Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχοντας στην κατοχή μου iphone 3gs , xperia Neo , Nokia E5 κ.α θέλω λόγω χρηστικότητας να περάσω σε ένα δίκαρτο αλλά με χαρακτηριστικά smartphone.

Έχετε να προτείνετε κάποιο;

Έχω δει κάποια της Samsung, ένα καινούργιο της Sony και ένα Alcatel.

Αν και η αλλαγή θα είναι τραγική πείτε τη γνώμη σας διότι λόγω εταιρικής γραμμής αναγκάζομαι να κουβαλάω 2 κινητά.

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχοντας στην κατοχή μου iphone 3gs , xperia Neo , Nokia E5 κ.α θέλω λόγω χρηστικότητας να περάσω σε ένα δίκαρτο αλλά με χαρακτηριστικά smartphone.

Έχετε να προτείνετε κάποιο;

Έχω δει κάποια της Samsung, ένα καινούργιο της Sony και ένα Alcatel.

Αν και η αλλαγή θα είναι τραγική πείτε τη γνώμη σας διότι λόγω εταιρικής γραμμής αναγκάζομαι να κουβαλάω 2 κινητά.

Galaxy Y duos πιστευω ειναι μια τιμια επιλογη στα λεφτα της

Δημοσ.

Μέχρι τώρα έχω ξεχωρίσει το Alcatel 991D που έχει μικρή εσωτερική μνήμη όμως και 3 mpl κάμερα

και το Galaxy Ace dual sim που λες το οποίο δεν έχει flash. Είχα βάλει στο μάτι το HTC Desire V αλλά είπαν ότι δεν θα έρθει στην Ελλάδα.

Βασικά πείτε μου κάποιος θα πηγαίνατε σε δίκαρτο ή θα μένατε στα iphone 3gs και Nokia E5(εταιρικό) που έχω.

Εγώ κυρίως και για λόγους ακτινοβολίας θέλω να πάω σε 1 τηλέφωνο.

Δημοσ.

πολυ γκουμουτσα για τα δικα μου γουστα το alcatel και χαμηλη αναλυση οθονης για τετοιο μεγεθος. Εχει ιδια αναλυση με το ace αλλα με μιση ιντσα διαφορα και αν το ace ειναι πιξελιασμενο φαντασου αυτο. Το alcatel δηλαδη εχει flash; Γιατι και να εχει, με αυτον τον επεξεργαστη θα σερνεται ετσι και αλλιως. οσο για την καμερα, το ace εχει καλες κριτικες σε αυτον τον τομεα οπως και την μπαταριας.δεν ξερω αν αυτα ομως ειναι αρκετα για την διαφορα στη τιμη τους.

Δημοσ.

Το ενδεχόμενο να πας σε κάρτα 2 σε 1, την οποία δέχονται σχεδόν όλα τα smartphones, το έχεις σκεφτεί ;

Δημοσ.

Το έχω σκεφτεί αλλά ναι μεν είναι διαφορετικής εταιρίας η κάθε κάρτα και από την άλλη χάνω προνόμια που μου δίνουν σε μηνύματα κ.α καθώς δεν λειτουργούν και οι 2 μαζί.

Δημοσ.

ICS με τετοιο επεξεργαστη;

νταξ 800αρης ειναι δεν ειναι και τοσο ασχημα εχω δει huawei x5 με ics και μια χαρα πηγαινει...προφανως δεν εχει την αποκριση ενος διπυρηνου αλλα το κυριο ζητουμενο ειναι να ειναι dual sim και smartphone...και απο οτι βλεπω δε νομιζω τουλαχιστον ελλαδα να κυκλοφορει κατι καλυτερο...(πανω κατω ιδια χαρακτηριστικα με το galaxy και καμια 30ρια φτηνοτερο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...