poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 κανονικα ναι γιατι καποιος μπορει να μην εχει τιποτα απο ολα αυτα.εκτος αν εχεις δωσει εσυ ηδη secret question οταν εφτιαξες το Email σου οποτε ολα τα αλλα τα θεωρει οτι δεν ειναι υποχρεωτικα και για αυτο σε αφηνει.αν και στην Hotmail απο παλια το secret question ηταν υποχρεωτικο για τον λογο οτι η hotmail το ειχε σαν τον πρωτο πρωτο τροπο να κανεις Recover το password σου.μετα νομιζω μπηκε το alternative email.το τηλεφωνο οπως και το trusted computer. παντως και εγω δεν εχω δωσει τηλ και alternative ουτε trusted.μονο secret και αυτο με ρωτησε μονο οταν ειχα να μπω καιρο.
arxaggelos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Ναι είχα δώσει secret question όταν το άνοιξα.
poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 νομιζω το secret question απο παλια ειναι υποχρεωτικο.και εγω το ειχα δωσει και ολα ειναι οκ.δεν χρειαστηκε να δωσω κατι αλλο.πλεον εδωσα και alternative email αφου εχω που εχω και δευτερο email.
zoranb Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδιά εγώ που μπαίνω με Safari δεν με πηγαίνει καν στη σελίδα για να δώσω τηλέφωνα κλπ. απλώς δεν με πάει πουθενά, σε λευκή σελίδα μένει!!!! Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από zoranb
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 μπορει καποια ασυμβατοτητα με τον safari>δοκιμασε με αλλο browser να δεις τι γινεται και αφου σωσεις τα στοιχεια ωστε να μην σου ξαναβγει αυτη η εικονα τοτε δοκιμασε παλι με safari
Chris_saxo vts Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Έχω αυτό το πρόβλημα με το hotmail. Το mail που είχα βάλει όταν είχα κάνει τον λογαριασμό μου ήταν ενός φίλου με τον οποίο δεν έχω καμία επαφή τώρα κ δεν ξέρω που είναι. Πως μπορώ να αλλάξω τον τρόπο αποστολής αυτού του κωδικού που ζητάει?
spiderling Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Κάνε αυτό που λέει εδώ: http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-8/delete-security-info Θα σου έρθει αμέσως μήνυμα με link στο καινούριο mail για να επιβεβαιώσεις ότι ζήτησες αντικατάσταση των πληροφοριών ασφαλείας. Θα σε ρωτάει σχεδόν κάθε μέρα αν ζήτησες εσύ να αλλάξεις το mail για ένα μήνα και δεν θα μπορείς να αλλάξεις στοιχεία χρέωσης, κωδικούς κλπ., αλλά θα μπαίνεις κανονικά παντού (email, skype, onedrive). Μετά από τριάντα μέρες θα σου στείλουν μήνυμα στο καινούριο mail ή κινητό ότι μπορείς πλέον να μπεις και να αλλάξεις το παλιό email και τον κωδικό.
Chris_saxo vts Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Έκανα αυτά που λέει το λινκ που μ' έστειλες αλλά μου βγάζει αυτό! Δεν μπορώ να αλλάξω το mail που έχει εκεί κρατημένο.
spiderling Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Ζήτησες να αλλάξεις τις πληροφορίες ασφαλείας σήμερα 27/9 και σου λέει ότι η περίοδος αναμονής των 30 ημερών τελειώνει 26/9;;; Πώς γίνεται αυτό;
Chris_saxo vts Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Ειλικρινά δεν ξέρω τι γίνεται. Κ γω μετά ξανά είδα την ημερομηνία κ λέω τι γράφει. Όλα τα κουφά σε μένα θα τύχουν. πφφφ
spiderling Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Για να καταλάβω, τί έγινε ακριβώς; Πριν μπορούσες να μπεις ή σε είχε ήδη μπλοκάρει; Σου είχε ζητήσει επιβεβαίωση και δεν έκανες επειδή δεν είχες πρόσβαση στην παλιά διεύθυνση;
Chris_saxo vts Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Έμπαινα κανονικά, τώρα με μπλόκαρε. Όπως το είπες. Επειδή δεν μπορώ να αλλάξω το mail που έχει κρατημένο δεν έκανα κάτι. Το θέμα είναι πως το χρειάζομαι τον λογαριασμό.
spiderling Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Αν θυμάμαι καλά, αν σου ζητήσει verification και δεν κάνεις αμέσως, στο υπενθυμίζει για μια εβδομάδα πριν κλειδώσει. Αν δηλώσεις ότι δεν έχεις πρόσβαση στο παλιό mail ή τηλέφωνο και βάλεις καινούριο, αρχίζει αυτή η προθεσμία των 30 ημερών, αλλά μπαίνεις στο λογαριασμό σου κανονικά. Σου ήρθε μήνυμα στην καινούρια διεύθυνση που έδωσες; Τί έλεγε; Αν πας να μπεις τώρα σου βγάζει πάλι το ίδιο με πριν; Αν δεν παίζει με τίποτα να στείλεις μήνυμα στο φίλο σου για τον κωδικό και δεν είχες ζητήσει ποτέ recovery code λογικά θα έπρεπε να περιμένεις να περάσει ο μήνας για να σ'αφήσει να μπεις. Αλλά επειδή αυτό με τη χθεσινή ημερομηνία είναι τελείως κουφό, εγώ θα μιλούσα μέσω email ή chat με την υποστήριξη της microsoft. Λογικά θα σε ρωτήσουν τα συνηθισμένα για παλιούς κωδικούς, μηνύματα που έστειλες, ερωτήσεις ασφαλείας κλπ. για επιβεβαίωση, και ίσως στον ξεμπλοκάρουν πιο γρήγορα. Έναν δικό μου παλιά μου τον ξεκλείδωσαν σε 4-5 μέρες.
Chris_saxo vts Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι, δεν μου ήρθε κανένα μήνυμα οτι θα κλειδώσει η τπτ τέτοιο. Ναι, πάλι το ίδιο μου βγάζει. Θα μιλήσω αύριο με την υποστήριξη της microsoft μπας κ βγάλω άκρη γιατί περίεργα πράγματα μου κάνει.Να σαι καλά πάντως, σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Chris_saxo vts Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Επανέρχομαι στο θέμα. Σήμερα μίλησα με την υποστήριξη της microsoft, με το Ελληνικό δεν έβγαλα άκρη, το παλικάρι μου είπε πρώτη φορά βλέπει κάτι τέτοιο κ με παρέπεμψε στο Αγγλικό support. Εκεί μου είπε η κοπέλα ότι η ημερομηνία είναι λάθος κ είναι 26/10. Να μην ανησυχώ κ θα μου έρθει τότε ο κωδικός. Ίδωμεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα