pavlinara Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 εσένα σου το παίζουν δύσκολες συνεχώς; ποιος ξέρει τι τις λες κι εσύ.
washcloud Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Τι είναι ο Μαγγελάνος? Μάγκας που όταν του λέει "έλα" τρέχει και στην άκρη της Γης για πάρτη της. Variants : Mαγγελανόδουλος (υπερβολικός στις θυσίες που κάνει), Μαγγελάκας (τον πιάνει κορόϊδο), Μαγγεκλάνος (θέλει αλλά δεν τολμάει), Μαγγελόπουλος [ α) έχει λαϊκό background β) τρέχει αλλά τον έχει προλάβει άλλος ] 2
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 εσένα σου το παίζουν δύσκολες συνεχώς; ποιος ξέρει τι τις λες κι εσύ. Ακομα και οι δυσκολες λυγιζουν.
Luxx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 ρε παλικαρι διορθωσε το quote. δεν το ειπα εγω αυτο. Μπερδεψα τα σκυλια. Αχαχαχαχ!
tehAllantin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 εσένα σου το παίζουν δύσκολες συνεχώς; ποιος ξέρει τι τις λες κι εσύ. Ακομα και οι δυσκολες λυγιζουν. Γενικά, και τα 2 φύλα έχουν ξεφύγει θαρρώ..
UncleBens Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 δεν υπαρχει μετρο σε αυτο που λες. το εχω δει το σεναριο κανα δυο φορες και το χειροτερο ειναι οταν το συνειδητοποιει η γυναικα. ειναι σπαστικο/κουραστηκο/ψυχοφθορο οσο κι αν γουσταρει τον αντρα της και της δινει κινητρο να τον χωρισει. καμια γυναικα δεν θελει εναν αντρα που φοβαται τοσο πολυ. αν νιωθεις οτι δεν σου αξιζει μια τετοια (σαν αυτη με την οποια εισαι ενωω) γυναικα τοτε πιθανως εχεις δικιο! Hold your horses please!
tsakonas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 λονδίνο βελιγράδι... 3 χρονια... και τώρα πάμε για γάμο... και συ μου λες αθηνα κόρινθο? έλεος ... άμα υπάρχει αγάπη όλα γίνονται.. 3
spyros1981 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 λονδίνο βελιγράδι... 3 χρονια... και τώρα πάμε για γάμο... και συ μου λες αθηνα κόρινθο? έλεος ... άμα υπάρχει αγάπη όλα γίνονται.. μακαρι να εχεις δικιο.απλα σκεφτομα μηπως (χωρις να το θελουμε) χωρισουμε ''αναγκαστικα''λογω αποστασης
panos2171 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Aυτή τι λέει?? Θεωρεί πως η απόσταση είναι μεγάλη??
*nenya* Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Λύση είναι επίσης να μοιράσετε την απόσταση στη μέση. Αν και σιγά την απόσταση εδώ που τα λέμε
ZAKKWYLDE Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Τι πάθατε με τις μικρούλες μωρέ; Τι έχεις να συζητήσεις 31 χρονών γαιδούρι με μια 23χρονη;Μόνο σε μένα φαίνεται παράλογο;Κι έχεις ξετρελαθεί μαζί της.Να φανταστώ πρέπει να είναι πολύ όμορφη. Αν θέλαμε συζήτηση θα γραφόμασταν σε καμια κομματική νεολαία ξέρω γω . Στα σοβαρά τώρα. Ένας 30άρης αν δεν θέλει να παντρευτεί δεν θα ασχοληθεί με 30άρα. Στα 30 το βιολογικό ρολόι της γυναίκας αρχίζει και χτυπάει. Φτάνει σιγά σιγά στα όρια της γονιμότητάς της και αρχίζει να θέλει να γίνεται μητέρα. Ένας άντρας ο οποίος μπορεί να γίνει πατέρας και στα 60, μπορεί να θέλει ένα πιπινάκι να περνάνε καλά, να πηγαίνουν τις βόλτες τους κτλ και να μην τους απασχολεί το θέμα της οικογένειας...απλά τα πράγματα. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2012 από ZAKKWYLDE 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Τελικά; Βρήκε το TS τον προαστιακό ή ακόμα πιστεύει ότι πρέπει να πάει με τα πόδια μέχρι την Κόρινθο και του φαίνεται μεγάλη απόσταση; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα