Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pretty much it. Γνωρίζεται καμία κυριλέ παραλία (όχι με βράχια όμως αντί αμμουδιάς και μας χτυπάει το κύμα σαν χταπόδια), που να έχει παραδίπλα ένα βράχο που να πηγαίνεις και να λιώνεις στις βουτιές; Να είναι πάνω από 8 μέτρα ξέρωγω (12 καλά θα ήταν).

Και με συντεταγμένες στο Gmaps.. :P

Αττική πάντα ε; Μην είναι ίδια χιλιόμετρα με Ψάθα.. γιατί δεν αξίζει τόσο μακριά atm.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αλεξίπτωτο έχω βουτήξει ολομόναχη από τα 1000μ πόσες φορές.. λες τώρα μια βουτίτσα να μας λαβώσει; :P

Υ.Γ: Και στην Κόρινθο θέλω να πάω πολύ.. ένα 50ρι είναι και παίρνεις μια καλή δόση.

Το ξέρω καλά ότι δεν είναι IM το σύστημα.. αλλά επειδή πραγματικά ψάχνομαι για να πάρω παρέα και να την κάνουμε αυτή τη στιγμή.. ΑΝ κάποιος έχει ιδέα.. ας γράψει κάνα info. Νομίζαμε πως είναι στο YaΜπανάκι ένα τέτοιο Cliffάκι.. αλλά ΚΑΙ είσοδο έχει ΚΑΙ σίγουρος δεν είναι αυτός που μου το μετέφερε. :unsure:

Επεξ/σία από Koritsi_Gia_PC
  • Like 1
Δημοσ.

Με αλεξίπτωτο έχω βουτήξει ολομόναχη από τα 1000μ πόσες φορές.. λες τώρα μια βουτίτσα να μας λαβώσει; :P

Υ.Γ: Και στην Κόρινθο θέλω να πάω πολύ.. ένα 50ρι είναι και παίρνεις μια καλή δόση.

Το ξέρω καλά ότι δεν είναι IM το σύστημα.. αλλά επειδή πραγματικά ψάχνομαι για να πάρω παρέα και να την κάνουμε αυτή τη στιγμή.. ΑΝ κάποιος έχει ιδέα.. ας γράψει κάνα info. Νομίζαμε πως είναι στο YaΜπανάκι ένα τέτοιο Cliffάκι.. αλλά ΚΑΙ είσοδο έχει ΚΑΙ σίγουρος δεν είναι αυτός που μου το μετέφερε. :unsure:

το yabanaki δεν εχει βραχο. Αν θες Λαγονησι στον Αγ. Νικολαο μονο που εχει πιο διπλα κατι βράχια.

υ.γ. Κατι βουτιες που ειχα κανει στο Μεξικο..... αλλο πραγμα! 80 μετρα και κατάδυση!

Δημοσ.

Καλό ξεροστάλιασμα σαν να μου λες.. Μόλις πάω Mexico θα σου κάνω PM ρε μαν..

Οκ. Βγαλε και φωτος για να δω ποσο αλλαξε το μερος απ'οταν πηγα!

πες τους: You know geowizard

θα σου πουν: You mean the swimming guy! He's a sea monster!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σα σακια πεφτουν ρε.

ο τριτος με το πρασινο ολα τα λεφτα.

Επεξ/σία από kuzko21
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σα σακια πεφτουν ρε.

10χρονα παιδια ειναι, οχι επαγγελματίες σαν εμας!

Επεξ/σία από geowizard
Δημοσ.

σα σακια πεφτουν ρε.

Αμέσως μετά τη βουτιά, τους αναλαμβάνει σεξολόγος/Ω.Ρ.Λ. για να τους ξεκολλήσει τ' αρχ... από τις αμυγδαλές...

• Like 12
Δημοσ.

Βαλσαμομένε, που ακριβώς όμως; Να πάω στη week. Βάρκιζα πήγαμε σήμερα.. δεν βρέθηκε βράχος καλός.. (αν και όχι στις κλασσικές παραλίες, είχε βράχους αλλά δεν άξιζε.. παίζει και να σου έπεφτε το χέλμετ)

Δώσε κάνα /loc να δω στο GoogleMaps και έφυγα. Μετά θα σου πω και εμπειρίες.

He's a sea monster!

Σιγά ρε Κθούλου.. ηρέμησε..

Δημοσ.

Κερατέα είναι. Πιο κάτω από Πόρτο Ράφτη φαντάσου. Τώρα δεν ξέρω που μένεις εσύ και αν σε συμφέρει να πας σε εκείνες τις παραλίες αλλά ο βράχος είναι αρκετά ψηλός στην Κακή Θάλασσα αν γουστάρεις βουτιές και λοιπά καγκουριλίκια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...