήδη TV για το σαλόνι, στο δωμάτιο είχαν ήδη αποκωδικοποιητή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα