Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα και με μένα!! Λόγω του κόλπου με το φόρτωμα χρημάτων μέσω του 2ου λογαριασμού/email ξεπέρασα το όριο 1800 ευρώ μεταφορές χρημάτων και πλησιάζω λέει τα 2500 ευρώ εμβάσματα...!! Μου έστειλε λοιπόν ότι πλέον είμαι περιορισμένος χρήστης και ότι μέσω του "resolution center" εντός των επόμενων 4-5 μηνών θα πρέπει να στείλω ταυτότητες, αποδεικτικά κατοικίας κλπ κλπ διαφορετικά θα μου μπλοκάρουν τον λογαριασμό!!!!!!!

Μα γιατί;;; μία σοβαρή αγορά να κάνεις πρέπει να ξοδέψεις 500-600 ευρώ... Τι μ****** είναι πάλι τούτο;;; έχει σχέση με τα capital control;; Πρέπει αναγκαστικά να φακελωθούμε πλήρως;;;

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα και με μένα!! Λόγω του κόλπου με το φόρτωμα χρημάτων μέσω του 2ου λογαριασμού/email ξεπέρασα το όριο 1800 ευρώ μεταφορές χρημάτων και πλησιάζω λέει τα 2500 ευρώ εμβάσματα...!! Μου έστειλε λοιπόν ότι πλέον είμαι περιορισμένος χρήστης και ότι μέσω του "resolution center" εντός των επόμενων 4-5 μηνών θα πρέπει να στείλω ταυτότητες, αποδεικτικά κατοικίας κλπ κλπ διαφορετικά θα μου μπλοκάρουν τον λογαριασμό!!!!!!!

Μα γιατί;;; μία σοβαρή αγορά να κάνεις πρέπει να ξοδέψεις 500-600 ευρώ... Τι μ****** είναι πάλι τούτο;;; έχει σχέση με τα capital control;; Πρέπει αναγκαστικά να φακελωθούμε πλήρως;;;

Ναι, πρέπει να φακελωθείτε πλήρως. Δεν έχει σχέση με τα capital controls. Ανέκαθεν αυτό ίσχυε στο Paypal και τα όρια πριν σε κλειδώσουν ήταν τόσα. Γιατί δεν είναι φτιαγμένο το Paypal να λειτουργεί με το "κόλπο με το φόρτωμα χρημάτων" παρά με σύνδεση κάρτας. Όταν διακινούνται μεγάλα ποσά προς το balance σου, σε βλέπει πλέον σαν έμπορο και αναμενόμενο είναι να ζητάει περισσότερα στοιχεία. Το έχουμε γράψει 10άδες φορές...

Δημοσ.

<p>Το ίδιο πρόβλημα και με μένα!! Λόγω του κόλπου με το φόρτωμα χρημάτων μέσω του 2ου λογαριασμού/email ξεπέρασα το όριο 1800 ευρώ μεταφορές χρημάτων και πλησιάζω λέει τα 2500 ευρώ εμβάσματα...!! Μου έστειλε λοιπόν ότι πλέον είμαι περιορισμένος χρήστης και ότι μέσω του "resolution center" εντός των επόμενων 4-5 μηνών θα πρέπει να στείλω ταυτότητες, αποδεικτικά κατοικίας κλπ κλπ διαφορετικά θα μου μπλοκάρουν τον λογαριασμό!!!!!!!</p>

<p>Μα γιατί;;; μία σοβαρή αγορά να κάνεις πρέπει να ξοδέψεις 500-600 ευρώ... Τι μ****** είναι πάλι τούτο;;; έχει σχέση με τα capital control;; Πρέπει αναγκαστικά να φακελωθούμε πλήρως;;;</p>

Οπως τα λεει ο theopan απο πανω..

Μην τρελενεσαι ομως , κανε οτι σου ζηταει για να γινει liftup.

Δεν θα ενημερωθει η εφορια μην φοβασαι... :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...