poscore Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα, σε παλιό desktop της κατηγορίας Pentium 4 μόλις ανοίγει ο υπολογιστής με Ubuntu 10.04 και πάω να συνδεθώ στο δίκτυο(ασύρματα) κολλάει η οθόνη και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Η ασύρματη κάρτα δικτύου είναι TP_LINK TL-WN851ND και μόλις την αγόρασα. Αν δεν συνδεθώ στο δίκτυο δεν έχει πρόβλημα. Μόλις γίνεται το εικονιδιάκι πράσινο πάνω πάνω τότε τα φτύνει δλδ. Έχω αλλάξει και απο το BIOS και φορτώνει το network. ...αλλα έχω ξεμείνει απο ιδέες... ευχαριστώ πολυ!
phanispal Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δε νομίζω πως είναι θέμα της οθόνης πάντως αυτό που περιγράφεις.
poscore Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Που να το βάλω? :/ Βλάβη σε hardware? Απο την στιγμή που δεν ξέρω τι πρόβλημα υπάρχει και το μόνο σύμπτωμα είναι αυτό εκεί το έβαλα...
poscore Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Τελικά μπόρεσα να συνδεθώ στο δίκτυο και δεν κολούσε. Πήγα να κάνω ένα update το σύστημα αλλά κόλλησε πάλι η οθόνη. Το PC τρέχει Xubuntu και δεν έχω εγκαταστήσει τπτ. Είναι ένα fresh installation. :/ Γοογλαρα κάποια πράγματα αλλα δεν βρήκα λύση και βασικά δεν ξέρω σε τι οφείλεται Δεν υπάρχει καμιά ιδέα? :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα