DrLo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Προσπάθησα πριν από λίγο να κάνω την πρώτη αγορά μου μέσω paypal. Η αγορά δεν ολοκληρώθηκε λέει γιατί ο λογαριασμός μου είναι λέει limited. Το μόνο limit που υπάρχει είναι το μέγιστο όριο για receive 2500 euro. Όλα τα προηγούμενα limits (κάτι password change κλπ) έχουν αρθεί κανονικά. Στη σελίδα του το paypal λέει ότι το τελευταίο limit αφορά μόνο την είσπραξη χρημάτων πάνω από 2500eur. Επίσης λέει ότι οι "limited accounts" δεν μπορούν να αφαιρέσουν πιστωτική (και άλλα) πράγμα που όμως εγώ το έχω κάνει κανονικά. Από όσο καταλαβαίνω δε θα έπρεπε να έχω πρόβλημα. Τελικά είμαι limited ή όχι
DrLo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Get verified Είμαι ήδη verified όπως φαίνεται και από την 1η συνημμένη. Μιλάμε αν είμαι limited ή όχι.
άδικος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Ήταν από την αρχή limited ο λογαριασμός σου ή έγινε εκ των υστέρων; Δεν έχει να κάνει με τα όρια αναλήψεων/πληρωμών. Τόσο είναι έτσι & αλλιώς (2.500€). Είναι προς το παρόν limited ο λογαριασμός & αν έγινε τώρα είναι ίσως από πιθανή ύποπτη συναλλαγή (το paypal παρακολουθεί στενά). https://www.paypal.com/webapps/helpcenter/article/?currentIssueID=12198&m=SRE http://www.techbase.in/2012/04/your-paypal-account-access-is-limited.html Εναλλακτικά πάτα το link της πρώτης φωτό, "Learn how to remove this limitation'". Βγάζει μάτι.
DrLo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Ήταν από την αρχή limited ο λογαριασμός σου ή έγινε εκ των υστέρων; Δεν έχει να κάνει με τα όρια αναλήψεων/πληρωμών. Τόσο είναι έτσι & αλλιώς (2.500€). Είναι προς το παρόν limited ο λογαριασμός & αν έγινε τώρα είναι ίσως από πιθανή ύποπτη συναλλαγή (το paypal παρακολουθεί στενά). https://www.paypal.com/webapps/helpcenter/article/?currentIssueID=12198&m=SRE http://www.techbase.in/2012/04/your-paypal-account-access-is-limited.html Εναλλακτικά πάτα το link της πρώτης φωτό, "Learn how to remove this limitation'". Βγάζει μάτι. Το έχω δει το link και έχω κάνει όπως φαίνεται από τη 3η συνημμένη τα βήματα για την αρση των limits (αλλαγή password, νέες ερωτήσεις ασφαλείας κλπ). Το link έχει βγάλει και το δικό μου μάτι φυσικά και έχω ακολυθήσει τα βήματα εκτός την απόστολή ταυτότητας και απόδειξης κατοικίας. Τα έκανα σήμερα μπας και είναι αυτό το θέμα αλλά έτσι όπως τα λέει το paypal καταλαβαίνω ότι ο μόνος περιορισμός που θα έπρεπε να έχω αυτή τη στιγμή είναι το όριο των 2500 που δεν έχει να κάνει με τη σημερινή απόπειρα πληρωμής. Όσον αφορά για το πότε έγινε limited ο λογαριασμός κάποια στιγμή είχα ή βάλει λάθος το password κλπ ή είχα μπει από tor browser και κάτι πέχτηκε ... Why is my account access limited? Your account access has been limited for the following reason(s): Jun 11, 2012: We want to check with you to make sure that no one has logged in to your account without your permission. Please take a moment to change your password and create new security questions. You should also take a look at your account information and recent transactions. Make sure that your account information (address, phone number, etc.) hasn't changed and that you recognize all of your recent transactions. If you see a payment that you don't recognize, let us know by going to the Resolution Center. Click "Dispute a Transaction" to report an unauthorized transaction. (Your case ID for this reason is PP-001-818-703-443.) May 30, 2012: EU regulations require that we collect and confirm your account information. (Your case ID for this reason is PP-001-803-448-863.) How can I get my account access restored? It's usually pretty easy to take care of things like this. Most of the time, we just need a little more information about your account or latest transactions. To help us with this and to find out what you can and can't do with your account until the issue is resolved, go to the Resolution Center. We'll review the information you provide and email you if we need more details or when your account is back to normal. Completing all of the checklist items will automatically restore your account access. Όπως φαίνεται από το συνημμένο screenshot τα έγγραφα πρέπει να σταλούν για την άρση του ορίου είσπραξης το οποίο δε με ενδιαφέρει. Έχοντας κάνει τα προηγούμενα βήματα δε θα έπρεπε να είμαι ΟΚ ?
pabou13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα αλλο. Περιμενε κανα δυο μερες μπας και στον βγαλουν απο limited διαφορετικα επικοινωνησε μαζι τους
DrLo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα αλλο. Περιμενε κανα δυο μερες μπας και στον βγαλουν απο limited διαφορετικα επικοινωνησε μαζι τους Αυτό το limited είναι εκεί κανα μήνα από τότε που έχω κάνει όλα τα προηγούμενα βήματα. Έστειλα και στοιχεία διεύθυνσης κλπ μπας και φταίει αυτό αλλά έχω μπερδευτει. Αν δεν μου απαντήσουν στο mail που έστειλα μέχρι αυριο θα τους πάρω τηλέφωνο.
tsakonas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 email ψιλό απίθανο, έχουν εκατομμύρια, δεν απαντάνε...μονο ότι βλέπεις online/αυτόματα κλπ... τηλέφωνο...όταν το σηκώσουνε όταν κανεις το τελευταίο βήμα, δε θα είσαι πλέον limited, ασχέτως του receiving limit
DrLo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Τελικά έφτιαγε ότι απλά δεν είχαν πατήσει το "ΟΚ" (που λέει ο λόγος από το Paypal) εδώ και περισσότερο από έναν μήνα. Τέλος πάντων ... Νέο θεματάκι. Αφού μου είπε η τηλεφωνήτρια ότι τυπικά αν ζω στο εξωτερικό πρέπει να αλλάξω χώρα και ο λογαριασμός μου να είναι για τη χώρα που ζω, της δικαιολογήθηκα ότι περνώ το μισό χρόνο μου εδώ και το μισό στην Ελλάδα. Νέο πρόβλημα: Πάω να τελειώσω την αγορά μου από merimobiles. Συμπληρώνω στο site του merimobiles κανονικά billing address την ελληνική, shipping την Τουρκική αλλά όταν πάω να πληρώσω με paypal μου ξαναβγάζει να επιλέξω shipping address (πλέον από το paypal) όπου δεν έχω δηλώσει την Τουρκική και η Τουρκία δεν περιλαμβάνεται στις χώρες από τις οποίες μπορείς να επιλέξεις στην προσθήκη νέας διεύθυνσης. Παίζει κανα ρόλο αυτό? Το tablet που θα έρθει, στην shipping του merimobiles η στην shipping του paypal? Πρέπει οι δύο να συμφωνούν ?
tsakonas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 δε χρειάζεται να συμφωνούν... το shipping address του καταστήματος μετράει... εάν πάρει τα λεφτά από paypal.
DrLo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Προς πληροφόρηση όσων αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα Έλαβα το παρακάτω από το merimobiles.com Hi as per the paypal policy we have to ship to the address on the paypal account but yours differs please advise thank you Jay www.merimobiles.com Τους απάντησα ότι θέλω να παραλάβω στην Δνση που έβαλα στο site τους όχι στο Paypal, Για να δουμε τι θα γίνει Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από DrLo
DrLo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Τελικά παρότι το merimobiles μου είχε πει ότι μπορεί να τα στείλει σε άλλη δνση από αυτή του Paypal σήμερα μου έγινε Refund το πόσό, φαντάζομαι ακριβώς γι αυτό το λόγο. Άρα δε μπορεί κάποιος να παραλάβει σε Δνση που δεν έχει στο Paypal (και στη περίπτωσή μου δε μπορεί και να προσθέσει).
philos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ερώτηση για το Paypal: πρόσφατα μου έβγαλε το μήνυμα: You have received €1,800 or more in total payments to your PayPal account in this calendar year and are therefore approaching our annual receiving limit of €2,500. PayPal is required by law to comply with European Union Anti-Money Laundering regulations by collecting information from customers when they reach this limit. Please go to the Resolution Centre for more information on what you need to do. ... έτσι, τους έστειλα σκανναρισμένη την ταυτότητά μου και έναν λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας. Η ερώτησή μου είναι, ποια θα είναι τα νέα όρια του λογαριασμού μου μετά την ταυτοποίηση; Δήλωσα ότι δεν είμαι επιχείρηση αλλά ανεξάρτητος χρήστης.
fotis6900 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ερώτηση για το Paypal: πρόσφατα μου έβγαλε το μήνυμα: ... έτσι, τους έστειλα σκανναρισμένη την ταυτότητά μου και έναν λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας. Η ερώτησή μου είναι, ποια θα είναι τα νέα όρια του λογαριασμού μου μετά την ταυτοποίηση; Δήλωσα ότι δεν είμαι επιχείρηση αλλά ανεξάρτητος χρήστης. Παιδια μια βοηθεια παρακαλω πολυ... Το ιδιο μνμ μου εβγαλε και μενα σημερα, και ο λογος μαλλον του οτι φορτονω το balance του paypal με το γνωστο κολπακι με το δευτερο mail, αναγκαστικά μιας και λογω capital control δεν μπορουσα να κανω αγορες απ εξω. τι σημαινει αυτο και τι πρεπει να κανω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα