evabb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 καπως περιεργα ισως αλλα δεν θα το σκεφτομουν καθε μερα κιολας. μπορει ισως στην αρχη και μετα θα μου περναγε. ολα ειναι θεμα εμπιστοσυνης. υπαρχουν κι αλλοι τροποι να φανουν τα συναισθηματα παντως και τους προτιμω. προσωπικη αποψη.
chill Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Η απόσταση δεν είναι μεγάλη συμφωνώ. Ωστόσο μια ώρα απόσταση, σημαίνει 2 ώρες στο δρόμο απλά για να δεις το γκομενέτο. Συνυπολογίστε και την βενζίνη αν είστε καλομαθημενοι όπως εγώ που προτιμώ να πεθανω παρά να μπω σε ΜΜΜ ε δεν είναι και οτι καλύτερο. Εχω χωρίσει κ για μικρότερη απόσταση. Την καλομαθα στην αρχή, πήγαινα να την πάρω, ερχόμασταν σπίτι μου, την γυρναγα σπίτι της και ερχόμουν πάλι πίσω (τις φορές που δεν κοιμόταν εδώ) Μετά όταν δεν μπορούσα να βγάλω την χώρα από την κρίση γεμίζοντας συνέχεια βενζίνη, της ζητούσα να χρησιμοποιησει προαστιακό μιας κ δεν είχε αμάξι. Δεν ήθελε να το κάνει (αλίμονο αν δεν ταιριαζαμε εξάλλου ) οπότε το αφήσαμε... Τώρα εχω εμπλακεί σε ενα ακόμη νταλαβερι μιας κάποιας απόστασης, καταδικασμένο να μην τραβήξει γιατί πέραν της απόστασης έχουμε κ ηλικιακή διαφορά 12 ετών....Μια βδομάδα μαζί διακοπές κ μετά όπως κάτσει.
deesnider Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 ....έχουμε κ ηλικιακή διαφορά 12 ετών.... ...M.I.L.F.?...
santana99 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Σε περιπτωση που δεν εχει σαρκαστικο περιεχομενο, λεωφορείο με λεωφορείο οπως ολα τα παιδια της επαρχιας. ναι έτσι το πάω...με αμάξι είναι 30-40 λεπτά αλλά 20πλάσια τιμή οπότε δεν λέει... Επίσης να πω σχετικά με την ζήλια κάτι, δεν είναι ότι κάποιος βασίζει το τι θα κάνει στην σχέση του βάση της ζήλιας αλλά υπάρχει σαν παράμετρος σίγουρα σε μια σχέση. Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν είναι λόγος να του πούμε "σε πειράζει η απόσταση επειδή ζηλεύεις;" Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από santana99
chill Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 ...M.I.L.F.?... Το ακριβώς αντίθετο....μόλις τελείωσε το λύκειο
deesnider Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Το ακριβώς αντίθετο....μόλις τελείωσε το λύκειο Οπότε εσύ πρέπει να είσαι +/- 30... ... http://www.youtube.com/watch?v=MsSuMGj5Pro ... ... κοκαλάκι μην αφήσεις, λέμε! 1
chill Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Είμαι της πνευματικής επαφής, ρομαντικός. Θέλω να περπατάμε χεράκι χεράκι τις αμμουδιές, να βαδίζουμε αγκαλίτσα τα γραφικά νησιώτικα σοκάκια, να κοιτάμε ο ένας τον άλλο στα μάτια καθώς ο ήλιος αποσύρεται πίσω από τα γαλάζια αιγαιοπελαγίτικα νερά. . . . . NOT!!! Αυτά τα αφήνω στους κολλητούς μου που είναι όλοι αρραβωνιασμένοι/παντρεμένοι. Τα 30 είναι τα νέα 20....οπότε ξεκοκαλίζουμε ακόμα μέχρι το μεδούλι
spyros1981 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Ωραία κόλλησες, δεν είναι κακό αυτό, από κει και πέρα θεωρείς τα 80χλμ και την μια ώρα και είκοσι λεπτά χρονοβόρο δρομολόγιο που σημαίνει ότι θες να βρεις τρόπο να την βλέπεις κάθε μέρα σωστά?? Αυτό όμως γιατί α)θες να την βλέπεις κάθε μέρα? β)θες σεξ κάθε μέρα? γ)ζηλεύεις και θες να την έχεις από κοντά κάθε μέρα μην βρει άλλον και σε παρατήσει?? Με αυτά τα προβλήματα που εμφανίζεις και με το κόλλημα που λες ότι έχεις καταλήγω στο γ) σωστα? με πασα ειλικρινεια σου λεω το α) και δεν το λεω με την εννοια να γινομαι πιεστικος.το λεω γιατι αγαπιομαστε.
johnieXoX Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 πάντως είναι λίγο περίεργο 30 χρονών μουλάρι (με το συμπάθιο εεε.. και εγώ 30άρης είμαι ) να ανοίγεις θέμα σε forum για να συζητήσεις για την απόσταση πειραιά - κόρινθο που σε χωρίζει με το 23χρονο γκομενάκι σου..
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 με πασα ειλικρινεια σου λεω το α) και δεν το λεω με την εννοια να γινομαι πιεστικος.το λεω γιατι αγαπιομαστε. Εαν αγαπιόσαστε τοσο δεν θα επρεπε να σε ενδιαφερει αποσταση μιας ωρας! 1
Luxx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Στη θέση σου δεν θα το έλεγα παρα-εξω. Χωρίς να θέλω να θίξω την εντιμότητα της κοπέλας σου, αλλά οι πειρασμοί ... είναι πειρασμοί. Ξέχασε το παρελθόν και ζήσε το παρόν. Αφου περνάτε καλα, μείνε σε αυτό. Πολλοι λενε το ιδιο και για εμενα ομως. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από Luxx
washcloud Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 λοιπον 31 ειμαι η κοπελα ειναι 23.ναι εχω αμαξι.αλλα γιατι να κανω πλακα??τωρα οσο για αυτο που μου λετε τι βλεπω να γινεται μετα απο καποια χρονια,η κοπελα θα τελειωσει σε 2 χρονια τις σπουδες της.το εχουμε συζητησει και λεει πως θελει να μεινουμε μαζι.τωρα βεβαια σε ποιο μερος αυτο ειναι καλο ερωτημα.η'κορινθο η' αθηνα....το θεμα ειναι να βρει και δουλεια βεβαια(σπουδαζει φιλολογια) ...τώρα που λες κάτι περισσότερο, ξεκαθαρίζει κάπως η κατάσταση (μια ιδέα μόνο βέβαια, γιατί το πως ακριβώς έχει, μόνο εσύ το ξέρεις). Καλό είναι που φαίνεται να σκέφτεσαι και λίγο πρακτικά ("να βρει δουλειά η κοπέλα"). Τη δε "λύση", φαίνεται πως ήδη την ξέρεις : ΥΠΟΜΟΝΗ μέχρι να τελειώσει ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ τί θα κάνει/κάνεις μέχρι τότε (...όπως και το πώς θα αισθανόσαστε μεταξύ σας και οι δυο μέχρι τότε). Αν δεν υπάρχει κάποιος άλλος "προβληματικός παράγοντας" (γονείς πχ), εκτός από υπομονή, πρέπει λίγο να συγκεκτρωθείς στον εαυτό σου (και εκείνη στον δικό της, αν τραβάει ανάλογο ζόρι) όπως ήδη σου είπα και να κοιτάς να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς και για την καθημερινότητά σου, αλλά και για την κατάσταση. Αν όντως είναι τόσο "ρομαντική" η σχέση σας (και όχι απλά η δική σου εντύπωση), αν "αγαπιόσαστε" (μεγάλη κουβέντα...) δηλαδή αρκετά κι αληθινά, αν αυτή δεν είναι κανένα ανώριμο μικρό, κι αν εσύ δεν νοιάζεσαι (μόνο) για το...πώς θα την βάλεις κάτω, κι αν επικοινωνείτε με τρόπο που συνεννοείστε αρκετά, άρα και εμπιστέυεστε ο ένας τον άλλον, ε τότε καλά θα πάει το πράγμα στο μέλλον σας. Το "πώς περνάει όμως ο καιρός", είναι το λιγότερο κι είναι επουσιώδες. Αν δεν νοιάζεστε παρά μόνο ο ένας για τον άλλο, θα βρείτε τρόπο να κάνετε τον καιρό που θα περνάει, ουσιαστικό. Και στο κάτω-κάτω, όσο δύσκολα κι αν ίσως είναι τα πράγματα λόγω απόστασης (και μάλλον όχι μόνο), θα μπορείτε να βλέπεστε έστω μια στο τόσο. ..το ότι παρουσιάζεσαι "απελπισμένος" βέβαια, μάλλον σημαίνει ότι "κάτι άλλο υπάρχει από πίσω", και είτε αφορά γονείς (δικούς της, δικούς σου) ή ίσως και υποχρεώσεις, και σίγουρα θα υπάρχει και οικονομικό θέμα (προφανώς δεν μπορείς να πηγαινοέρχεσαι κάθε τρεις και λίγο, με το έξοδο που συνεπάγεται κάτι τέτοιο). Αν πάλι σημαίνει ότι δεν της έχεις εμπιστοσύνη, ξεκινάς κάτι από λάθος βάση, και δεν είσαι σε ηλικία για "παιχνιδάκια", οπότε ξανασκέψου αν όντως ταιριάζετε, ή απλά είσαι εσύ αυτός που την γουστάρει... Γενικά αν της φέρεσαι σωστά (καυγαδάκια και μαλακίες να τα ξεχάσετε αν θέλετε να ζήσετε κάτι της προκοπής κι όχι κάτι που να σας εξοντώνει), αν υπάρχει βάση για εμπιστοσύνη, καταννόηση και αλληλοστήριξη, ο μόνος εχθρός σας είναι ο χρόνος και όχι η απόσταση. Αν τυχόν πάντως αντί αν σου μιλάει θετικά, συμβάλλει στο ξελίγωμά σου με το να σου λέει "και τί θα γίνουμε Σπύρο μου; Περνάνε τα χρόνια μας, κάνε κάτι για να είμαστε κοντά, δεν αντέχω" και λοιπές ιστορίες, ξανασκέψου το, γιατί γίνεσαι το θύμα (και δεν εννοώ να το δεις "εγωιστικά") της υπόθεσης. Στην τελική πάντως, στην ουσία ένα στοίχημα είναι (αν έχεις αμφοβολίες για 'σας), και είτε θα το βάλεις κι όπου βγει, χωρίς μετανιώματα αν δεν βγει καλά - είτε το παίρνεις απόφαση και δεν το βάζεις καθόλου... Θέλω να πω, αν τυχόν σκέφτεσαι "κι αν με αφήσει; Αν με προδώσει;", τσάμπα τυραννιέσαι : πάει να πει πως και εμπιστοσύνη δεν υπάρχει, και το βλέπεις εγωιστικά το πράμμα (και ίσως μάλιστα ακριβώς κάτι τέτοιο να χαλάσει τη σχέση σας). Ε ας σε προδώσει λοιπόν, αν είναι να τον κάνει. Κοίτα ΕΣΥ να είσαι εντάξει, κι αν αποδειχτεί σκάρτη, έπαιξες κι έχασες. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν βέβαια και για εκείνη.
evabb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Πολλοι λενε το ιδιο και για εμενα ομως. ρε παλικαρι διορθωσε το quote. δεν το ειπα εγω αυτο.
chill Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Σ'αγαπούσα μέχρι που διάβασα αυτό!!!! δεν είσαι σε ηλικία για "παιχνιδάκια" Αίσχος 1
pavlinara Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Τι πάθατε με τις μικρούλες μωρέ; Τι έχεις να συζητήσεις 31 χρονών γαιδούρι με μια 23χρονη;Μόνο σε μένα φαίνεται παράλογο;Κι έχεις ξετρελαθεί μαζί της.Να φανταστώ πρέπει να είναι πολύ όμορφη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα