benign Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Andreas2 χρειαζεσαι ενα ψυχολογο και δεν στο λεω ειρωνικα αλλα με συμπαθεια.Εκτος και αν κανεις πλακα,που δεν νομιζω. Μαλλον ειχες καποιον θρησκοληπτο στην οικογενεια και σε εχει επηρεασει αρνητικα απο πολυ μικρη ηλικια. Μονο εσυ αποφασιζεις πως θα ζησεις την ζωη σου.
Andreas2 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Ήδη πάω σε ψυχολόγο αλλά όχι για όλα αυτά.
bosei Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Θεωρείται αποφυγή τεκνογονίας (άρα και κατ'επέκταση αμαρτία) να τα ρίχνεις απ'έξω; Ανάλογα πόσο άδειασες...
sphinxgr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Case 1: Άμα έχω καούρες τι πρέπει να κάνω? Επιτρέπεται να τον παίζω? Case 2: Η 20χρονη γειτόνισσα μου, μου τον ορέγεται. Δεν είναι αμαρτία να της επιτρέψω να τον φάει απο κάποιον άλλο ο οποίος θα είναι και κακός άνθρωπος πιθανότατα? Με τη συμπεριφορά μου συνενώ να καταστρέψω τη ζωή της πιθανότατα. Ποιος είμαι εγώ που θα επιτρέψω αυτή την καταστροφή? Case 3: Αν άνθρωπος της εκκλησίας μου πει πως είναι σωστό να θωπεύσω το πέος του, δεν είναι αμαρτία?
zeniath Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Ανάλογα πόσο άδειασες... θέλω απάντηση από τον Αντρέα, πραγματικά έχω απορία Case 2: Η 20χρονη γειτόνισσα μου, μου τον ορέγεται. Δεν είναι αμαρτία να της επιτρέψω να τον φάει απο κάποιον άλλο ο οποίος θα είναι και κακός άνθρωπος πιθανότατα? Με τη συμπεριφορά μου συνενώ να καταστρέψω τη ζωή της πιθανότατα. Ποιος είμαι εγώ που θα επιτρέψω αυτή την καταστροφή? Α ρε Γκουσγκούνη, τι κάθεσαι στο insomnia τότε και δεν είσαι στην γειτόνισσα;
akpe Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δεν ξέρεις την περίπτωση με τον Αυνάν; Την γνωρίζει τώρα.
sphinxgr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Α ρε Γκουσγκούνη, τι κάθεσαι στο insomnia τότε και δεν είσαι στην γειτόνισσα; Είμαι σε φάση προβληματισμού ρε μάστορα! Να πάω ή είναι κακό για το σύμπαν?
zeniath Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Είμαι σε φάση προβληματισμού ρε μάστορα! Να πάω ή είναι κακό για το σύμπαν? Η ερώτηση είναι "είναι καλό για το ταχταρόνι ανάμεσα στα πόδια σου ή όχι;"
sphinxgr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Η ερώτηση είναι "είναι καλό για το ταχταρόνι ανάμεσα στα πόδια σου ή όχι;" Δεν βλέπω κάτι κακό. Αλλά με προβλημάτισε o Andreas!
MetalGearFan Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 άλλο ένα κλασσικό θρεντ του Andreas2, απολαύστε (υπεύθυνα) πριν το κλείδωμα
sphinxgr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Ακολουθεί δαιμονικό τραγούδι να μπούμε στο ρυθμό όλοι μαζί http://www.youtube.com/watch?v=z-A4DUHh0cs
pournaras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Ήδη πάω σε ψυχολόγο αλλά όχι για όλα αυτά. Εχεις κι αλλα;;;;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 άλλο ένα κλασσικό θρεντ του Andreas2, απολαύστε (υπεύθυνα) πριν το κλείδωμα Σκέτη απόλαυση. Έδωσε ρεσιταλ ο andreas2 στις ατάκες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις