Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pavlinara 35άρα καριερίστα είσαι, εε;;

Το παλεύω για την καριέρα, δεν υπάρχει νόημα να κάνεις οικογένεια αν δεν εξασφαλιστείς επαγγελματικά

Και γυναίκες το κάνουν.

Επίσης αισχρό

Ναι, αλλά συνήθως αυτοί που γκρινιάζουν/τους χαλάει είναι και εκείνοι που δεν έχουν πρόσβαση σ'αυτό :-D

Πρόσβαση σε τι δεν έχω;

Σου έφαγε καμιά μικρή τον γκόμενο;

Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά και καθημερινά πλέον

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχουν και άλλοι εκεί έξω.

Μην απελπίζεσαι.

Δημοσ.

Εαν διαλεγετε καποιον μονο και μονο απο το φλωρικο μαλλί του που ειναι στη μοδα τωρα.... ε, ειστε αξιες της μοιρας σας!

Δημοσ.

Δεν απελπίζομαι.Είδαμε και τους άλλους.

Εαν διαλεγετε καποιον μονο και μονο απο το φλωρικο μαλλί του που ειναι στη μοδα τωρα.... ε, ειστε αξιες της μοιρας σας!

Διαλέγουμε κάποιον επειδή τον γουστάρουμε απλά. Τι κριτήριο είναι τώρα το μαλλί;;;

Δημοσ.

Οποίος τράγος προτιμάει κατσίκα απλά δεν έχει γευτεί του γάλακτος.

Καλιο του γάλακτος και να βλέπω Φραντσιεσιτα στο Star κάθε μεσημέρι (true story, ενα μεταγλωτισμενο βραζιλιάνομεξικανικο :lol:) και να συζητώ τις "εξελίξεις" μαζί της παρά οτιδήποτε άλλο.

Το "η γριά κότα έχει το ζουμί" πρέπει να το βγαλε καμία απελπισμένη σιτεμένη με κρεμασμένα μασταρια μπας κ συγκινήσει κανα αρσενικό. Πιπινια rulez τέλος!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν απελπίζομαι.Είδαμε και τους άλλους.

Ίσως δεν είσαι καλή στο να επιλέγεις ή κάτι κάνεις λάθος. :X

• Like 1
Δημοσ.

Το παλεύω για την καριέρα, δεν υπάρχει νόημα να κάνεις οικογένεια αν δεν εξασφαλιστείς επαγγελματικά

Υπο τις σημερινές συνθήκες, αν περιμένεις κάτι τέτοιο...τότε μάλλον δεν θα μπορείς να κάνεις παιδιά μέχρι τότε. Οι γονείς των περισσοτέρων μας δεν είχαν τίποτε εξασφαλισμένο όταν μας γέννησαν έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

Υπο τις σημερινές συνθήκες, αν περιμένεις κάτι τέτοιο...τότε μάλλον δεν θα μπορείς να κάνεις παιδιά μέχρι τότε. Οι γονείς των περισσοτέρων μας δεν είχαν τίποτε εξασφαλισμένο όταν μας γέννησαν έτσι δεν είναι;

Ναι αλλα τοτε ηταν αλλες εποχες. Τεσπα, ο ενας απο τους δυο εαν εχει μια καλη δουλεια ειναι μια χαρα διοτι αναγκαστικά καποιος θα πρεπει να παραιτηθεί για να φυλάει τα μωρα!

Δημοσ.

δεν είναι περίεργο. είναι αισχρό.

Απο ποιά άποψη;

Είναι μια κοινωνικά και ηθικά αποδεκτή πραγματικότητα. 6-7 χρονάκια διαφορά είναι ότι πρέπει για να καλύπτει και το κενό οριμότητας που έχουν άντρες και γυναίκες.

Αν εννοείς ότι είναι αισχρό επειδή δεν αρέσει αυτό στις 30αρες που δεν μπορούν να βρούν συνομίληκό τους τότε ναι.! :P

• Like 4
Δημοσ.

Το "η γριά κότα έχει το ζουμί" πρέπει να το βγαλε καμία απελπισμένη σιτεμένη με κρεμασμένα μασταρια μπας κ συγκινήσει κανα αρσενικό. Πιπινια rulez τέλος!!!!

εγραψες!

Δημοσ.

Ασχολιαστα ολα αυτα για τις κατσικες και τις γιδες....

Εγω εχω να πω οτι οταν καποιος ¨μπλεκει ¨ με μια γυναικα μεγαλυτερη του και οι δυο ξερουν τι θελουν απο αυτην την σχεση.

Απο τις πρωτες κιολας μερες τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα....

Απο την αλλη με μια πιτσιρικα που μια εχει τα ψυχολογικα της,μια φοβαται μην την δουν οι φιλοι της,μια μην το μαθουν οι γονεις της,τηλεφωνα μηνυματα ολη μερα, μια το ενα μια το αλλο σε δουλεια να βρισκομαστε....

Οταν βλεπω κατι τυπους που τρεχουν απο πισω απο μια πιτσιρικα σαν τρελοι,χανουν το μυαλο τους και μπεμπεκιζουν ολοκληροι μαντραχαλοι απο μεσα μου λεω

´´καλα ποσο χαμηλα μπορειτε να πεσετε απλα για να γ@μ...τε ´´

• Moderators
Δημοσ.

Ασχολιαστα ολα αυτα για τις κατσικες και τις γιδες....

Εγω εχω να πω οτι οταν καποιος ¨μπλεκει ¨ με μια γυναικα μεγαλυτερη του και οι δυο ξερουν τι θελουν απο αυτην την σχεση.

Απο τις πρωτες κιολας μερες τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα....

Σπανια ισχυει αυτο. Just sayin.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...