Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντα οι άντρες προτιμούσαν μικρότερες γυναίκες.Που είναι το περίεργο;

για γάμο ναι..

για μιση όχι...

Δημοσ.

Ναι, αλλά συνήθως αυτοί που γκρινιάζουν/τους χαλάει είναι και εκείνοι που δεν έχουν πρόσβαση σ'αυτό :-D

Δημοσ.

καποια περαιτερω που ισως βοηθουν.καταρχην συγνωμη αν κουραζω το φορουμ.λοιπον την κοπελα την ξερω πανω απο 2 χρονια.δεν ειναι απο ενθουσιασμο αυτα που λεω.επισης αυτη λεει πως η αποσταση δεν ειναι μεγαλη και θα την πολεμησουμε μαζι.τριτον δειχνει οτι νιωθει οπως εγω(αν προσποιειται τοτε τι να πω....)τι αλλο θελετε να μαθετε?

Δημοσ.

τίποτα, παίξε μπάλα και μην κλαψουρίζεις , τουλάχιστον μπροστά της.

και κανόνισε δρομολόγια πάνε έλα όσο πιο συχνά γίνεται.

και skype κάθε βραδυ e :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Σπύρο, πολύ αγχώνεσαι και τζάμπα χαλιέσαι.

Το πράγμα θα κυλήσει μόνο του. Εσύ φρόντισε να το ζήσεις αυτό που ζείς και να σταματήσεις να αγχώνεσαι με τα πώς και γιατί.

Αν αυτή η ΤΕΡΑΣΤΙΑ απόσταση σας χωρίσει, τότε σας χώρισε.

Εγώ, το καιρό που σπούδαζα, τα είχα με μιά κοπέλα που βρισκόταν 170 χιλιόμετρα μακριά μου. Αμάξι δεν είχα, αμάξι δεν είχε, λεφτά δεν είχαμε, καί οι 2 στο σπίτι των δικών μας ζούσαμε, οπότε τα πράγματα δύσκολα.

Ατέλειωτες ώρες στα λεωφορεία, ατέλειωτες ώρες να προσπαθούμε να ξεμοναχιαστούμε. Αυτό κράτησε 3,5 χρόνια και είμασταν ερωτευμένοι. Μικροφασούλες με άλλα άτομα παιχτήκαν εκατέρωθεν. Αλλά ποτέ δεν είχαν σημασία και ποτέ δεν επηρέασαν τη σχέση μας. Περάσαμε όμορφα.

Μετά ήρθε και με βρήκε και συγκατοικήσαμε. Θέλαμε να παντρευτούμε. 1,5 χρόνο αντέξαμε. Ο μεγάλος έρωτας διατηρώταν από την απόσταση. Μόλις αρχίσαμε να γινόμαστε ρουτίνα ο ένας για τον άλλο, το πράγμα φθάρθηκε τόσο όσο η απόσταση δεν κατάφερε ποτέ.

Αυτά με την ηλικία άστα βράστα. Μήν ακούς κανένα και κάνε όπως νιώθεις. Άνθρωποι με μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας έχουν παντρευτεί και ζούν ευτυχισμένοι.

Ζήσε τη ζωή σου και μήν κλαίγεσαι.

Δημοσ.

pavlina, έχω γνωρίσει 20άρες με τις οποίες έχω να συζητήσω πράγματα που κάποιοι 30άρηδες απλώς δεν τα έχουν. Και έχω γνωρίσει και μερικούς 30άρηδες που έχω ευχηθεί να ήταν 20άρες, αλλά γενικά το πόηντ μου είναι πως αν εγώ ήμουν ηλίθιος στα 23 δε σημαίνει α) πως όλοι είναι ηλίθιοι στα 23 και β) πως σταμάτησα να είμαι ηλίθιος στα 30.

• Like 1
Δημοσ.

Ε ήταν αρκετά γαμώ τα παιδιά ώστε να πω "γιατί να μην είσαι γκόμενα γαμώτο".

Ολοι ετσι αρχιζουν σιγα σιγα...

Ε μετα θα πεις "τι πειραζει που δεν ειναι γκομενα μωρε,2012 εχουμε..."

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...