Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει, γάμησε μας τώρα. Αν η γυναίκα σου ήταν άθεη και ήθελε να ρίξει το παιδί, εσύ τι θα έκανες; Θα την χώριζες;

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κάποιου καλού Χριστιανού δεν θα το έπεφτε ποτέ παιδί με Ντάουν γιατί είναι καλός Χριστιανός και ''αμαρτίες γονέων...''και ούτω καθ'εξής άμα είσαι καλός οι αμαρτίες σου δεν θα είναι τόσο μεγάλες ώστε να βγει το μωρό με Ντάουν.

Σοβαρα τωρα δεν μπορει να τα πιστευεις αυτα που γραφεις.

Πες μου οτι τρολλαρεις.

Δημοσ.

troll-line-i2645.jpg

Δυο χρόνια τώρα και ακόμα να τον μάθετε; Και τέλος πάντων, μετά απ'αυτό

Ε αυτή είναι ή άποψη μου. Αν αλλάξει άποψη η Εκκλησία θα αλλάξω και εγώ άποψη.

είναι δυνατόν να περιμένετε σοβαρή απάντηση;

Δημοσ.

Κάποιου καλού Χριστιανού δεν θα του έπεφτε ποτέ παιδί με Ντάουν γιατί είναι καλός Χριστιανός και ''αμαρτίες γονέων...''και ούτω καθ'εξής άμα είσαι καλός οι αμαρτίες σου δεν θα είναι τόσο μεγάλες ώστε να βγει το μωρό με Ντάουν.

Εσύ, Αντρέα, είσαι καλός χριστιανός;

Δημοσ.

Ο σωστός Χριστιανός λεέι πως δεν είναι καλός Χριστιανός.΄Αρα δεν είμαι.

Άρα σύμφωνα με τα λεγόμενά σου είσαι.

Δημοσ.

Κάποιου καλού Χριστιανού δεν θα του έπεφτε ποτέ παιδί με Ντάουν γιατί είναι καλός Χριστιανός και ''αμαρτίες γονέων...''και ούτω καθ'εξής άμα είσαι καλός οι αμαρτίες σου δεν θα είναι τόσο μεγάλες ώστε να βγει το μωρό με Ντάουν.

καλά ρε παίκτη, τα πιστεύεις αυτά που γράφεις?

Ένας καλός χριστιανός δηλαδή έχει μια ζωή απόλυτα προβλέψιμη και ιδανική. Οπότε απλά καταργούμε οποιεσδήποτε επιστήμες. Και φυσικά η ιατρική δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει. Αφού ξέρουμε τι θα μας συμβεί ανάλογα με τις πράξεις μας.

Καλή φάση...

Δημοσ.

Δεν λέω ότι δεν αμάρτησα. Αμάρτησα. Παλαιότερα ίσως να μην έκανα για αυτό το σκοπό. Αλλά με μετάνοια τωρά και πλέον θα κάνω και ότι φέρει ο Θεός.

Δημοσ.

Αντρέα και αν ο θεός σου φέρει AIDS ή ηπατίτιδα τι θα πεις; Καλά να πάθω που ήμουν αμαρτωλός και δεν έψελνα στο κρεββάτι η τι μαλάκας ήμουν που δεν φόρεσα σκουφάκι;

Δημοσ.

Θεωρείται αποφυγή τεκνογονίας (άρα και κατ'επέκταση αμαρτία) να τα ρίχνεις απ'έξω;

Γλιτώνεις 25% της αμαρτίας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...