washcloud Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Σ'αγαπούσα μέχρι που διάβασα αυτό!!!! Αίσχος ...παιχνιδάκια που θα του παίξουν εννοούσα και που θα του βγουν ξυνά :ρ
isay Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Τι πάθατε με τις μικρούλες μωρέ; Τι έχεις να συζητήσεις 31 χρονών γαιδούρι με μια 23χρονη;Μόνο σε μένα φαίνεται παράλογο;Κι έχεις ξετρελαθεί μαζί της.Να φανταστώ πρέπει να είναι πολύ όμορφη. pavlinara το κατσικάκι γάλακτος έχει πολύ πιο νόστιμο κρέας απο την κατσίκα. Λίγη φωτιά και είναι «λουκούμι». Η κατσίκα θέλει ένα σωρό μπαχαρικά, μπόλικο βράσιμο, μαρινάρισμα και το αποτέλεσμα πάλι δεν είναι τόσο ζουμερό. Αντίθετα αν θες να παστώσεις κρέας για να τρως για καιρό (π.χ. οταν δεν μπορείς να βρείς κατσικάκι γάλακτος) διαλέγεις κατσίκα.
pavlinara Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 α ωραία τις θέλετε επειδή έχουν πιο σφριγηλό δέρμα... επίπεδο μηδέν
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Κατσικα και απο μενα. Τα κατσικακια γαλακτος τωρα πια την εχουν δει καπως.... Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από geowizard
deesnider Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 α ωραία τις θέλετε επειδή έχουν πιο σφριγηλό δέρμα... επίπεδο μηδέν Ε, αυτό λέμε! Επίπεδο δέρμα....
isay Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Κατσικα και απο μενα. Τα κατσικακια γαλακτος τωρα πια τη εχουν δει καπως.... Σε σχέση με την περίοδο που ήμουν «τραγάκι γάλακτος», σήμερα τα κατσικάκια γάλακτος είναι τόσα πολλά που αν κάποιο στο παίζει «κατσίκα» το σουτάρεις χωρίς δεύτερη σκέψη.
paylidis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Σε σχέση με την περίοδο που ήμουν «τραγάκι γάλακτος», σήμερα τα κατσικάκια γάλακτος είναι τόσα πολλά που αν κάποιο στο παίζει «κατσίκα» το σουτάρεις χωρίς δεύτερη σκέψη. κοιτα να δεις τι μου ήρθε .... http://www.youtube.com/watch?v=pbT8Cf-ol2g παιδιά, κάντε fair play, παίξτε στο +/- 3... αν και τα γαλακτος μας κάνουν πολλα νερα και θα πρέπει να χαλαρώσουν λιγο το κορμι τους εδω που τα λεμε...
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Σε σχέση με την περίοδο που ήμουν «τραγάκι γάλακτος», σήμερα τα κατσικάκια γάλακτος είναι τόσα πολλά που αν κάποιο στο παίζει «κατσίκα» το σουτάρεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Το θεμα ειναι να βρεις κανα καλο ζουμερο
isay Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 κι εμείς με τους παππούδες..οκ Μα πλέον μόνο αυτοί εχουν βενζίνη για βόλτες. Μην το παίρνεις στραβά. Πολλές κατσίκες προτιμουν τα τραγάκια γαλακτος για τον ίδιο λόγο (καλό φαγητό) και τα τραγάκια βγάζουν την κάρτα για το καρτοκινητό.
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 κι εμείς με τους παππούδες..οκ να μην το παιζετε δύσκολες αλλιως με χούφταλα σας βλεπω. 2
paylidis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 να μην το παιζετε δύσκολες αλλιως με χούφταλα σας βλεπω. λαικ αρχηγε μου λεμε... οχι αποστασεις και διαφορες ηλικιας και πρασσειν αλογα...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μία ώρα δρόμος με το αμάξι χρεώνεται απόσταση; Δηλαδή εγώ είμαι ο Μαγγελάνος. Τι είναι ο Μαγγελάνος?
isay Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Τι είναι ο Μαγγελάνος? Μια εταιρεία που βγάζει gps http://www.magellangps.com.au/ μερικοί λένε κάτι και για κάποιο γνωστό εξερευνητή αλλά μάλλον είναι παραμύθια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα