Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά; Βρήκε το TS τον προαστιακό ή ακόμα πιστεύει ότι πρέπει να πάει με τα πόδια μέχρι την Κόρινθο και του φαίνεται μεγάλη απόσταση;

αδερφε εχω αμαξι.οκ ας δεχτω οτι δεν ειναι μεγαλη αποσταση.η κοπελα φοβαμαι πως θα ξενερωσει...μεχρι τωρα μου λεει οτι δεν την ενοχλει....μεχρι τωρα ομως...........

Δημοσ.

αδερφε εχω αμαξι.οκ ας δεχτω οτι δεν ειναι μεγαλη αποσταση.η κοπελα φοβαμαι πως θα ξενερωσει...μεχρι τωρα μου λεει οτι δεν την ενοχλει....μεχρι τωρα ομως...........

Οπως σου ειχα πει αποσταση μιας ωρας δεν χωριζει κανεναν. Εαν υπαρχει θεληση και αγαπη, θα κανετε υπομονη.

Δημοσ.

Το θέμα έπρεπε να κλειδωθεί μετά το "έχω χωρίσει και για μικρότερη απόσταση".

(σόρυ φίλε που δεν κάνω quote αλλά βαριέμαι να γυρίσω πίσω με το κωλονέτμπουκ)

Δημοσ.

Αν είναι να "φοβάσαι μην ξενερώσει" α) "δεν σε αγαπάει όπως εσύ" β) το βλέπεις "εγωιστικά το πράγμα" και "φοβάσαι μην τη χάσεις" (=ναι, είδος "εγωισμού" είναι, διότι σκέφτεσαι για το τί "θα χάσεις ΕΣΥ", χωρίς να υπολογίζεις σοβαρά το ενδεχόμενο η οπτική της δικιάς σου να είναι διαφορετική. "Σκάρτη" ακόμα. Και λοιπόν; Δικαίωμά της να είναι αυτή που είναι. Στο κάτω-κάτω μόνο έτσι θα την μάθεις, όπως και το αν αξίζει να τραβάτε -πρόσκαιρα- ζόρι μαζί. Θα πονέσει, δεν λέω, αν "σου φύγει", αλλά αν δεν βρέξεις ψάρια, πόδια δεν τρως. Κι όσο φοβάσαι το ενδεχόμενο του να πονέσεις, εκτός του ότι ΚΑΠΟΙΟΣ πόνος θα σου έρθει έτσι, είσαι "λίγος" και "εγωιστάκος". Άλλάξέ το αυτό λοιπόν. Μη σου πω ότι κατά πάσα πιθανότητα δε θα γουστάρει να συνειδητοποιήσει ότι είσαι "φυγόπονος"...). Στην περίπτωση μάλιστα του α), νομίζω ότι το τί πρέπει να κάνεις, ΕΙΝΑΙ προφανές...

...Τί είναι εν τω μεταξύ και "θα την χάσεις"; Κινητό; Αν την έχεις ψυχολογήσει σωστά, και ΕΙΝΑΙ ο τύπος που "θα ξενερώσει", τη στιγμή που εσύ δεν φταις σε κάτι - τα δεδομένα της κατάστασης που βιώνετε είναι τέτοια, ε τότε απλά δεν το βλέπει με τον ίδιο τρόπο το πράγμα. Παίζει εν τω μεταξύ ακόμα και να μην την έχεις ψυχολογήσει σωστά ε - αλλά μόνο εσύ μπορείς να το ξέρεις αυτό (μιας και μόνο εσύ την "ξέρεις" - ΟΣΟ πανάθεμα μπορείς να την ξέρεις από απόσταση κι από "ιδανικά τηλεφωνήματα"). Με το ζόρι αν είναι να "μένει" κάποιος, γαμιέται και ψοφάει το πράμμα, ούτως ή άλλως.

Γενικά πάντως το να ζεις μια κατάσταση με "άγχος" ("απώλειας" εν προκειμένω), δεν είναι ξέρεις κι ό,τι καλύτερο : μια σχέση, ακόμη κι αν είναι από απόσταση, την κάνεις για να νιώθεις καλύτερα, κι όχι να τυραννιέσαι (...η "αναμονη" είναι άλλο καπέλο, ΟΤΑΝ και οι δυο είναι αποφασισμένοι, ξέρουν τί τους γίνεται, και δέχονται να περάσουν το ζόρι της απόστασης "μέχρι να έρθει η ώρα για πιο κοντά". Είναι ζόρι δεκτό μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια). Αν δεν είσαι σίγουρος για 'σένα, στάματα την σχέση. Αν δεν είσαι σίγουρος για 'κεινη, πάλι σταμάτα την. Αν πάλι είστε σίγουροι κι οι δυο ο ένας για τον άλλο και τους εαυτούς σας, το μόνο που έχετε είναι να υπομείνετε το ζόρι του χρόνου, οπότε συνεχίστε το.

...Και στο κάτω-κάτω ρε συ Σπύρο, εγγυήσεις, ΕΙΔΙΚΑ για τέτοιες καταστάσεις, δεν παίζουν. Τί να λέμε, θυμάμαι ένα παληκάρι που μου έλεγε την ιστορία του κάποτε, ερωτευμένοι λέει κι οι δυο από έφηβοι, χρόνια σχέση (από κοντά και κανονικά), αυτός στο Δημόσιο (μπάτσος κι όλας - "καλή δουλειά", χαρχαρχαρ), παντρευτήκανε (τον "πίεζε"), μπήκε σε διαδικασίες να παίρνει δάνεια για σπίτια, έπιπλα και ιστορίες (τον πίεζε και γι' αυτά), και μια ωραία μέρα κάποιον καιρό μετά, τον παρατάει γιατί λέει της ήρθε επιφοίτηση ότι ήθελε να πάει να γίνει στα 20-κάτι της χορεύτρια, ντόινγκ, κι έμεινε λέει αυτός από τότε με το σύνθετο και την κρεββατοκάμαρα στο χέρι.... Μ' άλλα λόγια, μην το κάνεις αηδία : να κάνεις εσύ ό,τι καλύτερο ΜΠΟΡΕΙΣ (ούτε στάλα παραπάνω - ή και παρακάτω...), κι αν είναι τα συναισθήματά της αντάξια των δικών σου, θα προχωρήσετε. Ε αν δεν είναι, φρόντισε τουλάχιστον μην έχεις βάλει καρυδιά στο πάτωμα.

• Like 3
Δημοσ.

Όταν σου λέει ότι θα βγει με φίλους-φίλες της ενοχλείσαι?? Πιο απλά είσαι ανεκτός στο να βγαίνει και να κάνει την ζωή της??

Δημοσ.
αλλά αν δεν βρέξεις ψάρια, πόδια δεν τρως.

Εγραψες μεγαλε!

Σπυρο, λες οτι ειναι οτι καλυτερο σου εχει συμβει. Γι αυτην ομως εισαι οτι καλυτερο της εχει συμβει;

Δημοσ.

Θεωρείς ότι αξίζει? Θεωρείς ότι είναι τόσο σημαντική η σχέση σου που σε κάνει να χάνεις κιλά? Το θεωρεί και αυτή έτσι?

Αν όντος ισχύουν αυτά να ανάγεις τη σχέση σου σε αυτό το σοβαρό επίπεδο. Μετακόμισε ή να μετακομίσει η κοπέλα να μείνετε μαζί. Αν δεν το κάνεις απλά δεν αξίζει, απλά δεν προχωράει. Απλά ζήστο χωρις να ζητάς πολλά και χωρίς να στεναχωριέσαι.

Όταν θεωρούμε πως κάτι αξίζει, τότε το διαχειριζόμαστε αναλόγως. Διαφορετικά είναι ανώριμο συναίσθημα και πρέπει να το αντιληφθούμε πριν είναι αργά...

• Like 1
Δημοσ.

Αν θέλαμε συζήτηση θα γραφόμασταν σε καμια κομματική νεολαία ξέρω γω :X.

Στα σοβαρά τώρα. Ένας 30άρης αν δεν θέλει να παντρευτεί δεν θα ασχοληθεί με 30άρα. Στα 30 το βιολογικό ρολόι της γυναίκας αρχίζει και χτυπάει. Φτάνει σιγά σιγά στα όρια της γονιμότητάς της και αρχίζει να θέλει να γίνεται μητέρα. Ένας άντρας ο οποίος μπορεί να γίνει πατέρας και στα 60, μπορεί να θέλει ένα πιπινάκι να περνάνε καλά, να πηγαίνουν τις βόλτες τους κτλ και να μην τους απασχολεί το θέμα της οικογένειας...απλά τα πράγματα.

Aυτό πάλι που οι 30άρηδες άντρες δεν θέλουν ποτέ να παντρευτούν(άσχετα αν οι περισσότεροι παντρεύονται και το χαίρονται κιόλας) ενώ οι γυναίκες κάνουν σαν τρελές για γάμο και παιδιά, σε ποια κοινωνία το βλέπετε; Eπειδή αυτά είναι λίγο ξεπερασμένα.

Δημοσ.

Aυτό πάλι που οι 30άρηδες άντρες δεν θέλουν ποτέ να παντρευτούν(άσχετα αν οι περισσότεροι παντρεύονται και το χαίρονται κιόλας) ενώ οι γυναίκες κάνουν σαν τρελές για γάμο και παιδιά, σε ποια κοινωνία το βλέπετε; Eπειδή αυτά είναι λίγο ξεπερασμένα.

Βασικα σε μενα το αντιθετο συμβαινει αλλα δεν θα μιλησω γι αυτο.....................................................................................................................

Δημοσ.

Πολύ αγωνία κ άγχος φίλτατε Σπύρο. Πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι και να το πάρεις πιο ψύχραιμα το θέμα . Όπως σου είπανε τόσοι συνφορουμίτες δεν είναι και δα η τρελή απόσταση. και συμφωνώ στο ζηστο χωρίς να ζητάς πολλά και να στεναχωριέσαι . Σκεψου το ενδεχομενο οι φοβιες αυτες να «πνιξουν» εκείνη ή/και τη σχέση σας. Οχι τιποτα αλλο εχεις και αυτοκινητο μια ωριτσα ειναι η αποσταση,κάπως θα τα βολεψετε. Το θεμα ειναι να ταιριάζετε σαν ανθρωποι και χαρακτηρες ,αφού σου φύγει αυτός ο υπερμετρος ενθουσιασμος που σε εχει κυριεψει ! Κατσε να το συζητησεις το θεμα και με εκεινη ,δεν ειναι κακό εξαλλου τοσα παραδειγματα σου εχουν δωσει οι υπολοιποι ! Εφοσον πιστευει και εκεινη πως αξιζει το story μεταξυ σας κατι θα γινει! Τελος μην απελπίζεσαι κ ολα θα φτιαξουν , εχεις βαρέσει κόφτες , πατα λιγο φρενο να δεις το τοπιο γυρω σου ή εστω το πως ειναι ο δρομος...μην οδηγει σε γκρεμο κιολας!

• Like 1
Δημοσ.

Τι πάθατε με τις μικρούλες μωρέ; Τι έχεις να συζητήσεις 31 χρονών γαιδούρι με μια 23χρονη;Μόνο σε μένα φαίνεται παράλογο;Κι έχεις ξετρελαθεί μαζί της.Να φανταστώ πρέπει να είναι πολύ όμορφη.

Πάντα οι άντρες προτιμούσαν μικρότερες γυναίκες.Που είναι το περίεργο;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...